Ezt nem kevésbé
Raphinha knows things.#BarçaAlavés | #LaLigaHighlights pic.twitter.com/OezWXYuPzo
— FC Barcelona (@FCBarcelona) February 2, 2025
Ingyen teljesen jó vétel lesz. Középen az Inigo-Cubarsi-Araujo-Tah négyes elég kell, hogy legyen. Kounde és Balde helyettesét kellene megtalálni és hátul meg is vagyunk.
Volt valami kölcsönvételi díj Roqué-ért? Mert ha igen, akkor úgy kb kijövünk nullára, vagy csak egész minimálisat bukunk rajta. Nyilván elégedett akkor sem lennék, ótvar butaság volt az idehozatala Guiu mellé, de azért mindig jó, ha egy hibát félig-meddig ki tudunk satírozni utólag.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.11. 17:06:49https://www.football-espana.net/2025/02 ... -palmeiras
Roque a Palmeiras-ban köthet ki. Február 28-ig tart ott az átigazolási szezon. A Betis csatárt igazolt a piac zárása előtt, és az utóbbi meccseken Bakambu kezdett.
Én örülnék, ha 25+ milliót kapnánk érte, még nyárig.
Elvileg befolyt 15+ télen
Todibo kötelező 8 milliója is befolyik elvileg. Még egy kis apró, (Trincao, Mingueza stb. részesedés), és el lehet hozni egy komolyabb támadót.
Sok függ a bevételektől is, azért is lehet fontos a klubnak a jó szereplés a BL-ben. Egy döntőbejutással kb. 140-150m eurót kaphatnánk, amivel meg kellene legyen az 1/1.Kovbal88 írta: ↑2025.02.09. 13:50:52Aki ért hozzá, azoktól kérdezem, nyáron már lesz pénz igazolni? vagy ameddig nem megy el senki esély sincs rá, úgy új játékosok jöjjenek? Az idei BL -és az eladott játékosok miatt, elvileg a pénz megvan. Drágán nem is muszáj igazolni, lesz pár lejáró szerződésű játékos, akik nekünk sokat segíthetnek.
Én ezt az egész szabályozás dolgot egyáltalán nem értem. Ha a klub képes rá és megvan a pénz igazolásokra, akkor ugyis ki lehet játszani a szabályt. Mint tették most Olmo esetében is. Szabály szerint nem játszhatna, de mégis lehet.
Az tökéletes, 10/10-es átigazolási ablak volt. Alemany keze nyoma mindegyiken. Vettünk 3 klasszis játékost normális áron, mellette meg brutális ingyeneseink is voltak, Chris, Kessié... És kb mindenki posztra jött, a legnagyobb hiányokat oldottuk meg.
Ez igaz, befutott játékosok is leéghetnek. Ibráról már az elején lehetett tudni, hogy nem fog illeni a játékunkba. Mi a földön tartottuk a labdát, azok a készségek, amelyekkel ő bírt a többi top csatárral szemben, itt pont nem mutatkozhattak meg. Guardiola egyik nagy hülyesége volt. Hazard akkora súlyfelesleggel érkezett Madridba, hogy fulldokoltam a röhögéstől, amikor megtudtam, hogy leigazolják. Örültem neki. Coutinho-val máig nem tudom, mit akartak játszatni. Akkoriban az volt a mániánk, hogy vegyünk meg jó játékosokat, és teljesen mindegy, mit tudnak, rakjuk ki őket a szélre. Roque-val is poénkotam, hogy ő is a szélen végzi majd, és ténylegTroym írta: ↑2025.02.08. 16:51:45Elég beérettként érkezett Ibra, Turan, Griezmann, Coutinho, de Madridba is mondjuk Hazard és egyikben sem volt sok köszönet.
75 millió felett SENKIT nem szabadna megvenni, se 17, se 24, se 28 évesen.
Mindig minden játékosra van alternatíva, aki normális pénzen megfizethető, de úgy is kezdtem, hogy ez a Quenda nekem megérne 40-60 milliót, többet nem.
Elég beérettként érkezett Ibra, Turan, Griezmann, Coutinho, de Madridba is mondjuk Hazard és egyikben sem volt sok köszönet.
Ezért nem gyermekeket kell venni 140 millióért.
Ezért nem gyermekeket kell venni 140 millióért.
