Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Összességében örülsz Valverde érkezésének?

Igen
127
62%
Nem
78
38%
 
Szavazatok száma: 205
Avatar
Stalkyard
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3037
Csatlakozott: 2010.05.19. 19:10:30

2019.11.06. 22:41:13

vinszentvega írta:Jajj istenem! Ne hozzàtok màr fel a futàsmennyisèget!! Soha de soha nem futottak a jàtèkosaink sokat a Pep èra òta. Mert mindig a labdànak van a legjobb eröblète mottót lovagoltàk meg.... Soha nem is volt esdig baj vele, mert legrosszabb esetben os lehoztak egy 88%-os passzpontosàgù meccset. Viszont a mostani keret kèptelen erre. Ès legyünk őszinték , legalább erröl az egy dologrol nem Ernyőbá tehet na....
Csak mondjuk az egy apróbb különbség a Pep-teamhez, meg a korábbi csapatokhoz képest, hogy akkor a tiki taka miatt nem futottunk sokat. Mert végig tudtuk dominálni a meccseinket bárki ellen anélkül is, hogy szétfutottuk volna magunkat. És pont azért hozzuk fel a futásmennyiséget, mert ahogy te is írtad, a mostani keret nem képes erre. Tehát akkor futni kéne. Tehát nem is értem igazából mit szeretnél mondani, mivel saját magadnak meg is válaszoltad.

A játékosok erőnlétéről meg a szakmai stáb tehet, aminek az élén "Ernyőbá" van.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Avatar
vinszentvega
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 315
Csatlakozott: 2016.09.13. 10:17:08

2019.11.06. 22:37:31

Jajj istenem! Ne hozzàtok màr fel a futàsmennyisèget!! Soha de soha nem futottak a jàtèkosaink sokat a Pep èra òta. Mert mindig a labdànak van a legjobb erőnléte mottót lovagoltàk meg.... Soha nem is volt eddig baj vele, mert legrosszabb esetben is lehoztak egy 88%-os passzpontosàgù meccset. Viszont a mostani keret kèptelen erre. Ès legyünk őszinték , legalább erröl az egy dologrol nem Ernyőbá tehet na....
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 18754
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2019.11.06. 22:24:06

MatyiG írta:No offense, de most csak akkor nézünk Barça-meccseket, ha élvezhető a játék? Tényleg ne vegye senki támadásnak, de szerintem akkor szurkoló a szurkoló, ha akkor is megnézi az összes meccset - amikor tudja -, ha éppen nem a legszebb éveit éli a csapat. Akár eredmények, akár játék szempontjából.
Vagy majd edzőcsere után megint nagy szurkolók leszünk, addig meg ki nem tojja le az egész csapatot?
Nos, nem egyszer látunk olyat, hogy egy csalódáskeltő meccs alatt a szurkolók már a lefújás előtt elindulnak haza, egy hosszabb szenvedős időszakban pedig eleve kevesebb szurkoló megy ki-ezt nem csak a Barcára vonatkozik, hanem általános dolog. Ez is egy véleménynyilvánítás, melynek a szurkolóknak szerintem maximálisan joguk van, hiszen nem ők van a csapatért, hanem fordítva. A csapat nem várhatja el, hogy a gyatra játékukat nézzék a szurkolók.
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3473
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2019.11.06. 22:16:10

MatyiG írta:No offense, de most csak akkor nézünk Barça-meccseket, ha élvezhető a játék?
Nem csak az élvezhetőségről van szó, én nem hibáztatok senkit, akinek nincs türelme azt nézni, hogy Lajos és Messi sétlgatva végignézi ahogy szétfutják a csapatot. Vagy ahogy Busi fapofával adogatja el a labdákat. Vagy ezt az egész tökvakargatós, "majd lesz valahogy" mentalitású csapatot.

