Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.01.28. 08:17:01

gránit írta:
2025.01.28. 01:20:07
Akkor már inkább fizessünk százmilliót Isakért vagy Gyökeresért, akik be tudják lőni a labdát a kapuba.
Rashford be tudja. Nem biztos, hogy gyengébben,, pláne hogy jelentősen gyengébben, mint Gyökeres, ez attól függene, mit tud kihozni belőle Flick.
De tegyük fel, hogy nem. Ja, én is inkább vennék a lakásom helyett egy 500 milliós villát, de hát... :D

Kizártnak tartom, hogy mi jelenleg 100 millióért igazolhatunk, közben meg égetően kell egy csatár legalább fél évre, szerintem a Gyökeres-transzfer szó szerint lehetetlen. Tippre még az ingyen játékos fél év kölcsöne is necces, és kellene hozzá egy távozó.

No meg tüzet oltani kell játékos, Lewy mögé ott van Ferrán, aki simán jó meccseket és statot hoz csere szinten, sőt, még Victor is ott van, illetve Olmo is remekelt ott. Van lehetőség bőven. Rapha és Yamal mögé meg van egy nem bevethető Fati. Egyiknek sincs egy darab cseréje sem. Rashford stílusra nagyon közel áll ahhoz, amit Rapha jelenleg feltolva játszik, Doku meg ahhoz, amit Yamal.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.01.28. 01:20:07

Akkor már inkább fizessünk százmilliót Isakért vagy Gyökeresért, akik be tudják lőni a labdát a kapuba.
bence0330

2025.01.27. 23:36:18

A sport szerint Doku nem elégedett a csereszereppel, Savinho egyre inkább kezdő lett, és még jött ugye Marmoush is, aki nem egy poszt, de mégiscsak plusz egy támadó. Szívesen jönne ide.

Marca szerint Rashford hajlandó lenne fizetéscsökkentésbe is belemenni, hogy itt játszhasson.

Két ellentétes profil, Doku nálam kb egy Dembélé, nem tudom, hányan cseleznek nála ördöngősebben, nem sokan, az biztos, de nem túl gólerős (bár mostanság picit pont előrelépett ebben). Viszont ő ténylegesen jobb és balszélsőnek is kb ugyanolyan jó. Ő egy ilyen bontogatós profil lenne. Rashford sokkal céltudatosabb játékos szerintem, nem cselez Doku szintjén, de jóval magasabban van góllövésben a plafonja.

Doku kis területeken lehet, hogy hasznosabb, simán elmegy két ember közt betömörült ellenfélnél is, akik kb akkor veszik észre, mi történt, mikor már rég átjátszották őket, szerintem amúgy Yamalnál is erősebb cselekben. Rashford viszont az átmenetes támadásainkban kb a tökéletes ember lehet. Plusz ilyen lendületesebb meccseken őt be lehet tenni centernek, Dokutól az nagyon távol áll.

Szóval én bármelyikkel elégedett lennénk erős rotációs játékosként, aki akár be is verekedheti magát a kezdőbe,. Rashfordnak egy hajszállal jobban örülnék, talán, őt top formájában kezdőként is simán elfogadnék. Ezen a ponton csak annyi érdekel, hogy valaki jöjjön. Fogalmam sincs, hogy ehhez most el kell-e adnunk valakit, vagy sem, nem is merek tippelni ilyesmire.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.25. 07:02:01

bence0330 írta:
2025.01.24. 22:51:18
Köszi! Az nem olyan rossz. Nem követem, de nem futhat rossz szezont, ha Xabi akarja. Remélem azért nálunk valaki szemmel tartja, mit csinál.

