• #Valverde
  • #Messi
  • #Yerry Mina
  • #Coutinho
  • #Barca-Sevilla
  • #Piqué
  • #Arthur Melo
  • #USA túra
  • #Malcom
  • #Spanyol Szuperkupa
  • #Arturo Vidal
  • #André Gomes
logo
  • Csapat
    • Tabellák
    • Versenynaptár
    • Játékoskeret
  • Videótéka
  • Fórum
  • Irány Barcelona!
  • Penya
  • Shop
    • Campions 25! póló
    • Gracias, Iniesta! póló
    • Mutasd, mi van még!
  • Tippjáték!
  • Blog
    • Legyél te is szerző!
    • Ti írtátok - Blog posztok
  • Feed - Rövidhírek
  • Hírarchívum
  • Videótár
  • Kedvenceink
    • El Clásico '17
    • Best of 2017
  • Klubtörténet
    • A Barca históriája
    • A Camp Nou stadion
    • Az FC Barcelona President Núnez Múzeum
    • Josep Lluís Núnez elnök
    • Meztörténelem
  • HBFC
  • Rólunk

Fórum

• Fórum kezdőlap ‹ FC Barcelona ‹ Barca Háttér - Múlt és Jövő

Pontos idő: 2019.12.07. 23:08:17

• Részletes keresés
  • Nyomtatóbarát verzió
  • GyIK
  • Regisztráció
  • Belépés

• Megválaszolatlan hozzászólások • Aktív témák

Neymar

Emlékszel még a nagy sztárokra? Kik lesznek a jövő sztárjai? Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Itt kifejtheted!

Moderátorok: palesz77, PCsabi, MatyiG, Slither, Enrique, Andris, ozsimiki, miihii, Tim, Drigo

Hozzászólás küldése
6086 hozzászólás • Oldal: 12 / 244 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 244

Hány pontra értékeled az idei szezonját?

1
16
11%
2
3
2%
3
6
4%
4
4
3%
5
9
6%
6
9
6%
7
38
26%
8
39
27%
9
15
10%
10
8
5%

Szavazatok száma : 147

Re: Neymar

HozzászólásSzerző: zola8787 » 2019.06.20. 20:06:46

mess2009 írta:nem tudom elképzelni sem, hogy vissza kerülhet, de nem is emiatt írok. akik itt a képességeit, a játékerejét, az értékét kérdőjelezik meg azoknak sok köze nincs a valós tényekhez. Neymar a világ öt legjobb játékosa között van és nem is említhető együtt Coutinho, Griezmann, Dembélé...féle "játszottak még" - emberkékkel.
leírtam a másik topikban: Neymar "gyalázatos" távozásával dobott 220 misit a klubnak amit aztán kiválóan befektettek!!!!
ha valami nagyon bűzlik itt az nem Neymar ügye, (volt) mondom ezt úgy hogy akkoriban igencsak elküldtem a jó......-helyre.

Nem hiszem, hogy a vezetőség küldte volna el, illetve ha igazak a hírek, Neymar fel is jelentette a klubot. Most meg állítólag azzal jön, hogy haza akar jönni. Akármekkora játékos, én egy forintot nem adnék érte, vagy tényleg valamilyen röhejes összeget. Dembele szinten sérülékeny a srác.
Persze ez mind csak szurkolói meglátás, lehet, hogy a vezetőség rúgta ki, ő pedig telesírja azóta minden éjszaka párizsi "börtönében" a párnáját.

Nagyon rossz helyzetben a vezetőség: ha Neymar visszajön segget csinálnak a szájukból, ha Griezman akkor méginkább.

Hozni kellett volna bármiáron De Ligt-et meg Rabiot-t, gondolva a jövőre, a következő évet meg hagyni az építkezésre. Csatár minek, úgyis Suárez meg Coutinho fog játszani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2019.06.20. 20:08:38-kor.
zola8787
Director del Fútbol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: mess2009 » 2019.06.20. 19:46:11

nem tudom elképzelni sem, hogy vissza kerülhet, de nem is emiatt írok. akik itt a képességeit, a játékerejét, az értékét kérdőjelezik meg azoknak sok köze nincs a valós tényekhez. Neymar a világ öt legjobb játékosa között van és nem is említhető együtt Coutinho, Griezmann, Dembélé...féle "játszottak még" - emberkékkel.
leírtam a másik topikban: Neymar "gyalázatos" távozásával dobott 220 misit a klubnak amit aztán kiválóan befektettek!!!!
ha valami nagyon bűzlik itt az nem Neymar ügye, (volt) mondom ezt úgy hogy akkoriban igencsak elküldtem a jó......-helyre.

