Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Avatar
MichaaBee
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5642
Csatlakozott: 2007.11.09. 15:12:26

2017.03.03. 17:52:49

Bob_Marley írta:Alapszakaszban nagy uralás volt:D Negyedik helynél soha nem jutottam szerintem előrébb, s azon kívül mikor egyszer bevásároltam az első kör véget is jelentett.
Ne haragudj, félreérthetően írtam. Ez a rész Cumbeenak szólt. :D Pont a negyedik kör az, amire azt értettem, hogy a középmezőnynek jellemzően inkább az elején voltál eddig. Teljesen el tudom fogadni, hogy kockáztatni akartál, csak arra akartunk Cumbeeval rávilágítani, hogy ha azon erőlködik az ember, hogy behúzza összes promising rookie-t, akkor abból ilyen szezon fog kijönni. Persze Bookernek lehet örülni, de egyelőre még ő sem az az ember, aki megéri egy egész szezon rááldozni, aztán majd meglátjuk. :) Viszont a Conley féle pickeket megvédeném, pl őt a második körben húztam be idén, egész szezonban vitte előre a csapatom, olyannyira, hogy Cumbeenak is erősítést jelentett és lepotyogott egy Cousins belőle. Butlerért pl. sokkal több picket kellett kiadni, ezért sokat segít, ha értékes embereket tudsz adni mellé. És oké, hogy Conley sosem fog robbantani, de egy stabil erős szintet mindig hoz, kiszámítható, tudod mire számíts tőle, és erre mondom azt, hogy ha high floort draftol az elején az ember high ceiling helyett, akkor könnyebb odaérni a PO-ba. Megnyerni meg megint más kérdés.
Cumbee írta:A keeperek fontosságáról pedig annyit, hogy pont én vagyok az ellenpélda. 2 bajnokságot nyertem eddig itt eurobarcán, az egyik az első teszt évünk volt, amikor még nem volt keeper liga, a másik pedig a keeper mellett futó, szintén 1 szezonos aukciós ligában volt. Hiába a keeper hármas amit mindig emlegettek, eddig sehova nem jutottam vele, pedig érzésem szerint nem szoktak rosszul sikerülni a draftjaim sem.
A PO nyilván más kávéház és a világ egyik legigazságtalanabb intézménye szerintem, de az azért erős szerintem, hogy ellenpélda lennél. Inkább arra vagy példa, hogy hiába erős az ember az egész alapszakaszban, az utolsó 3 héten dől el minden. (Tudom, mert baseball fantasyban én vagyok évek óta az az ember, aki meggyőzően hozza az alapszakaszt, aztán PO-ban mindig ezüstérmes... :) ) Viszont önmagában az, hogy az alapszakaszt szinte mindig megnyered, pont azt példázza, hogy nagyon jók a keepereid és még jól is draftolsz.
Cumbee írta:Persze, hogy nagyon fontosak a keeperek. Tisztában vagyok vele, hogy mákom van a keeper hármasommal, így úgymond sokkal lazább a póráz minden szezon elején nekem, de meggyőződésem, hogy nem az a jó taktika, ha valaki csak azzal a gondolattal indul neki a draftnak, hogy neki most keepereket kell szereznie.
Ezzel pedig maximálisan egyetértek. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018: #2
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 18578
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2017.03.03. 15:14:06

Új koncepciót már idéntől gondoltam, nem volt egyértelmű. Szerencsére még nagyon távoli a draft, átgondolom majd. Szerintem Booker személyében csak sikeres volt ez így, illetve a Griffin dologgal azért nem értek egyet, mert szerintem a legjobb pillanatban cseréltem el. Nem kaphattam volna érte többet se előtte se utána, s ennyi év alatt nem tudott semmit fejlődni igazán és úgy gondolom ez a max nála, ez meg egy top30-ra elég.
Keeperek valóban fontosak, de ha meg azt nézem hiába ajánlottam be a fél csapatomat mégse engedett el senki keepert, szóval csak sokkal nagyobb értékre veszi mindenki. Michaa te is tudod, mert neked is beajánlottam Bookerestől, mindenkistől egy pakkot KAT-ért. Még írtam draftjogot is adnék érte, de nem.

