Barca Igazolások 2020-2021

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Tomix354
Capitá del Barça
Hozzászólások: 728
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2020.02.18. 16:50:06

20 milliót adni olyanért akinek jó ha 2 meccse lesz? :D

Ez már tényleg egy vicc ami folyik a klub körül az elmúlt években. A legszomorúbb az, hogy ez ott senkit sem zavar. Nagyon hosszú lesz ez az év a választásokig, bár amekkora barmok vannak ott simán megválasztják a sleppjéből indulót.
Peter
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 295
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2020.02.18. 12:49:43

Kedves Josep !

Itt van a Sanyi, tudod az a Torghelle....!

Üzleti rész okosban, nem kell izgulni, levédett "hungarikum"...

=D> =D> =D>
Peter
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 295
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2020.02.18. 11:51:04

Bohózat az (x+1). hatványon amit átigozalás égisze alatt művel kedves klubunk.....nincs semmi értelme ezeket már kommentelni sem....Isten állatkertje felfoghatatlanul hatalmas
Avatar
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8917
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.02.18. 11:35:13

Stalkyard írta:Inkompetens idióta szerencsétlen barmok. Eladják az összes használható csereembert szezon közben bmeg... Ilyet amúgy komolyan a világ nem ...szott még, mint ami itt történik. Aztán most szórjunk el 20 milliót egy Ángelre, a másik csávó nevét le se tudom írni, de inkább nem is tenném, mert csak agyérgörcsöt kapnék. Itt tényleg földbe fog állni a klub hosszú évtizedekre, Messi után. És tényleg, a legfélelmetesebb az egészben, hogy mintha senkinek nem tűnne fel az egész, nincs elégedetlenség, nincs fehér zsepi, nincs semmi. Ehelyett nekiállnak a szurkolók is a meccs közben Valverdét éltetni. Komolyan mondom, kabaré. :D
Normál esetben már rég fehér zsepikkel telt volna meg a Camp Nou, és eltakarították volna már ezt az idióta bandát, nem tudom mivel etetik meg a sociokat. Mundo Deportivo-t kapják intravénásan? El mennek a sociókhoz személyesen és levest osztogatnak?
Vagy mivel ússzák meg, hogy most is az volt a tervük a szezonra, hogy a normális esetben legkésőbb tavaly nyáron meneszteni való Valverdével, és kemény 3 támadóval indítsák a szezont...Nagy mázlink hogy egyáltalán Fati előkerült..
Aztán Lajos lesérül, persze hogy még több támadot eladunk, hogy Rodrigokat hajkurásszunk 50 milliókért, eszem megáll #-o
Jó érzés lehet a fiataloknak is, hogy őket eladják, 50 milliós 2 gólos játékosokért, miközben legalább a szezon végére kezdők lehettek volna egy Barcában... :roll:

El nem tudom képzelni, hogy azok, akik a 2015-ös triplázó csapatot látva az előrehozott választásokon(az sem volt véletlen akkoriban is látszottak a bajok, csak a csapat megmentette őket..) BARTOÉKRA szavaztak, azok miért elégedettek most? Mit látnak azokból az indokokból amiért rájuk szavaztak, azokból mi valósul meg még mindig?
Tudom, ha körbe mennének megkérdezni, jönnének a sablonok" mert itt van Messi/harcban vagyunk még mindig a bajnokságért/Bl-ért/mindkettőért"....igazán csodálatos indok, végülis nem lenne joggal elvárható, hogy a világ egyik legtöbb bevétellel rendelkező csapat ne szálljon ki januárra a liga/Bl álmokból :roll:

https://twitter.com/FCBNewsRoom/status/ ... 6791517184" target="_blank
Közben még érik ez a botrány is, ezt is biztosan megússzák :roll:
Remélem Messiék elgondolkoznak a dolgon..
Avatar
Stalkyard
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3033
Csatlakozott: 2010.05.19. 19:10:30

2020.02.18. 11:25:24

Inkompetens idióta szerencsétlen barmok. Eladják az összes használható csereembert szezon közben bmeg... Ilyet amúgy komolyan a világ nem ...szott még, mint ami itt történik. Aztán most szórjunk el 20 milliót egy Ángelre, a másik csávó nevét le se tudom írni, de inkább nem is tenném, mert csak agyérgörcsöt kapnék. Itt tényleg földbe fog állni a klub hosszú évtizedekre, Messi után. És tényleg, a legfélelmetesebb az egészben, hogy mintha senkinek nem tűnne fel az egész, nincs elégedetlenség, nincs fehér zsepi, nincs semmi. Ehelyett nekiállnak a szurkolók is a meccs közben Valverdét éltetni. Komolyan mondom, kabaré. :D
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Avatar
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8917
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.02.18. 11:22:43