mess2009
Director del Fútbol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tivornya » 2019.06.20. 19:31:08

Egyébként nem úgy volt, hogy Neymar saját magát vásárolta ki a Barcás szerződéséből, ergo csak vele kell megegyezni? Az évtized kabaréja volna, ha egy pacsiért cserébe visszakerülne :mrgreen:
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Tivornya
Capitá del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: messideco » 2019.06.20. 18:57:42

Ahol egyszer sas voltál,oda ne menj vissza verébnek.
Kép
messideco
Presidente del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: AdamSweden » 2019.06.20. 16:12:14

P.U.Y.O.L. írta:
AdamSweden írta:Gyere haza Neymar❤️
Rakitic + Umtiti+ egy kis apro és jöhet haza a tékozló fiu = Neymar
Igy jöhet De Ligt is.

És mit csinálunk a Cou - Demb kettőssel? Coutinhonak nincs hely a kp-n, Dembélé meg túl sokat keres és sokkal jobb játékos annál, hogy a padot melegítse.

TS-Alba-Piqué-De Ligt- SR- FDJ-Vidal/Busi-Cou-Messi-Hannibal/Demb-Neymar
Ez az álmom és tudom , hogy a Mester ezt sajnos nem fogja bevállalni . Két vkp elött Cou tudna végre érvényesulni és a harapòs meg felváltva játszana az ifju titannal 9 est.

AdamSweden
Barça C

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: P.U.Y.O.L. » 2019.06.20. 05:36:15

AdamSweden írta:Gyere haza Neymar❤️
Igy jöhet De Ligt is.

És mit csinálunk a Cou - Demb kettőssel? Coutinhonak nincs hely a kp-n, Dembélé meg túl sokat keres és sokkal jobb játékos annál, hogy a padot melegítse.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: AdamSweden » 2019.06.19. 21:05:48

Gyere haza Neymar❤️
Igy jöhet De Ligt is.

AdamSweden
Barça C

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: hady » 2019.06.08. 16:26:39

https://www.origo.hu/sport/futball/20190608-labdarugas-spanyol-foci-a-real-madrid-megkereste-neymart-itt-a-valasz.html
hady
Director del Fútbol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: P.U.Y.O.L. » 2019.06.07. 18:06:09

Ronal.10 írta:Kitudja milyen ott a szakmai stáb a PSG-nél, nem megfelelő edzések is okozhatnak minden belépő után sérülést. Volt nálunk is sérülés hullám, elővették a barca stábot hogy ez mi, vagy hülyeséget írok?

Alapjában véve egyáltalán nem hülyeség. Nálunk is megszaladtak szerintem az izomsérülések, amióta EV és a stábja ténykedik. (bár nem néztem utána, de nekem soknak tűnik az utóbbi 2 évben)

Viszont, ha valakinek keresztbe áll a bokája egy belépő után (legutóbbi Neymar sérülés) ott teljesen mindegy, hogy mennyire végeznek jó munkát az edzéseken és hogy milyen az orvosi stáb.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ronal.10 » 2019.06.07. 09:44:41

Kitudja milyen ott a szakmai stáb a PSG-nél, nem megfelelő edzések is okozhatnak minden belépő után sérülést. Volt nálunk is sérülés hullám, elővették a barca stábot hogy ez mi, vagy hülyeséget írok?
Ronal.10
Entrenador del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rabiot » 2019.06.06. 19:47:39

MesQueUnClub írta:Abból ítélve hogy hogy nézett ki a lába meg hogyan ment le sírva a pályáról a sérülése nem "elterelés" egyébként ez a Ney psg féle transzfer ez az eddigiek alapján a háromból egyik félnek sem érte meg... mindenki bukott rajta

Legtöbbet Neymar bukhatja, mert egyre többször megsérül. Lassan már rokkant nyugdíjas is lehet.
Elgondolkoztató a vissza vásárlása a sérülékenysége miatt. Közel állt hozzám, mezem is van Neymáros, de tönkre tette a lelkem.

