Leo Messi

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.

Szezonértékelő:

1
7
6%
2
5
5%
3
14
13%
4
30
28%
5
52
48%
 
Szavazatok száma: 108
corol
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1087
Csatlakozott: 2011.04.06. 20:08:57

2019.06.17. 18:27:04

tengit -teljesen egyetértek Veled, köszönöm, hogy kiegészítetted a "bűnbak" témát - valóban így van.
tengit
Barça B
Hozzászólások: 35
Csatlakozott: 2014.04.19. 12:34:39

2019.06.17. 17:44:52

Rendkívül sajnálom Messit, hogy fantasztikus egyéni pályafutását - most már végérvényesnek tekinthetően - beárnyékolja az argentin válogatott - talán úgy fogalmazhatnék valósághűen - rendszeres várakozás alatti teljesítménye. Tudom, tudjuk, ő is emberből van, és mint ilyen, neki is lehetnek időnként gyengébb periódusai. Ugyanakkor én nem érzem azt, hogy bármelyik, hazája részéről kudarcként kezelt nagy tornáról úgy kellett hazatérnie, hogy bűnbaknak kiálthatták volna ki. Persze, ennek ellenére megtették, és ebben neki is szerepe van abból a szempontból, hogy olyan varázslatokat mutatott be folyamatosan az évek során, ami alapján Megváltónak hitték. Természetesen nem az, és - még ha sokszor úgy tűnik - nem is űrlény. Ráadásul csapatjátékos, aki hiába ad - feltételezés - öt zseniális, tökéletes gólhelyzetet eredményező labdát egy meccsen, ha társai elhibázzák azokat, pont olyan vesztes, mint ők. Mert ha az ellenfélnek nincs is zsenije, de megbízható, jó játékosokból áll, az egy fecske hiába csicsereg a túloldalon, a végeredmény nem kérdéses. Egy példa egy másik sportágból, ami a hagyományoknak megfelelően talán kissé sántít, de szerintem elég világosan összefoglalja a lényeget. Teniszklubunkban megszokott, hogy évente egyszer ún. választós páros versenyt rendezünk. Ez röviden azt jelenti, hogy a házi rangsor utolsó helyezettje választ először magának párt (természetesen a legerősebbet), azután az utolsó előtti, majd így tovább. Bármily furcsa - nekem nem az -, de soha nem nyert, sőt, még a döntő közelében sem járt olyan pár. ahol a legjobb teniszezők szerepeltek. Pedig itt 1+1 főről van szó (a csapat fele extra), ezzel szemben a fociban 1+10-ről beszélünk. Ilyen gyenge hátsó és középső alakzattal felálló gárdában, mint a jelenlegi argentin válogatott, szerintem három Messi is kevés lenne. Na jó, 2014-ben talán elég lett volna, de ez a mostani társaság valójában még a Copa mezőnyében sem említhető az esélyesek között - legfeljebb megszokásból. Valljuk meg, elég lehangoló lehet ilyen körülmények mellett reménytelenül hajszolni az elérhetetlent. Nagyon valószínű, hogy Messi is belefáradt a sorozatos sikertelenségbe, és joggal érezheti, hogy hiába feszülne meg, a helyzet érdemben nem változna. Mindezektől függetlenül az év során nyújtott teljesítményének bőven elégnek kellene lennie az Aranylabdára - már amennyiben ősszel nem esik vissza -, de tudjuk róla, hogy ha van a világon valaki, akit nem érdekel Messi Aranylabdája, az maga Lionel Messi.
corol
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1087
Csatlakozott: 2011.04.06. 20:08:57

