Barca Igazolások 2020-2021

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3831
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2019.09.01. 14:02:10

Minthogy Neymar csak "egyelőre" nem jön, szó se lesz ősszel a csapat stabilizásáról. Ez az év is az ördögé.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8951
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.09.01. 11:24:01

mess2009 írta:ajánlanám mindenki figyelmébe a Juve három gólját, fent van az NSO-n . ott látható hogy hogyan kellene focizni ma korszerűen és hatékonyan.
szinte fájó amikor tegnap is megszerzik a labdát a saját tizinken, az ember ösztönösen várja, hogy indul egy támadás erre mi jön? elkezdik passzolgatni és mire el lötyögnek az ellenfél oldalára teljes a védelmi fal.
nem szeretnek, nem akarnak és nem tudnak eleget és elég gyorsan futni.
lehet itt spekulálni játékrendszerekről, klubfilozófiáról amíg a támadásainknak nem lesz lendülete és sebessége addig el leszünk temetve.
Sajnos igaz, valaki írta, elég megnézni Guardiola City-jének, esetleg az Ajaxnak a labdakihozatalát, és a Valverde-féle művet..Ég és föld :roll:

Örültem volna az Ajaxnak olyan szinten, hogy akkor legalább kicsit égőbb lett volna, ha a Camp Nou-ban "Barcásabb" focit játszik az ellenfél a Barcánál.


Samper:
Ez igaz, én sem mondtam hogy szép lenne, fasorban sincs a Pep-féle tengelyhez, sőt még a Lucho-féle tengelyhez sincs köze látványban, viszont akkor még legalább védhető volt Valverde posztja, mert akkor még lehetett mondani, hogy Barcaidegen, de hatékony.

Most már ebből sajnos csak annyi maradt, hogy Barcaidegen, mellé pedig az jött hogy teljes káosz az egész, szó sincs olyan fegyelmezettségről már.

Kemény lesz idén a Liga(is), viszont ha nem húzzuk be, akkor legalább Bartomeunak biztos hogy ki kell rúgnia szezon végén, különben nem hiszem hogy a mandátumának utolsó szezonjára akarna akkora változásokat edzőfronton.

Aztán remélem jövőre valami olyan edző jön, aki képes felkavarni az állóvizet.
Számomra ebben Lucho az etalon továbbra is(Guardiolát nem akarom ide venni, mert az a korszak maga egy csoda volt, minden összeállt).
Lucho megörökölte a Guardola-utáni éra hatásait, és a 2 edző elfogyasztása után jött, és felfrissítette a játékot, mindezt úgy, hogy a szükséges áldozatokat meghozta, és az új embereket jól építette be.
Hol lettünk volna, ha például Rakiticnek nem az akkori szerepkörét jelöli ki, hanem azt hogy legyen ő Xavi utódja, és játszon úgy? Vagy ha Xavit nem rakja padra, hanem fix kezdő teljesítménytől függetlenül, mikor már 40 percet bír?
Plusz az egész csapatnak kiadta volna, hogy kötelező a Pep-féle csúcsBarcát utánozni, akkor is ha a játékosanyag miatt ez már nem lehetséges.
Valószínű hasonló égésekben lett volna részünk, mint mostanság Valverdével.

Sajnos Valverdének ezt továbbra sem sikerül meglépnie, a játék felfrissítéstől egyre messzebb jár, és amíg erre nem képes, ne várjunk sokat a szezontól.
Ezért sem látok semmilyen indokot az idei maradására(persze azon kívül hogy az elnöknek jól jön egy báb..)
MesQueUnClub
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2017.03.21. 21:13:21

2019.09.01. 11:06:04

Viszont a Napoli 3 gólját is érdemes megnézni, szegény de Ligt egészen nevetséges volt... ennek ellenére lesz ő még klasszis hiszen fiatal még.

