Barca Igazolások
Igazából mindig arról írunk, beleértve magamat is, hogy mi mit tennénk. Én is a saját nevemben FIFA managerezek. Hogy a klub mit fog csinálni, az ugye teljesen más kérdés. Most szerintem úgy összeállt egy jó csapat, hogy aligha akarnak egyáltalán sok igazolást, akár engednék, akár nem, szerintem ők maguk sem gondolkodnak most nagyon igazolásokban.
Kapus: szerintem teljesen meg vannak elégedve Penával, Szczesny egy percet se kap. A kiváló támadójáték és a remek lestaktika el is fedi ezt a problémát, szerintem nem téma az elnökségben.
Középhátvéd: szűkösen vagyunk, Araújo visszatérésével is csak három ember van oda, akit bármelyik meccsen bevetnék, ami nem egy életbiztosítás. De nagy a bizalom Sergi Dominguezben, és átszervezésekkel is operálhatnánk. Eddig sem zavartatták magukat, ter Stegen kidőlése után sem szereztek egy olcsó veteránt egy évre, pedig belefért volna. Más posztra sem, ami megint csak azt erősíti, hogy nem nagyon gondolkodik most a klub igazolásokban. Megy a szekér, vezetjük a bajnokságot, biztos továbbjutó helyen állunk a BL-ben, ráadásul úgy, hogy már letudtuk a legnehezebb ellenfelünket az alapszakaszban, most így jónak érzik a dolgokat. Éppen ezért nem hiszem, hogy sok mozgást találnának indokoltnak, még akkor is, ha engednék az igazolásokat.
Balszélső: Vallét elküldték kölcsönbe. Ennek tudatában vajon mennyire érdekelheti a dolog az elnökséget? Semennyire. Nagy a bizalom Martinban, Fort is átdobható. Hú, ezért mindennek el leszek mondva, de Destet is megtarthatták volna, Eindhovenben már edz, 2025 elejétől bevethető lenne. A dolgot nem ragozom tovább, mert nagy port kavarna. A lényeg: az elnökséget nem izgatja ez a poszt, volt mélyítési lehetőség, nem kellett nekik. Nem úgy tűnik, mintha érdekelné őket a téma.
Vkp: Meg lett mondva nyáron, hogy jók vagyunk itt. Azt mindenesetre nagyra értékelem, hogy Flick őszintén kommunikál, így legalább tudjuk, mi a helyzet. Bernal lesérült, Schouten neve felmerült, de ő is lesérült, azóta pletykákat sem hallani. Két hatalmas rangadót is lehoztunk összesen 1 kapott góllal, a lestaktika itt is elfedi az esetleges hiányosságokat, Casadó-ban pedig nagy a bizalom. Így itt sem várok mozgást, bár örülnék neki.
Csatár: Roque-t elküldték kölcsönbe, nagyon nem izgatja az elnökséget a téma. Ott van Pau Victor, Fermín is fel tud lépni, Torres-t is bedobják ide olykor. Sok gólerős játékosunk van most, Lewandowski meg újra régi fényében, komoly alternatívát most nem keresnek, időhúzó cserék meg vannak.
Univerzális fullback: Mingueza esélyes, és vérbeli középhátvédet talán ezért nem is keresnek. Mindössze 9 millióért visszahozhatjuk, Vigóban kevesebb mint 2 millió eurót keres évente, ezt még talán be is tudnánk illeszteni, ennyit talán még engednének is. Ennek látom esélyét.
Kapus: szerintem teljesen meg vannak elégedve Penával, Szczesny egy percet se kap. A kiváló támadójáték és a remek lestaktika el is fedi ezt a problémát, szerintem nem téma az elnökségben.
Középhátvéd: szűkösen vagyunk, Araújo visszatérésével is csak három ember van oda, akit bármelyik meccsen bevetnék, ami nem egy életbiztosítás. De nagy a bizalom Sergi Dominguezben, és átszervezésekkel is operálhatnánk. Eddig sem zavartatták magukat, ter Stegen kidőlése után sem szereztek egy olcsó veteránt egy évre, pedig belefért volna. Más posztra sem, ami megint csak azt erősíti, hogy nem nagyon gondolkodik most a klub igazolásokban. Megy a szekér, vezetjük a bajnokságot, biztos továbbjutó helyen állunk a BL-ben, ráadásul úgy, hogy már letudtuk a legnehezebb ellenfelünket az alapszakaszban, most így jónak érzik a dolgokat. Éppen ezért nem hiszem, hogy sok mozgást találnának indokoltnak, még akkor is, ha engednék az igazolásokat.