2019.06.17. 10:12:07

Így utólag visszagondolva, szerintem Messi két alkalommal bizonyosan rosszul döntött a pályafutása során.
Először akkor, amikor nem a spanyol válogatottságot választotta, persze nyilván az argentin gyökerek és a hazája fontos volt a fiatalember számára akkor is, ha spanyol földön lett világszínvonalú játékos.
Aztán amikor a válogatottság korábbi lemondása után most mégis visszajött és vállalta a szereplést, holott tudhatta, hogy messze nincs olyan jó argentin keret, mint anno.
Kellett ismernie a társait, hogy milyen kvalitásúak és mit várhat tőlük. Előre borítékolható volt az újabb kudarc, amit sokan Argentínában ismét az Ő nyakába fognak varrni.
A helyzetet tovább árnyalja, hogy a 32 éves Messi már nem ugyanaz, mint a 18-25 éves, tőle már nem várható el jó ideje az állandó mozgás, letámadás, beindulás, cselsorozatok. Megfelelő társak nélkül Ö sem tudja már megváltani a világot. Sajnálom, hogy így fog véget érni a válogatottbeli pályafutása.
A spanyol válogatottal hülyére nyerte volna magát minden megmérettetésen.
El Pistolero
Jugador del Barça
Hozzászólások: 206
Csatlakozott: 2015.08.14. 22:36:58

2019.06.16. 20:23:29

Mindig feltűnik a Copán, hogy mennyire borzasztóan eltérő a dél-amerikai futball az európaitól. Semennyire nincs folyamatos játék, minden szabálytalanság után dráma van, mert percekre kidől a rúgást elszenvedő játékos. Ezen kívül megfigyelhető taktika, hogyha a védekező játékos valakivel szabálytalankodik ő is ledől a földre, ezzel elkerülve, hogy sárgát kapjon. Nyilván ez megfigyelhető a spanyol, olasz underdog csapatoknál de nem ekkora mértékben.

Egyébként azzal vitatkoznék, hogy erősebb ez az argentin keret az uruguayinál vagy kolumbiainál. Előbbi rendelkezik 6-7 remek támadóval, ezért erősnek vannak elkönyvelve pedig nem lehet kiállni 2-1-7-ben. Borzasztóan nem mindegy, hogy 7 vagy 3 posztra van 7 kiemelkedő játékosod. Gondoljunk bele, hogy a kolumbiai kezdőbe nem fért be az Atleticoban játszó Arias, miközben Argentínában Saravia oktatott ezen a poszton. De a középső hátvédek között is zongorázható a különbség az ezüstért pályázó országok között: Davinson Sánchez-Yerry Mina, Godin-Giménez, Otamendi-Pezzela. Egyszerűen hangosan felröhögtem, amikor 1-0-nál Argentína elkezdte beadogatni a labdát Messi és Agüero fejére a 195 és 187 centi magas Premier League-védők ellen.

Borzasztóan sajnálom Messit, nyilván ő is hibás a dolgokban de nem ezt érdemli. Öten voltak 30 felett a kezdőből, közülük három támadó volt. Letámadásnak egyszer láttam nyomát, amikor rástartolt és meg is sikerült szereznie de egyébként semmi. Igazából az ő szerepe ebben a csapatban lényegében egy boxzsákéval egyenlő, mert tökéletesen levesz minden felelősséget Agüeróról, Di Mariáról és régen Higuainról. Akit valamennyire ki tudok emelni az Paredes volt és Lo Celsonak volt egy-egy normális megmozdulása, egyébként semmi.

Nyilván nem kell temetni őket, Paraguayt és Katart kötelező lesz megverni csak nem érdemes ezen kívül semmi nagyot elvárni tőlük. Ahogy szembejön velük Uruguay, Brazília vagy Chile mehetnek is haza, sajnos. Egyébként mi az istenért nem az argentin szövetség nevezte ki Queirozt? Szerintem Iránból is 200 százalékot hozott ki, pontosan az a csapategység, összetartás és motiváció volt meg bennük, ami hiányzik a gauchókból 4-5 éve.
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12733
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2019.06.16. 20:09:28

Chile hol volt a vbn? Vagy a brazilok?

