Barca Igazolások 2020-2021

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Avatar
NovaProspekt
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1024
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2020.08.17. 18:20:29

gránit írta:
2020.08.17. 16:47:25
Most olvasom, hogy kb senki nincs biztonságban. Érdekes lesz a jelenlegi gazdasági helyzetben hogy igazolunk majd kb egy csapatnyi embert. Igazából jöhet akárki, ha nincs olyan edző, akinek elképzelése van, teljesen mindegy. A Bayern hajója is megfenekleni látszott ősszel, erre most tarolnak Flick-kel. Miközben alig 1 évvel volt alacsonyabb a kezdő csapatuk átlagéletkora. Érdeklődve várom, hogy igazolnak majd ennyi embert a jelenlegi helyzetben.
Felejtsük már el, hogy esélyt adunk még egyszer annak a gárdának, akik ötször égették le magukat a BL-ben néhány év alatt, végül egy szolid nyolcast kapva, elvileg BL-aspiránsként. Még ha be is válna, amit írsz, hogy idehozzuk a csodaedzőt és összeáll újra a 40 évesekből álló csodacsapat, ez már akkor sem működik, mert akik ilyen szinten szénné égetik a mezt, azok nem úszhatják már meg, kell hogy legyen retorzió. Most már egy edző sem fogja tudni megmagyarázni Busquetsnek meg Suáreznek, hogy már pedig melóznod kell, mert ez meg az lesz. Hiszen kaptak egy nyolcast, és még akkor sem lett semmi.
Gaillard
Jugador del Barça
Hozzászólások: 145
Csatlakozott: 2019.04.03. 06:01:56

2020.08.17. 18:03:45

Évek óta mondja hogy elmegy, mert látja a csapat körüli folyamatokat és a folyamatos gyengülést, de maradt mert feltételezhetően a kötődés erősebb volt, azaz nem a szokásos futbalkurvából faragták.
Olyan szerződést köthetett volna máshol, amivel még anyagilag is jobban járt volna, de nem hiszem, hogy bizonyos szinten nála ez a legfontosabb ütőkártya. Az pedig senki se várja egy embertől, hogy ha a világ egyik legjobbja és EUR száz milliókat termelt a clubnak, akkor majd a fizetését alsó polcra helyezi szolidaritásból, amikor körülette fürdenek az általa is megteremtett forrásból az arra érdemtelen tagok.

Szóval, amit Messivel kapcsolatban hozol fel, az pont nem igaz.
Eltűrt számtalan pofont az elmúlt években, még azt is, hogy háttérben lejárató kampányok folynak ellene az elnökség közreműködésével és azt is, hogy hoznak egy olyan celeb allűröket egyre jobban hajazó franciát, aki konkrétan az átigazolása előtti évben lejáratta a visszatáncolásával az egész club megítélését.

Igen, el kellett volna igazolnia két-három évvel ezelőtt, hogy máshol is bizonyíthasson (tavaly 32 évesen brutál évet futott még) és újabb forrásokban fürödjön a vezetőség, amit nagy valószínűséggel ugyanúgy elherdáltak volna.

Bárhova is igazol, 33 évesen már nem fog tudni - főleg egy új közegben 15 év után - olyant produkálni, mint korábban, így a sok zsűritag továbbra is élcelődhet majd rajta, de ha valaki fellapozza évtizedek múlva a labdarúgás történelem könyvét, akkor ez az egyszerű ember, aki csak játszani szeretett egy általa kedvelt és megszokott közegben, megkerülhetetlen téma lesz és száz milliók fognak emlékezni rá.
Ami a szakmaiságot illeti, a pályafutásukat vele töltő - akár ellenfél - játékosok fogják majd csak igazán érzékeltetni, hogy milyen játékos is volt.