Balszélső: Vallét elküldték kölcsönbe. Ennek tudatában vajon mennyire érdekelheti a dolog az elnökséget? Semennyire. Nagy a bizalom Martinban, Fort is átdobható. Hú, ezért mindennek el leszek mondva, de Destet is megtarthatták volna, Eindhovenben már edz, 2025 elejétől bevethető lenne. A dolgot nem ragozom tovább, mert nagy port kavarna. A lényeg: az elnökséget nem izgatja ez a poszt, volt mélyítési lehetőség, nem kellett nekik. Nem úgy tűnik, mintha érdekelné őket a téma.
Vkp: Meg lett mondva nyáron, hogy jók vagyunk itt. Azt mindenesetre nagyra értékelem, hogy Flick őszintén kommunikál, így legalább tudjuk, mi a helyzet. Bernal lesérült, Schouten neve felmerült, de ő is lesérült, azóta pletykákat sem hallani. Két hatalmas rangadót is lehoztunk összesen 1 kapott góllal, a lestaktika itt is elfedi az esetleges hiányosságokat, Casadó-ban pedig nagy a bizalom. Így itt sem várok mozgást, bár örülnék neki.
Csatár: Roque-t elküldték kölcsönbe, nagyon nem izgatja az elnökséget a téma. Ott van Pau Victor, Fermín is fel tud lépni, Torres-t is bedobják ide olykor. Sok gólerős játékosunk van most, Lewandowski meg újra régi fényében, komoly alternatívát most nem keresnek, időhúzó cserék meg vannak.
Univerzális fullback: Mingueza esélyes, és vérbeli középhátvédet talán ezért nem is keresnek. Mindössze 9 millióért visszahozhatjuk, Vigóban kevesebb mint 2 millió eurót keres évente, ezt még talán be is tudnánk illeszteni, ennyit talán még engednének is. Ennek látom esélyét.
Télen szerintem nemhogy igazolni nem fogunk tudni,de könnyen elképzelhető hogy Olmot se tudjuk regisztrálni a múltkori hírek alapján.Mikor kijött a megállapodás a Nike-al akkor írták hogy még ez sem elég Olmo regisztrálásához.Ha valóban így van akkor biztos hogy nem igazolunk,főleg ha maradunk a Real előtt addig.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022
Persze, lehet nem volt egyértelmű, én télre írtam, ahová szerintem még idén sürgősen be kell avatkozni, szélső és a balbekk poszt, ahol még darabra sem vagyunk meg mélységben, a minőség hagyján (Ferrán és Gerard Martin jelenleg nem liga szintű játékosok, utóbbi sosem volt és sosem lesz az, de még másodosztály szint sem). Ráadásul ez a 3 játékos fut sprintekben tippre a legtöbbet a meccsen, Raphinha az egész ligában a legmagasabb szám, Baldé egymaga játssza be a baloldalt, szóval az is, Yamal meg ebben a rendszerben szintén sokat sprintel, még ha annyit nem is, mint a fentiek, de ott a kor faktor belejátszik. Szóval ezen dupla okból kifolyólag ez az első kettő nálam. Nyáron center, kapus mindenképp kell, télen center szerintem még semmiképp sem (vagy úgy fogalmaznék, hogy vannak fontosabb, sürgősebb posztok, Lewy top3-4 center még simán, nem sérülékeny...)Chino írta: ↑2024.11.15. 17:26:21A prioritásokkal nagyjából egyetértek azzal a különbséggel, hogy a center poszt elég fontos lenne. Jövőre már akkor sem támaszkjodhatunk komolyan Lewyre, ha egyáltalán sérülés nélkül megússza. Viszont ha jön valaki, akkor már olyan kellene, aki nem valami B-megoldás, hanem megüti a kezdőszintet. Ez a David projekt nem tűnik így rossznak, ha össze lehet hozni, mindenképp megér egy próbát. Balhátvédnek pedig, ha nem találunk télen egy értelmeset, nem kellene annyit hajtani. Megvárnám mit alkot tavaszig Oduro és annak függvényében lehetne nyáron gondolkodni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Nálam:
1. kapus
2. vkp
3. khv
4. fullback, de minimum kétlábas szélső, aki belül is tud játszani
+ esetleg csatár, de lehet, hogy az sem tragédia, ha Roque egyszerűen visszatér.
Benítez, Mingueza, Valle jöhetnek, Schouten most sérült, vele várnék, de azt a frontot is figyelemmel követném.
1. kapus
2. vkp
3. khv
4. fullback, de minimum kétlábas szélső, aki belül is tud játszani
+ esetleg csatár, de lehet, hogy az sem tragédia, ha Roque egyszerűen visszatér.