Egyszerűen hülyeséget beszéltek.
Ami a nyakába varrható az az egyik copan a tizipárbajban elvesztett döntő.

Gera mi alapján a legjobb magyarnak tartott az elmúlt 29 évben? Semmit nem nyert a magyar válogatottal.
Aki nem érti a párhuzamot azt sajnálom.

De most Cénél erre veritek, hogy ebt nyert. Annyi köze volt a döntőhöz mint bármelyikünknek. Személyileg.
Csapatilag meg hülyére voltak ütve, találtak egy potyagólt, és akkor nyertek. Óriási.
Messi meg bukott egy vb döntőt, amit akár be is húzhattak volna.
Ennyin múlik.

Mégegyszer leírom az egyszerűbbek kedvéért, eszem ágában sincs védeni Messi válogatott teljesítményèt mert egyénileg is elmarad magától. De ez nem így működik, hogy egyik csapatban király valaki akkor máshol is.

Lásd Cé-Juve. Ki veti a szeméte hogy nem nyert blt a juvéval egyből? Senki. Mert sose egy emberen múlik.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
MesQueUnClub
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2017.03.21. 21:13:21

2019.06.16. 19:21:14

Ez a keret semmivel sem gyengébb mint a kolumbiai, a gond a mentalitással meg a "taktikával" volt mintha mindenki szélső lett volna elől, Aguero középen Messi az oldalvonal mellett Lo Celso a nyakán, hátul meg Paradesék állnak valami érthetetlen volt mit csinálnak. Az meg hogy fejben mi történik az olyanokkal mint pl Otamendi vagy Di Maria mikor válogatott mezt húznak az megint jó kérdés. Mariska minden labdát úgy vesz át hogy 10 méterre megtolja aztán beérnie sose sikerül, Otamendi meg mint egy idegbeteg. A másik kedvenc az volt ahogyan próbálták kihozni az argentinok a labdát egy olyan kapussal aki nem tud passzolni :lol:
Fejben ha egyben lennének meg lenne egy értelmes taktika akkor ki lehetne hozni ebből a keretből többet is mert papíron nálam ez a keret bőven jobb mint a tavalyi vb-n szereplő csapat.
Avatar
El Sie7e
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 273
Csatlakozott: 2017.05.27. 18:54:38

2019.06.16. 19:00:44

Nem nagyon akarok belefolyni ebbe a témába de amikor előjön Messi és a válogatott mindig az az első hogy milyen [auto_cenzúra] a keret. Kolumbiának jobb? Vagy Chilének, vagy Uruguaynak. Sok tényezős dolog minden de ez mindig szemet szúr. Ez semmit nem vesz el Messi érdemeiből a Barcában de mindig mindent erre fogni már kicsit szemellenzős.
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12733
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2019.06.16. 18:09:54

Maradona, Pelé, Puskás.
Mindegyik alltime top 5be rak mindenki.
Mindegyiknél 50%ra ferdíthetjük ezt a levezetését a kollégának.

Irreleváns elvárás a válogatott sikereket elvárni Messitől.
Ezzel a csapattal?
Mákolhatott volna egy vbt össze, nem sokon múlt, snnyin mit ahogy Cé portugáliája nélküle behúzta az EBt.

Sokkal bosszantóbb a barcában elmaradt, elszalasztott bl címeket felhozni, mint akármilyen válogatott sikert.
Ostoba az aki ez alapján ítéli meg. Sose egy emberen múlik, senki nem nyert még a válogatottal azért mert egyedül hozta az összes meccset.
Persze nem azt mondom hogy a válogatottban mutatott teljesítménye makulátlan, messze nem.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2019.06.16. 17:29:24

az a helyzet, hogy ha Messiről bármit ír valaki és nem teszi hozzá az egész pályafutását akkor valaki rögtön megsértődik...
láttam az első meccsüket az éjjel és teljesen nyilvánvalóan az első félidőben a három nagyágyú együtt is és külön külön is 0 volt. aztán a másodikban fociztak 15 percet és sértve érezték magukat, hogy nem jöttek a gólok.. aztán jöttek csak nem úgy ahogy ők gondolták... :mrgreen:
Kolumbia mellesleg elég tetszetős focit nyomott jó egyéni teljesítményekkel és jó csapat játékkal.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17651
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.06.16. 12:37:32

2/1, az 50%. Minden idok legjobbja [[[Barcelonaban]]]. Tobbrol szo sem lehet.
Az 200%.