Léfe írta:
2020.08.17. 17:31:55
Messit itt kezelték gyerek kora óta, nagy fizu, szóval sokat kapott. Persze sokat adott is, de ne felejtsük Iniesta-Xavi-D.Alves mellett sokkal könnyeb volt. És volt Neymár is.
Most pedig.... De ha menni akar most menjen amikor nagyon kell a pénz, mint jövőre ingyen. Egyrészt a fentiek miatt ném értem Őt, másrészt csalódás. Mert amikor futott a szekér -nem csak az övé- akkor maradok, ha hehézség akkor tovább állok. Az egészet nem értem.
Avatar
gránit
Capitá del Barça
Hozzászólások: 996
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.08.17. 18:00:13

Örülök, ha tényleg Koeman jön. Mindenképpen egykori hátvédet igazolnék, ebből a szempontból Pochettinónak is örültem volna, de akiknek a neve nem vetődött fel, Frank de Boer vagy Reiziger - utóbbi az Ajax ificsapatát építette fel 2017-2019 között, ragyogó sikerrel, most másodedző a felnőtt csapatnál - is a személyes listámon voltak. A labdakihozatal évek óta nem megy, Koemanntól azt várnám, mint Rijkaardtól, elkezdeni hátulról építkezni, és végre újra tudatosan felépített támadásokat látni, nem ezt a véletlenszerű, esetleges, elképzeléstelen, koncepciótlan semmit, amit itt évek óta megy. És amit nagyon remélek, hogy végre megtanulunk védekezni.
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3011
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2020.08.17. 17:36:40

Tomix354 írta:
2020.08.17. 16:58:55
Trianco, Pedri, Puig, Fati, de Jong, Araújo mint fiatalok vannak. Most jön Pjanic akinek azért van egy kis tapasztalata. Ott van még Coutinho, Dembele is akár meg persze Grízes. Annyira nem néz ki rossznak, nyilván nem most kell kirakni 8 embert a kezdőből, de vannak páran akiket ki lehet próbálni.
8-at kaptunk. :mrgreen: De ez nagyon rossznak néz ki.

És most mondhatja nekem bárki, hogy a fiatalok nem voltak pályán, de ez nem olyan probléma amit 17-21 évesekkel megoldasz. És ha őszinték akarunk lenni van TS- védőnk kb. egy darab se-de Jong, és még jó indulattal is nehezen tudnék mondani valakit akit itt tartanék- Messi. Köszönjük. Ennyi. Itt van Pjanic új arcnak oké, de hogy is állunk?

Coutinho nem fog beilleszkedni, A Bayernbe se jó, pedig az a stílus jobban feküdne neki. Ezzel a teljesítménnyel és fizetésigénnyel el kell adni. Ki veszi meg? Senki?
Griezmann tök jó meg minden, de Messivel nem fog tudni együtt játszani. Na most ha választani kell, Messi vagy Griezmann közt akkor ez nem egy nagy kérdés.
Dembelét el kell adni ameddig nem sérült. Magas fizetés. Üveg láb. Megpróbáltuk, sajnos ez van.
Suarez ha vállalja azt, hogy 20-30 perceket jétszik, szerintem maradnia kell, de kell egy csatár.
Umtiti nem kell magyarázni. Ezer gond van vele. El kell adni.
Vidal-t talán embert enni meg lehetne tartani, de állandó kezdőbe nem való.
Rakitićet sajnálom, de most már ott vagyunk, hogy lassú és néha fék. Szerintem el kell adni.
Busquetset nem is értem mit keres még a csapatban, nemhogy a kezdőben. Bárki akinek kell oda kell adni. Szép volt jó volt köszi, de vége.
Piqué, esetében ugyanaz mint Busquets.
Alba, nyilván maradhat, de nem hiszem, hogy nem lenne senki aki ki tudná szorítani. Szerintem neki is max 1-2 év van.
Firpo. Jujjj.
SR. Vigyék a francba.
Semendo, egy jó belső védőn mellett akár maradhatna is, de ha megy... Akkor jó.
Lenglet max csere. Olyan messze van a top védőktől, hogy hihetetlen.
Braithwaiteot nem bántom szegényt. Ide hozták, én is jöttem volna ez lett. El kell adni.

Hány játékos is ez? :mrgreen: Ránk rohadt a keret! A kezdőből ige is 8 játékost kéne cserélni a kezdőben, plusz még a salangot eladni.