Ara részéről gondolom ez volt a hosszabbításhoz kötött igény, szerintem belefér. A helyébe képzelve magam úgy gondolom, hogy meg akarja nézni, mit tud a projekt, ő mennyire illik bele, mi lesz Tah leigazolása esetén, vagy akár hogy BL-ben indul-e az a klub, ahová amúgy menne, mert egy Juve-City vonalnál ez egyáltalán nem biztos. És akkor most még elérhető áron megszerezhető anélkül, hogy komolyabban bele tudunk szólni, de az a 65 nekünk is korrekt lenne talán már. Felteszem, ha véletlen távozna, akkor a Fayé-féle visszavásárlási is érdekes lehetne már, azt kétlem, hogy utóbbi visszajönne padot melegíteni.
Faye 6, Todibo 8 meccsen volt kezdő. Whoscored szerint mindkettő átlag alatti teljesítményt hoz. Todiboért elvileg nyáron kapjuk a 8 milliót. Őt is sokan látták a kezdőnkben
Lenglet jól teljesít az Atleticoba, azt írták 10 körül láthatunk belőle. Mind1 már, csak szabaduljunk a bérétől, ha ingyen megy is.

Ha tényleg 65 millió Araujo kivásárlási ára, az már tisztességes összeg, annyiból már tudunk hozni a helyére, jobb esetben 2 játékost is. Én kedvelem, jó játékos, de sérülékeny, nem koncentrál eléggé az utóbbi időben, és sokat hibázik.
Így nagyon remélem, hogy van valami okosság a szerződésében, mert ha komolyan lesérül, 2031 nagyon messze van.
bence0330

2025.01.24. 22:51:18

Köszi! Az nem olyan rossz. Nem követem, de nem futhat rossz szezont, ha Xabi akarja. Remélem azért nálunk valaki szemmel tartja, mit csinál.

Ara részéről gondolom ez volt a hosszabbításhoz kötött igény, szerintem belefér. A helyébe képzelve magam úgy gondolom, hogy meg akarja nézni, mit tud a projekt, ő mennyire illik bele, mi lesz Tah leigazolása esetén, vagy akár hogy BL-ben indul-e az a klub, ahová amúgy menne, mert egy Juve-City vonalnál ez egyáltalán nem biztos. És akkor most még elérhető áron megszerezhető anélkül, hogy komolyabban bele tudunk szólni, de az a 65 nekünk is korrekt lenne talán már. Felteszem, ha véletlen távozna, akkor a Fayé-féle visszavásárlási is érdekes lehetne már, azt kétlem, hogy utóbbi visszajönne padot melegíteni.
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.24. 22:45:23

Elvileg 30% a miénk, vagy 25 misiért visszavehetjük.

Más: Szintén Fabrizio hozta le a Relevo-ra hivatkozva, hogy Araujo kivásárlási ára ha minden igaz idén nyáron csak 65 misi, jövőre 85. Azért ez nem olyan sok, bár minket ismerve 65-nél többért úgyse tudnánk eladni.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330

2025.01.24. 22:36:13

A Leverkusen Romano szerint Fayénál puhatolózik. Hogy alakult az ő transzfere, van valamiféle továbbértékesítési díj, ha így alakulna?
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.24. 10:26:00

Messa írta:
2025.01.23. 13:42:49
FcBarcelona1 írta:
2025.01.23. 10:43:27
Garcia elvileg marad, közel állt a Comohoz, de Flick meggyőzte a maradásról, 7+3-at ajánlottak, amit a klub kevesellt.
Fati elvileg a Sport szerint közölte Flickkel, hogy marad, szeretne bizonyítani.
Édes istenem, meg vagyunk ezekkel áldva. Ferran is marad, még legalább 6-7 évig remélem. Biztosan ő is szeretne bizonyítani! #-o
Nekem se kedvencem a srác, de azért egy legjobb korban lévő játekost, aki a Liga álomcsapatába is bekerült tavaly, ne engedjünk már el 7+3 misiért.
Egy ilyen arcot, aki hátra és a kp-ra is be tud ugrani mi nem tudnánk ennyiért venni.
Nem sír a padozás miatt, és idén a Monaco elleni TS-el közös hibáján kívül nem emlékszem tőle rossz megmozdulásra. Abszolút jót tett neki a kölcsön, 20 misi alatt szerintem arcvesztés lenne elengedni egy ilyen játékost.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.24. 09:01:20

