Barca Igazolások 2020-2021

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Andras Inieszta
Barça C
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2021.07.26. 13:09:45

2022.01.20. 13:26:41

Jó - jó, értem Andris nézőpontját is, de én pl már csak úgy olvasom ezt a topicot, hogy tudom : a legtöbb comment csak az álmodozásról szól. Bizony, most ebben az időben vagyunk. Ki így, ki úgy próbálja meg idegekkel kibírni, hogy szeretett csapatunk ilyen mélyre süllyedt. Felőlem jöhetnek az álmodozások, de akik kiírják ide őket, ők se vegyék már komolyan amit mondanak. És akkor nincs gond ezzel. Szerintem. Éljük túl ezt a szezont. Igazolni majd csak azt tudjuk, akire most talán nem is gondolunk, hiszen üres a kassza.
brazilfan
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 490
Csatlakozott: 2018.02.26. 09:49:51

2022.01.20. 11:14:50

Andris írta:
2022.01.20. 10:18:19
Szóval inkább csak mint törzs tag, szeretném kérni a tisztelt egybegyűlteket, hogy fontoljuk meg, hogy már csak nyári igazolásokról beszélünk.
Falra hányt borsó, sajnos. A csapból is ez folyik, hogy kit, honnan, mennyiért lehet/kellene/akarunk leigazolni, lehetőleg máma még.
Az nso néhány napja kb. kétcsapatnyi játékost nevezett meg a Barca tervezett igazolásaiként, mondván, ha Ferranra és Haalandra van/lenne pénz, akkor másokra is lehet.
Elég idegesítő, de nem lehet megállítani.
Avatar
Andris
Adminisztrátor
Hozzászólások: 11815
Csatlakozott: 2006.05.20. 20:47:07
Tartózkodási hely: Budapest

2022.01.20. 11:06:10

davi10 írta:
2022.01.20. 10:38:10
Szerintem nem ennyire fekete-fehér ez, ha nagyon akarnak hozni valakit Laporta-ék (nyilván nem Haaland-kalibert), akkor meg tudják oldani.

1. Kölcsön, mint LDJ
2. Később kezdünk törleszteni, mint Torres-ért.
3. B-be hozunk gyerekeket, Ők talán nem számítanak a felnőtt csapat fizetési sapkájába.

Azért egyik felmerült név se 50-100 milliós igazolás. 17-18 éves gyerekeket (akikre ha minden igaz elővásárlási jogunk van) elhozni Brazíliából egyáltalán nem tűnik lehetetlen feladatnak.
Meg ilyen lejáró szerződésű Gaya-Azpilicueta-féléket.
1. Sajna a kölcsön játékosnak is kell fizetést adni. Egy olyan játékos, aki legalább az A keret padjára leülhet, valószínűleg évi 1-2-3 milliós fizetéssel minimum rendelkezik, ennek a felét fél évre kéne állnunk, és minimum ennek a duplájáért kéne előbb valahogy felszabadítani.
2. Ez az egész Torres ügy egy charity hadművelet volt. Nem Laporta vagy Alemany munkája gyümölcse, hanem Pep és Txiki jótékonykodása, akik még mindig nyilván és szerencsére szívükön viselik a klub sorsát. És látták, hogy mekkora gáz van. Persze megint csak érvényes, hogy soha ne mond, hogy soha, de szerintem nincs még egy klub, ahol ezt bárki el tudná nekünk érni, hogy használható játékost nulla százalék önrésszel kapjunk kézhez azonnal. Millió részletfizetős deal szokott lenni, de egy se, ahol 0% az önrész/kezdő rész.
3. Persze a B-be hozhatunk, de szerintem ez már kívül van azon a körön, amiről beszélünk. Az A keret féltávos erősítéséről van szó szerintem most, ami a célt illeti.
Ráadásul ehhez ugye Nico és Gavi szerződését meg kell csinálni, különben minek több B-s játékos, úgyse hozhatjuk már fel és állíthatjuk be őket igazán. És Nico és Gavi szerződése is pénzbe fog kerülni, nem is kevésbe.