Ezzel csak annyi gond van, hogy egy komplett keretet nem lehet lecserélni egy átigazolási időszakban, ha meg is csinálod abból csapatot ilyen rövid idő alatt csinálni nem valószínű. Ja és pénzünk sincs. A többi jó.
Kép
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1438
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2020.08.17. 17:31:55

Messit itt kezelték gyerek kora óta, nagy fizu, szóval sokat kapott. Persze sokat adott is, de ne felejtsük Iniesta-Xavi-D.Alves mellett sokkal könnyeb volt. És volt Neymár is.
Most pedig.... De ha menni akar most menjen amikor nagyon kell a pénz, mint jövőre ingyen. Egyrészt a fentiek miatt ném értem Őt, másrészt csalódás. Mert amikor futott a szekér -nem csak az övé- akkor maradok, ha hehézség akkor tovább állok. Az egészet nem értem.
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3698
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.08.17. 17:26:33

Stalkyard írta:
2020.08.17. 17:01:26
Ne tőlem várj konkrét neveket, nem én dolgozok a szakmában csillios fizuért. Koeman-t biztosan nem hoznam.

Egyébként az elérhetők közül Pochettino ezerszer inkább, vele elképzelhető lenne értelmes csapatépítés, játékrendszer. De basszus meg Allegri is jó lenne, jövőre annyi is elég lenne, ha nem kapnánk 10-et valakitől a negyeddöntőben, aztán majd az új elnökség elkezdi az alapoktól. Ugyis csak a romok vannak addig. De Koeman 100% fogalmatlan erre a szintre.
De neked nem jó semmi. :D
Általában egyetértek veled, de azért a fogalmatlan jelzőt most erősnek érzem.

Biztos vannak akik többet tudnak Koeman munkásságáról, mint én. Én a holland válogatott (nemzetek ligája 2.hely) meló után el tudom képzelni, hogy alkalmas lenne arra, amit itt sokan szeretnénk, hogy a fiatalokra támaszkodva megpróbáljon új csapatot építeni.

Lehet, hogy Allegri vagy Pochettino jobb választás lett volna, de nekem kezd úgy tűnni, hogy egyesek átesnek a ló túloldalára, és akinek van bármilyen Barcás múltja az már semmiképpen ne jöjjön.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
Sinya22
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2020.08.17. 17:20:18

Setien menesztése nem meglepő,ha 2-1-el esünk ki akkor is ment volna. A holland meg egyébként is esélyes volt,már télen is. Szóval gyakorlatilag a rendkívüli válságkezelő ülésnek annyi értelme volt,hogy összeültek kajálni egyet a spanokkal :D

Setiennél jobb lesz a holland,a következő szezonnak meg úgy sem az lesz a célja,hogy még a generáció triplázzon egyet. Többször is írtam már,nekem az is elég ha az a 2-3 ember kikerül a kezdőből,helyet kap Fati Puig,meg aki még rászolgál. Kíváncsi vagyok Pjanic és Trincao hogy teljesít. Dembelé kaphat egy 57. esélyt,Coutinho is egyet. Ha megkezdődik a tisztogatás,már azzal is beljebb lesz az új vezetés. Az meg hogy milyen lesz a holland vezetésével a teljesítmény,nehéz megmondani. Egy bajnoki 2. hely meg egy nyolcaddöntőnél többet a bl-ben nem várok. Igazolni szerintem 2 posztra szükséges, Suarez helyére kell, és egy hátvédet. A többi helyre vannak fiatalok,meg hátha pár ember kivirágzik (Griezmann,Dembelé,Coutinho, Alba).
Avatar
gránit
Capitá del Barça
Hozzászólások: 996
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.08.17. 17:19:20

Fatit a Bayern ellen is ragyogóan lehetett volna használni a kontrákkal, persze, ha tudnánk kontrázni és tudnánk betonvédekezni.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8951
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.08.17. 17:15:19

Puig és Fati nagy erősítések lehetnek az elkövetkezendő szezonba, csak meg kellene tanulni őket használni, és persze nem 10 perceket adni nekik.