Ja, tehát ha teszem azt a VB-döntőben Higu a ziccerét belövi, Éder pedig az EB-döntőben nem villan, akkor Messi egyértelműen kora legjobbja, így pedig nem?

Szerintem elég nagy baj, ha valakit az eredményei alapján teszünk minden idők legjobbjává.

Amúgy meg az is túlzás, hogy semmit nem csinált a válogatottnál. Tavaly ő juttatta ki őket a VB-re - tripla 0-1 után Ecuadorban. Ha jól emlékszem, nagyjából fele annyi pontot szereztek nélküle a társak, mint vele a csoportban. Nélküle ki sem jutottak volna.
Avatar
szbsz
Jugador del Barça
Hozzászólások: 180
Csatlakozott: 2018.11.06. 12:25:42

2019.06.16. 12:21:52

Skacok még van hátra két meccs, ne temessük már szegényt egyből :D Amúgy nem biztos, hogy olyan nagy baj ha tegyük fel másodikak lesznek a csoportban, akkor úgy az elődöntőben találkoznának a brazilokkal és nem a döntőben. Azért zsinórban 3 bebukott döntőt nehezebb lenne megemészteni szerintem :!:
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
mark watney
Barça B
Hozzászólások: 74
Csatlakozott: 2018.06.13. 10:31:22

2019.06.16. 12:08:52

Alapvetoen egyetertek veled abban, amit irsz, kiveve 2 dolgot; az, hogy meglett volna a BL es a veretlenseg nem lehet kideriteni, azt csak bemakolni lehet. A masik, hogy amiket irtal Messirol, az csak a Barcaban igaz, es ott sem mindig, lasd Roma, Liverpool. Ha akkor rugna golt, amikor akarna a varatlan szitukbol, akkor tobb sikere lenne mind a valogatottban, mind a Barcaban a Xavi era utan.
Mascherano14
Jugador del Barça
Hozzászólások: 140
Csatlakozott: 2018.01.04. 00:19:27

2019.06.16. 10:36:37

Messiből csak a vezérség hiányzik, emiatt sikertelen az argentin válogatottban is. Amúgy mindent csinál, és többet és jobban, mint mások, akik a világ legjobbjainak tartják magukat. Na jó, a látványos, trükkös cselek is kimaradtak... De ahogy Simeone is mondta: Messi komplettebb játékos, mint pl. Maradona.
Messi szervezi a játékot, tartja a labdát
Messi kulcspasszt és gólpasszt ad, váratlan megoldásokra képes
Messi gólokat lő, akár egyéni akcióból is (ideértve a szabadrúgást is)

Az hiányzik belőle, hogy fel tudja tüzelni a játékosokat, hogy hitet adjon nekik, hogy ŐK fogják megoldani a kritikus helyzeteket, és nem kell Messire várni mindig. Sajnos, most mellette mindenki kicsinek érzi magát inkább, és emiatt keveset ad ki magából.
Ezért is Klopp kellene ide. Már tavaly, de idén biztos meglett volna a veretlen szezon és a BL.
mark watney
Barça B
Hozzászólások: 74
Csatlakozott: 2018.06.13. 10:31:22