Varatrix írta:
MichaaBee írta:Braithwaite mivel jobb, mint Carles Pérez? Ja, érte kisózhatunk még 20 milliót. :roll: Szerencsétlen gyerek biztos tök ideges, hogy el lett passzolva, aztán most jóformán kezdő lehetne a szezon végéig...
Én szinte biztos vagyok, hogy abban a tudatban engedték el Pérezt, hogy biztosan megvan Rodrigo. A többi történelem! Amatőr hibák.

Ahogy sokan leírták, csak azért nem értem ezeket a töltelék igazolásokat, mert úgy sem fognak játszani, nem jelentenek majd valódi tehermentesítést. A felsorolt neveknél Boateng mérföldekkel jobb játékos, és Őt sem tudtuk használni. Miért lenne máshogy gyengébb képességű játékosokkal?

Ángel szerintem bolond ha eljön a Getaféből. Húzó embere egy jól menő csapatnak, egyedül pénzbe jönne ki itt jobban! Ha nem küzd anyagi problémákkal, akkor biztosan a maradás a jó döntés.
Az meg még súlyosabb, hogy azért engedtük el a saját nevelést, hogy a lassan 29 éves, ligában kemény 20 meccsen 2 gólos Rodrigot hajkurásszuk, MINDEZT a kemény 50-60 milliós kivásárlási ára mellett..
Lehet én vagyok üveggolyó, de nem tudom megérteni, hogy(a pénzmosáson kívül...) mi oka lenne egy ilyen lépésnek, ráadásul ilyen áron...
Ezek Messit is anno eladták volna egy brazil "csúcsjátékosért", ki nézem belőlük.

Azt meg szintén nem értem, hogy ha vannak ilyen opciók, mint a mostani Angel és társai 20 millió körüli összegért(megjegyzem, ő értük se kéne normál esetben), miért 50 milliós Rodrigokért mentünk a télen? :roll:

El adták az összes támadót, most meg néznek hogy miért nem működik az hogy 3 emberrel(kettő közülök 32-33 éves) hozták volna le a szezont, már ezért meg kellett volna buktatni őket, mert normális sportszakmai emberek ilyet nem csinálnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2020.02.18. 11:29:09-kor.
Avatar
Sinya22
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2096
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2020.02.18. 10:50:12

Itt szerintem nem is azon van a hangsúly,hogy most egy ligából érkezettel majd nő az esélyünk a ligára vagy a bl-re, hanem hogy egyáltalán legyen valaki a padon,aki tényleg támadó(tehát nem Roberto vagy Vidal) és aki képes gólt rúgni egy bajnoki meccsen pl. Csak mert én úgy látom,hogy Messire is nagyon ráférne,ha kapna végre egy teljes meccs pihenőt,pláne hogy nem igazán jön neki össze a gól lövés sem,ráadásul a bl-ben az egyetlen esélyünk az lehet,ha ő csúcsformába kerül(hátul sem férnek bele a hibák,de Messi zsenije kell).

Plusz ott van Fati is,még gyerek,ráadásul nem is 1 osztályt ugrott hirtelen, ő sem bírja a tavaszt végig a pályán,nem véletlen hogy Setien a múltkor Robertot rakta oda. Szóval kell egy 4. ember,aki lehet nem fogja megváltani a világot,se ontani a gólokat,de lehet rá számítani a bajnoki meccseken legalább.

Az más kérdés,hogy Perez erre tökéletesen alkalmas lett volna,de mint írtátok,szerintem is elpasszoltuk annak tudatában,hogy meg van Rodrigo. A B-t nem ismerem,de ha jól tudom onnan is távozott az egyik támadó,szóval inkább igazolnak 20-ért valakit. Arról sajnos nem tehet Setien,hogy Suarez és Dembelé is offos a szezon végéig. Sőt,szerintem abba se volt beleszólása,hogy Perezzel mi legyen,ki se próbálhatta. :D
DaVeR
Barça B
Hozzászólások: 84
Csatlakozott: 2012.01.09. 00:30:11

2020.02.18. 10:40:24

Egyébként ha jól értem a dolgot azért ezeket a játékosokat nézzük, mert a Spanyol liga engedélyezte ezt, nincs átigazolási időszak, hogy más bajnokságból vásárolhassunk bárkit is.. Szabadon igazolható, vagy spanyol bajnokságban szereplő játékosról lehet csak is szó. Így érthető, hogy nincs nagy mozgástere a klubnak sem..