Moratáról volt szó, meg Taglifico, meg a fene tudja melyik nap még ki. De a lejáró szerződésűek sem ingyen jönnének, ilyen szempontból lényegtelen h lejár a szerződésük. Pénzbe kerülne, minimum pár misibe, és párszázezer sincs, mint tudjuk. A 17-18 éves Braziloknál detto, nem ingyen jönnek, és fizetést is kell adni nekik. Semmi különbség, ugyanúgy milliókba kerülnének mindenestől, és ugyanúgy a milliók megszorozva kettővel vagy néggyel, amit előtte fel kéne szabadítani, mert jelenleg kong a kassza.

Azért mondom, értelmezhetetlen számomra bármilyen jellegű keretbővítő deal erre a télre, amíg nincs valami eladás vagy fizucsökkentés deal a szignó szakaszban.
Nem látom, hogy meg tudnák oldani, akkor se ha nagyon akarnák. Sehogy se látom a hogyant. A Ferran Torrest is nagyon akarták, sőt már el is hozták, de még így se sikerült sehogy regisztrálni, csak úgy, hogy 3 nagy fizetésű játékossal is meg kellett változtatni a helyzetet, méghozzá gyökeresen. És mégegyszer mondom, még egy ilyen jótékonysági akció haszonélvezői tuti nem leszünk, mint FT átigazolási díja..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5096
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2022.01.20. 10:38:10

Szerintem nem ennyire fekete-fehér ez, ha nagyon akarnak hozni valakit Laporta-ék (nyilván nem Haaland-kalibert), akkor meg tudják oldani.

1. Kölcsön, mint LDJ
2. Később kezdünk törleszteni, mint Torres-ért.
3. B-be hozunk gyerekeket, Ők talán nem számítanak a felnőtt csapat fizetési sapkájába.

Azért egyik felmerült név se 50-100 milliós igazolás. 17-18 éves gyerekeket (akikre ha minden igaz elővásárlási jogunk van) elhozni Brazíliából egyáltalán nem tűnik lehetetlen feladatnak.
Meg ilyen lejáró szerződésű Gaya-Azpilicueta-féléket.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
Andris
Adminisztrátor
Hozzászólások: 11815
Csatlakozott: 2006.05.20. 20:47:07
Tartózkodási hely: Budapest

2022.01.20. 10:18:19

Chino írta:
2022.01.18. 13:15:05
Veb-nek meghallgattak az imái. A mundo szerint Xavi balhátvédet/ballábas kh-t keres.
Gerard Romero információi szerint az előbbi célpont Tagliafico lenne, az ára 7 millió körül mozogna és télen is mozdítható, csak a Napoli és az OM is az érdeklődők között van.
Középre Lisandro Martinez, Senesi vagy Romagnoli lehet a befutó. Utóbbinak ráadásul nyáron lejár a szerződése és kétséges a hosszabbítása, plusz Raiola az ügynöke.
De minket szerintem nem tud érdekelni senki, aki "télen is mozdítható". :(
Mégegyszer, századszor is érdemes kihangsúlyozni ebben a topikban, hogy n_i_n_c_s p_é_n_z !

Bár én már nem vagyok aktív admin, újabban viszont már nem tudtam elviselni a facebook kommentek átlagos színvonalát, így visszatértem kb 6-8 év után a fórumra.
Szóval inkább csak mint törzs tag, szeretném kérni a tisztelt egybegyűlteket, hogy fontoljuk meg, hogy már csak nyári igazolásokról beszélünk.