Én bevállalom, hogy nekem csak a pofám nagy, egész nyáron mondogattam, hogy 1 szezon szünetet tartok, mégis talán 1 meccset hagytam ki eddig a szezonban. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány meccs után álltam fel úgy a tv elől, hogy megérte...

A szombati meccset nem fogom tudni megnézni, talán valahogy magamra erőltetem ezt a szokást legalább az idegenbeli meccsekre, mert tényleg csak magammal cseszek ki.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Zsono
Jugador del Barça
Hozzászólások: 187
Csatlakozott: 2017.12.10. 21:12:36

2019.11.06. 22:07:03

"De, minősítettél a kinyilatkoztatással hogy nálad ki szurkoló ki nem."

Ha nyugodtan, Barca szurkolóként ismét elolvasod a szurkoló társad hozzászólását, nincs abban minősítés. Egyet nem értés, az igen. De ezt megy ugye szabad. :)
Avatar
Nyiri81
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1163
Csatlakozott: 2017.01.05. 23:06:25
Tartózkodási hely: BP

2019.11.06. 22:00:40

Én elég türelmes voltam de ez már a 4. év ahol nem hogy javulást mutatna a csapat hanem egyenesen folyamatosan romlik. Nem elég hogy Rómában hülyét csináltunk magunkból, de ilyen Hold my Beer stílusban megfejeltuk tavaly Liverpool otthonában.

Az ami tegnap történt pedig hab a tortán. Messi egy évi fizuja többe van Slavia teljes kerete erre teljesen szétfutottak minket.

Teljesen partiban voltak velünk. Ehhez a teljesítményhez nincs szükség milliárdos keretre.
Csak is Puyol
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12753
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2019.11.06. 22:00:18

De, minősítettél a kinyilatkoztatással hogy nálad ki szurkoló ki nem.
Ez nagyon dívik ma hazánkban, ugye ki magyar ki nem ezt is meghatározzák fentről már.

Attól mert valaki bojkottál meccseket mert nem tetszik valami neki még szurkoló marad.
Ugyan olyan, mint az aki nézi a posványt is.
Írom ezt úgy hogy én nézni fogom a meccseket de rossz szájízzel, szomorúan, mert azt érzem hogy több van a csapatban.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Zsono
Jugador del Barça
Hozzászólások: 187
Csatlakozott: 2017.12.10. 21:12:36

2019.11.06. 21:48:53

"Hogy lehet úgy szurkolni a jövőért, hogy bojkottálom a meccsnézést, amíg EV az edző?"

Úgy, ahogy írod. Nem értek vele egyet én sem, de nem lehetetlen dolog ez.

"Azt én is elfogadom, hogy valaki beleunt, és mondjuk ilyen-olyan eseményt már a meccsnézés elé helyez, de azt nem tudom elfogadni személy szerint, hogy na most akkor XY ideig nem nézem a meccseinket, mert EV az edző, és legtöbbször nem játszunk jól."

Én ezt is ugyanúgy megértem részedről, mint azt, aki úgy tesz, mint fent írva vagyon. A legutóbbi BL meccs lelátója is bojkott volt, azok részéről, akik nem ültek a székeken.

"Nem egy-egy személyt minősítettem, hanem magára erre a cselekedetre reagáltam."

Nem is rólad írtam, nem vettem minősítésnek az írásod. Egy mostanság a fórumok egy részében megjelenő, általános jelenségről írtam, igaz, a te általam is idézett mondatod folytatásaként.
anya
Barça C
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2019.10.23. 21:06:02

2019.11.06. 21:47:40

Én is annyiszor már megfogadtam, hogy nem fogom nézni a meccset, de mindig odaülök, nem tudom megállni.
Az már más tészta, hogy sokszor már inkább nyomkodom közben a telefont, mert annyira nem köt le.
Amúgy meg ez a nem nézem a meccset bojkott elég marhaság. Attól EV és Barto még maradni fog, a kutya nem fogja tudni, hogy te nem nézed a meccset. Ki kellene menni egy Barca-meccsre, kilógatni egy molinót, hogy Valverde out, meg elkezdeni lengetni a fehér zsepit. Bár valószínűleg ez sem fog segíteni