Benítez, Mingueza, Valle jöhetnek, Schouten most sérült, vele várnék, de azt a frontot is figyelemmel követném.
- Chino
- Llegenda del Barça
Ahogy néztem a PSV-ben például túlnyomó részt center volt, bal és jobb oldalon kb. ugyanannyit játszott, a válogatottban is mindhárom posztot betölti. A BVB-ben kicsit más a helyzet, mivel a baloson ott van Gittens és Adeyemi, középen Guirassy és Moukoku így többnyire a jobb oldalra kerül. Viszont jobblábas, szóval nem hiszem hogy Raphinha pozíciója olyan idegen lenne.bence0330 írta: ↑2024.11.15. 16:58:03Én sem követem, de ha tényleg bárhol elfocizgat, akkor elfogadnám, jelen pillanatban ha csak egyetlen játékost igazolhatunk, akkor az pontosan egy 2-3 helyen bevethető támadó lenne az. Mint Ferrán, csak jó. Yamal és Raphinha enélkül meg fognak halni. A brazil talán kis szerencsével kibírja sérülés nélkül, de a tömény etapok végére mindig elfárad és pontatlan lesz, mint most az utolsó másfél meccsen is, mert ő tényleg elmebeteg melót tesz a meccsekbe minden percben. Yamal meg szintén el tud fáradni, meg hát a kora miatt még konkrétan a sérülés is könnyebben következhet be. A jelenlegi focink meg szerintem kettejükön áll, kapott gól mindig bele van kalkulálva, de 3-4-5 rúgott is, aztán ha ők kiesnek/elfáradnak, baj van, Lewy egyedül nem sokmindent fog csinálni, nem is az a dolga.Chino írta: ↑2024.11.15. 16:00:18Több piacra szakosodott forrás szerint komolyan érdeklődünk Malen iránt: Már Koeman alatt is próbálkoztunk, de nem volt rá keret. A támadósor mindhárom posztján tud játszani és már elvágyódik a Dortmundból, ahol júniustól lejáró szerződésű játékos lesz úgyhogy ha a BVB pénzt akar látni belőle (márpedig 30 milliót kiadtak rá) logikusan nyáron el kell passzolniuk. Az árát 20-30 közé lövik be. Annyira nem ismerem a srácot, de ha tényleg ennyire mobilis meg lehetne próbálni.
Tudom, hogy kéne valaki Baldé mögé is, és egy mindenes jöhetne hátra is, ezekre szükség lenne, ha tudunk több játékost s hozni, de a kh és a vkp-tkp posztokon legalább van esély rá, hogy jól fogunk állni, hátul téltől, kp-n meg már mostanában is kezdünk, sérülések kellenek hozzá, hogy ne így legyen. A szélső poszton meg ők ketten vannak összesen plusz Ferrán, de akkor inkább játsszunk 10 emberrel kb.
Szóval nálam ez lenne a sorrend:
1.: több poszton bevethető támadó, nálam ideálisan szélső skillekkel elsősorban, de kényelmes legyen neki a centerposzt is néha 20 percekre
2.: csere balbekk
3.: egy Nico/Mingueza féle-szintű játékos, aki max azért nem lesz kezdő, mert túl jók a többiek, de amúgy kb kezdő szintűek, ergo megbízható rotációs játékosok. A visszatérő Chris posztjától és egészségi állapotától is függne, melyik lenne fontosabb, egy vkp, vagy egy belső védő.
4.: ha a Szczesnyvel baj van, egy kapus
Ahová semmiképp nem igazolnék jelenlegi körülményeink között: Center(ha jön az említett támadó, aki képes ott játszani valamennyit), tkp, jobb bekk.
A prioritásokkal nagyjából egyetértek azzal a különbséggel, hogy a center poszt elég fontos lenne. Jövőre már akkor sem támaszkjodhatunk komolyan Lewyre, ha egyáltalán sérülés nélkül megússza. Viszont ha jön valaki, akkor már olyan kellene, aki nem valami B-megoldás, hanem megüti a kezdőszintet. Ez a David projekt nem tűnik így rossznak, ha össze lehet hozni, mindenképp megér egy próbát. Balhátvédnek pedig, ha nem találunk télen egy értelmeset, nem kellene annyit hajtani. Megvárnám mit alkot tavaszig Oduro és annak függvényében lehetne nyáron gondolkodni.
Forca Barca!!!!