Ugye arról van itt szó röviden, hogy nagy az adósságunk, és bőven a fizetési sapka felett vagyunk (valszeg), szóval csak a 2:1 és 4:1 szerint költhetünk. Ezért volt az, hogy Ferran Torres regisztrálása kb 2,7 millióba került, ehhez 5,4et kellett felszabadítanunk, és még ez is csak több hét alatt sikerült, Agüeroval, Umtitivel és Coutinhoval együtt is.
Egyszerűen nincs pénzünk. Gondoljatok bele, hogy ha most valakit venni szeretnénk, ezen a télen, annak az átigazolási díja és a félévnyi fizetése együtt nem tehetné ki az 1-2 millió eurót sem, mert akkor 2-4 milliót kéne felszabadítanunk.
Kiindulva abból, hogy FTorrest is csak kínkeservesen sikerült, konkrétan nulla euró lehet az igazolásokra szabályosan elkölthető kasszában. Szóval jelenleg nem télen mozdítható játékost kell találni, hanem csapat nélküli játékost, vagy olyat, akinek nyáron lejár a szerződés, és a klubja elengedné úgy, hogy csak jövőre kezdjük törleszteni. És mellesleg fizetést sem kér, max párszázezer eurót, amennyit a B csapatban jelenleg játszó srácok kapnak. Szerintetek reális hogy találunk ilyen játékost? Egyáltalán reális, hogy ilyet keresne a vezetőség? Szerintem nem. Laportának szponzorokat kell keresni, a sportigazgatónknak meg Dembelére, Robertora és a Gavi-Nico-Araujo hármasra koncentrálni.
Ne higyjétek el, amit további téli igazolásokról a Mundo vagy a Sport vagy a Marca leír. Vagy Gerard Romero. Ők ugyanúgy találgatnak, mint mi szoktunk itt, csak most nem érdemes nekünk se, mert nincs lehetőség se.

Nyilván soha ne mondjuk, hogy soha. De ehhez ugye az kell, hogy Dembelé elmenjen pár napon belül. Vagy SR új szerződése konkrétan két-három napon belül rendeződjön. Vagy hogy eladjuk Netot (mást is el tudnánk? mármint akiket nem sajnálnánk, és van vételára, vagy jelentős fizetése?)
Amíg ezek közül bármelyik nem ÉR CÉLEGYENESBE, addig szerintem nem érdemes a téli igazolásról szóló híreket betenni se ide a továbbiakban. Pont annyit érnek, hiába a Mundon jelentek meg, mintha én beböfögném ide, hogy azt álmodtam, leigazoltuk de Bruynét.

Beszéljünk a lehetséges eladásainkról, kölcsönszerződéseinkről, és eesetleg a nyári helyzetről. Mert csak ezeknek van legalább minimális értelme.
Nyilván, mégegyszer hangsúlyozom, ez a saját véleményem és személyes kérésem. :D De szerintem megfontolhatnánk mindannyian ezt.
Vagy írjátok le, hogy szerintetek miért van a leghalványabb értelme is arról beszélni most, hogy kit igazolunk télen. Ami sose jöhet létre, arról szerintem nem érdemes. (kb ezt érzem Haaland nyári igazolásáról is, de ez majd egy külön téma lesz)

Szerk: régen amúgy volt egy tiltólistánk, ezen a fórumon. Nem szabadott NSOt linkelni, meg transfermarktot (akkoriban nagyon más volt), meg The Sun-t, meg jó néhány jómadarat még. Ezek nem voltak véletlen.
Az újságokat nyilván el kell adni, de szerintem most minden téli igazolásról (és nem eladásról) szóló további hír egyszerűen gondolkodás nélkül a kacsa fiókba tehető. Mindegy, hogy honnan jönnek. Amíg nincs lezárt eladásunk, új szerződésünk, addig mindegy.

Hogy valami olyanhoz is hozzászóljak, ami egyébként tényleg érdekes lehet: Minguezát én nagyon bírom, sajnálnám, de lehet jobb neki kölcsönben. Minimum fél évre, pláne ha van érdeklődő, pláne ha az a Valencia.
Umtiti ugyan kiesett, de így is van négy kezdethető középső védőnk, és még mindig ott van FdJ is (a túltöltött középpályánkról).
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Troym
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 453
Csatlakozott: 2009.08.15. 12:12:47

2022.01.19. 17:31:34

Minguezaért bejelentkezett a Valencia, kölcsönvennék. (Mundo) Wass helyére vinnék, szerintem jó lenne kölcsönadni, legalább fejlödhetne.