2019.06.16. 08:08:39

Messi megitelesevel kapcsolatban az a legnagyobb gond, hogy a valogatottban sosem jatszott ugy, ahogyan tole varjak, ebbol kovetkezoen egyetlen helyen tudta azt a teljesitmenyt letenni az asztalra, ami miatt a vilag egy resze GOATnak tartja. Azt mar sosem tudjuk meg, hogy ez a szerencses csillagzat nelkul, amibe barcelonaban beleszuletett lett e volna MindenIdokLegjobbja-eselyes. A valogatott szereples ezt mutatja. Amikor a valogatott a csucson volt, Leo akkor sem tudott vezer lenni, akkor sem sikerult felraknia az i-re a pontot. Meg a rem gyenge Copakon sem. (jelen allas szerint)

Messi minden idok legjobb Barca jatekosa, ez nem kerdes. Jo esellyel koranak legjobb jatekosa is, bar ezt CR eleg rendesen bearnyekolja, boven-boven vannak beton ervek a portugal mellett, mas nem az ugyananyi Aranylabda mellett az eggyel tobb BL gyozelem, plusz az angol es az olasz bajnoki cim (bar utobbi erteke a Juveval napjainkban nem nagy szam), a BL egyenes kieseses szakaszaban nyujtott teljesitemenye eveken at, es leginkabb az EB gyozelem.

De minden idok legjobbja egyertelmuen nem lehet a semlegeseknel ilyen karrierrel argentin mezben. Es akarmennyire is jol esne, ezt nem lehet a csapattarsakra fogni, pont azert, mert a gyenge Copakon sem tudta hozni magat, de meg egy VB donton sem (meg az odavezeto uton is inkabb csak egy lancszem volt a csapatban, mint kiemelkedo vezer). Az oke, hogy miatta ekkorak az elvarasok, de pint ezert kene neki lennie a vezernek, es hoznia magat, mert ezt teszik a legnagyobbak.

Amit a Barcaban muvelt, az zsenialis, egyedi, es megismethetetlen. De ezt csak itt tudta hozni, mashol nem. 2/1, az 50%. Minden idok legjobbja [[[Barcelonaban]]]. Tobbrol szo sem lehet.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8919
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.06.16. 02:34:48

Tomix354 írta:Sajnos ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor nagy valószínűséggel már nem fog nyerni semmit a válogatottal. Az a védelem és középpálya semmire sem lesz elég a jövőben. Neki a legnagyobb lehetőség a 14-es vb döntő volt, azóta nagyon leépültek.

Nemzetközi kupa nélkül mindig megfogják találni. Biztos vagyok benne, hogy ő is rágódik azon, hogy mi lett volna ha azt a 11-est beveri vagy ha a németek ellen elrak valhogy egy gólt.

Az biztos, hogy lehetőség megvolt a copára és vb-re is, sajnos egyik sem jött össze. Persze még (ha jól tudom) jövőre megint szerveznek egy copát, de nem realitás egy esetleges győzelem akkor sem
Ha a tizit beveri...Kihagyják mint az összes többit....
Ez az Argentin válogatott nem ott lenne elvárásokban, ahol most..Ha nem lenne egy Messiük...

Ha megnézzük pl a brazilokat, Messi posztján kívül szinte mindenhol nagyobb kvalitású ellenfél van.
Tomix354
Capitá del Barça
Hozzászólások: 756
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2019.06.16. 02:16:40

Sajnos ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor nagy valószínűséggel már nem fog nyerni semmit a válogatottal. Az a védelem és középpálya semmire sem lesz elég a jövőben. Neki a legnagyobb lehetőség a 14-es vb döntő volt, azóta nagyon leépültek.

Nemzetközi kupa nélkül mindig megfogják találni. Biztos vagyok benne, hogy ő is rágódik azon, hogy mi lett volna ha azt a 11-est beveri vagy ha a németek ellen elrak valhogy egy gólt.

Az biztos, hogy lehetőség megvolt a copára és vb-re is, sajnos egyik sem jött össze. Persze még (ha jól tudom) jövőre megint szerveznek egy copát, de nem realitás egy esetleges győzelem akkor sem
Avatar
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8919
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.06.16. 01:53:07

Ez a Copa remény sem lesz túl hosszú életű...Esélytelenek, főleg egy Brazília ellen, sajnos.