A Mundo már Neymar jövő évi igazolásáról ír :lol: :lol: :lol:
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3980
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2019.09.01. 10:57:53

ajánlanám mindenki figyelmébe a Juve három gólját, fent van az NSO-n . ott látható hogy hogyan kellene focizni ma korszerűen és hatékonyan.
szinte fájó amikor tegnap is megszerzik a labdát a saját tizinken, az ember ösztönösen várja, hogy indul egy támadás erre mi jön? elkezdik passzolgatni és mire el lötyögnek az ellenfél oldalára teljes a védelmi fal.
nem szeretnek, nem akarnak és nem tudnak eleget és elég gyorsan futni.
lehet itt spekulálni játékrendszerekről, klubfilozófiáról amíg a támadásainknak nem lesz lendülete és sebessége addig el leszünk temetve.
andreas
Jugador del Barça
Hozzászólások: 184
Csatlakozott: 2019.05.11. 21:25:03

2019.09.01. 09:36:23

A tegnapi meccs: no comment:), talán ez a realitás!
Nyilván Messiékkel azért más lesz, de ezt a nézhetetlen akármilyen koncepció nélküli foci, kiüti a biztosítékot.
Sok mindent átéltem már barca drukkerként, de esküszöm ez a legrosszabb:)
Azért vannak jó dolgok is:Ansu Fati
Avatar
crixus
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1336
Csatlakozott: 2014.03.14. 14:43:58

2019.09.01. 00:32:27

MesQueUnClub írta:2017 őszén az a 4-4-2 Paulaval a középpályán :D már már remekül működött...
Szerintem pont itt van a lenyeg. 2017-2018-ban 4-4-2-es hadrendben jatszottunk szinte vegig es ez müködött. 2018-19re valtoztatott Valverde es alltunk at ujra konstans a 4-3-3-ra. A gond szerintem az, hogy EV jatekszisztemaja nem müködik jol 4-3-3-mal hiaba a 3 defenziv kp. a szelekröl sebezhetöek vagyunk. Siman el tudtam volna kepzelni tavaly is egy 4-4-2-t egy Coutinho,Busquets/Rakitic,Vidal,Roberto/Dembele sorral. De ezt ebben a jatekrendszerben meg sem probaltuk. Ha pedig az elnököt erdekelne egy csöppet is a klub, mint sportegyesület es nem csak vallalkozaskent tekintene ra,akkor vagy hagyna EV-t "kiteljesedni" es "neki igazolna" vagy reg elküldte volna es hozott volna egy olyan edzöt akinek a jatekfilozofiaja hasonlit a klubehoz.
En abban bizom, hogy iden nagyon lebögünk minden porondon ez pedig hoz majd egy nagyobb valtozast a klubnal vezetöi es edzöi szinten is es 2 even belül ujra top3as csapat leszünk, mert jelenleg a top10ben sem vagyunk feltetlenül.
MesQueUnClub
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2017.03.21. 21:13:21

2019.08.31. 23:52:42

2017 őszén az a 4-4-2 Paulaval a középpályán :D már már remekül működött.
Samper írta: Izlések és pofonok. Engem a guta ütött meg Valvede Busi-Raki dupla vkp tengelyétől. Szerintem az tette tönkre a csapatot. Ami meg a szerencsétlen középpályát illeti, nem biztos, hogy a játékosokon múlik. Nem kalkuláljuk bele hogy mivel küldi őket pályára az edző. Arthur éppen ma bizonyította be, hogy nem az, akinek eddig ismertük, Nem csodálom, hogy de Jong se ismeri ki magát, hogy mi is folyik körülötte. Gríz viszont nem a helyét nem találja, hanem nem az a minőség, aminek sokan látták. Érne már véget ez a baljós átigazolási időszak és legalább valamit tisztulna a káosz - feltéve, hogy a lezüllött Neymar nem jön vissza.
Ezzel egyetértek, csapágyasra lettek hajtva mindketten aztán a Roma ellen Nainggolanék megettek őket.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3831
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2019.08.31. 22:28:50

