Végeredmény: Vissel Kobe – Barcelona 0-2

Középpályáról beszéltünk, csapatépítés összefüggésben. Ez is egy olyan építkezés, mint minden egyéb, tehát elkezdődik alulról, majd halad a tető irányába a csúcsa felé.
Ez lehet, hogy így van, de az is, hogy fordított ok-okozatban azért nem tudta megvalósítani az elképzeléseit, mert egyszerűen annyira gyenge volt mindkét balszélsőnk, hogy mínusz egy embert jelentettek a pályán, letámadásban, védekezésben, és sajna támadásban is, és mivel Dembélé kiesésével 2 támadónk maradt, akik jók voltak (igazából Lewy se, de mindegy), ezért más opciója alig-alig volt.
Na. Ameddig a csapat tagja több tiszteletet már, könyörgöm! Amúgy sem agyhalott ötlet ha VKP poszton lenne kipróbálva egy védő, aki jó passzjátékban és hátul hajlamos hibázni. Xavinak meg azt rójuk fel, ha nem rotál meg nem próbál ki embereket más poszton. Adjunk már meg annyit, hogy egy esélyt megérdemel, mondjuk a jelenlegi kiugró anyagi lehetőségek között...csababarca írta: ↑2023.03.29. 16:04:43atyaúristen, mondtam már, focira alkalmatlan az ember.
inkább játszon Busquets 50 éves koráig, mint Garcia akár csak egy tétmeccsen is abban a pozícióban.
atyaúristen, mondtam már, focira alkalmatlan az ember.Troym írta: ↑2023.03.29. 14:31:15Lehet, hogy csak kacsa, de azt olvastam, hogy Xavi edzéseken pivot poszton próbálgatja EG-t. Szerintem ez egy jó megoldás lehetne, a srác jó passzjátékban, a helyezkedésén lehetne fejleszteni. Viszont így az 1v1 párharcokat nem neki kéne megvívnia, amiben talán a leggyengébb.
Örök igazsága a labdarúgásnak, hogy mindíg az edző által kijelölt kezdő a legjobb 11.
Christensen baja komolynak tűnik, ~4 hetet írnakdavi10 írta: ↑2023.03.25. 22:47:55Innen igazából Pedri az aki szinte biztos, hogy kimarad, a többiekről nincs bővebb infó.
Araujo-nál és De Jong-nál én bízom benne, hogy nincs nagy baj és csak elővigyázatosságból nem engedték őket el a válogatotthoz.
Christensen-nek valami vádli baja van, de szerintem ha valami komolyabb lenne, arról már tudnánk.
Innen igazából Pedri az aki szinte biztos, hogy kimarad, a többiekről nincs bővebb infó.
Ez jó lenne, csak a külső történések fényében idén szerintem nem lesz ilyen, hogy matematikailag megvagyunk, félhetünk 15 pontos levonástól pl.
Igen,Xavi ebből a szempontból,mintha olaszoknál szocializálodott volna,jó az öreg a háznál jelszóval. Szerintem,ha matematikailag is meglesz a liga,akkor azért kapják majd szépen a perceket a fiatalok,főleg,hogy vélhetőleg jövőre kelleni fognak a keret mélyítéséhez.bence0330 írta: ↑2023.03.25. 09:48:01Sajnos erre nem Xavi a legalkalmasabb személy, ha égne a ház, SR-t is hamarabb tenné be hátra sajna. Nem gondoltam róla, hogy ennyire fog félni a fiataloktól és a kísérletezéstől. Chadi Riadnak szerintem nálunk befellegzett, pedig abszolút klasszis alapanyagoból van összegyúrva.
Sajnos erre nem Xavi a legalkalmasabb személy, ha égne a ház, SR-t is hamarabb tenné be hátra sajna. Nem gondoltam róla, hogy ennyire fog félni a fiataloktól és a kísérletezéstől. Chadi Riadnak szerintem nálunk befellegzett, pedig abszolút klasszis alapanyagoból van összegyúrva.
Lehet, hogy hülyeség, de én most így vészhelyzetben középpályások hiányában a 4-2-3-1-ben látnám annak a megoldását, hogy Pedri (és Gavi) nem játszhat. Ha Busi visszatérhet, akkor akár DJ is lehet a csatár mögött, vagy Torre, vagy a 4 támadó közül az egyik. A 4-3-3 elég necces, mert Busi oda kevés egyedül egy United ellen, a hiányában egy DJ-Kessié-Torre/SR lehetne, de szerintem a holland és az elefántcsontparti is jobbat megy double pivotban. De az még úgy talán elmenne, Busival semmiképp sem.
Nem a kárára, hanem nagyságrendekkel jobb a dán.
Egyértelmű, hogy amiatt játszik középen, mert ballábas.Troym írta: ↑2023.01.15. 14:33:40Visszakérdezek, mert Alonso szerintem a kezdetek óta elhibázott lépés: ő miben tud többet, mint Lenglet, vagy Mingueza?
Két posztra betehető, sehol sem jó.
Amikor játszik róla kapjuk a gólokat, amúgy néha jó amit csinál, de meccse(ke)t eldöntő hibái vannak, Lenglet és Mingu legalább nem volt 30+ ezért cserébe, plusz utóbbi fillérekért hozta ezt a szintet. (Félreértés elkerülése végett, akkor is a hideg rázott, amikor Lenglet pályán volt, Mingu meg nem úgy volt kezelve, amennyit tud, hanem minden poszton elvárták tőle, hogy jó legyen).
Visszakérdezek, mert Alonso szerintem a kezdetek óta elhibázott lépés: ő miben tud többet, mint Lenglet, vagy Mingueza?