Araujofan írta:
2025.01.24. 07:45:00
Cseri írta:
2025.01.24. 04:19:07
Örülök,hogy először betonba ágyazunk minden lejáró szerződésű játékost GM-től Fatiig,így legalább a Luis Diaz féle igazolási pletykák elhalkulnak. Amúgy hovatűntek a focizni is tudó zsugás kilencesek?,úgy elnéznék már egyet nálunk. Rúdugró,bólyaszerű csatárokat látok szinte mindenütt.
Alapvetően jó kilencesből is kevés van technikásbó még kevesebb, a ropkategóriát nagyjából csak Isak és Kane képviseli, az eggyel alatta lévő szint az kb. Zirkzee
https://www.whoscored.com/players/36281 ... C3%B6keres
Pontosan ezért nem értem ezeket a Gyökeres nem lenne jó ide kommenteket.
Oké, hogy Portugál liga, de most olvasom, Kane november óta nem lőtt akciógólt (nem néztem utána)
Itt van Gyökeres, magas, gyors, meccsenként 2 kulcspassz, 2 csel. Ez kiemelkedő egy csatárnak. A passz % nem a legjobb, de szerintem egy átlagos.

Szerintem is olyan csatár kellene, aki részt tud venni a támadásépítésben, jól cselez, és azért jól is fejel, nem egy 170 cm-es. Na jó, ha Messi tehetségű, akkor kompenzálja :)

Eto'o és Suarez nagy kedvencem volt, ha a csatárokat nézzük. Mindkettő jó volt cselekben és kulcspasszokban is, emellett a semmiből tudták gólt szerezni, ami sajnos Lewyre nem jellemző.

Most számomra ilyen, Barcaba illő csatár Kane, Isak, Julian Alvarez, Gyökeres, Nunez (ha nem hagy ki mindent), Gakpo

Én személy szerint Gakponak örülnék a legjobban, igaz én kedvelem a hollandokat. 193 cm-es, jól fejel, gyors, jól cselez, sok kulcspasszt ad, bal szélsőként simán tud játszani, az az eredeti posztja, de nálunk játszhatna beljebb, majd Lewy távozásával mehetne középre. A holland válogatottat évek óta ő viszi a hátán, ott a semmiből lövi a gólokat.
Emellett szerintem őt lehet a legkönnyebben megszerezni, nem egy felkapott név, Slot alatt azért többet játszik, de így sem alap kezdő.
Araujofan
Barça C

2025.01.24. 07:45:00

Cseri írta:
Örülök,hogy először betonba ágyazunk minden lejáró szerződésű játékost GM-től Fatiig,így legalább a Luis Diaz féle igazolási pletykák elhalkulnak. Amúgy hovatűntek a focizni is tudó zsugás kilencesek?,úgy elnéznék már egyet nálunk. Rúdugró,bólyaszerű csatárokat látok szinte mindenütt.
Alapvetően jó kilencesből is kevés van technikásbó még kevesebb, a ropkategóriát nagyjából csak Isak és Kane képviseli, az eggyel alatta lévő szint az kb. Zirkzee
Cseri
Entrenador del Barça

„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
bence0330

2025.01.24. 00:01:02

Troym írta:
2025.01.23. 23:55:47
Viszon állítom, hogy szó szerint tucatnyi sürgetőbb feladatot kell megoldani, Raphinha elvan, tuti nem sértődik meg, ha 10 hónap múlva kap szerződést, azon dolgozzanak már Decoék, hogy megerősítsék a csapatot és ittmaradjanak , akikkel számolunk.
Ahogy írtam is korábban amúgy, hatalmas pirospont Araujo kapcsán, nagyot nőtt a szememben, de tényleg még a fél csapattal foglalkozni kell.
Jaja, egyetértek, ha vagy-vagy a kérdés. Eleve nem annyira érdekel az ilyesmi, meg követni sem tudom már, mi van ezzel az 1:1-el, még az is lehet, hogy nincs most igazából fontossági sorrend, meg komolyabb limit, akkor meg nem bánom, hogy mindenkivel foglalkoznak. De még akár azt is jelentheti tényleg, hogy pár sürgősebbet lezárnak nyárig, és ezért szól így a hír, hogy majd nyáron sorra kerül ő is. Nyilván ez eleve feltételezi a hír komolyságát, ami mindig "tudja a fene" szintű történet.