MessiNeymarSuarez írta:
Hol van már az az időszak, amikor elismerően tekintettük Valverdére, hogy milyen jól és hatékonyan összeállította a Busi-Rakéta dupla VKP tengelyt?!
Ez a fegyelmezettség már nagyon régen nincs meg, és nem csak a 2 játékosnál, hanem csapatszinten se.
Izlések és pofonok. Engem a guta ütött meg Valvede Busi-Raki dupla vkp tengelyétől. Szerintem az tette tönkre a csapatot. Ami meg a szerencsétlen középpályát illeti, nem biztos, hogy a játékosokon múlik. Nem kalkuláljuk bele hogy mivel küldi őket pályára az edző. Arthur éppen ma bizonyította be, hogy nem az, akinek eddig ismertük, Nem csodálom, hogy de Jong se ismeri ki magát, hogy mi is folyik körülötte. Gríz viszont nem a helyét nem találja, hanem nem az a minőség, aminek sokan látták. Érne már véget ez a baljós átigazolási időszak és legalább valamit tisztulna a káosz - feltéve, hogy a lezüllött Neymar nem jön vissza.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8951
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2019.08.31. 21:36:53

Zsono írta:Nézem az Osasuna elleni mérkőzést, amely megerősíti az elmúlt két év tendenciáit.

Van egy a klub fölött mindenben is döntő elnöke a Barcelonának, és egy igen határozatlan, a klub jövőjére, játék stílusára (legyen az régi, vagy új) befolyástalan edzője. Az igazolások során az elnök vesz sztárokat, akik máshol, más játékrendszerben jobbára sikeresek (vagy nem). Szerintem Valverdét meg nem kérdezik, kire volna szüksége neki, vagy a csapatnak. Nem a Barca játékához vesz a klub játékost, ezt mutatja például, hogy valójában másfél kreatív, irányító középpályás van a keretben, a további öt és fél java részt védekező karakter.
Ehhez képest is bizonyos játékosok, pl. Busi sérthetetlensége miatt a leginkább játékszervező új szerzeményt a (4/3/3 miatt is) szélső középpályásként nevezi. A három csatár nem lép vissza eleget labdáért, de labda nem jön a középpályáról, hiszen Busi sem irányított a korábbi években (Xavi és Iniesta mellett nem kellett).
Az edző láthatóan nem tud mit kezdeni a helyzettel (talán nem is könnyű), Messi hiányában még az egyéni képességek sem döntenek. Egy 16 és fél éves saját nevelés mer felvállalni egy az egyben játékot, a másik kettő ilyen játékos ugye sérült.
Ez a csapat sem az igazolások felől, sem pedig ha már ez az alap keret, taktikailag sincs rendbe rakva. És az elnök - én már igazán nem tudom miért - azon ügyködik, hogy vissza vegyen igen komoly áldozatokért egy két év múlva már biztosan súlyproblémákkal küszködő, gerinctelen, pénzéhes, egyre sérülékenyebb volt játékost. Ilyen helyzetben ennek a keretnek továbbra is motivációs és játék minőségbeli problémái lesznek.
+1
Ebben a legjobb az, hogy tele vagyunk védekezőbb emberekkel, a játék is arra hajaz, cserébe úgy nyeljük a gólokat, mintha régi 2-2-6-ban állnánk fel és rohamoznánk eszetlenül, közben meg a játék sem azt mutatja.


Én folyamatosan azt érzem, hogy Valverde züllik lefele. A 2017-18-as szezon őszén, tavasza közepéig volt egy Barca idegen, DE működő koncepciója, ami visszafogott támadójátékot , DE mellette hatékony, fegyelmezett védekezést eredményezett, és ez működött, egészen tavaszig.
Akkor teljesen megtört a jég a Római vereséggel, amikor szerintem Valverde a lényegieket el is vesztette az öltözőben.
Azóta néha-néha működik a koncepciója, de egyre folyamatosabban züllik a játék képe az ad-hoc random fejetlenségbe, amit néha Messi vagy más kiment, különben meg a játék képe olyan mint Tatánál tavasszal.