Fati 17 évesen jobb arányú stattal rendelkezik mint a 120 milliós VB győztes Griezmann, nem kérdés hogy kit kéne nyomatni ezerrel.
Avatar
Stalkyard
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3049
Csatlakozott: 2010.05.19. 19:10:30

2020.08.17. 17:01:26

Ne tőlem várj konkrét neveket, nem én dolgozok a szakmában csillios fizuért. Koeman-t biztosan nem hoznam.

Egyébként az elérhetők közül Pochettino ezerszer inkább, vele elképzelhető lenne értelmes csapatépítés, játékrendszer. De basszus meg Allegri is jó lenne, jövőre annyi is elég lenne, ha nem kapnánk 10-et valakitől a negyeddöntőben, aztán majd az új elnökség elkezdi az alapoktól. Ugyis csak a romok vannak addig. De Koeman 100% fogalmatlan erre a szintre.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Tomix354
Capitá del Barça
Hozzászólások: 812
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2020.08.17. 16:58:55

Trianco, Pedri, Puig, Fati, de Jong, Araújo mint fiatalok vannak. Most jön Pjanic akinek azért van egy kis tapasztalata. Ott van még Coutinho, Dembele is akár meg persze Grízes. Annyira nem néz ki rossznak, nyilván nem most kell kirakni 8 embert a kezdőből, de vannak páran akiket ki lehet próbálni.
Avatar
gránit
Capitá del Barça
Hozzászólások: 996
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.08.17. 16:54:36

Zsebre vágható edzőkkel nyilván nem is történhetett meg. A selejtezéssel egyetértek, csak kíváncsi vagyok, hogy fogják ezt éppen most kivitelezni. A legrosszabbkor jött a válság. Persze az mindig rosszkor jön, de most még egybe is esett az építkezéssel. Az 1 éves átmenetiséget meg el kell felejteni. Nem fog komoly edző ide jönni resetgombosnak, hogy aztán egy év múlva elküldjék. Az új edzőnek bizalmat kell szavazni, és ha sikeres, maradjon, bár ez most nagyon utópisztikus. De ha tudja, hogy szezon végén úgyis mennie kell, pont tojni fog az illető az egészre.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2020.08.17. 17:02:35-kor.
RA7
Jugador del Barça
Hozzászólások: 128
Csatlakozott: 2020.05.12. 04:22:04

2020.08.17. 16:53:12

Ha van töke Koemannak akkor belevág a nagytakarításba, hozzá nyúl a fiatalokhoz. Ez az egyetlen esélye hogy az új vezetőségnél is maradjon, ha látják hogy jó úton halad a csapat, berobban pár fiatal, felnéznek rá akik itt maradnak. Ha van esze és nem hülye gyerek akkor így gondolkodik, nem úgy hogy na a mostani kerettel nyerjünk valahogy egy bajnokságot aztán elzavarják. Tegye le a névjegyét hogy nála indult el egy új korszak. Ha csak 1 év is de kimondható hogy ő nyomta meg a reset gombot
Avatar
fanbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1758
Csatlakozott: 2010.05.15. 09:11:15
Tartózkodási hely: Kolozsvár

2020.08.17. 16:50:57

gránit írta:
2020.08.17. 16:47:25
A Bayern hajója is megfenekleni látszott ősszel, erre most tarolnak Flick-kel. Miközben alig 1 évvel volt alacsonyabb a kezdő csapatuk átlagéletkora.
Fölösleges ezt a párhuzamot megvonni. Nálunk ez nem történne meg. Ki kell rakni a selejtet, az esetek 90 százalékában ez a megoldás.
més que un club
Avatar
gránit
Capitá del Barça
Hozzászólások: 996
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.08.17. 16:47:25