Alapszakaszban nagy uralás volt:D Negyedik helynél soha nem jutottam szerintem előrébb, s azon kívül mikor egyszer bevásároltam az első kör véget is jelentett. Pont ezért akartam váltani, mert a csapatom egy jó Atlanta típus volt. Kedves aranyos, viszonylag erős keeperekkel, elfogadható drafttal és nem bajnokcsapat. Ha megnézi az ember visszamenőleg, mindig azok végeztek alapszakaszban is elől, ahol a legjobb keeperek voltak. Évek óta vagyok a buborékban, aminek nem láttam értelmét. És igen, előzőleg drafton is sokkal biztosabbakat húztam, de nem jutottam előrébb. Úgy gondoltam kockáztatni kell, most ennek rövid távú eredménye láthatóan nincsen, jövőre erős draftjogokkal meglátjuk hogy alakul.
Conleykat felesleges lenne szerintem draftolni, tudjuk mi a határa, főleg jelen helyzetemben nem hiszem, hogy ilyen játékosokban kellene gondolkoznom. De értem mit akartok írni, túlzott kockáztatás volt, nem jött be. Jövőre higgadtabban kell választani, de azt tartom, hogy azért inkább voltam szerencsétlen mint szerencsés a játékosokkal. Szerintem ezen Nurkic a legjobb példa, hetekig, hónapokig tartottam. Előszezonban is már jókat olvastam róla és nem játszatták....Richardson most dettó, ha kiteszem tuti kezdő lesz és dob 25 pontot két hétig. Waiters vagy Richardson a jobb játékos? Utóbbi lesérült, előbbi 40%-kal dobál 20 pontot. És igen, ez val. mással is megesett már. Rose volt a legjobb draftpickem. :D


Turner nem hiszem, hogy drafton lesz, de lesznek érdekes emberek, rookiek közül csak Fultz, aki elsőre nagyon megmozgat, de ha pl a Celtics viszi, akkor felejtős IT miatt.
Kép
Kép
Kép
Avatar
Cumbee
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2009.08.16. 17:11:11

2017.03.03. 13:20:49

MichaaBee írta:Mindamellett, hogy szerintem irtó fontos a jó keeper hármas, úgy látom Bob, hogy tényleg kicsit túllőttél a célon idén és Cumbeenak van igaza. Hozzáteszem Cumbee, hogy évekig Curry, Cousins, Davis hármassal könnyű mondani, hogy nem olyan fontosak a keeperek. :D A PO valóban lutri, de az alapszakaszt évek óta uralod, mert jól is draftolsz és erősek a keepereid.
Tudom, hogy az én számból kevésbé hangzik hitelesen, de ha ezt a 3 embert levesszük az asztalról, akkor lehetne egy Irving, Leonard, Embiid hármasom, ami szintén nem hangzik rosszul, illetve volt azért nálam jó néhány másik játékos is, akik keepelhető kategória voltak, szóval ezért mondom, hogy lehet mindig találni erős játékosokat, ha azt keresel.
A keeperek fontosságáról pedig annyit, hogy pont én vagyok az ellenpélda. 2 bajnokságot nyertem eddig itt eurobarcán, az egyik az első teszt évünk volt, amikor még nem volt keeper liga, a másik pedig a keeper mellett futó, szintén 1 szezonos aukciós ligában volt. Hiába a keeper hármas amit mindig emlegettek, eddig sehova nem jutottam vele, pedig érzésem szerint nem szoktak rosszul sikerülni a draftjaim sem.
Azért a rend kedvéért ismét megemlítem. Persze, hogy nagyon fontosak a keeperek. Tisztában vagyok vele, hogy mákom van a keeper hármasommal, így úgymond sokkal lazább a póráz minden szezon elején nekem, de meggyőződésem, hogy nem az a jó taktika, ha valaki csak azzal a gondolattal indul neki a draftnak, hogy neki most keepereket kell szereznie.
Avatar
MichaaBee
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5642
Csatlakozott: 2007.11.09. 15:12:26

2017.03.03. 12:16:19

Mindamellett, hogy szerintem irtó fontos a jó keeper hármas, úgy látom Bob, hogy tényleg kicsit túllőttél a célon idén és Cumbeenak van igaza. Hozzáteszem Cumbee, hogy évekig Curry, Cousins, Davis hármassal könnyű mondani, hogy nem olyan fontosak a keeperek. :D A PO valóban lutri, de az alapszakaszt évek óta uralod, mert jól is draftolsz és erősek a keepereid. Nyilván kell a draft is, de ott megvan a lehetősége mindenkinek jól csinálni, keepereket viszont leggyorsabban 1-2 év beáldozásával szedsz össze. Hiába volt róla szó itt lentebb, hogy 3 hét alatt össze lehet hozni, persze, annyi alatt összetradeli az ember, csak cserébe 2 évig bottom 3-ban lesz.