Hol van már az az időszak, amikor elismerően tekintettük Valverdére, hogy milyen jól és hatékonyan összeállította a Busi-Rakéta dupla VKP tengelyt?!
Ez a fegyelmezettség már nagyon régen nincs meg, és nem csak a 2 játékosnál, hanem csapatszinten se.
Dantes
Jugador del Barça
Hozzászólások: 180
Csatlakozott: 2008.10.10. 13:04:30

2019.08.31. 21:17:50

Zsono írta:Nézem az Osasuna elleni mérkőzést, amely megerősíti az elmúlt két év tendenciáit.

Van egy a klub fölött mindenben is döntő elnöke a Barcelonának, és egy igen határozatlan, a klub jövőjére, játék stílusára (legyen az régi, vagy új) befolyástalan edzője. Az igazolások során az elnök vesz sztárokat, akik máshol, más játékrendszerben jobbára sikeresek (vagy nem). Szerintem Valverdét meg nem kérdezik, kire volna szüksége neki, vagy a csapatnak. Nem a Barca játékához vesz a klub játékost, ezt mutatja például, hogy valójában másfél kreatív, irányító középpályás van a keretben, a további öt és fél java részt védekező karakter.
Ehhez képest is bizonyos játékosok, pl. Busi sérthetetlensége miatt a leginkább játékszervező új szerzeményt a (4/3/3 miatt is) szélső középpályásként nevezi. A három csatár nem lép vissza eleget labdáért, de labda nem jön a középpályáról, hiszen Busi sem irányított a korábbi években (Xavi és Iniesta mellett nem kellett).
Az edző láthatóan nem tud mit kezdeni a helyzettel (talán nem is könnyű), Messi hiányában még az egyéni képességek sem döntenek. Egy 16 és fél éves saját nevelés mer felvállalni egy az egyben játékot, a másik kettő ilyen játékos ugye sérült.
Ez a csapat sem az igazolások felől, sem pedig ha már ez az alap keret, taktikailag sincs rendbe rakva. És az elnök - én már igazán nem tudom miért - azon ügyködik, hogy vissza vegyen igen komoly áldozatokért egy két év múlva már biztosan súlyproblémákkal küszködő, gerinctelen, pénzéhes, egyre sérülékenyebb volt játékost. Ilyen helyzetben ennek a keretnek továbbra is motivációs és játék minőségbeli problémái lesznek.
Minden szavaddal egyetértek!!! Ez van.......sajnos.
Zsono
Jugador del Barça
Hozzászólások: 188
Csatlakozott: 2017.12.10. 21:12:36

2019.08.31. 18:05:39

Nézem az Osasuna elleni mérkőzést, amely megerősíti az elmúlt két év tendenciáit.

Van egy a klub fölött mindenben is döntő elnöke a Barcelonának, és egy igen határozatlan, a klub jövőjére, játék stílusára (legyen az régi, vagy új) befolyástalan edzője. Az igazolások során az elnök vesz sztárokat, akik máshol, más játékrendszerben jobbára sikeresek (vagy nem). Szerintem Valverdét meg nem kérdezik, kire volna szüksége neki, vagy a csapatnak. Nem a Barca játékához vesz a klub játékost, ezt mutatja például, hogy valójában másfél kreatív, irányító középpályás van a keretben, a további öt és fél java részt védekező karakter.
Ehhez képest is bizonyos játékosok, pl. Busi sérthetetlensége miatt a leginkább játékszervező új szerzeményt a (4/3/3 miatt is) szélső középpályásként nevezi. A három csatár nem lép vissza eleget labdáért, de labda nem jön a középpályáról, hiszen Busi sem irányított a korábbi években (Xavi és Iniesta mellett nem kellett).
Az edző láthatóan nem tud mit kezdeni a helyzettel (talán nem is könnyű), Messi hiányában még az egyéni képességek sem döntenek. Egy 16 és fél éves saját nevelés mer felvállalni egy az egyben játékot, a másik kettő ilyen játékos ugye sérült.
Ez a csapat sem az igazolások felől, sem pedig ha már ez az alap keret, taktikailag sincs rendbe rakva. És az elnök - én már igazán nem tudom miért - azon ügyködik, hogy vissza vegyen igen komoly áldozatokért egy két év múlva már biztosan súlyproblémákkal küszködő, gerinctelen, pénzéhes, egyre sérülékenyebb volt játékost. Ilyen helyzetben ennek a keretnek továbbra is motivációs és játék minőségbeli problémái lesznek.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3831
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2019.08.31. 16:50:15