Most olvasom, hogy kb senki nincs biztonságban. Érdekes lesz a jelenlegi gazdasági helyzetben hogy igazolunk majd kb egy csapatnyi embert. Igazából jöhet akárki, ha nincs olyan edző, akinek elképzelése van, teljesen mindegy. A Bayern hajója is megfenekleni látszott ősszel, erre most tarolnak Flick-kel. Miközben alig 1 évvel volt alacsonyabb a kezdő csapatuk átlagéletkora. Érdeklődve várom, hogy igazolnak majd ennyi embert a jelenlegi helyzetben.
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3011
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2020.08.17. 16:45:27

davi10 írta:
2020.08.17. 16:22:33
Stalkyard írta:
2020.08.17. 15:38:27
Nevetséges. Előbbre leszünk vele is... jövőre tényleg nem kell meccset nézni.
Feast4 írta:
2020.08.17. 15:47:41
=D> Mi a francnak? Barca DNS? Bakker hozni kéne egy edzőt akinek van koncepciója és aki megmondhatja ki kell neki? Itt csapatot kéne építeni, nem a Barca DNS dolgot megerőszakolni 300x.
Ti kit hoznátok?
Konkrét nevek érdekelnének.

Jó hát az álom az nyilván Klopp, Tuchel vagy Conte. Akik értenek a támadófocihoz, gyors és erős csapatokat építenek, mert ebbe az irányba megy a jövő. Erre a tutyimutyi teddide-teddoda játékra nincs idő. Egy Busquets ma már nem tényező középpályán. Láttuk mi történik, ha egy erős felkészült csapattal találkozunk. Szétaláz. Ha még ehhez technikás is akkor meg fuhuhu... A Goretzka, Thiago, Gnabry sor konkrétan megette a közepünket.

Realitás lehetne, ten Hag, Garcia, Favre de mondjuk egy Nagelsmann féle feltörekvő tehetségben is lenne ráció és itt már nem abban kell gondolkodni, hogy elfogadnak-e egy 32 éves edzőt, hanem abban hogy ő lesz, ha nem tetszik húzz el.

Én szerintem Allegri is beválhat. Csapatot építeni tud. A másik topikban írtam, hogy ezt a Barca DNS önmagunk sokadik megcsúfolását el kell felejteni. Azért mert valaki egyszer pályára lépett egy bari meccsen Barca mezben utána meg edző lett az ne jelentse már azt, hogy jól van kisfiam gyere csak ide, te vagy Cruijff örököse mert ettől már hányok és látjuk hova vezetett.

Egyébként egyetlen egy átigazolást nem lenne szabad csinálni ameddig nincs itt az új edző. És igen hozza az ő stábját hozza az ő elképzeléseit. A sportigazgatónak az a dolga szerezze meg neki, akit akar és ne megmondja neki kivel dolgozzon. Bele vannak sokan szeretve pl. Lautaroba, aki nem rossz de közel nem ér 100 millát és a szezon második felében szerintem kifejezetten gyenge volt. Na most ha idejön egy új ember és azt mondja (csak mondok egy hülyeséget) nekem Lautaro nem kell, hozzátok ide Halandot akkor ne osztozzanak már vele.

De mondhatunk bármit. Ronald Koeman Barca DNS. tikiktaka 400x. Kíváncsi vagyok Sztoicskovot mikor rángatjuk ide.
Kép
Barca_10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1338
Csatlakozott: 2009.06.27. 15:50:43

2020.08.17. 16:42:09

miből vagytok annyira biztosak Font és Xavi érkezésében egyúttal a resetben? :D nem kötekedés, csak sokan itt készpénznek veszik mindkettőt, holott bőven benne van hogy marad Barto egyik embere és semmi nem változik.
Dembelét így hogy felépült nem adnám el, nekem nagy kedvencem lenne a gyerek, kapna egy utolsó utáni esélyt, de az első komolyabb sérülésnél szerződésbontás.
Umtiti honnan szedte össze a koronát, a sámánoknál nem kötelező a távolságtartás? :roll:
Kép

"Amikor elbúcsúzok a futballtól, sirni fogok mert véget ér az életem. Ha meghalok, ne egy temetőben vagy akárhol máshol temessetek el,csak
vigyetek egy stadion mellé egy labdával a kezemben mert nekem a labda az életem"
-Ronaldinho
Legendario
pep71
Capitá del Barça
Hozzászólások: 923
Csatlakozott: 2011.08.30. 00:28:51