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022
Én sem követem, de ha tényleg bárhol elfocizgat, akkor elfogadnám, jelen pillanatban ha csak egyetlen játékost igazolhatunk, akkor az pontosan egy 2-3 helyen bevethető támadó lenne az. Mint Ferrán, csak jó. Yamal és Raphinha enélkül meg fognak halni. A brazil talán kis szerencsével kibírja sérülés nélkül, de a tömény etapok végére mindig elfárad és pontatlan lesz, mint most az utolsó másfél meccsen is, mert ő tényleg elmebeteg melót tesz a meccsekbe minden percben. Yamal meg szintén el tud fáradni, meg hát a kora miatt még konkrétan a sérülés is könnyebben következhet be. A jelenlegi focink meg szerintem kettejükön áll, kapott gól mindig bele van kalkulálva, de 3-4-5 rúgott is, aztán ha ők kiesnek/elfáradnak, baj van, Lewy egyedül nem sokmindent fog csinálni, nem is az a dolga.Chino írta: ↑2024.11.15. 16:00:18Több piacra szakosodott forrás szerint komolyan érdeklődünk Malen iránt: Már Koeman alatt is próbálkoztunk, de nem volt rá keret. A támadósor mindhárom posztján tud játszani és már elvágyódik a Dortmundból, ahol júniustól lejáró szerződésű játékos lesz úgyhogy ha a BVB pénzt akar látni belőle (márpedig 30 milliót kiadtak rá) logikusan nyáron el kell passzolniuk. Az árát 20-30 közé lövik be. Annyira nem ismerem a srácot, de ha tényleg ennyire mobilis meg lehetne próbálni.
Tudom, hogy kéne valaki Baldé mögé is, és egy mindenes jöhetne hátra is, ezekre szükség lenne, ha tudunk több játékost s hozni, de a kh és a vkp-tkp posztokon legalább van esély rá, hogy jól fogunk állni, hátul téltől, kp-n meg már mostanában is kezdünk, sérülések kellenek hozzá, hogy ne így legyen. A szélső poszton meg ők ketten vannak összesen plusz Ferrán, de akkor inkább játsszunk 10 emberrel kb.
Szóval nálam ez lenne a sorrend:
1.: több poszton bevethető támadó, nálam ideálisan szélső skillekkel elsősorban, de kényelmes legyen neki a centerposzt is néha 20 percekre
2.: csere balbekk
3.: egy Nico/Mingueza féle-szintű játékos, aki max azért nem lesz kezdő, mert túl jók a többiek, de amúgy kb kezdő szintűek, ergo megbízható rotációs játékosok. A visszatérő Chris posztjától és egészségi állapotától is függne, melyik lenne fontosabb, egy vkp, vagy egy belső védő.
4.: ha a Szczesnyvel baj van, egy kapus
Ahová semmiképp nem igazolnék jelenlegi körülményeink között: Center(ha jön az említett támadó, aki képes ott játszani valamennyit), tkp, jobb bekk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Chino
- Llegenda del Barça
Ő is a Sergi és Paulo Araujo vezette afrikai scoutung szervezet (Ghána, Mali, Szenegál, Nigéria) keretében érkezik (a mali futballakadémiával is kötöttünk egy szerződést, miszerint támogatjukőket -főleg sportszerekkel- őket cserébe elővásárlási jpogunk van minden fiatalra). Nagyon jól működik, most is jött két játékos próbajátékra, csak annyi a gond, hogy 18 éves korukig nem kaphatnak munkavállalóit Európában, utána vízumkérelem, regisztráció stb.. Oduronak is ezért kellett eddig várnia. (a fent említett 2 játékos még csak 16, szóval velük várni kell)FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.15. 15:13:44Sport szerint jövő héten érkezik Ibrahim Diarra Barcelonaba.
1,7 millió lesz az ára, a B-be lesz regisztrálva, ha engedik (Oduro, Issah még csak most kezdett játszani)
Rá nagyon kíváncsi vagyok, igaz jobb szélső, mint Yamal és még csak december 12-én tölti a 18-at.
Az utánpótlással annyi a "gond", hogy a legtehetségesebbek inkább jobbszélsőként játszanak. Esetleg Oscar Gistaura lehet majd centerként számítani. Viszont csak 16 éves, de már a Juvenil A-hoz tartozik és kétszer bemutatkozott az Atletic-ben is.
Több piacra szakosodott forrás szerint komolyan érdeklődünk Malen iránt: Már Koeman alatt is próbálkoztunk, de nem volt rá keret. A támadósor mindhárom posztján tud játszani és már elvágyódik a Dortmundból, ahol júniustól lejáró szerződésű játékos lesz úgyhogy ha a BVB pénzt akar látni belőle (márpedig 30 milliót kiadtak rá) logikusan nyáron el kell passzolniuk. Az árát 20-30 közé lövik be. Annyira nem ismerem a srácot, de ha tényleg ennyire mobilis meg lehetne próbálni.