A Galatát közben már 3-mal veri szünetben a Real. Pedig ott is elég nagy válság van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anya 2019.11.06. 21:52:23-kor.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17661
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.11.06. 21:31:33

Ezt mindenki maga döntse el, ez már a fórumtársak egyéni döntése legyen. Tartsuk tiszteletben azt, hogy ki és miként szurkol a Barcelonának. A mindenkori Barcelonának. És inkább a klubnak, mint a mostani csapatnak. Ez a csapat, keret, vezetőség a Barca jelene. A jövőért is lehet szurkolni, a jelennel elégedetlenül, vagy akár elutasítva.
Elfogadom, ha valaki sokadszorra nem akar ismét csalódni, és kihagy egy-két mérkőzést, mert annyira a klubé a szíve, hogy nem tudja elviselni, amit látna. Ezért pl. megvár egy két biztató eredményt. Azt is elfogadom, hogy ezt leírja, mint véleményt, vagy állapotot.
Hogy lehet úgy szurkolni a jövőért, hogy bojkottálom a meccsnézést, amíg EV az edző?

Azt én is elfogadom, hogy valaki beleunt, és mondjuk ilyen-olyan eseményt már a meccsnézés elé helyez, de azt nem tudom elfogadni személy szerint, hogy na most akkor XY ideig nem nézem a meccseinket, mert EV az edző, és legtöbbször nem játszunk jól.

Tiszteletben tartom mindenki döntését, de attól még az utóbbi esetet nem tudom megérteni. Nem egy-egy személyt minősítettem, hanem magára erre a cselekedetre reagáltam.
Zsono
Jugador del Barça
Hozzászólások: 187
Csatlakozott: 2017.12.10. 21:12:36

2019.11.06. 21:15:09

"Döntsük el, hogy a Barcanak vagy csak a szépen játszó Barcanak szurkolunk."

Ezt mindenki maga döntse el, ez már a fórumtársak egyéni döntése legyen. Tartsuk tiszteletben azt, hogy ki és miként szurkol a Barcelonának. A mindenkori Barcelonának. És inkább a klubnak, mint a mostani csapatnak. Ez a csapat, keret, vezetőség a Barca jelene. A jövőért is lehet szurkolni, a jelennel elégedetlenül, vagy akár elutasítva.
Elfogadom, ha valaki sokadszorra nem akar ismét csalódni, és kihagy egy-két mérkőzést, mert annyira a klubé a szíve, hogy nem tudja elviselni, amit látna. Ezért pl. megvár egy két biztató eredményt. Azt is elfogadom, hogy ezt leírja, mint véleményt, vagy állapotot.

Szerencsés, ha nem egymást minősítjük, hanem a leírt véleményekre, érvekre, meglátásokra reagálunk. A moderátorok kezelte troll-okon kívül úgy vélem, alapvetően mindenki azért van itt, mert Barcelona szurkoló. Ki-ki megéli ezt a jelent, ahogy tudja. Életünk egy szeletét, a legértékesebb részét, az időnket szenteljük szeretett csapatunkért, jobbára évtizedeken át, heti 2-4 óra meccsnézéssel, és néhány óra honlap látogatással. Világszerte több millióan teszik ezt. A jelen Barca ezt most kevésbé becsüli meg, sőt, erre igazán nem is gondol. Így sokan érte haragszanak, még ha úgy látszik is, hogy ellene.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17661
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.11.06. 20:30:20

Igen, legtöbbször nézhetetlen a játék, de attól még leülök minden meccsre, mert nem csak a szépen focizó csapatnak szurkolok.

Döntsük el, hogy a Barcanak vagy csak a szépen játszó Barcanak szurkolunk.