Közben a TSN szerint mi is beálltunk az érdeklődők közé Jonathan Davidért. Ö is frankó lenne csatár poszton, a Lille egyik legjobbja és 22 éves.
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6040
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2022.01.19. 13:39:28

A Santosból most Kaiky Fernandest és Angelo Gabrielt nézték ki. Az előbbi egy 18 éves középső védő, a másik egy 17 éves jobbszélső. Őket tartják most Brazília legnagyobb tehetségeinek, több európai nagy klub is érdeklődik irántuk, de a Neymar transzfer miatt elővásárlási jogunk van rájuk.
Érdekes lenne őket elhozni, egyelőre a B-csapatba, hátha egy Araujo-féle utat tudnának bejárni. Vagy hagyni még őket egy évig otthon. Demirrel sem biztos, hogy befürödtünk volna, ha nem egyből a felnőtt csapatba kerül. Így gyakorlatilag halálra volt ítélve a leigazolása.

Ha már Araujo, most az ő hosszabbítása van terítéken, ő mindenképpen maradni akar. A hírek szerint egyelőre csak tapogatózás van, a klub 6 millió alatti összeget kínált neki, de ez még nem komoly ajánlat csak amolyan előzetes tárgyalási alap. Ő kb. annyit szeretne, mint Pedri, ami szerintem teljesen korrekt. Jelenleg 1 millió alatt keres.
Forca Barca!!!!
Troym
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 453
Csatlakozott: 2009.08.15. 12:12:47

2022.01.19. 08:51:24

Kalapos írta:
2022.01.19. 08:20:37
Troym írta:
2022.01.18. 13:00:00
2020 nyarán sem vettünk már pénzért játékost, csak azokat fizették ki, akikkel még a covid előtt megállapodtak (Trincao) és nem tudtak visszalépni, plusz ahol pénzt mostak (Arthur-Pjanic csere) Egyedül Dest jött úgy 21 m euróért, hogy elment Semedo 32-ért. Erre a srácra biztos nem lett volna pénz. Már akkor hatalmas gondok voltak a bérekkel is, azért küldték el gombokért Suarezt, Rakiticet, Vidalt, Rafinhat.
Én el tudom hinni. A médiában nyoma se volt, de Barto tudhatta már hogy baj van. Teljesen logikus, hogy aztán ott kezdtek leépíteni ami szakmailag is védhető, kiöregedő feláldozható zsoldosok elküldésével.
Szerintem is. Csak Barto távozása után kezdtek arról cikkezni milyen nagy is valójában a baj és az azutáni Tusquets féle vezetés kezdte el jobban publikálni a siralmas helyzetet. Suarez, Rakitic, Vidal biztosan benne volt az 5-10 legmagasabb fizetésűek között. Csak a 3-uk piaci értéke volt akkor 40-50 millió, mi kaptunk 10-et és Suarez fizujának egy részét is mi fizettük. Akkor Rakitic értéke kb 20 millió volt, kaptunk 3,5-et, Vidalé 10, ingyen ment el, Suarezé 25 és kaptunk 7-et, minusz a fizuja fele. A 2:8 utáni takarítás nem szakmai volt, simán a fizetésekkel volt már akkor is gond. Lehet FFP szempontból még nem volt gond, de cash-flow probléma lehetett. Pont 2020 március és május között állt meg a világ és utána is zártkapus meccsek voltak. Azt meg Barto gondolom nem merte vállalni, hogy pl eladja Messit, mert meghurcolták volna. De ha azt vesszük: 2021-ben a bevételek 110-115%-a ment fizetésekre, akkor 2020-ban ez még durvább lehetett.
Kalapos
Capitá del Barça
Hozzászólások: 712
Csatlakozott: 2020.12.10. 09:48:11