Kár, mi tudjuk hogy ki Ő, de az ellenzőknek az sem lenne elég, ha VB-t nyerne.

Szegény Messi..A Világ legjobb játékosaként belekerült a világ legkutyaütőbb(a top szinten) válogatottjába, aztán nem csoda ha nem megy a buli...
Avatar
Ronal.10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1255
Csatlakozott: 2005.12.18. 09:10:35
Tartózkodási hely: Dunakeszi

2019.06.07. 09:47:26

Hát ha jól szerepel, tuti Europában is címlapokon lesz. Lényeg mindig legyen szem előtt, és ha focizik tuti jobban tartja ezt mintha végig pihenné a nyarat, bár Ronaldoról még akkor is cikkeznek ha pihen a hajóján vagy ha ollózik edzésen. Ez a Bl legszebb gólja is ilyen kis apró lépés az aranylabda felé. Ronaldo is 0 volt az Eb-n... végén mit leművelt döntő körül. Ilyenek dönthetnek. Hála égnek Bl döntő óta nem látok semmi hírt erről a holland csávóról, előtte se nagyon...de kíváncsi vagyok mikor indul be körülötte a hepaj
Avatar
Nyiri81
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1163
Csatlakozott: 2017.01.05. 23:06:25
Tartózkodási hely: BP

2019.06.06. 22:36:54

Ronal.10 írta:Azért ha Messi legalább döntős lesz a Copan, simán benne van, akkor meg lesz az a 6. aranylaszti.
Copa senkit nem érdekel. Európában dől el a laszti sorsa
Csak is Puyol
Avatar
Ronal.10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1255
Csatlakozott: 2005.12.18. 09:10:35
Tartózkodási hely: Dunakeszi

2019.06.06. 15:45:19

Azért ha Messi legalább döntős lesz a Copan, simán benne van, akkor meg lesz az a 6. aranylaszti.
Nehogy már ilyen egyszezonos holland védő nyerje az aranylabdát, kizárt, plusz nincs akkora reklám értéke a csávónak, idén kb 3-szor láttam bármiféle közösségi oldalon, újság címlapon....stb
Ronaldo 2 éve ilyen meccs után simán elhomályosította az egész 0 teljesítményű szezonját és kapott aranylabdát, de ez már nem divat...remélem.
Avatar
geridoss
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2476
Csatlakozott: 2008.11.30. 23:00:46
Tartózkodási hely: Zürich

2019.06.06. 14:04:50

Hányinger ez a hozzászólás volt, amit ide sikerült böfögnöd. Inkább példát kéne róla venni sok focistának, hogy 34 évesen is úgy hajt meg küzd, mint egy huszonéves. Nem mellesleg rendelkezik is olyan fizikai képességekkel, amiért nem keveset tett / tesz a mai napig, ami azért duplán megsüvegelendő.

Értem én, hogy nagy divat őt egy Barca fórumon fikázni, de nem elismerni azt, amit letett és a mai napig ennyi idősen letesz az asztalra, az óriási ostobaság és bunkóság.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Barca&Brazil 4ever!
Ronaldinho -- Neymar -- Rakitic
Avatar
szbsz
Jugador del Barça
Hozzászólások: 180
Csatlakozott: 2018.11.06. 12:25:42

2019.06.06. 13:54:26

GPityu írta:
davi10 írta:
GPityu írta:Elhányom magam Ronaldótol, hajt görcsösen az aranylabdára, Juvenál elbukta most nyomul a válogatottnál... Mikor fogja már
végre fel hogy kapott ajándékba ötöt, és ettől még nem Messi csak egy hisztis népművészeti cserépedény.
Hajrá Messi
Attól hányod el magad, hogy valaki megy mint a gép? Vagy mit jelent nálad a "hajt görcsösen"?
Csak annyit láttam, hogy ma is vert 3-at, nem tudom tett-e valami kirívóan undorítot.