Nem bírnek ki egy évet Barca meccsnézés nélkül, akármilyen ötlettelenül és lelektelenul játszanánk, amíg EV az edző.
aszim
Barça B
Hozzászólások: 35
Csatlakozott: 2019.02.11. 21:19:48

2019.11.06. 20:07:01

MatyiG írta:No offense, de most csak akkor nézünk Barça-meccseket, ha élvezhető a játék? Tényleg ne vegye senki támadásnak, de szerintem akkor szurkoló a szurkoló, ha akkor is megnézi az összes meccset - amikor tudja -, ha éppen nem a legszebb éveit éli a csapat. Akár eredmények, akár játék szempontjából.
Vagy majd edzőcsere után megint nagy szurkolók leszünk, addig meg ki nem tojja le az egész csapatot?
Igazad van, én is így gondolom. A Barca akkor is Barca ha ilyen gyengén játszik. Akkor is megnézem a következő és a következő mérkőzést ha a Celta ellen zakózunk. Csak azt nem értem, hogy mi a [auto_cenzúra] van vezetőség, ha az ilyen egyértelmű problémákat nem látja. Kussol vagy ha megszólal akkor is csak frázisokat pufogtat.
dinnyesz
Jugador del Barça
Hozzászólások: 128
Csatlakozott: 2017.12.26. 17:46:41

2019.11.06. 19:35:11

Szerintem egy szurkoló azért ül le mecset nézni, hogy lássa a szeretet csapatát JÁTSZANI. Az utóbbi időben sok mindet lehet ránk mondani, de azt hogy játsszuk a focit azt nem és ami még rosszabb , hogy azt se látszódik, hogy akarjuk játszani a játékot. És szerintem ezzel van a baj. Nem várható 1 csapattól sem ,hogy mindig jöjjenek az eredmények és a játék is szemkápráztató legyen, de azt elvárnám ha egyik se megy akkor belüket kihajtsák. Azt gondolom ezzel a csapattal Détári is hozná ezt a játékképet, nem látom, hogy mit tett hozzá Ernő az elmúlt 3 évben a csapathoz, kiket tudott beépíteni mi a koncepció stb. Szerintem a kritikus szavak 99%a jogos. Még csak sajnálni se tudom mert egy normális ember már 2 éve lemondott volna de a tavalyi után meg pláne nem lenne pofája itt lenni. Idő kérdése és lobogni fognak a zsepik a Camp Nouban remélem.
mes
Capitá del Barça
Hozzászólások: 611
Csatlakozott: 2010.06.21. 16:40:13
Tartózkodási hely: Marosvasarhely
Kapcsolat:

2019.11.06. 19:34:44

MatyiG írta:No offense, de most csak akkor nézünk Barça-meccseket, ha élvezhető a játék? Tényleg ne vegye senki támadásnak, de szerintem akkor szurkoló a szurkoló, ha akkor is megnézi az összes meccset - amikor tudja -, ha éppen nem a legszebb éveit éli a csapat. Akár eredmények, akár játék szempontjából.
Vagy majd edzőcsere után megint nagy szurkolók leszünk, addig meg ki nem tojja le az egész csapatot?

Én speciel azért nézek meg egy meccset,hogy szorakozzak rajta. Ezt a nyögvenyelős nem is tudom mit, 5 kávé után se tudnam végigszenvedni. Egy ideje nem is nézem, mert csak a telefont nyomkodom közben. Ha lenne valami koncepcio, kicsi elképzelés a "játékban" biztos nézném.
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12753
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2019.11.06. 19:28:54

MatyiG írta:No offense, de most csak akkor nézünk Barça-meccseket, ha élvezhető a játék? Tényleg ne vegye senki támadásnak, de szerintem akkor szurkoló a szurkoló, ha akkor is megnézi az összes meccset - amikor tudja -, ha éppen nem a legszebb éveit éli a csapat. Akár eredmények, akár játék szempontjából.
Vagy majd edzőcsere után megint nagy szurkolók leszünk, addig meg ki nem tojja le az egész csapatot?
Jaj ezt ne kezdjük el, hogy mikor szurkoló valaki. Pláne ne véleményezzünk ilyen kérdésekben. Ez nagyon méltatlan.