Rabiot
Barça C

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2019.06.06. 10:54:35

Abból ítélve hogy hogy nézett ki a lába meg hogyan ment le sírva a pályáról a sérülése nem "elterelés" egyébként ez a Ney psg féle transzfer ez az eddigiek alapján a háromból egyik félnek sem érte meg... mindenki bukott rajta

MesQueUnClub
Jugador d'estrella

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: vinszentvega » 2019.06.06. 07:55:47

Neymar saga.... Figyelem! kockázatok és mellékhatások tekintetében, ne olvassa el!
A következő conspiracy-t futtatam le:
    1, A PSG 'kilép' mögüle és eladja a nyáron(sokba került neki idén) ráadásul ha jól tudom 3 UEFA és 3 Ligue 1 mérközésen sem léphet az új évadban pályára.
    2, Megint megsérült Katarban. Kihagyja a Copa-t állítólag. (mondjuk ez csak lehet egy kis mézes mázos elterelés a hétfőn sorra kerülő bírósági tárgyalás miatt).
    3, Tite elvette a CSK szallagot tőle
    4, Szóval, ha úgy gondolják Barto-ék, hogy nagyon kell, akkor most van rá lehetőség, hogy alkudozzanak érte, a Messi majd 'megneveli' vonalon elindulván...
    5, Mondjuk enegem érdekelne az a srác( Weverton Guilherme), akit azért zavartak el a Selecao edzéséről haza, mert igen csúnyán bebőrözte a csodagyereket :D :D (jobb szélső)
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
vinszentvega
Jugador d'estrella

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: barca0417 » 2019.05.13. 07:59:58

A képességei vitathatatlanok, de amit leművelt a távozása előtt, az nagyon ocsmány volt. Beleértve hogy nekiment Semedonak az egyik utolsó edzésen. Albàval is volt előtte osszetűzese. Azonkívül mióta elment minden tavasza egy nagy nulla kb. Nekem nem hiányzik, pedig nagy kedvencem volt.
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: MessiNeymarSuarez » 2019.05.13. 07:52:02

Én a vezetőség helyében megpróbálnék tárgyalni a PSG-vel, a jelenlegi állapotok alapján talán lehetne rá reális esély.

Van egy Coutinhonk, aki esetleg érdekelhetné a PSG-t.
Alapból szó sem kéne hogy essen Neymar visszahozatalának, de sokkal inkább adjunk ki érte 180-at, mint Griezmannért 120-at, aki ugyanúgy szembeköpte a klubot tavaly.

De erre aligha látok esélyt, a vezetőség nagyon büszkén veri a mellét, hogy szó sem lehet a visszahozataláról, mert elárulta a klubot, de Griezmannt meg milyen büszkén fogják bemutatni, miután halálra szivatta őket a tavaly, már előre látom. #-o
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: senkialfonz40 » 2019.05.13. 06:08:55

Perga! Csak egy rossz döntést! De az épp elég volt neki is, nekünk is! :-)
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
senkialfonz40
Capitá del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ronaldinho0408 » 2019.05.12. 22:32:04

https://m.youtube.com/watch?v=UP7YY81hC9w

Sose voltam hatalmas Neymar fan, de belefutottam ebbe a videoba a minap, fajt vegig nezni. Egyreszt arra a Neymarra aki nalunk jatszott, nehez barmi rosszat mondani. Kellokeppen alazatos volt a jatek es a csapat fele es olyan dolgokat csinalt amikre oszinten szolva szerintem csak o kepes a mai mezonybol. Mas mint Messi, egy fokkal kevesbe hatekony, de azert hatekony volt o is. Az oncelusagarol meg annyit, mar ha kicsit is az volt, hogy barcsak lenne egy ennyire oncelu jatekos a mostani csapatban is, aki mer egyedul megcsinalni dolgokat Messin kivul.
Kepessegei alapjan szorosan Messi mogott/mellett van szerintem, annyival komplexebb, jobb jatekos, mint egy Mbappe peldaul, hogy el sem tudom mondani.
Sajnalom, hogy ilyen iranyt vett a karrierje, a leheto legrosszabb helyre igazolt a fejlodese szempontjabol es a serulesekkel sincs szerencseje. Nagyon nagy kar erte, nincs a láthatáron szerintem hasonlo kaliber jelenleg.

Ronaldinho0408
Jugador del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: perga » 2019.04.29. 15:53:07

Cestus írta:Ő sajnálja szerintem a legjobban, hogy lelépett innen.