Forca Barca!!!!
-
- Capitá del Barça
Sport szerint jövő héten érkezik Ibrahim Diarra Barcelonaba.
1,7 millió lesz az ára, a B-be lesz regisztrálva, ha engedik (Oduro, Issah még csak most kezdett játszani)
Rá nagyon kíváncsi vagyok, igaz jobb szélső, mint Yamal és még csak december 12-én tölti a 18-at.
Mingu a Celtában főleg jhv-t játszott és jobb szélső kp-t,úgyhogy Jules bemehetne középre, vagy pihenhetne, szerintem a Leganes szintű csapatok ellen elég lenne egy Mingu/Fort szélsővédőduó
Szerintem az ilyen játékosok mindig reménykednek, hogy valahogy beverekedik magukat a kezdőbe. De igen, itt erre csak sérüléshullám esetén lenne esélye a srácnak, amúgy sok lehetőség nem jutna neki, nagy a konkurencia.
Mingueza egy kicsit jobb helyzetbe lenne, hátul azért kevesebben vagyunk 2 posztra, de ő is csak 4. számú kvh lenne jelenleg, ha mindenki egészséges, +vészmegoldás csere jvh posztra.
Mingueza egy kicsit jobb helyzetbe lenne, hátul azért kevesebben vagyunk 2 posztra, de ő is csak 4. számú kvh lenne jelenleg, ha mindenki egészséges, +vészmegoldás csere jvh posztra.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022
Szerintem ő olyan lenne, mint amit DJ-tól szeretnénk. Jó előre-hátra, de erősebb, gyorsabb. Viszont az ő oldaláról én sem tudom, mi lenne ebben a pláne. Lenne lehetősége focizni, az tuti, de kezdő max rotáláskor lenne, vagy sérüléshullámban. Ott meg remekül megvan, és azért nem kiscsapatban. Minguezánál is ettől félek inkább. Pedig ezt a két hibát télen kijavítani jó lenne, de őszintén szólva szerintem ez a hajó elúszott. Csúnyán elbaltáztuk ezt a két esetet, már fiatalon bőven Barca csereszintűek voltak, Mingueza inkább kezdő szint. Így jártunk, Flick talán nem lesz ilyen válogatós a (remélem sok) következő évben.LG írta: ↑2024.11.13. 13:56:55Nekem is tetszett a srác, de jelenleg pont a kp-n vagyunk elegen. Bernal most sérült, de ő is ügyensnek tűnt. Christensen is vissza fog térni. Szezon végéig meglátjuk, ki hogy teljesít, de jelenleg nem feltétlen igazolnék erre a posztra.Troym írta: ↑2024.11.12. 22:03:38Kinn van egy cikk a sporton, hogy Nico Gonzalez visszavásárlási opciója 2025ig érvényes. Idén ő a Porto egyik legjobbja 11 meccsen 5 g/a, szerintem vissza kéne venni akár 30 millióért is. Egy ugyanilyen kaliberű középpályást a portugál ligából 40-50 millió között lehetne megszerezni és szerintem ő lehetne a középpálya több pontján is hasznos. Sajnos nem tudjuk Gavi, Bernal elér-e a sérülés előtti szintre, Frenkie leléphet, vagy elküldhetik, ha nem hosszabbít.
Nekem is tetszett a srác, de jelenleg pont a kp-n vagyunk elegen. Bernal most sérült, de ő is ügyensnek tűnt. Christensen is vissza fog térni. Szezon végéig meglátjuk, ki hogy teljesít, de jelenleg nem feltétlen igazolnék erre a posztra.Troym írta: ↑2024.11.12. 22:03:38Kinn van egy cikk a sporton, hogy Nico Gonzalez visszavásárlási opciója 2025ig érvényes. Idén ő a Porto egyik legjobbja 11 meccsen 5 g/a, szerintem vissza kéne venni akár 30 millióért is. Egy ugyanilyen kaliberű középpályást a portugál ligából 40-50 millió között lehetne megszerezni és szerintem ő lehetne a középpálya több pontján is hasznos. Sajnos nem tudjuk Gavi, Bernal elér-e a sérülés előtti szintre, Frenkie leléphet, vagy elküldhetik, ha nem hosszabbít.
Nyáron nem úgy volt, hogy valami 40 millió kell az 1:1-hez? A Barca Visiont megint valami gyanús cégnek, egy Aramark nevű cégnek "adtuk el", akik "majd fizetnek". Arról tud valaki valamit, hogy ez a történet hol tart jelenleg?