Azt viszont hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy a keret erősítése-e az első vagy a hosszabbítás. Jó lenne, ha ez sem vagy-vagy történet lenne.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.01.23. 13:42:49

FcBarcelona1 írta:
Garcia elvileg marad, közel állt a Comohoz, de Flick meggyőzte a maradásról, 7+3-at ajánlottak, amit a klub kevesellt.
Fati elvileg a Sport szerint közölte Flickkel, hogy marad, szeretne bizonyítani.
Édes istenem, meg vagyunk ezekkel áldva. Ferran is marad, még legalább 6-7 évig remélem. Biztosan ő is szeretne bizonyítani! #-o
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.23. 12:05:38

Troym írta:
2025.01.23. 11:42:40
kmb írta:
2025.01.23. 11:24:28
Capologyn 193 milliós bérköltsége van a csapatnak ha jól emlékszem,a bérkeretünk meg 400 felett aszem.Elvileg 1/1 ben vagyunk,(mondjuk ezt nem kürtöli világgá a liga,nem úgy mint egyébb más dolgokat) majd 1 milliárdos bevételekkel a világ egyik legnagyobb klubbja és nem tudunk igazolni senkit csak ha távozik valaki?
Nem érdekel a másik oldal,de ha ők egyszerre leigazolják Davist,Arnoldot,meg Musialat akkor sem kell megválniuk senkitől,erre mérget vennék.Majd 100 millióval magasabb a bérköltségük,és nekik is van adósságuk tudtommal nem is kevés.Most ha a bl ben jönne egy eredménytelenebb pár év,akkor ők sem tudnának igazolgatni,vagy inkább módosítanának a szabályokon?A Valladolidnak el kellene adni a fél csapatot hogy egy gombokért(ottani viszonylatban)focizó magyar játékost le tudjanak igazolni.Ki érti ezt?
The Deloitte Football Money League ranks Real Madrid as the top-earning club in the world, with €1.045b.

Barça drops to 6th with €760.3m due to the matchday revenue decline.

ez mai hír, az a 1mrd valójában 760 millió, a Capology meg a 25 felnőtt játékosunk bére, vannak sportvezetők, edzők, utánpótlás, kosár szakosztály, kézi szakosztály, portásbácsi, 5000 alkalmazott, cégautók stb, vannak régi tartozások pl Messi és ugye az Espai Barca.
Önmagában csak a bérkeretünk vagy a Capology felnőttjátékosok fizetése nehezen értelmezhető, ha a többi kiadást nem ismerjük.
Operating profit 1 million.
Operating cost 1073 million
Profit after tax 16 million
Nem vontam soha kétségbe, hogy jól gazdálkodnak, de ha most lenne a Covid, 600 milliós bevételekkel nekem úgy néz ki, lenne egy akkora költségvetési hiányuk, mint nekünk, kérdés akkor hogy alkalmaznák az FFP-t.
https://swissramble.substack.com/p/real ... ces-202324
Ha felépül a stadionunk, 150-200 millió körül pluszban nekünk is, ez az óriási eltérés most, valamint a BL szereplés tavaly.
Jól gazdálkodnak, onnan kell példát venni, de továbbra sem érzem jogosnak a megkötéseinket.
kmb
Jugador del Barça