Na de visszatérve a mostani debate-hez, Bob én pl full nem látom, hogy miért szabadultál meg Griffintől. Kawhi-Booker-Griffin bőven minőségi keeperhármas azért, jövőre első körben tudtál volna még upgradelni is, ehelyett most Ingramekkel fogsz szórakozni. Nem azért nem ment idén, mert rosszak voltak a keepereid, hanem mert high ceiling, no floor embereket draftoltál. Szezon elején tényleg nagyon érdekesnek tűnt a csapatod és valóban benne lehetett volna több is, de a nagy számok törvénye alapján nem volt. Most azt írod, hogy jövőre új koncepció, közben megint ugyanígy akarsz nekimenni a draftnak, csak cserébe a keeperállományod is az egyik leggyengébb lesz. Ahogy írta Cumbee is, nagyon kevés az olyan rookie, aki egyből hasznos tud lenni, pl. Turner is itt van 2 éve, aztán most a harmadik évben fogja valószínűleg valaki behúzni keepernek az első körben. De ott lesz még egy csomó high floor emberke az első körökben, mint pl. Ibaka vagy Conley. De még az ötödik körben is Bradley-t húztam idén, akivel bőven többre mentem, mint Simmons-zal vagy Ingrammel sikerült volna. Ők pedig bármekkora ígéretek, az várható volt, hogy idén nem lesznek fantasyben értékesek és jövőre is ott lettek volna a drafton. Egyébként előző években szerintem nem mentél ennyire a fiatalokra, egész erős keepreid voltak és rendre ott voltál a középmezőny első felében, ha az emlékezetem nem csal.

Na mindegy, nem kötözködésképp írtam, és tényleg azt gondolom, hogy mindenki úgy játszik, ahogy neki jól esik, ezért vagyunk itt és ezért hívjuk játéknak, csak ha már szóba került a téma, akkor gondoltam megosztom én is, hogy hogyan látom a taktikád, mert ez az "új koncepció, de közben ugyanúgy draftolok" dolog nekem ellentmondásnak tűnik. :)

Amit a keeperekről írtam, azt pedig tartom, de Cumbee vagy Game belémköthet. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018: #2
Avatar
Cumbee
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2009.08.16. 17:11:11

2017.03.03. 10:42:41

Bob_Marley írta:Rankingok alapján 36 ember alapból keisik keeper maitt)

Dieng pre draft 45 ( ergo második-harmadik körös)
Nurkic pre draft 85 (4-5 kör)
Simmons pre draft 220 (ez igen, előre ugrás volt)
Ingram pre draft 138 (ez is igen)
Noel ( pre draft 63 (ez kifejezetten lecsúszás volt, pár hét sérülést mondtak neki. Tisztábban voltam vele, hogy csere kell és stash player, ezt is elfogadom, viszont alapból sokáig volt sérült)
Rose predraft 130 (ezt totál nem értem miért írtad ide, 8-9 körös emberke és első jó szezonja, ő nagyon jó draft pickem volt hátulról)
Richardson pre draft 131 (ez se hiszem reach lett volna, habár sérült volt, őt kifelejtettem, igazad van, s nagy reménységeim voltak vele kapcsolatban, franc se gondolta egész évben sérült lesz, tavaly top 50 játékos is volt hetekig.....)

Rosszul draftoltam, elfogadom, utólag. Nurkicot is hetekig tartottam, stealnek számított, nem játszatták. Richardsonban is sokkal többet éreztem, s igen a rookiek nem életük szezonjáét hozzák első évben, de Ingram pl kifejezetten gyenge volt idén, jóval várakozásokon alul teljesített.
Megfogadom majd a tanácsokat, szerencsére idén sikerült elérni olyan szitut, hogy jövőre a draft elején nagyon mellé kéne lőjjek ennyi lehetőségből. Hozzáteszem legendásan gyenge eleji draftjaim vannak. :D