Az a szerencse, hogy de Jong nem reagál a hosszabbítós ajánlatra. Olykor mások mentik meg a klubot a saját hibáitól. Télen ha tudunk igazolni, én oda igazolnék egy embert.
Az a szerencse, hogy de Jong nem reagál a hosszabbítós ajánlatra. Olykor mások mentik meg a klubot a saját hibáitól. Télen ha tudunk igazolni, én oda igazolnék egy embert.
-
- Capitá del Barça
https://barcauniversal.com/barcelona-mu ... ng-report/
RAC1 szerint elvileg 50 millió kellene még az 1/1-hez, hogy tudjunk igazolni, szerződés hosszabbítást regisztrálni, Olmot beregisztrálni tavaszra.
Deco tegnap nyilatkozott a szerződés hosszabbításokról, Gavi, Pedri új szerződése elkészülhet még idén.
Tervben még Araujo és De Jong szerződése, de itt már nem egyértelmű a helyzet, arról beszél, hogy kell hogy a játékosok is akarjanak maradni. MD-n fent van az interjú.
Off: beszél a hétvégi VAR ítéletről is, hogy kérni fogják a helyzet tisztázását.
RAC1 szerint elvileg 50 millió kellene még az 1/1-hez, hogy tudjunk igazolni, szerződés hosszabbítást regisztrálni, Olmot beregisztrálni tavaszra.
Deco tegnap nyilatkozott a szerződés hosszabbításokról, Gavi, Pedri új szerződése elkészülhet még idén.
Tervben még Araujo és De Jong szerződése, de itt már nem egyértelmű a helyzet, arról beszél, hogy kell hogy a játékosok is akarjanak maradni. MD-n fent van az interjú.
Off: beszél a hétvégi VAR ítéletről is, hogy kérni fogják a helyzet tisztázását.
Kinn van egy cikk a sporton, hogy Nico Gonzalez visszavásárlási opciója 2025ig érvényes. Idén ő a Porto egyik legjobbja 11 meccsen 5 g/a, szerintem vissza kéne venni akár 30 millióért is. Egy ugyanilyen kaliberű középpályást a portugál ligából 40-50 millió között lehetne megszerezni és szerintem ő lehetne a középpálya több pontján is hasznos. Sajnos nem tudjuk Gavi, Bernal elér-e a sérülés előtti szintre, Frenkie leléphet, vagy elküldhetik, ha nem hosszabbít.
- Chino
- Llegenda del Barça
Én nem feltétlenül azért vagyok a téli igazolás "ellen", mert ezzel belenyúlnánk a csapatba, hanem érdemben nem igazán tudnánk erősíteni, főleg, hogy még a regisztrációkkal is gondban vagyunk. Egy csere balhátvéd jól jönne, de nagyon komoly szerencse kellene, hogy kifiogjunk egy olyan játékost akit elengednek télen, minőségben rendben van és be is fér anyagilag a keretbe, plusz jönni is akar második/harmadik embernek.Peter írta: ↑2024.11.10. 21:01:39Így gondolom én is. Nincs miért jelenleg belenyúlni a csapatba, ugyanakkor tavasszal, nyárig tónusosabban ki fog rajzolódni, hogy hol lehet vagy éppen muszáj változtatni.
Kivárnék (ahogy fent is írtam), mert a mainál vonzóbb célpont leszünk nyáron és ezt végre nem ártana értelmesen kihasználni is.
Ugyanakkor Odurot például végre sikerült beregisztrálni a Soci B ellen kapott egy félidőt, szerintem nagyon jó meccset hozott, érdemes megnézni, ráadásul hasonló stílus Baldé. Tudom, ez amolyan megszokott dolog, de mindenhol, még Angliában is az új Daviesként emlegetik, talán nem véletlenül akarta a Chelsea az első csapatába vinni, amikor próbajátékon volt náluk.
https://www.youtube.com/watch?v=pxnPHk83j8E
Tegnap, a második meccsén, már 90 percet kapott, sajnos magát a mérközést nem láttam, de ha több mint két hónap után, szinte egyből a kezdőben van lehet, hogy érdemes odafigyelni rá és tavaszra már bőven jó lehet cserének, akár hosszabb távra is és akkor nem kell télen vadászni, hogy hátha sikerül levadászni egy olyan játékost, aki minden kritériumnak megfelel. (persze ehhez az is kell, Flick őt favorizálja GM helyett)
Forca Barca!!!!
Na ettől azért még nem hinném, hogy tartanunk kellene....
Hacsak valami kellemetlen, nem várt esemény nem szól közbe, néhány évig kevés szebb perspektívával rendelkező klub lesz Barcelonánál.