2025.01.23. 12:04:13

Igen de ezek ugyan úgy megvannak a másik oldalon is,az aláírási pénzekről nem is beszélve.Vicc hogy senki nem tud igazolni ebben a ligában,ahol meg lehet ott semmilyen plafon nem létezik.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.23. 11:42:40

kmb írta:
Capologyn 193 milliós bérköltsége van a csapatnak ha jól emlékszem,a bérkeretünk meg 400 felett aszem.Elvileg 1/1 ben vagyunk,(mondjuk ezt nem kürtöli világgá a liga,nem úgy mint egyébb más dolgokat) majd 1 milliárdos bevételekkel a világ egyik legnagyobb klubbja és nem tudunk igazolni senkit csak ha távozik valaki?
Nem érdekel a másik oldal,de ha ők egyszerre leigazolják Davist,Arnoldot,meg Musialat akkor sem kell megválniuk senkitől,erre mérget vennék.Majd 100 millióval magasabb a bérköltségük,és nekik is van adósságuk tudtommal nem is kevés.Most ha a bl ben jönne egy eredménytelenebb pár év,akkor ők sem tudnának igazolgatni,vagy inkább módosítanának a szabályokon?A Valladolidnak el kellene adni a fél csapatot hogy egy gombokért(ottani viszonylatban)focizó magyar játékost le tudjanak igazolni.Ki érti ezt?
The Deloitte Football Money League ranks Real Madrid as the top-earning club in the world, with €1.045b.

Barça drops to 6th with €760.3m due to the matchday revenue decline.

ez mai hír, az a 1mrd valójában 760 millió, a Capology meg a 25 felnőtt játékosunk bére, vannak sportvezetők, edzők, utánpótlás, kosár szakosztály, kézi szakosztály, portásbácsi, 5000 alkalmazott, cégautók stb, vannak régi tartozások pl Messi és ugye az Espai Barca.
Önmagában csak a bérkeretünk vagy a Capology felnőttjátékosok fizetése nehezen értelmezhető, ha a többi kiadást nem ismerjük.
kmb
Jugador del Barça

FcBarcelona1
Entrenador del Barça

Deco tegnap nyilatkozott, hogy a hosszabbítások az elsők, ha lesz távozó, akkor lehet érkező.
Romano szerint Araujo 2031-ig hosszabít, majd Pedri is 2031-ig. Előtte Sporton mindkettő 2030-as hosszabbításáról írtak.
Rashford újra edzésbe állt a MU-ban

Én személy szerint nem számítok semmilyen átigazolásra, valószínűleg Gavival hosszabbítanak még.
Christensen vagy Garcia távozása jöhet még szóba, ha jön egy mindenkinek megfelelő ajánlat.
Diarra elvileg játszhat a B-ben, ha elintézik addigra a papírjait, otthon tartózkodik Mali-ban, tegnap felszabadítottak egy helyet, nem emlékszem ki a távozó.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.23. 10:01:14

Megjelenhet bármennyi pletyka, de távozó nélkül érkező biztosan nem lesz és nincs potenciális távozó, de mondjuk az se sokat segítene rajtunk, ha XY 4 órával az átigazolási időszak vége előtt megpattan és kapkodva hozunk olyat, aki teljesen felesleges.
bence0330

2025.01.23. 09:27:31

Barcaman1993 írta:
2025.01.23. 08:42:05
Még pletyka sincsen róla, de - érdekességképpen - egy csere szélsőnek Chukwueze a Milanból nem lehetne nekünk jó?
Talán de, viszont elég sérülékeny ott - a Milanban mondjuk mindenki az, szóval lehet itt nem lesz. Nem illeszkedett ott be túl jól amúgy szerintem szívesen visszajönne spanyolba. Ő hajtós játékos, és cselezni remekül tud, és kicsit kifelé áll a szekere. Elég jó ötlet.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.01.23. 08:42:05

Még pletyka sincsen róla, de - érdekességképpen - egy csere szélsőnek Chukwueze a Milanból nem lehetne nekünk jó?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Peter
Director del Fútbol

2025.01.23. 01:15:14

gránit írta:
2025.01.23. 00:39:11
fogatlan oroszlánok. Azért viszont hibáztatom a vezetőket, amiért nem vették komolyan ezt a posztot korábban, és ennek a levét isszuk most.
A fenti gondolataid ugyan a kapusokra vonatkozott, de ezzel együtt nekem teljesen olyan érzésem van, hogy nálunk valahol valamikor nagyon elcsúszott a játékosokkal való viszonyunk.