2022.01.19. 08:20:37

Troym írta:
2022.01.18. 13:00:00
2020 nyarán sem vettünk már pénzért játékost, csak azokat fizették ki, akikkel még a covid előtt megállapodtak (Trincao) és nem tudtak visszalépni, plusz ahol pénzt mostak (Arthur-Pjanic csere) Egyedül Dest jött úgy 21 m euróért, hogy elment Semedo 32-ért. Erre a srácra biztos nem lett volna pénz. Már akkor hatalmas gondok voltak a bérekkel is, azért küldték el gombokért Suarezt, Rakiticet, Vidalt, Rafinhat.
Én el tudom hinni. A médiában nyoma se volt, de Barto tudhatta már hogy baj van. Teljesen logikus, hogy aztán ott kezdtek leépíteni ami szakmailag is védhető, kiöregedő feláldozható zsoldosok elküldésével.
Avatar
grgly50
Capitá del Barça
Hozzászólások: 504
Csatlakozott: 2018.02.07. 21:37:09

2022.01.18. 20:06:23

Troym írta:
2022.01.18. 13:00:00
fanbarca írta:
2022.01.18. 12:42:48

Igen, a nyáron. 2020 nyarán (és tényleg). :roll: Akkor alig volt 6 gólja 30 meccsen.
2020 nyarán sem vettünk már pénzért játékost, csak azokat fizették ki, akikkel még a covid előtt megállapodtak (Trincao) és nem tudtak visszalépni, plusz ahol pénzt mostak (Arthur-Pjanic csere) Egyedül Dest jött úgy 21 m euróért, hogy elment Semedo 32-ért. Erre a srácra biztos nem lett volna pénz. Már akkor hatalmas gondok voltak a bérekkel is, azért küldték el gombokért Suarezt, Rakiticet, Vidalt, Rafinhat.
Na, ez számomra teljesen új!
Most hallom először, hogy Suarezt, Rakiticet, Vidalt, Rafinhat.pénzügyi gondok miatt küldték el. Suares esetében ez 1000 százalék, hogy nem igaz. Nem újságíróktól, hanem saját szájából hangzottak el ennek cáfolatai. De a többinél sem hiszem, hogy egy szó is igaz lenne. Vagyis ez egy bföf.
Peter
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1848
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2022.01.18. 19:39:16

csaby23 írta:
2022.01.18. 19:16:01
Nekem valahogy meg mindig erthetetlen, miert kell feltetlenül egy jobb- illetve ballabas vedö közepre.
Nem kell feltétlenül, de nem rossz, ha van ilyen és olyan.....belső védőkről beszélve inkább úgy lehetne fogalmazni, hogy kisebb lenne a kockázat...
Avatar
csaby23
Jugador del Barça
Hozzászólások: 125
Csatlakozott: 2009.06.16. 15:20:36
Tartózkodási hely: Schalchen, Oberösterreich, Ausztria

2022.01.18. 19:16:01

Nekem valahogy meg mindig erthetetlen, miert kell feltetlenül egy jobb- illetve ballabas vedö közepre. Valaki mar irta korabban es en is ugy gondolom hogy ez inkabb haromvedös rendszerben lenne relevans. Viszont ezen a vonalon mozogva nekem hirtelen harom jatekos jut eszembe: Laporte, Hermoso es Pau Torres. Nem mintha barmelyikükre is realis esely mutatkozna..En szemely szerint Torresnek nagyon tudnek örülni, tetszik a jateka de vele kapcsolatban mar pletykaszinten is horrorösszegek repkedtek.
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6040
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2022.01.18. 13:15:05

Veb-nek meghallgattak az imái. A mundo szerint Xavi balhátvédet/ballábas kh-t keres.
Gerard Romero információi szerint az előbbi célpont Tagliafico lenne, az ára 7 millió körül mozogna és télen is mozdítható, csak a Napoli és az OM is az érdeklődők között van.
Középre Lisandro Martinez, Senesi vagy Romagnoli lehet a befutó. Utóbbinak ráadásul nyáron lejár a szerződése és kétséges a hosszabbítása, plusz Raiola az ügynöke.
Forca Barca!!!!
Troym
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 453
Csatlakozott: 2009.08.15. 12:12:47