Az inkább benne lehet, hogy erősítés gyanánt lehetnek érkezők, akik miatt lesz, akin mi adnánk inkább túl.
Esetleges konkrét sikerek elérésének latolgatása nélkül is azt gondolom, hogy nyáron bárkit is szólítanánk meg, nem sokat fog az illető gondolkozni azon, hogy hozzánk kerüljön.
Így gondolom én is. Nincs miért jelenleg belenyúlni a csapatba, ugyanakkor tavasszal, nyárig tónusosabban ki fog rajzolódni, hogy hol lehet vagy éppen muszáj változtatni.
Kivárnék (ahogy fent is írtam), mert a mainál vonzóbb célpont leszünk nyáron és ezt végre nem ártana értelmesen kihasználni is.
-
- Capitá del Barça
Szerintem is kellene erősíteni, ha csak egy Mingueza 10-ért, már vele is előrébb lehetünk, mert akkor +1 ember hátul 3 posztra, Christensen, Garcia mehet egy sorral feljebb a rotációban.
Egy támadó is jó lenne, ha Ferran, Fati egyike távozna, apróért jöhetne akár David is.
Persze minden FFP kérdése.
Szerintem senkit nem fogunk tudni hozni, tényleg örülni fogunk, ha tudunk mindenkit és 1-2 új szerződést regisztrálni.
- Chino
- Llegenda del Barça
Ez így mind szép és jó, de azért azt is vegyük figyelembe, hogy az idei 16 góljából a bajnokságban ez 10 akciógólt jelent, a Bl-ben hármat. Persze a büntetőket is be kell lőni, de 23-ból 9 tizenegyessel kicsit sarkít a megítélésen.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.06. 16:57:54Pontosan ebben extra a srác. Haalanddal kell összehasonlítani, aki szerintem a legjobb csatár jelenleg. Vagy Kane-elChino írta: ↑2024.11.06. 16:39:18Pont a gólszámok amik a legmegtévsztőbbek egy-egy játékos esetében. Ha egy gyenge bajnokságban rámolja valaki, főleg ha a liga legjobb csapatában nagyon csalóka tud lenni. Ráadásul elsőszámú gólfelelősként. Lewynél például ezért is ennyire komoly ez a termés, mert vannak mellette szintén gólerős emberek, nem rá jön ki az összes támadás.
Jól fejel, 34-35 km a top sebessége, 11 xG-re van 16 gólja, meccsenként kioszt 2 kulcspasszt és 2* cselez, ami mind kiemelkedő egy csatárnak.
Passzpontossága 80+%, 20/meccs Haaland 6-10/ meccs passzához képest.
Szerintem nekünk hasonló kellene, Lewyt is mindenki szidta, hogy kilóg, nem tud passzolni, darabos és lassú.
Én is úgy gondolom, hogy a portugál bajnokság megtévesztő, de ugyanennyire elmondható a német vagy francia bajnokságra is.
Attól függ, hogy mennyibe kerülne, és mennyi fizetést kér, mert Haaland ha jönne is, 150+ millió, vagy 40-50 aláírási, 30+ milliós bruttó fizetéssel.
De egyébként ugyanilyen lutri lenne Lautaro vagy Osimhen is, Lewy 37 éves lesz.
David ettől függetlenül kihagyhatatlan, ha jönni akar.
Eddig Nicot vártam, de nem játszunk bal szélsővel, jobb szélsőből pedig van 2 minőségi.
Tőlem jöhetne David ès Gyökeres is mondjuk Ferran helyére, Fati és Pau sem biztos, hogy maradnak.
De igazából most a City elleni komoly Sporting győzelemmel és mesterhármassal (amiből 2 szintén tizengyes) meg a portugál zéró csapat elleni mészárlással került igazán a látótérbe.
Persze lehet, hogy itt is durva számokat hozna, de ezeket a számokat nemzetközi kiscsapatok (Cityt nem számolva) ellen hozta és 24 éves koráig angol másodosztályú csapatok adták egymásnak kölcsönbe.
Davidnak a stílusa nekem például jobban tetszik. Mozgékonyabb típusú csatár, inkább Eto'o-ra hajaz és az, hogy ingyen van pedig szerintem nem teszi kétségessé hogy ki lenne az optimálisabb.
Szélsőre most nem igazán van szükség, főleg nem Nicora, aki miatt sokkal többször meg kellene bontani az első sort, ami ugyanakkor így néz ki tökéletesnek (nem mellesleg 60 millió). Az idei teljesítményéről nem is beszélve.
Akkor már sokkal szívesebben látnám itt Adeyemit vagy Gittenst, viszont a BVB biztosan nem akar szabadulni tőlük, legalábbis olcsón nem.