Nálunk - sajnos - a klub van a játékosért és nem a játékos a klubért.... :mrgreen:

Ez úgy elcsúszott már, hogy ez az elnökség is úgy csinál, mint akinek ez a természetes..
(néhány jelentéktelen esetben keménykedünk, fillérezünk, elküldünk, miközben a hátsó ajtón öntjük ki a milliókat talicskástól)
Feast4
Director del Fútbol

2025.01.22. 12:04:20

FcBarcelona1 írta:
2025.01.22. 10:25:49

Jaja. Ezért jöttem a topicba, csak elkalandoztam :)
Azonnal eladnám ennyiért, még ha valaki leigazolja a jövőben, a 20% elég komoly extra bevétel lehet.
Így talán tudnánk hozni valakit, de az nálam már nem Rashford lenne.
Szerintem ha sikerülne is eladni akkor is elvinné a lóvét az FFP, de ha nem tuti nem hoznék ide egy lepukkant MU-ból egy Rashfordot ( De igazából senkit.)

A fiú 27 éves korára még a történelmi mélypontra kerülő MU kezdőjéből is kikerült. Mindegy, hogy az az Ő hibája volt vagy nem, szerintem az önbizalma a béka segge alatt van, ráadásul egy teljesen identitását veszített csapatban játszik. Már nincs egy konkrét kiforrot stilus ott, azt se tudjuk mibe lenne jó illene-e ide, azon túl, hogy fut mint a villám kb. semmit nem mutatott vagy három éve.

Másrészt ígyis elég hullámzóak vagyunk, nem hiszem, hogy kell nekünk mégegy olyan ember, aki ha berakod vagy nagyon jól sül el vagy sehogy.

Ha padra hozzuk akkor szerintem a fizetésigénye az ami túlzás és nem látom, hogy a brazil vagy Yamal ne lenne kezdő jelenleg.

Ha csere kell akkor inkább egy ilyen fiatalt kéne nézni, mint Nusa, vagy valami 30 körüli 15 milla kürül, aki nem teljesen kutyaütő, látott már nagy csapatot és utolsó nagy lehetősége révén tűri a padot.

Ha Rashford nem kifejezetten Flick fétise, hanem a vezetőség akar most valami villantani én tuti nem hoznám.
Kép
vg99
Capitá del Barça

2025.01.22. 11:28:50

Kik most azok, akik kölcsönben vannak valahol,
vagy birtokoljuk a tulajdon egy részét?
És esetleg vmi kis apró még bejöhet?
Mingu, Roque, Lenglet, Valle rémlik, de biztos vannak még.

Rafinha, Pedri, Yamal azért brutál szezont tol.

Ami viszont meglepett tegnap, hogy a védelmen mennyire, hányszor átrohantak. Ez nem volt ennyire jellemző.
Mintha Araujo és Cubarsi egyelőre nem úgy működne, mint Cubarsi és Inigo. De persze a középpálya is kell hozzá tudom.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.22. 10:25:49

Messa írta:
2025.01.22. 10:08:09
A Sport szerint a Palmeiras 27 milliós ajánlattal jelentkezett Roque játékjogának 80%-áért.

Már most télen vinnék, jelenleg az egyik legjobb anyagi helyzettel bíró brazil klub, ráadásul most adták el Edson Reis-t a Citynek 40 millióért.

A Betises kölcsön miatt ugyanakkor nem tűnik túl valószínűnek az üzlet, de nyáron ismét megpróbálhatják.
Hozzáteszik azt is, hogy a Betis is nyitott lenne egy vételre 25 millió körül.
Jaja. Ezért jöttem a topicba, csak elkalandoztam :)
Azonnal eladnám ennyiért, még ha valaki leigazolja a jövőben, a 20% elég komoly extra bevétel lehet.
Így talán tudnánk hozni valakit, de az nálam már nem Rashford lenne.
Válasz küldése