Az jogos, hogy jó csapatból lesz majd keeper, nekem tavaly volt lehetőségem Turnert-Embiidet megtartani, de gondoltam majd drafton, mert Russell kézenfekvő. Na most ezzel mit kezdesz? :D Papíron nagyon jól mutatott Russell keeperként. Te meg reacheltél Embiidért, tessék. :D
Rose-ért tudom, hogy nem reacheltél, de egy egész blockot másoltam ki, gondolkodtam is, hogy odaírom mellé, hogy ő kivétel, de végül elmaradt. Nem néztem utánna a pre-draft rankingoknak, de azért így utólag az is kicsit félrevezető, mert a draftunk előtt azért változott 1-2 dolog amit nem feltétlen tükröz. Azért viszonyítási alapnak tényleg jó. Ettől függetlenül én Diengen a 4. kör előtt pl nem is gondolkodtam volna. Nurkicet én is kinéztem és emlékszem, hogy úgy gondoltam, hogy 1-2 körrel elvitted hamarabb, mint ahogy én terveztem, valszeg ezért gondoltam, hogy érte is reacheltél, de ezek szerint ranking alapján mégsem.
A sérülések benne vannak a játékban, ezek az alapszakaszban még bele is férnek feltéve, ha van egy stabil alapod. (Ez nálad a csak upside stílusú draft miatt nem volt meg.) A PO-ban viszont már gyilkosak a sérülések, épp ezért ebben a formátumban a PO majdnem annyira szerencsén is múlik, mint a csapatodon, vagy esetleg a keeper hármasodon, ahogy írtad. (Mondjuk még mindig jobb ez, mint a heti állítású ligák, ahol ha hétfőn lesérül egy embered, akkor kb véged.)
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 18578
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2017.03.03. 09:36:08

Rankingok alapján 36 ember alapból keisik keeper maitt)

Dieng pre draft 45 ( ergo második-harmadik körös)
Nurkic pre draft 85 (4-5 kör)
Simmons pre draft 220 (ez igen, előre ugrás volt)
Ingram pre draft 138 (ez is igen)
Noel ( pre draft 63 (ez kifejezetten lecsúszás volt, pár hét sérülést mondtak neki. Tisztábban voltam vele, hogy csere kell és stash player, ezt is elfogadom, viszont alapból sokáig volt sérült)
Rose predraft 130 (ezt totál nem értem miért írtad ide, 8-9 körös emberke és első jó szezonja, ő nagyon jó draft pickem volt hátulról)
Richardson pre draft 131 (ez se hiszem reach lett volna, habár sérült volt, őt kifelejtettem, igazad van, s nagy reménységeim voltak vele kapcsolatban, franc se gondolta egész évben sérült lesz, tavaly top 50 játékos is volt hetekig.....)

Rosszul draftoltam, elfogadom, utólag. Nurkicot is hetekig tartottam, stealnek számított, nem játszatták. Richardsonban is sokkal többet éreztem, s igen a rookiek nem életük szezonjáét hozzák első évben, de Ingram pl kifejezetten gyenge volt idén, jóval várakozásokon alul teljesített.
Megfogadom majd a tanácsokat, szerencsére idén sikerült elérni olyan szitut, hogy jövőre a draft elején nagyon mellé kéne lőjjek ennyi lehetőségből. Hozzáteszem legendásan gyenge eleji draftjaim vannak. :D

Az jogos, hogy jó csapatból lesz majd keeper, nekem tavaly volt lehetőségem Turnert-Embiidet megtartani, de gondoltam majd drafton, mert Russell kézenfekvő. Na most ezzel mit kezdesz? :D Papíron nagyon jól mutatott Russell keeperként. Te meg reacheltél Embiidért, tessék. :D
Kép
Kép
Kép
Avatar
neobarca
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2769
Csatlakozott: 2009.09.05. 15:16:59
Tartózkodási hely: Zuglowe

2017.03.03. 09:26:12

Cumbee írta:Nem emlékszem már rá, hogy idén Neonak milyen pickjei volta?
Nekem nagyon jó pickjeim voltak és az az igazság, hogy sokkal jobb szezonra számítottam. Min Top 3. Amivel viszont nem kalkuláltam az a folyamatos 3-4 kulcsjátékos sérülések. Gyakorlatilag CP3 kidőlt hónapokra, Fourni, Lopez, Gallinari, Anderson hetekre, Whiteside és LBJ is hagyott ki meccseket és a többiekről nem is beszéélek. Első évem amit jelentősen befolyásoltak a sérülések. Bosszantó de ez van. Majd jövőre. :( :?