Neymar egy hatalmas futballista, talán Messi után a legnagyobb, de ott a Messi után!

Teljesen megértem hogy lépett, viszont a lehető legrosszabbat lépte.
Aszem 27 éves, a szerződése ha jól tudom még két év... Kivásárolják kb esélytelen, tehát lesz min...29 éves amikor lépni tud. marad 2-3 jó éve talán kicsivel több és megint elszaladt egy őstehetség mert rosszkor volt rossz helyen!

Vagyis, inkább azt mondanám: rossz döntéseket hozott, így helyesebb!
"Mondanám hogy igyunk rá, de nem. Döglött lóba nem rúgunk Bale!"
perga
Jugador del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cestus » 2019.04.29. 15:31:50

Ő sajnálja szerintem a legjobban, hogy lelépett innen.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Cestus
Director del Fútbol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: perga » 2019.04.28. 20:31:32

MessiNeymarSuarez írta:perga:
Pontosan. És azt se felejtsük el, hogy a PSG-ből hiányoznak a nagylegendák.
Itt például itt volt Xavi, aki úgy helyre tette bármikor Neymart(jól meg is pofozta :lol: ), és voltak olyan játékosok akik bőven feljebb voltak a ranglétrán, és tudta a gyerek hogy hol a helye.

Igen, ezt kihagytam a mondandómból, köszönöm hogy kiegészítetted:)

Azt gondolom, itt a lényeget kell látni és nem feltétlen egy embert elítélni mert fiatal és nagyravágyó, a közeg az ami nem stimmel.

Nem lehet azt megengedni, bármi pénz sem számít, nincsen versenyhelyzet , bárhol , bármilyen gazdaságban ez a véget jelenti, ma a sport is egy gazdaság valahol.... és persze sok-sok korrekt ember akik nem lépnek át határokat, főleg nem sorozatosan.

Az hogy egy ilyen közegben valaki elbillen, talán megbocsájtható bűn, talán csak lépni kellene.
Lépni kellene neki és lépni a futball világnak hogy ez ne forduljon elő újra.

Azt gondolom nagyok a bajok minden téren és nem véletlen nem csak a foci veszített sokat (kézilabda) PSG.

Határokat kell szabni ami nem egyszerű, de kell hogy hol van "ÁLLJ!"

"Az UEFA szerint a szabályozás célja, hogy "megvédje az európai klubfutball hosszú távú fenntarthatóságát és hitelességét, fegyelmet és racionalitást vezessen be az egyesületek pénzügyeibe, és csökkentese az átigazolási díjakat, illetve a játékosok fizetését"

Itt valami nagyon nem stimmel, nem csak a PSG vannak gondok, más egyesület meg kijelenti: akár 1 milliárd eurot sem sajnálok:)

Ha van ekkora bevételed, talán még rendben is lenne,de ne már és akkor hol van az 1000 szer leírt fair play szabályzat!!!
perga
Jugador del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: MessiNeymarSuarez » 2019.04.28. 20:06:19

perga:

Pontosan. És azt se felejtsük el, hogy a PSG-ből hiányoznak a nagylegendák.
Itt például itt volt Xavi, aki úgy helyre tette bármikor Neymart(jól meg is pofozta :lol: ), és voltak olyan játékosok akik bőven feljebb voltak a ranglétrán, és tudta a gyerek hogy hol a helye.

Míg Mbappé bemegy az öltözőbe, ki az akire annyira felnézhetne? Maximum az első szezonját ott töltő Buffonra, azon kívül meg ő a kiskirály(a brazil hordával karöltve), és azt csinál amit akar.
Próbálná meg ezt a Barca öltözőjében, még úgy is hogy most már nincs Xavi-Iniesta.

20 éves még csak, de már itt tart fejben, nem lennék annyira meglepődött, ha idővel nem tudna azzá válni, amivé a tehetsége alapján lehetne.
2 éve amikor berobbant, tette a dolgát, és megmutatta a tehetségét, most meg már egy arrogáns izé lett, és látszik is rajta, meg a teljesítményén is, Lajost is szidjuk, de amiket kihagyott a Mu ellen is..
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: perga » 2019.04.28. 19:28:56

hau30 írta:Megnéztem én is most az összefoglalót. Neymar sem önbizalomhiányos, de a francia kiscsávónak akkora arca lett, hogy Ney mellette egy visszafogott, alázatos játékosnak tűnik. Mennyi idős is? 20? Soha nem fogja bejárni az utat, amit sokan beszélnek róla. Soha sem láttam CR-től, vagy Messi-től, hogy frusztráltságból súlyos sérülést akart okozni. Na jó Leo kiütötte Vanczákot! :-) Semelyik primadonnában nincs meg az a becsvágy, mint Cr-ben és közük sincs Messi tehetségéhez, vagy játékszeretetéhez. Rendkívüli képességeik vannak, de fejben nagyon gyengék.