2022.01.18. 13:00:00

fanbarca írta:
2022.01.18. 12:42:48

Igen, a nyáron. 2020 nyarán (és tényleg). :roll: Akkor alig volt 6 gólja 30 meccsen.
2020 nyarán sem vettünk már pénzért játékost, csak azokat fizették ki, akikkel még a covid előtt megállapodtak (Trincao) és nem tudtak visszalépni, plusz ahol pénzt mostak (Arthur-Pjanic csere) Egyedül Dest jött úgy 21 m euróért, hogy elment Semedo 32-ért. Erre a srácra biztos nem lett volna pénz. Már akkor hatalmas gondok voltak a bérekkel is, azért küldték el gombokért Suarezt, Rakiticet, Vidalt, Rafinhat.
Avatar
fanbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1959
Csatlakozott: 2010.05.15. 09:11:15
Tartózkodási hely: Kolozsvár

2022.01.18. 12:42:48

Chino írta:
2022.01.18. 12:26:01
visca el barca írta:
2022.01.18. 10:29:40
Most olvasom a nson h nyaron felajanlottak nekunk vlahovicsot 18 millio euroert. Ha ez igaz, jo nagy hulyek vagyunk h nem hoztuk el barmi aron.
Hogy a Fiorentina bárkinek is felajánlotta volna eléggé kétlem, főleg 18 millióért. Már tavaly is toronymagasan a legjobb játékosuk volt, nélküle 100 %, hogy a másodosztályban tengődnének. 20 évesen szinte az összes pontszerzésüket az ő góljainak köszönhették. Szerintem még a TM is 40-50 körül saccolhatta.
Igen, a nyáron. 2020 nyarán (és tényleg). :roll: Akkor alig volt 6 gólja 30 meccsen.
més que un club
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6040
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2022.01.18. 12:26:01

visca el barca írta:
2022.01.18. 10:29:40
Most olvasom a nson h nyaron felajanlottak nekunk vlahovicsot 18 millio euroert. Ha ez igaz, jo nagy hulyek vagyunk h nem hoztuk el barmi aron.
Hogy a Fiorentina bárkinek is felajánlotta volna eléggé kétlem, főleg 18 millióért. Már tavaly is toronymagasan a legjobb játékosuk volt, nélküle 100 %, hogy a másodosztályban tengődnének. 20 évesen szinte az összes pontszerzésüket az ő góljainak köszönhették. Szerintem még a TM is 40-50 körül saccolhatta.
Forca Barca!!!!
Avatar
Camp Nou99
Jugador del Barça
Hozzászólások: 210
Csatlakozott: 2020.05.31. 14:32:47
Tartózkodási hely: Surány

2022.01.18. 11:10:54

visca el barca írta:
2022.01.18. 10:29:40
Most olvasom a nson h nyaron felajanlottak nekunk vlahovicsot 18 millio euroert. Ha ez igaz, jo nagy hulyek vagyunk h nem hoztuk el barmi aron.
Azért az NSO-t illik fenntartásokkal kezelni, ha valahol akkor ott igazi firkászok dolgoznak.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20186
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2022.01.18. 10:29:40

Most olvasom a nson h nyaron felajanlottak nekunk vlahovicsot 18 millio euroert. Ha ez igaz, jo nagy hulyek vagyunk h nem hoztuk el barmi aron.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
fanbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1959
Csatlakozott: 2010.05.15. 09:11:15
Tartózkodási hely: Kolozsvár

2022.01.18. 10:26:09

bence0330 írta:
2022.01.18. 10:14:53
Szerintem ha most igazán jó középcsatárt akarunk venni nem brutális áron, akkor ilyen értelemben jelenleg számomra Haller a legjobb a piacon. Egy gyilkos állat a fickó, még eléggé jó korban van, és legalább nem egy kisgyerek, és a WH meg a Monaco érdeklődik érte kb hivatalosan. Ősz végén-tél elején pletykaszinten többször felhozták velünk kapcsolatban, főleg Agüero kiesésével, de azóta sajna nem hallottam ilyen szándékról.
Mondjuk neki a West Ham-es vergődése picit baljós. Az ára ehhez képest pedig 30 millió körül lenne.
més que un club
Avatar
bence0330
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1951
Csatlakozott: 2020.07.16. 19:01:18