De inkább sz.rjon bele és sétálgasson, mert úgyis Messi-é lesz az aranylabda?

A "kapott ajándékba 5-öt" szövegnél meg nem is tudom mikor olvastam nagyobb baromságot, ezt remélem te se gondoltad komolyan.
Nekem se a szívem csücske a portugál, de azért ne menjünk már egy bizonyos szint alá.[/quot
Melyik évben volt jobb Messinél?
Talán mikor a portugál válogatott összekocázott egy Eb-t,vagy berugott egy büntetőt a BL döntőben,stb.megmondom, soha.
Neked nem szíved csücske, én utálom, legalább van benne valami közös.üdv
Ha Hollandia behúzza onnantól kezdve a Van Dick gyerek lesz a favorit az aranylabdára, csak gondoltam szólok. Szóval én a helyedben még örülnék is neki, hogy CR vágja a gólokat ebben a futottak még kupában. Idén neki kb. annyi esélye van a lasztira mint tavaly Messinek, tök mindegy innentől mit csinál...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
GPityu
Barça C
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2012.10.10. 22:15:20

2019.06.06. 00:25:00

davi10 írta:
GPityu írta:Elhányom magam Ronaldótol, hajt görcsösen az aranylabdára, Juvenál elbukta most nyomul a válogatottnál... Mikor fogja már
végre fel hogy kapott ajándékba ötöt, és ettől még nem Messi csak egy hisztis népművészeti cserépedény.
Hajrá Messi
Attól hányod el magad, hogy valaki megy mint a gép? Vagy mit jelent nálad a "hajt görcsösen"?
Csak annyit láttam, hogy ma is vert 3-at, nem tudom tett-e valami kirívóan undorítot.

De inkább sz.rjon bele és sétálgasson, mert úgyis Messi-é lesz az aranylabda?

A "kapott ajándékba 5-öt" szövegnél meg nem is tudom mikor olvastam nagyobb baromságot, ezt remélem te se gondoltad komolyan.
Nekem se a szívem csücske a portugál, de azért ne menjünk már egy bizonyos szint alá.[/quot
Melyik évben volt jobb Messinél?
Talán mikor a portugál válogatott összekocázott egy Eb-t,vagy berugott egy büntetőt a BL döntőben,stb.megmondom, soha.
Neked nem szíved csücske, én utálom, legalább van benne valami közös.üdv
Pityu
GPityu
Barça C
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2012.10.10. 22:15:20

2019.06.05. 23:58:48

MatyiG írta:És ettől miért kell elhánynod magad? Szerintem örül, ha a dobogóra odajut.
Talán ismered a kis ovodást te is, de legyen igazad, Messi mögött sok a hely...de neki az nem öröm.
Pityu
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3455
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2019.06.05. 23:50:07

GPityu írta:Elhányom magam Ronaldótol, hajt görcsösen az aranylabdára, Juvenál elbukta most nyomul a válogatottnál... Mikor fogja már
végre fel hogy kapott ajándékba ötöt, és ettől még nem Messi csak egy hisztis népművészeti cserépedény.
Hajrá Messi
Attól hányod el magad, hogy valaki megy mint a gép? Vagy mit jelent nálad a "hajt görcsösen"?
Csak annyit láttam, hogy ma is vert 3-at, nem tudom tett-e valami kirívóan undorítot.

De inkább sz.rjon bele és sétálgasson, mert úgyis Messi-é lesz az aranylabda?

A "kapott ajándékba 5-öt" szövegnél meg nem is tudom mikor olvastam nagyobb baromságot, ezt remélem te se gondoltad komolyan.
Nekem se a szívem csücske a portugál, de azért ne menjünk már egy bizonyos szint alá.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Válasz küldése