“Tizenegyes volt Braithwaite esete”

Sokkal többet vártam tőle, de még egy átlagot sem sikerül hozni. Idáig majdnem minden meccsen játszott (nyilván nem 90 perceket, de ennyi idő alatt valmit mutatnia kellett volna), de a gyenge játéka még hatékonysággal sem párosul. Lehet, hogy tévedek, ha valaki jobban tudja javítson ki, de eddig egy csupán Osasuna elleni assistjára emlékszek. Volt ideje bizonyítani, az ő perceit sokkal inkább megkaphatná Dembélé, klasszisokkal előrébb lehetnénk.grgly50 írta: ↑2020.12.03. 08:21:01Én is hasonló véleményen vagyok a negatív kritizálókkal. Egy másik posztban írtam, hogy Andre Gomezra emlékeztet. Ő is a portugál válogatott kiemelt játékosa volt, a Barcában haszontalan volt az erőlködése.Gauchomester írta: ↑2020.12.02. 22:32:50
Valóban az sajnos.
Egy olyan tartalékos csapatból is - ahol Dembelé a csk - sikerül neki lefelé kilógnia...
Erőtlen, bátortalan és sanszos, hogy buta is ehhez a játékhoz. Mást nem láttam még tőle az ősz folyamán, mint a felesleges balettozást a labda körül.
Trinkao is csak hasztalanul futkározik, passzolgat (ha sikerül), kaput eltaláló lövésre nem emlékszem. Pedig csatár. A "Barcában is játszott" kategória.
Én is hasonló véleményen vagyok a negatív kritizálókkal. Egy másik posztban írtam, hogy Andre Gomezra emlékeztet. Ő is a portugál válogatott kiemelt játékosa volt, a Barcában haszontalan volt az erőlködése.Gauchomester írta: ↑2020.12.02. 22:32:50Valóban az sajnos.
Egy olyan tartalékos csapatból is - ahol Dembelé a csk - sikerül neki lefelé kilógnia...
Erőtlen, bátortalan és sanszos, hogy buta is ehhez a játékhoz. Mást nem láttam még tőle az ősz folyamán, mint a felesleges balettozást a labda körül.
Valóban az sajnos.