Bár megjegyzem számomra tök unszimpatikus dolog, hogy olyan játékost igazolunk majd le, aki egyébként kb semmilyen körülmények közt nem játszana nálunk és ezzel azt a csapatot szivatjuk meg kinél húzó ember lehetett és számítottak rá.. Főleg, hogy a BL ben így sem úgy sem használhatjuk.. Kicsit olyan kiskirály érzésem van, hogy mi vagyunk a barca mi bárkit megvehetünk kedvünkre mert "kell" és itt van kivásárlási ár.. letojva, h ezzel lehet ellehetetlenítjük a kiscsapatot attól, h bent maradjanak..
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5056
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2020.02.18. 10:39:21

Balinho írta:
fanbarca írta: Amúgy félelmetes belegondolni, hogy ha ne lenne a kivásárlási ára, mekkora hasznot pakolna rá a Dortmund, elvégre Dembele 15M-ért jött, tolt 30+ meccsen egy 6 gólos szezont, mi meg fizethettünk érte 105+20M-t. Na most Haalandnak már van 8 gólja 5 meccsen...

Ez a Braithwaite gyerek meg 20-ért az év vicce lenne, de amúgy olyan nevek repkednek, amikhez talán csak Faubert volt anno fogható, komolyan KP Boatengben előbb merülne fel bennem, mint a mostani nevek.

Komolyan nem volt jobb ötlet? Giroud, Pedro, Dzeko, Vela, Gameiro, Iago Aspas valamelyike amolyan Larsson-szerepkörbe, vagy ha már szeretünk Kínában/Brazíliában pénzt mosni, akkor egy Gabriel Barbosa, El Shaarawy, Hulk, Oscar, Rondón, Alex Teixeira.

Vagy ha nagyban gondolkozunk, akkor le lehetne tenni Werner 60M-s kivásárlási árát. De nem, mi a Leganés, Girona, Getafe, Betis és társainak az egyébként La Liga szinten is közepes támadóit kergetjük, miközben két tehetséges fiatal támadó is elment a télen... Egészen elképesztően gyenge jelenleg a sportszakmai része (is) a klubnak.
Azért Haaland-al még várjunk. Egyelőre nagyon jól teljesít, de még az elején tartunk mindennek. Jovic is hasonlóan felkapott volt, ment is a harc, aztán 60-70 milláért elment a Realba, ahol jóformán egy egyeneset nem tud a labdába rúgni.
Az meg hogy miért Getafe, Betis stb. kluboknál nézelődünk rohadt egyszerű. Hiába igazolhatunk, csak bajnokságon elül tehetjük vagy éppen klub nélküli játékost hozhatunk.
Angel mondjuk tényleg jó ideiglenes megoldás lehet. A Getafeba is inkább beugrónak számít, nem hiszem, hogy sokkal kevesebbet játszana itt mint Madridban. Ennek ellenére mégis iszonyatosan termel. Ha pedig Messiék szolgálnák ki ez hatványozódhatna.
Forca Barca!!!!
Avatar
NovaProspekt
Capitá del Barça
Hozzászólások: 835
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2020.02.18. 10:14:35

Balinho írta:komolyan KP Boatengben előbb merülne fel bennem, mint a mostani nevek
a gagyi Boateng legalább megjárt egy Herthát, Spurst, Milant, plusz vmennyi válogatott múltja is van, és már ő sem tudott hozzátenni semmit. de ezektől a La Ligás középszerektől az ég óvjon meg minket, az ilyen Braithwaite-től meg Ángeltől (pláne ilyen pénzekért), nem véletlenül vannak ott, ahol.
Bojinov
Barça C
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2006.01.16. 15:05:51

2020.02.18. 10:02:06

fanbarca írta:Nyáron mennyi lesz Haaland? 60? Mert akkor egy 120-asból meglenne Upamecano és Haaland, akiről már kb. tudni fogjuk, hogy megéri-e.

