Végeredmény: Real Sociedad – Barcelona 1-1 (2-3)

Néztem is, hogy mi ez a kopasz fazon, biztos kapott egy kontaktot David Silva-tólNovaProspekt írta: ↑2020.09.01. 21:24:30Jordi Alba has undergone a hair transplant after the season ended. [md]
best of MundoAlbának is azért stresszes lehetett ez a szezon akkor, nem csak nekünk
![]()
Koeman helyében Albát is elküldeném és hoznék egy " katonát ", akinek jelenleg csak a védekezés lenne a feladata, a felfutásokat oldják meg mással a baloson, van kivel
Nem azért nem fog kezdeni, hanem azért, mert mondjuk a Napoli ellen nem árt majd egy egészséges Alba. Betesszük hideg lábbal, aztán csodálkozhatunk, ha megint meghúzódik.Samper írta:Én nem - annyira gyenge Firpo.MatyiG írta: Bezony, bár meglepődnék, hogyha kezdene.
Én nem - annyira gyenge Firpo.MatyiG írta: Bezony, bár meglepődnék, hogyha kezdene.
Így van. Bármilyen taktikai elem begyakorlását ne várjuk tőle, de legalább a kezdőcsapattal és a cserékkel egy fokkal merészebbnek tűnik idén.csababarca írta:Végülis jogos, engem idén már két dologgal is meglepett EV.
Az egyik, hogy Fati játszik.
A másik, hogy Frenkie-vel nem játsza el a szokásos féléves "be kell szoktatni, ezért padozik" játékát.
úgyhogy reméljük Firpot is meri játszatni.
soadroli írta:mindegy mert úgyis Semedo vagy Robi lesz a balhátvéd, ismerve Ernő fantasztikus képességeit.
Én se vagyok Valverde híve, de azért srácok...csababarca írta:én is attól tartok, hogy inkább megy valaki posztidegen arra a posztra.
Chino írta:Az utazókeretben benne volt, nem hiszem, hogy 1 nap alatt Dortmundban lesérült volna, szerintem Ernő bá csak simán le sem ültette a padra.csababarca írta:de nem ő is valami sérüléssel bajlódik?vagy miért nem volt tegnap ott?MatyiG írta:Legalább Firpo bizonyíthat. Ezért van a mély keret.
Már egészséges, tegnap szimplán nem volt a padon. A védők közül Todibo és SR volt a cserepadon.csababarca írta:de nem ő is valami sérüléssel bajlódik?vagy miért nem volt tegnap ott?MatyiG írta:Legalább Firpo bizonyíthat. Ezért van a mély keret.
Az utazókeretben benne volt, nem hiszem, hogy 1 nap alatt Dortmundban lesérült volna, szerintem Ernő bá csak simán le sem ültette a padra.csababarca írta:de nem ő is valami sérüléssel bajlódik?vagy miért nem volt tegnap ott?MatyiG írta:Legalább Firpo bizonyíthat. Ezért van a mély keret.
de nem ő is valami sérüléssel bajlódik?vagy miért nem volt tegnap ott?MatyiG írta:Legalább Firpo bizonyíthat. Ezért van a mély keret.
Tavaly vagy mostmár inkább tavaly előtt volt cseréje Digne személyében. És ég és föld volt a különbség a csapat játékában mikor Alba beállt. Igen hibázik ő is, meg nekem se szimpatikus, sőt sose volt az, de a teljesítményét elismerem.barlacy írta:Sokáig törtem a fejem, hogy megosszam-e Veletek véleményemet Albáról, vagy ne.
Most már lehiggadva: Rajta ment el a meccs a Pool ellen,ez nyilvánvaló.Előtte a nagy betlikben is kulcsszerepe volt. Egy az egyben szinte mindenki megveri, gyorsasága is megkopott ( ld.Valencia C.Soler)például.
Ez így együtt majdnem stimmel. Ami viszont egyáltalán nem, az az, hogy Alba lenne a ludas. Noha kristálytiszta, hogy mindez az edző sara.barlacy írta:Sokáig törtem a fejem, hogy megosszam-e Veletek véleményemet Albáról, vagy ne.
Most már lehiggadva: Rajta ment el a meccs a Pool ellen,ez nyilvánvaló.Előtte a nagy betlikben is kulcsszerepe volt. Egy az egyben szinte mindenki megveri, gyorsasága is megkopott ( ld.Valencia C.Soler)például. Mindíg az ő oldaláról kapjuk a gólokat pláne ha előtte a csak hátrafelé játszó Rakitic, és a védekezében nem túl erős Coutinho található.Ha hozzájön az enervált Busi akkor pedig várható a katasztrófa.Azt gondolom, hogy az egója kissé magas, pláne ha Messi is dícséri néha...
Lehet, hogy a nagy meccsszám a hibás? Vagy a túlzott elvárás?Vagy tudomásul kellene venni, hogy kell újítani.Szerintem kell.Kár, hogy a szörnyű lassú középpálya (Rakitic, Busi,,a bizonytalan -
kodó sérülését nem kezeltető Umtiti,a nem gyors Coutinho, és a labdát csak babusgató Arthúr
így együtt méginkább kihozzák Alba problémáit.A csapatnak sürgősen változtatni kell!
Kb. azzal a reszevel egyetertek, hogy valtoztatni kell, csak nem Alba posztjan. Ez a kiragadott 1-2 eset amikor hibazott(egyebkent pl. a bl donton a masodik hibajat lazan "javithattak" volna, vagy az oke, hogy a belso vedoket megelozte a csatar? Szoval abban nem csak o volt benne), meg uramisten egy csavo lefutotta nem jonnek be. Melle kene rakni azt, hogy elotte hanyszor oldotta jol meg a feladatat stb...barlacy írta:Sokáig törtem a fejem, hogy megosszam-e Veletek véleményemet Albáról...