Ezért nem gyermeket kell venni 140 millióért.
Nem azért bukott Dembélé egyáltalán. Leginkább a fizikuma miatt nem tudott kibontakozni, és fejben 10 évvel le volt maradva egy átlag ember érettségétől. Az első PSG-s idényében kb még rosszabb volt, mint nálunk. Mostanra meg beérett, és talán a sérüléseit is maga mögött hagyta. Plusz azért a francia bajnokságban illik jóval több gólt lőni, főleg egy PSG-ben, aki ennyire az egész liga felett van, mint egy La Ligában, ahol azért a csapat sem volt feltétlen az igazi körülötte.gránit írta: ↑2025.02.08. 12:14:00Megmondom őszintén, én nagyon ellene vagyok a más klubokból érkező tiniknek. A sajátjainkat ismerjük, tudjuk, mit tudnak adni saját játékunknak, de a máshonnan jött tinikkel rendre befürdünk. Támadószélsőt meg sosem vennék. Dembelé is mekkorát bukott nálunk, a PSG-ben meg középcsatár, és ontja a gólokat. Inkább vegyünk öt centert, mint egyetlen szélsőt.
Én se ismertem, de tegnap a Sporting Porto meccsen figyeltem fel rá, brutál gólpasszt adott. Utána kezdtem nézegetni miket csinál. A számai nem relevánsak, tavaly még Yamalé sem volt ennyire durva és Quenda is csak 17.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.08. 12:22:39Nem ismerem ezt a Quendat, csak nemrég olvastam, hogy figyeljük, és leigazolnánk, de amikor néztem, nem hozott túl jó számokat
Erősíteni mindenféleképpen kellene nyáron, elvileg lesz is rá lehetőség.
Február 18-án jön az új bérsapka, és várják, hogy bejelentsék hivatalosan az 1/1-et.
Elvileg (nemrég írtam a Sport cikke alapján),ha 20 bevétel van, az egy 50 milliós jatékos 5 éves (10 amortizáció)szerződéssel, 10 milliós bruttó bérrel (csak a példa kedvéért)
Azért ezzel nem értek teljesen egyet. Az vitathatatlan, hogy akire sokat költöttünk az nem váltotta meg a világot, de Dembélé hiába 20 éves volt, amikor jött, már francia válogatottként és lehúzott két évet profi szinten a Reennesben és a BVB-ben is húzóemberként. Tény, hogy hatalmas hiba volt annyi pénzt adni érte, már akkor lehetett tudni, hogy ha beválik sem éri meg az árát. Ugyanakkor a sérülékenységét és a mentalitását nem számítva, amit előre nem lehetett tudni, egy 50 milliót még utólag sem lehetett volna rossz üzletként elkönyvelni. Sőt, egészségesen többnyire nagy erőssége volt a csapatnak.gránit írta: ↑2025.02.08. 12:14:00Megmondom őszintén, én nagyon ellene vagyok a más klubokból érkező tiniknek. A sajátjainkat ismerjük, tudjuk, mit tudnak adni saját játékunknak, de a máshonnan jött tinikkel rendre befürdünk. Támadószélsőt meg sosem vennék. Dembelé is mekkorát bukott nálunk, a PSG-ben meg középcsatár, és ontja a gólokat. Inkább vegyünk öt centert, mint egyetlen szélsőt.
Nem ismerem ezt a Quendat, csak nemrég olvastam, hogy figyeljük, és leigazolnánk, de amikor néztem, nem hozott túl jó számokat
Köszi.gránit írta: ↑2025.02.07. 21:47:54Hét opciónk is van a nyárra. Nico már tárgytalan.
https://www.mundodeportivo.com/us/en/so ... n-nrt.html
1. Mingueza
2026-ig 9 millióért visszavehetjük. Én őt visszahoznám, mert sok pozícióban bevethető. Kell a mélység.
2. Pedrola
7 milliós opció
3. Trincao
20 milliós opció. Nekem nem kéne, akkora nulla volt, amikor nálunk játszott, a portugál bajnokág meg olyan gyenge, hogy ott még Felix is szerzett 15-öt.
4. Abde
20 milliós opció
5. Faye
25 milliós opció
6. Puig
10 milliós opció
7. Alena
10 milliós opció