Egy dolog: ebben a csapatban több van, de okádék a játék. persze hogy nem akarja nézni valaki.
hidd el, ha ez egy középszer csapat lenne, Messi nélkül, meg 400 millió elköltése nélkül 3 emberre (röhejes), kevesebb lenne a negatív hang.
de rekordokat döntögetünk átigazolásokkal, messze a legnagyobb fizetésekkel, és akkor ezt kapjuk az arcunkba.
meg a közönyt a vezetőktől.

azért had ne ugráljunk örömünkben. mondom ezt úgy, hogy én megnézem a meccseket, NB3ban volt a helyi csapatunk 15 évig, most a megye 2ben vagyunk, de ott vagyok minden meccsen. Miért? mert ez egy megye 2es tudású és költségvetésű csapat és ennyi van bennük. senki nem szidja a csapatot, mert örülünk hogy még van.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Avatar
Cseri
Capitá del Barça
Hozzászólások: 606
Csatlakozott: 2010.11.19. 08:58:48
Tartózkodási hely: Pécs

2019.11.06. 19:22:08

Én is azt gondolom,hogy lejárt az ideje a csapat élén,de azért az emberi/szurkolói minimumot hiányolom a fórumon. Egy- két jelző az utóbbi időből:dilettáns;tehetségtelen majom. Értem a frusztrációt,de azért nem egy nulla kupás emberről van szó,meg talán egy teljesen eredménytelen ember/edző sem érdemelné meg ezt a stílust.Úgy látom sokan elvannak kényeztetve: "nem szurkolók, mert nem szép a játék","bárcsak kikapnánk",saját csapat ellen drukkolni,hát,elég sajátos...
"Mi fogyasztók vagyunk, az életszínvonal-megszállottság melléktermékei. Bűnözés, éhezés, szegénység? Ezekkel nem törődünk. Mi izgat minket? A színes magazinok, televízió, az 500 csatorna, egy név az alsógatyánkon, viagra, hajnövesztő, műolaj."
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17661
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.11.06. 18:48:13

No offense, de most csak akkor nézünk Barça-meccseket, ha élvezhető a játék? Tényleg ne vegye senki támadásnak, de szerintem akkor szurkoló a szurkoló, ha akkor is megnézi az összes meccset - amikor tudja -, ha éppen nem a legszebb éveit éli a csapat. Akár eredmények, akár játék szempontjából.
Vagy majd edzőcsere után megint nagy szurkolók leszünk, addig meg ki nem tojja le az egész csapatot?
Avatar
Capon
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5380
Csatlakozott: 2005.08.26. 20:17:06
Tartózkodási hely: Budapest VIII.ker. Rezervátum

2019.11.06. 17:49:01

Engem szépen leszoktattak a meccsnézésről, ha mégis leülnék egy elé, akkor is kb. 10 perc után elmegy a kedvem a dupla nulla fejlődést látva a játékunkban. Már a csapatról szóló cikkek sem érdekelnek egyet sem olvastam nagyon régóta.
Tegnap mégis erőt vettem magamon és végig néztem, akarom mondani szenvedtem és idegeskedtem 90 percet. Többet nem fog előfordulni az is biztos!
Szerintem nem volt ilyen rossz a játékunk Tata alatt sem.
Játékosok is miről beszélnek, hogy így nehéz lesz BL-t nyerni, hol élnek ezek?
Valverde is 3. éve nyilatkozza folyamatosan, hogy tanulni kell a hibáinkból meg keresni kell az okokat... ez a barom élete végéig ezen gondolkodhat, akkor sem fog leesni neki a tantusz, hogy Ő az oka, meg Barto aki ebben a pozícióban tartja akár mi is történik.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Peter
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 391
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2019.11.06. 17:24:44

Semmi új nincs a nap alatt...csupán Róma óta nem lenne helye már a csapatnál...!