2020.08.17. 16:28:39

Tiki-taka 3.0megint.. barca DNS .. újabb égések következnek Busiékkal..
Pochettino-nak örültem volna én nagyon, nem hiszem h jövőre is elérhető lesz, mindjuk mivel jövőre már xavi lesz az edző Font miatt mind1.
Avatar
fanbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1758
Csatlakozott: 2010.05.15. 09:11:15
Tartózkodási hely: Kolozsvár

2020.08.17. 16:24:47

Tomix354 írta:
2020.08.17. 16:11:40
Ő talán legalább tudni fogja használni de Jongot. Más pozitívumot nem látom, azt leszámítva, hogy barca dns.
Azért ebben lenne pozitívum, fel is sorolom:

1. Tudja használni De Jong-ot, aki az egyik kulcsfigurája lesz a jövő Barcájának.
2. Nem csak játszott a Barcában, hanem emblematikus figurája volt, tehát van tekintélye. Ezt tovább erősíti az, hogy a holland válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya. Az egyik legfontosabb, hogy a játékosok tiszteljék az edzőt, és ez esetében nem lenne probléma.
3. Van tapasztalata számtalan típusú csapatnál, ahol voltak (szerény) sikerei: Ajax, PSV, Southampton. Az, hogy az Evertonból nem faragott világverő gárdát, nem annyira súlyos tény. Ezek szerint Ancelotti is fos edző?
4. Jól kezeli a fiatalokat, a holland válogatott alatta épül újjá (tudom, hogy szerencséje is van azzal, hogy mennyi játékos kikupálódott).

Bár igen, van negatívum is, a felmerülő opciók közül ő az egyik legjobb szerintem.
més que un club
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3698
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.08.17. 16:22:33

Stalkyard írta:
2020.08.17. 15:38:27
Nevetséges. Előbbre leszünk vele is... jövőre tényleg nem kell meccset nézni.
Feast4 írta:
2020.08.17. 15:47:41
=D> Mi a francnak? Barca DNS? Bakker hozni kéne egy edzőt akinek van koncepciója és aki megmondhatja ki kell neki? Itt csapatot kéne építeni, nem a Barca DNS dolgot megerőszakolni 300x.
Ti kit hoznátok?
Konkrét nevek érdekelnének.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Tomix354
Capitá del Barça
Hozzászólások: 812
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2020.08.17. 16:11:40

Ő talán legalább tudni fogja használni de Jongot. Más pozitívumot nem látom, azt leszámítva, hogy barca dns.
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3011
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2020.08.17. 15:47:41

Grimaldo írta:
2020.08.17. 15:36:00
Fabrizio Romano szerint a héten bejelentik Koemant, nála nem sok hitelesebb forrás van.
=D> Mi a francnak? Barca DNS? Bakker hozni kéne egy edzőt akinek van koncepciója és aki megmondhatja ki kell neki? Itt csapatot kéne építeni, nem a Barca DNS dolgot megerőszakolni 300x.
Kép
Avatar
Stalkyard
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3049
Csatlakozott: 2010.05.19. 19:10:30

2020.08.17. 15:38:27

Nevetséges. Előbbre leszünk vele is... jövőre tényleg nem kell meccset nézni.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Grimaldo
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 462
Csatlakozott: 2013.01.20. 19:26:59

2020.08.17. 15:36:00

Fabrizio Romano szerint a héten bejelentik Koemant, nála nem sok hitelesebb forrás van.
Peter
Capitá del Barça
Hozzászólások: 597
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2020.08.17. 14:33:42

Ha Messi úgy dönt, hogy megy.....értlemszerűen más játékstílus jönne elő....valós alternatíva lehet, hogy marad a Cou, Dembi, Gríz, Fati kvartett....Monchu is esélyt kaphat kivirágzásra...Puig, de Jong vitán felül áll...Messiért kapott pénzt pedig a komplett védelemre és egy új Barcás Casemirora el lehet értelmesen költeni.....
Piqué, Umtiti, Lenglet, Alba, Busi, Raki, Vidal.....kerül amibe kerül, eladnám annyiért amennyit fizetnének értük....Suarez tartaléknak maradhatna.....Semedo ?.....ha lenne két jó megbízható belső védőnk, akkor meghagynám....egyelőre legalábbis....az eddigi új igazolások pedig már adottak
Válasz küldése