2022.01.18. 10:14:53

Szerintem ha most igazán jó középcsatárt akarunk venni nem brutális áron, akkor ilyen értelemben jelenleg számomra Haller a legjobb a piacon. Egy gyilkos állat a fickó, még eléggé jó korban van, és legalább nem egy kisgyerek, és a WH meg a Monaco érdeklődik érte kb hivatalosan. Ősz végén-tél elején pletykaszinten többször felhozták velünk kapcsolatban, főleg Agüero kiesésével, de azóta sajna nem hallottam ilyen szándékról.
ter Stegen; Alba - Araujo - Mingueza - Alves; Frenkie - Gavi - Pedri; Fati - Auba - Dembélé
Avatar
NovaProspekt
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1484
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2022.01.17. 16:50:27

Samper írta:
2022.01.17. 16:37:42
Nem értem a nagy sztárigazolás terveket. Egy sztárt meg kell fizetni, az meg bérfeszültséget teremt. Nem lenne jobb a felszabaduló keretet Gavira, Araujora és Nicora költeni? Legyenek ők a sztárok Fatival és Pedrivel együtt!
adják inkább nekem a pénzt :mrgreen:
Grimaldo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 525
Csatlakozott: 2013.01.20. 19:26:59

2022.01.17. 16:49:24

Samper írta:
2022.01.17. 16:37:42
Nem értem a nagy sztárigazolás terveket. Egy sztárt meg kell fizetni, az meg bérfeszültséget teremt. Nem lenne jobb a felszabaduló keretet Gavira, Araujora és Nicora költeni? Legyenek ők a sztárok Fatival és Pedrivel együtt!
Az oké, hogy bérfeszültséget teremthet, bár talán eltudják az említett srácok fogadni, hogy egy már világklasszis játékos többet keres mint ők akik még csak potenciálisan azok. De a lényeg, hogy egy világklasszis 9esre szűksége van a csapatnak, és ezt senki nem tudja hozni a keretből és nem is elvárható. Márpedig, ha nyerni akarunk és valószínűleg ők is akarnak akkor muszáj lesz igazolni komoly minőséget oda.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2022.01.17. 16:37:42

Nem értem a nagy sztárigazolás terveket. Egy sztárt meg kell fizetni, az meg bérfeszültséget teremt. Nem lenne jobb a felszabaduló keretet Gavira, Araujora és Nicora költeni? Legyenek ők a sztárok Fatival és Pedrivel együtt!
Troym
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 453
Csatlakozott: 2009.08.15. 12:12:47

2022.01.17. 16:36:07

Romano szerint Christensenért a Barca és a Bayern a favorit, de lehet hogy marad. Gondolom Münchenbe akkor kell, ha Süle megy. Vagy egyik, vagy másik szerintem megszerezhetö. Ha sikerülne, még Lenglet is eladható lenne.
Avatar
fanbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1959
Csatlakozott: 2010.05.15. 09:11:15
Tartózkodási hely: Kolozsvár

2022.01.17. 12:11:31

Haaland kapcsán tényleg sokan csak a fizikuma alapján következtetnek. Ha már Lewandowski szóba került: a norvég látványosan jobb védekező statokat mutat, mint e lengyel: nyomásgyakorlásban, letámadásban stb. Nagyon intelligens játékos, ebben a szezonban 13 bajnokin 15 gól és 6 gólpassz áll a neve mellett. Fejlődőképes is, szuper játékos. Nem kérdés, hogy jól járnánk vele.

Vlahovic sokkal inkább púr befejezőcsatár, s inkább lutri egyelőre, mint Haaland.

S amúgy ne feledjük, Xavi mit akar játszani. Nem hamis 9-es kell neki, hanem igazi befejezőcsatár kreatív, gyors szélsők mellett. Nem ugyanazt akarja alkalmazni, amit pl. Pep.
més que un club
Válasz küldése