A legkedvesebb ellenfél Messi számára
3⃣0⃣ goles de #Messi en @LaLiga contra el Sevilla ⭐
⚽⚽⚽⚽⚽ ⚽⚽⚽⚽⚽ ⚽⚽⚽⚽⚽ ⚽⚽⚽⚽⚽ ⚽⚽⚽⚽⚽ ⚽⚽⚽⚽⚽ pic.twitter.com/35vh9bFzzo — FC Barcelona (@FCBarcelona_es) February 27, 2021
vilmso94 írta:Hát majd meglátjuk milyen vézér lesz Messi a bajnokságban meg a BL-ben.Nagy lesz rajta most a teher hogy elment Ronaldinho.Jól kell játszania nagyonmessideco írta:Messi a barca igazi vezere lett. Nem kell neki mentor szerintem.Ebbol a Barcabol Hleb es Messi ket kedvencem persze imadom Henryt es Iniestat is.
<<Barcelona>>
Hát majd meglátjuk milyen vézér lesz Messi a bajnokságban meg a BL-ben.Nagy lesz rajta most a teher hogy elment Ronaldinho.Jól kell játszania nagyonmessideco írta:Messi a barca igazi vezere lett. Nem kell neki mentor szerintem.Ebbol a Barcabol Hleb es Messi ket kedvencem persze imadom Henryt es Iniestat is.
<<Barcelona>>
Azt hiszem, h augusztus 24-én van vége magának az olimpiának, hogy a foci döntő mikor van, azt nem tudom. Tehát sztem max az első fordulót hagyhatja ki. Meg ugye a BL selejtezőket...norbert55 írta:Messi legkésőbb mikor jöhet vissza az Olimpiáról?
Szerintem ez megvan Henry személyében!!vaLe5 írta:Nos igen most hogy elmegy Roni , Messinek is új mentor után kell néznie.
Most talán nincs rá szüksége de később gyengébb időszakokban biztos lesz , és olynkor jól esik ha az embert megvédik , mint ahogyan ő tette ezt Ronival , és viszont.
Biza', így legalább a 19es számból csinál legendátmatador írta:Szerintem se ragaszkodik a 10-es mezhez. Meg hát tiszteli Ronnie-t, ezért sztem el se fogadná...
skadi írta:miért,lehet hogy a kicsi Messi szeret "hegyet"mászni![]()
amúg ymost hogy dinho elment,igazán megkaphatná a 10-s mezt!!!
Egy ilyen "nőt" inkább Beckham/Ronaldo oldalán tudnék elképzelni, de Messién nehezen.Lionel85 írta:Kis Messi nagy ember akar lenni, bár nem tudom hogy ez igaz hír lenne, mert amilyen visszafogott embernek jön le a tv képernyőjén meg a neten a nyilatkozatain keresztül, nem hinném, hogy pont ilyen csaj illene hozzá.
Szerintem is...kulcsar.l írta:Szerintem csúnya ez a nő!
Szerintem csúnya ez a nő!
Jah, meg a melle kb. akkora mint Leo feje...haze71 írta: Elég murisan nézhetnek ki egymás mellett. Sterintem a csaj vagy 20 centivel magasabb lehet nála...