Tökéletesen megfogalmaztad!

Hihetetlen arca lett a srácnak, a gesztusain látni, lenéz mindenkit maga körül, nagyon rossz irányban halad pedig igazi kis kincs a tehetség alapján, de mint tudjuk, ez a legtöbbször kevés.
Talán a legnagyobb probléma, a PSG hez került, sokan, sokszor leírták már, én is azt gondolom igaz: ezek a milliárdos magán-csapatok mindenkinek ártanak!

Nincs továbblépési lehetőséged, soha nem ad el ha nem akar, semmilyen pénz nem számít, úgy is ajánl majd olyan szerződést amit nem tud épeszű ember elutasítani!
Azt gondolom, egy tehetséges fiatalnak a legrosszabb opció a PSG vagy hasonló csapat bár nem is igazán tudok hasonlót mondani.

A nemzetközi labdarúgásnak kellene végre lépni valamit!!!

Nem, nem a PSG-t akarom bántani, semmi bajom velük, régen még kedveltem is őket, de ami ma ott megy az nem normális és nem szabadna a sportban ilyen dolgoknak bekövetkezni, nem juthat idáig a dolog.

Van az a pénz mondják :) A sportban nem szabad hogy legyen az a pénz.
perga
Jugador del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: LG » 2019.04.28. 13:38:16

A környezet sem mindegy. Nálunk pl. Neymar is sokkal alázatosabb volt, mint Párizsban. Én Mbappét szívesen látnám a közeljövőben, elindult a rossz úton, de szerintem még menthető. Messi mellett biztos vagyok benne, hogy jó néhány számmal kisebbre venné az arcát. Ha viszont sokáig marad Párizsban, akkor belerohadhat a legkörbe.
Kérdés, hogy mi lesz, mert én rajta és Neymaron is egyre inkább azt látom, hogy iszonyatosan frusztrálja őket az újabb szégyenteljes korai BL-búcsú, látják azt is, hogy semmi garancia nincs arra, hogy jövőre jobb lesz. Kérdés, hogy mikor jutnak el oda, hogy elkezdjék a cirkuszt, hogy engedjék el őket, és mi lesz a PSG válasza. Rabiotot lelátóra rakták, de ők azért lényegesen nagyobb karakterek. Majd meglátjuk, nem könnyű a helyzetük, persze sajnálni nem kell őket, maguknak köszönhetik.

LG
Az Év fórumozója 2016

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: hau30 » 2019.04.28. 13:13:29

LG írta:Valami nem okés náluk, a kupát is 2-0-ról adták le, Mbappé kiállítatta magát. Rajta és Neymaron is egyre inkább látszik a frusztráltság. Ha így folytatódnak a dolgok, borulni fog ott a bili.

Megnéztem én is most az összefoglalót. Neymar sem önbizalomhiányos, de a francia kiscsávónak akkora arca lett, hogy Ney mellette egy visszafogott, alázatos játékosnak tűnik. Mennyi idős is? 20? Soha nem fogja bejárni az utat, amit sokan beszélnek róla. Soha sem láttam CR-től, vagy Messi-től, hogy frusztráltságból súlyos sérülést akart okozni. Na jó Leo kiütötte Vanczákot! :-) Semelyik primadonnában nincs meg az a becsvágy, mint Cr-ben és közük sincs Messi tehetségéhez, vagy játékszeretetéhez. Rendkívüli képességeik vannak, de fejben nagyon gyengék.

hau30
Jugador d'estrella

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: LG » 2019.04.28. 11:43:10

Valami nem okés náluk, a kupát is 2-0-ról adták le, Mbappé kiállítatta magát. Rajta és Neymaron is egyre inkább látszik a frusztráltság. Ha így folytatódnak a dolgok, borulni fog ott a bili.

LG
Az Év fórumozója 2016

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
6086 hozzászólás • Oldal: 12 / 244 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 244

Vissza: Barca Háttér - Múlt és Jövő