Egyesek agyában megállt az idő. Számukra szent igazság, hogy egy mai MSN azonos lenne a triplázós MSN-nel. Magukhoz nyúlnának, ha kiderülne, hogy ez nevetséges? Vagy azt is az UEFA számlájára írnák?
MesQueUnClub
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2017.03.21. 21:13:21

2019.08.31. 16:32:59

Viszont onnan lehet tudni hogy fogunk még télen Neymarért menni hogy a Sport már olyanokkal jött elő hogy 20 milliót ő maga adott volna bele az üzletbe de a PSG-nek ez is kevés volt :lol: :lol: rohadt hosszú hónapok jönnek majd az biztos... a nyár véget ér de a Neymar hírek nem fognak.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17781
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.08.31. 15:50:26

andreas írta:
MatyiG írta:Érvek nélkül mondjuk nehéz vitázni. :)
Matyi, igazad van de ne akassz ki:)
Van érvem ,SŐT SOK VAN:)
Hát de mégis az a válaszod a kérdésekre, ha nem értenek veled egyet, hogy mindenkinek más a véleménye. :D
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3698
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2019.08.31. 15:41:30

andreas írta:
Ez a fórum azért szabad mert más és más véleményen vagyunk:)
Ez a lényeg más és más!
Aha, így már minden világos köszi!

Szeretnék egy nap olyan sziklaszilárd véleményen lenni, amit nem csak nem kell rendesen kifejtenem másoknak, de az égvilágon semmi (érvek, adatok, stb.) nem tud megváltoztatni!
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
andreas
Jugador del Barça
Hozzászólások: 184
Csatlakozott: 2019.05.11. 21:25:03

2019.08.31. 15:21:14

MatyiG írta:Érvek nélkül mondjuk nehéz vitázni. :)
Matyi, igazad van de ne akassz ki:)
Van érvem ,SŐT SOK VAN:)
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17781
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.08.31. 15:15:16

Érvek nélkül mondjuk nehéz vitázni. :)
andreas
Jugador del Barça
Hozzászólások: 184
Csatlakozott: 2019.05.11. 21:25:03

2019.08.31. 14:54:39

davi10 írta:[

Ez a fórum azért szabad mert más és más véleményen vagyunk:)
Ez a lényeg más és más!
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3698
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2019.08.31. 14:48:59