Mondjuk ez egy Liverpool illatú transzfer.
Azt hiszem úgy van, hogy most nyáron még nincs érvényben a 75 milliós kivásárlási záradék, tehát csak 2021 január 1-től lehet ennyiért vinni..
Avatar
Balinho
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1031
Csatlakozott: 2005.06.26. 00:39:59

2020.02.18. 09:52:18

fanbarca írta:Nyáron mennyi lesz Haaland? 60? Mert akkor egy 120-asból meglenne Upamecano és Haaland, akiről már kb. tudni fogjuk, hogy megéri-e.

Mondjuk ez egy Liverpool illatú transzfer.
Haaland rutinos volt, azt hiszem 70M körüli fix kivásárlási ár van a szerződésében (Raiola az ügynöke, aki gondolom már elkönyvelt egy újabb zsíros jutalékot), ettől függetlenül azért meglepne, ha fél év után már menne.

Amúgy félelmetes belegondolni, hogy ha ne lenne a kivásárlási ára, mekkora hasznot pakolna rá a Dortmund, elvégre Dembele 15M-ért jött, tolt 30+ meccsen egy 6 gólos szezont, mi meg fizethettünk érte 105+20M-t. Na most Haalandnak már van 8 gólja 5 meccsen...

Ez a Braithwaite gyerek meg 20-ért az év vicce lenne, de amúgy olyan nevek repkednek, amikhez talán csak Faubert volt anno fogható, komolyan KP Boatengben előbb merülne fel bennem, mint a mostani nevek.

Komolyan nem volt jobb ötlet? Giroud, Pedro, Dzeko, Vela, Gameiro, Iago Aspas valamelyike amolyan Larsson-szerepkörbe, vagy ha már szeretünk Kínában/Brazíliában pénzt mosni, akkor egy Gabriel Barbosa, El Shaarawy, Hulk, Oscar, Rondón, Alex Teixeira.

Vagy ha nagyban gondolkozunk, akkor le lehetne tenni Werner 60M-s kivásárlási árát. De nem, mi a Leganés, Girona, Getafe, Betis és társainak az egyébként La Liga szinten is közepes támadóit kergetjük, miközben két tehetséges fiatal támadó is elment a télen... Egészen elképesztően gyenge jelenleg a sportszakmai része (is) a klubnak.
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3381
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2020.02.18. 09:44:31

Főoldalon:
"Braithwaite sem tartozik a világszerte ismert támadók közé, ahogy Ángel sem.
...a kiesés elől menekülő Leganés játékosa. A kivásárlási ára 20 millió euró, ami elég jelentős összeg ahhoz, hogy néhány hónapra leigazolja őt a Barcelona"

3 dolgot nem értek:
1. Miért adtuk el Carles Perezt? Amikor játszott, jól tolta.
2. Miért akartuk megvenni A 2 gólos Rodrigo-t?
3. Miért akarunk megvenni egy noname senkit? Braithwaite? Életemben nem hallottam még róla!
Nem, NEM akarom elhinni, hogy egy noname gyerek jobb egy saját nevelésű, jól mozgó fiatal játékosnál! Persze 20 millióért... Ez a teljesen érthetetlen kategória!
Komolyan megfogadtam, hogy inkább el sem olvasom már ezeket a cikkeket.
Sajnos, élénken él még az emlékemben, amikor olyan játékosokat vettünk sok pénzért, mint Rochenbach, Geovanni és társai... Úgy érzem, elindultunk azon az úton. Rég volt már, gondolom sokan elfelejtették, de itt van egy élő példa, a Milan, ha a múltból nem tanulunk, akkor legalább más kárán a jelenből kéne!
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4649
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2020.02.18. 09:16:04

MichaaBee írta:Braithwaite mivel jobb, mint Carles Pérez? Ja, érte kisózhatunk még 20 milliót. :roll: Szerencsétlen gyerek biztos tök ideges, hogy el lett passzolva, aztán most jóformán kezdő lehetne a szezon végéig...
Én szinte biztos vagyok, hogy abban a tudatban engedték el Pérezt, hogy biztosan megvan Rodrigo. A többi történelem! Amatőr hibák.

Ahogy sokan leírták, csak azért nem értem ezeket a töltelék igazolásokat, mert úgy sem fognak játszani, nem jelentenek majd valódi tehermentesítést. A felsorolt neveknél Boateng mérföldekkel jobb játékos, és Őt sem tudtuk használni. Miért lenne máshogy gyengébb képességű játékosokkal?

