Nagybetűs LEGENDA!
Iniesta, your football will live on forever. pic.twitter.com/bjrCf6GBIJ
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 8, 2024
A CoD-ok sosem a kampányról voltak híresek. Ha multizni akar, akkor javaslom a legújabbat. Én is játszok vele, és szerintem jobb lett, mint az előző. Kampány módja se volt rossz, csak hát nem egy God of War
Hát azért nem ugyanaz, egy másik verziója a Rockstar saját engine-ének.
Ezt én is aláírom, hogy pont az első 2 óra ami unalmas kicsit, aztán elkezd pörögni magához képest a játék. Ugyanakkor kár elvitatni, hogy nem GTA, tehát nem pörög úgy, aki nem tud elveszni a világban, amikor egyik helyről a másikba szimplán csak lovagol, annak szerintem annyira nem való.dorian01 írta: ↑2022.09.19. 21:07:54Red Dead 2 nagyon lassan indul, hozzáteszem, direkt, hogy megismerjük a karaktereket. Ezek után viszont szabad kezet kapsz... Én többször is letoltam, s a mai napig imádom! Mindenkinek nagyon tudom ajánlani! Tipp: ne csak a sztorit csináld Én második alkalommal kifejezetten a világot fedeztem fel és lassan haladtam! Iszonyatosan élveztem!
Odyssey szerintem az egyik legjobb, én játszottam mindegyikkel, de egyik se rántott be annyira, hogy a főszálon és pár mellékszálon kívül foglalkozzam a világgal.davi10 írta: ↑2021.08.20. 16:15:48Ha már a kaszinós vonal miatt benéztem ebbe a topicba, visszaolvastam és jól emlékszem, hogy téma volt az AC-sorozat. Akkor azt írtam, hogy 39 órával befejeztem az Odyssey-t, és nem tervezem folytatni, utána szerintem sikerült belepakolni mégegyszer ennyit és végezni a mellékküldetésekkel is
Most tolom az Origins-t, szerintem ilyen 15 órám van eddig benne, és hát érződik, hogy ennek a csiszoltabb változata lett a görögös. A küldetések sokkal időhúzóbbak, 5x meggondolom, hogy elkezdjek-e egy mellékszálat, mert a legutolsó útszéli mellékküldetés is el van húzva. A harcrendszerből meg nekem nagyon hiányoznak a képességek, Spártai rúgás, Pajzselvétel, stb. azokkal sokkal változatosabbak voltak a harcok.
De természetesen ez is tetszik, csak így utólag az Odyssey jobban bejön, és külső szemmel hiába tűnt érdekesebbnek Egyiptom, Görögország semmivel nem rosszabb játéktér, sőt...
Milyen bevételről beszélsz? Nem minden online kaszinó becsületes; néhányat csak azért hoztak létre, hogy a játékosokat átverjék. A leggyakoribbak a szkriptelt kaszinók. Az ilyen kaszinókban lehetetlen nyerni. Annak elkerülése érdekében, hogy ne dőljön be egy ilyen csel csalók kell olvasni véleményét online kaszinók szeretne játszani. Ne menjen ismeretlen oldalakra, ahol egy oldal van, amely jelen van egy pár játékgép, akkor becsapják. Bár egyre kevesebb ilyen online kaszinó van, még mindig felbukkannak az interneten. Legyetek óvatosak és vigyázzatok, és jobb, ha csak focit néztek és szurkoljatok a Barcának!Lollitta19 írta: ↑2021.05.19. 08:26:12Jó szórakozást és pénzt keresni, azt mondod? Természetesen vannak ilyen lehetőségek, de nagyon sokan vannak. Nos, személy szerint én inkább több lehetőséget egy ilyen terv https://vulkanvegas.eu/hu, ha természetesen tisztában van. Azt hiszem, ez könnyen érthető, és általában kiderül, elég érdekes a folyamat. Azt javasoljuk, hogy, de nem kap túl elragadta, minden jó mértékkel!