Januárban ha lenne is valamennyi keret nem tudom, hogy érdemes lenne-e igazolni. A csapatok szezon közben nem igazán engedik el a játékosokat, főleg a minőségibbeket, azok pláne nem akik még nemzetközi színtéren is szerepelnek. Ha mégis akkor minimum dupla áron.
Ha be tudunk mindenkit regisztrálni én már boldog leszek.
Forca Barca!!!!
Vele mi a malac farka van? Meddig van bünti kölcsönben? Nem esik az ára rohamosan? Mondjuk most elkezdett bepattogni róla a bogyó.
Nekem full felfújt a portugál liga igazolási szempontból. Egyik játékos sem teljes csőd, aki onnan jön, de árérték arányban nem szokta megérni. Hirtelen beugrik Deco, Queresma, Trincao, Semedo, nyilván az első egy klasszis volt, a többi nem csőd, de nem is hatalmas erősítés. Viszont az árak az egekben mindig.
Gyökeres nem lenne rossz, mondjuk <50 millióért, csak épp 100-ba kerül.
David ingyen egy ajándék, ha szintet lép ő lehet a kezdőcsatárunk (nekem 2005ben nem volt evidencia az sem, hogy Etoo ennyire befut, itt lépett szintet ő is), ha ezen a szinten marad, akkor a csere, ha nem jön be eladható 20-40 millióért.
Lewa pótlását meg nem szabad addig húzni, mint a Realnak Modricét, hogy ekkora probléma jöjjön létre, nyáron hozni kell valakit, ahogy kell két szélsőhátvéd 1-1 bal és jobboldalra, mert ez oroszrulett Balde és Kounde egy Forttal.
Gyökeres nem lenne rossz, mondjuk <50 millióért, csak épp 100-ba kerül.
David ingyen egy ajándék, ha szintet lép ő lehet a kezdőcsatárunk (nekem 2005ben nem volt evidencia az sem, hogy Etoo ennyire befut, itt lépett szintet ő is), ha ezen a szinten marad, akkor a csere, ha nem jön be eladható 20-40 millióért.
Lewa pótlását meg nem szabad addig húzni, mint a Realnak Modricét, hogy ekkora probléma jöjjön létre, nyáron hozni kell valakit, ahogy kell két szélsőhátvéd 1-1 bal és jobboldalra, mert ez oroszrulett Balde és Kounde egy Forttal.
-
- Capitá del Barça
Pontosan ebben extra a srác. Haalanddal kell összehasonlítani, aki szerintem a legjobb csatár jelenleg. Vagy Kane-elChino írta: ↑2024.11.06. 16:39:18Pont a gólszámok amik a legmegtévsztőbbek egy-egy játékos esetében. Ha egy gyenge bajnokságban rámolja valaki, főleg ha a liga legjobb csapatában nagyon csalóka tud lenni. Ráadásul elsőszámú gólfelelősként. Lewynél például ezért is ennyire komoly ez a termés, mert vannak mellette szintén gólerős emberek, nem rá jön ki az összes támadás.
Jól fejel, 34-35 km a top sebessége, 11 xG-re van 16 gólja, meccsenként kioszt 2 kulcspasszt és 2* cselez, ami mind kiemelkedő egy csatárnak.
Passzpontossága 80+%, 20/meccs Haaland 6-10/ meccs passzához képest.
Szerintem nekünk hasonló kellene, Lewyt is mindenki szidta, hogy kilóg, nem tud passzolni, darabos és lassú.
Én is úgy gondolom, hogy a portugál bajnokság megtévesztő, de ugyanennyire elmondható a német vagy francia bajnokságra is.
Attól függ, hogy mennyibe kerülne, és mennyi fizetést kér, mert Haaland ha jönne is, 150+ millió, vagy 40-50 aláírási, 30+ milliós bruttó fizetéssel.
De egyébként ugyanilyen lutri lenne Lautaro vagy Osimhen is, Lewy 37 éves lesz.
David ettől függetlenül kihagyhatatlan, ha jönni akar.
Eddig Nicot vártam, de nem játszunk bal szélsővel, jobb szélsőből pedig van 2 minőségi.
Tőlem jöhetne David ès Gyökeres is mondjuk Ferran helyére, Fati és Pau sem biztos, hogy maradnak.
Azért a portugál liga rengeteg jó játékost termel ki. Persze túlárazva is rendesen szoktak eladni, de sok pozitív példa is van.
A Sporting eredményei otthon és a BL-ben azért most nagyon nem gyengék.
A Sporting eredményei otthon és a BL-ben azért most nagyon nem gyengék.