...
Avatar
barca0417
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1806
Csatlakozott: 2006.10.27. 18:06:27
Tartózkodási hely: erre-arra

2019.11.06. 17:08:11

Wenger is jól látja a dolgokat. Persze nem nehéz, elég nyilvánvaló legtöbbünk számára. Valverde alkalmatlansága is nyilvánvaló, de ezt nem akarja nyilvánosan kimondani Wenger, de egyertelmű.
Amúgy megnézném az öreget itt egy par évig. Bár lassan Mourinhot kivéve bárkit szívesen látnék ehelyett a dilettáns helyett.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 18754
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2019.11.06. 15:57:15

Na igen, ter Stegen. Mióta követem a csapatot, nálunk kapusnak még ennyi munkája nem volt, mint neki. Valdesnek havonta kellett annyit védenie, mint neki 1 meccsen kb. Szerencsére magasan a legjobb is a poszton, akit láttam nálunk játszani. Nélküle nem vezetnénk sem a bajnokságot, sem a BL-csoportot, utóbbiban még lehet, hogy a továbbjutás is necces lenne. Persze, örüljünk, hogy van nekünk, örülünk is, de mikor volt olyan korábban, hogy a kapus húzta a csapatot? Nem mondom, hogy pl. Valdes nem mentette meg a csapatot néhány fontos meccsen, de sem neki, sem másnak nem kellett huzamosabb ideig a csapatot vinnie.
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2960
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2019.11.06. 15:43:08

ÉS ismét megerősítették. :lol: Komolyan mondom ez hihetetlen. Fejjel fog belevezetni minket a falba. Ahogy látom nem tud olyat csinálni ami miatt bukna. =D>
Kép
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7484
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2019.11.06. 14:55:15

Sanama írta:Ne szépítsük, a City mellett Európa legerősebb kerete a mai Barca, de akár mondhatom a Valverde Barcát is, 3 éve folyamatosan.

Ennek ellenére, eredményességben kb. 75%-on van járatva a csapat, szépségre/szórakoztatásra meg kb 50%-on, vagy még ott se.

A probléma az, hogy a vezetőség - EV viszony win-win:
-A vezetőségnek egy rossz szót nem szólt mióta itt van, 1-2 kupát hoz évente mutatóba
-EV meg kapja a gázsit, amit sehol máshol nem kapna

Mi meg szívunk. Ennek ellenére, azért a játékosok is ludasak, és nem is értem, hogy miért nem balhéztak még össze EV-től kezdve mindenkivel.

PS: Ráadásul úgy megy ez, hogy Messi és Ter Stegen 2éve kb. életük formájában játszanak.
Úgy gondolom, ez egy tökéletes összefoglalás a jelenlegi helyzetünkről. Liverpool után új utakat kellett volna keresni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Sanama
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7981
Csatlakozott: 2008.08.16. 11:49:04

2019.11.06. 14:45:10

Ne szépítsük, a City mellett Európa legerősebb kerete a mai Barca, de akár mondhatom a Valverde Barcát is, 3 éve folyamatosan.

Ennek ellenére, eredményességben kb. 75%-on van járatva a csapat, szépségre/szórakoztatásra meg kb 50%-on, vagy még ott se.

A probléma az, hogy a vezetőség - EV viszony win-win:
-A vezetőségnek egy rossz szót nem szólt mióta itt van, 1-2 kupát hoz évente mutatóba
-EV meg kapja a gázsit, amit sehol máshol nem kapna

Mi meg szívunk. Ennek ellenére, azért a játékosok is ludasak, és nem is értem, hogy miért nem balhéztak még össze EV-től kezdve mindenkivel.

PS: Ráadásul úgy megy ez, hogy Messi és Ter Stegen 2éve kb. életük formájában játszanak.
Válasz küldése