andreas írta: Értem amit mondasz, talán sok mindenben egyet is értek veled, de...ennek a Barcának, most kell a változás!!! Nem most kell a Masia téma, majd akkor kell, amikor megint a Barca lesz a csapat.Évek óta egy semmilyen focit játszunk, unalmas néha nézhetetlen. Kell hogy valami felrázza az embereket és ehhez bizony jól jő egy Ney.Minden más , jöhet aztán.
Csak hogy tisztázzuk:
Neked nagyobb probléma Neymar hiánya, mint az, hogy Valverde az edző? Neymar érkezése nagyobb változás, mint egy edzőcsere? Vagy legalábbis azzal kell kezdeni, hogy Neymar visszajön, az edző másodlagos?
A kiemelt mondatot meg komolyan nem tudom értelmezni, a Masiától nem lesz Barca a csapat, vagy hogy érted?
andreas írta: Jönni fog mert nincsen más alternatíva:)Ma mindenki lehozta nem edz nem akar játszani!
Nem is kell semmilyen alternatíva, mi megvagyunk elöl, Ők meg oldják meg házon belül a sejkkel a problémáikat.
A fogadásba, ha most nyárról van szó én is beszállok, de nem tartom kizártnak, hogy jövőre már megenyhülnek Párizsban, mert Neymar többet ártana, mint használna.
andreas írta:
MatyiG írta:
Szeretném látni a tényleges statokat...MSN és nélkülük
Ha már te dobálsz be számokat hasra ütésszerűen, miért mi nézzük meg az adatokat? :D
Matyi:) 100 szor leírtam, ez egy elképzelés amit tartok ma is meg holnap is:)
Én így látom, így érzem, nem baj ha más másként érzi!
Nekem Ney-focizza a focit, mindenki más erőlködik, Ő meg csak focizik mint ahogy minden okos brazil:)
Nekem kell ez az ember, kell hogy a Barca újra Barca legyen, varázslatos legyen amikor leülök a tv elé....Ettől én megveszem a Barca pólót és sok millióan teszik ugyan ezt!
Mondjuk az elég baj, ha akkor is tartod az elképzelést, ha a számok nem azt mutatják. A számokat nem érezni kell...

Kívánom neked, hogy jöjjön vissza Neymar (persze nem minden áron), de most szólok, hogy amíg Valverde az edző, addig add lejjebb az igényeidet.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
lics
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 433
Csatlakozott: 2017.08.21. 22:12:42

2019.08.31. 14:32:53

Szerintem Neymar hasznosabb lenne mint az elmúlt 2 év Dembeleje. Szerintem nem fog most jönni, de remélem Rafinha, Griezmann, Perez, Fati hasonlóan jók lesznek mint a Betis ellen.
http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdar ... ll-2719359" target="_blank
Argyelus
Barça B
Hozzászólások: 72
Csatlakozott: 2004.10.12. 07:26:07

2019.08.31. 14:01:53

Szerintem a PSG a Barcanak nem is akarta eladni, viszont Ney máshoz nem akar menni, rájött, hogy neki Messire van szüksége, ott mellett lehet hozni a sambat. PSGben nem tudott teljes vezér lenni, sérült is volt, BL esélytelen volt a középpálya miatt, nekik is csatár fej nehéz a csapatuk. Ebből nem lesz BL nekik sem. A PSG projekt 3 éven belül befullad, pénzzel nem lehet 90-100 évnyi tradíciót venni. ( katari VBt is a PSG sejknek intéztek. Viszont most még kapnának pénzt Neymarért, jövőre fele ennyi lesz.., félek h Barca utáni Ronaldinho lesz belőle:(
Jó a keretünk, csak mindenki szorgalmas maradjon, és motivált.
Grimaldo
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 462
Csatlakozott: 2013.01.20. 19:26:59

2019.08.31. 13:48:38

MesQueUnClub írta:Romero... tehát akkor mégis jön f*sza.
Ő se a régi már, elmúlt két évben szerintem abszolút nem megbízható.
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12855
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2019.08.31. 13:21:37

pezZy írta:Na de 59 óra és végre vége ennek a hülyeségnek is..
Én is ebbe reménykedek, de tartok tőle, hogy ha most nem jön, ez januárban folytatódik. Max akkor nem, ha addig komolyan lesérül.
MesQueUnClub
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2017.03.21. 21:13:21

2019.08.31. 13:18:03

Romero... tehát akkor mégis jön f*sza.
Avatar
pezZy
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 275
Csatlakozott: 2010.09.29. 18:34:43
Tartózkodási hely: Békéscsaba
Kapcsolat:

2019.08.31. 13:16:47

Ha minden igaz 99%, hogy nem jön Neymar - legalább is Gerard Romero szerint.
Azért ez jó hír, viszont kár, hogy ott az a maradék 1% esély.

Na de 59 óra és végre vége ennek a hülyeségnek is..
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Válasz küldése