Ángel szerintem bolond ha eljön a Getaféből. Húzó embere egy jól menő csapatnak, egyedül pénzbe jönne ki itt jobban! Ha nem küzd anyagi problémákkal, akkor biztosan a maradás a jó döntés.

Szerintem csak akkor lenne értelme igazolni, ha olyat hoznánk, aki kell is nekünk a jövőben. Nyárig nem látom értelmét, azt lehozzuk bárhogy, nem gondolom, hogy egy Braithwaith szintű igazoláson múlna a BL, vagy a bajnoki cím. Ha többen lesérülnek a támadó sorból, akkor meg így is úgy is gondba leszünk.

Számomra öröm az ürömben, hogy a sérülések okán Fati alapemberré vált, baromira imádkozom, hogy ne tűnjön el a srác, mint Bojan.
#BartomeuDimiteHoy
Kép
Avatar
fanbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1739
Csatlakozott: 2010.05.15. 09:11:15
Tartózkodási hely: Kolozsvár

2020.02.18. 07:07:17

Nyáron mennyi lesz Haaland? 60? Mert akkor egy 120-asból meglenne Upamecano és Haaland, akiről már kb. tudni fogjuk, hogy megéri-e.

Mondjuk ez egy Liverpool illatú transzfer.
més que un club
vg99
Jugador del Barça
Hozzászólások: 146
Csatlakozott: 2019.04.15. 18:07:51

2020.02.18. 05:39:08

Játszik majd 3-4 meccset és lő 1 v 2 gólt.
20 milliót ez nem ér meg?
Haaland 30 volt, és 5 meccs 8 gólnál tart..
Tök felesleges most bárki. Nem a mi szintünk és pénzkidobás.
Fiatalok vagy játékrendszer váltás kellett volna.
Ja, h Setien is beszari mint Valverde?
Avatar
NovaProspekt
Capitá del Barça
Hozzászólások: 835
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2020.02.18. 00:36:36

Braithwaithenek ua. az ügynöke, mint De Jongnak. De Jong leigazolásakor leigazoltuk az ügynök fiát is vmi ificsapatunkba asszem. Csak megemlítem, de nem kommentálom :D
Avatar
MichaaBee
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5642
Csatlakozott: 2007.11.09. 15:12:26

2020.02.18. 00:22:22

Braithwaite mivel jobb, mint Carles Pérez? Ja, érte kisózhatunk még 20 milliót. :roll: Szerencsétlen gyerek biztos tök ideges, hogy el lett passzolva, aztán most jóformán kezdő lehetne a szezon végéig...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018: #2
Avatar
szbsz
Jugador del Barça
Hozzászólások: 179
Csatlakozott: 2018.11.06. 12:25:42

2020.02.17. 23:06:04

baas11 írta:Na es most...De Bruyne ?
Mi a helyzet vele?
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Avatar
baas11
Capitá del Barça
Hozzászólások: 775
Csatlakozott: 2007.08.02. 11:19:13
Tartózkodási hely: Közép-pálya

2020.02.17. 22:36:26

Na es most...De Bruyne ?
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1424
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2020.02.17. 17:17:03

Nehogy egy 30 év feletti jöjjön. Többet nem is irok. Nagy menő ugy sem lehet képben.
Nem Ede72
Jugador del Barça
Hozzászólások: 158
Csatlakozott: 2011.11.24. 15:04:14

2020.02.17. 17:03:24

Braithwaite lehet a Barça csatár pótló....a spanyol média szerint.... :roll:
Avatar
NovaProspekt
Capitá del Barça
Hozzászólások: 835
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2020.02.17. 16:59:35

szbsz írta:Hozzuk el Balet szerintem meg, úgyis utalálja Madridot, ez mindenképp mellette szól :D
ez jó :mrgreen:
Avatar
szbsz
Jugador del Barça
Hozzászólások: 179
Csatlakozott: 2018.11.06. 12:25:42

2020.02.17. 16:47:44

Hozzuk el Balet szerintem meg, úgyis utalálja Madridot, ez mindenképp mellette szól :D
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
lajosa
Barça C
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2011.02.21. 11:04:10

2020.02.17. 14:24:31

Gondolom, hogy szóba sem jöhet ideiglenesen 9-esnek, Luis Suarez pótlására,de nekem nagyon tetszett Alexander Isak a Real Sociedadból, amilyen két szép gólt lőtt a Real Madridnak a spanyol kupa negyeddöntőben.
Válasz küldése