Ha valaki szeretne még cserélni Lopez-Gallo- Fourni-Anderson még a hajrában vihető akciósan. :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Avatar
Cumbee
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2009.08.16. 17:11:11

2017.03.03. 08:36:10

Bob_Marley írta:Pont most szeretnék koncepciót váltani. Idén nem jutok először PO-ba, szerintem eddig is jól sikerült játszani, de a végére nem látom hogy odalehetne érni erős hármas nélkül. Ezt szerintem az bizonyítja mikor Game megnyerte tankolva . Pont ellenem, pedig tele voltam jó játékossal.

Idén volt meg minden draftjogom, most reacheltem igen, de előtte nem hiszem.

Sérülteknél meg nem is a draftolt sérültekkel volt a gond. Warren, Griffin, Russell. Plusz ugye Simmons papíron decemberig volt sérült. :) Evans-Noel-Simmons volt előzetesen sérült. Még írtam is hogy az első másfél hónap nehéz lesz. Az nem volt benne hogy közben több hétre kidőlnek mások. :)

A segítséget mindig szívesen fogadom, mit lehetne máshogy csinálni.
Simmonsnál azért lehetett tudni, hogy megeshet, hogy a Sixers egész szezonra kiülteti. ESPN-en én is így hoztam be, hogy ha az utolsó hónapra visszajön akkor jó, ha nem, akkor ez van. Én úgy emlékszem, hogy volt pár alapból sérült. 1 időnként 2 extra sérülted volt, ami még jónak számít. Nem a sérüléseken ment el a szezonod, hanem a drafton és legfőképpen azon, hogy ilyen 8 pont 5 pattanós embereket játszattál egész évben, mint Noel, meg Ingram. A drafthoz meg túl sok segítséget nem tudok adni azon kívül, amit az elmúl években leírtam neked. A lényeg, hogy ne draftolj rosszul.:D
3. (33) Gorgui Dieng (Min - PF,C)
4. (42) Jusuf Nurkic (Por - C)
5. (55) Ben Simmons (Phi - SF,PF)
6. (79) Brandon Ingram (LAL - SG,SF)
7. (84) Nerlens Noel (Dal - PF,C)
8. (90) Derrick Rose (NY - PG)
9. (103) Josh Richardson (Mia - SG,SF)
Ez itt a gond, nem a jó keeperek hiánya.:D Ezek önmagában akár jó pickek is lehettek volna, csak éppen mind 2-3 körrel hátrébb.
Meg lehet nézni, hogy az a 2 ember, (balinteer és te) aki izomból reachelt az emberekért, hol végzet. Statisztikailag a rookiek az első szezonjukban nem válnak impact játékossá, de sokszor még használható kiegészítővé sem. Ha meg tudod határozni, hogy ki az aki valószinűleg bőven túltejesíti a drafthelyét, akkor azért érdemes 1 kicsit agresszívabban menni, de ha minden játékost a "plafon értéke" alapján draftolsz, akkor az előrevetíti a bukást, mert egyrészt nincs az az isten, hogy minden játékos kihozza magából a maxot, másrészt ugyan úgy nem draftoltál upside-ra, mintha csak 35 éves embereket húztál volna be.
A Games esetre nem emlékszem, de az, hogy tankoló csapattal nyert, nem feltétlen azt jelenti, hogy csak jó keeperrel lehet nyerni, hanem inkább azt, hogy egyrészt Gamenek mindig [auto_cenzúra] van,(de ezt már tudtuk :) ) másrészt, hogy a rájátszás lutri. Ezért mondtam mindig, hogy csak be kell kerülni, onnantól azért bármi lehet, egy erős csapatnak is elég 1 sérülés, vagy 1-1 rosszabb meccs egy játékostól.
A keeperekre visszatérve még 1 pillanatra. Évek óta próbálom lelőni ezt a keeper őrületet. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok vele tisztában, hogy iszonyatosan sokat segít, a játék célja az, hogy minél több, minél jobb játékosod legyen, ebbe a keeperek is beletartozni. A gond ott kezdődik, amikor fixációvá válik a keeper a bajnokesélyes csapat építése helyett. Ha megkérdezed a legjobb keeperjátékossal rendelkező csapatokat, nem hiszem, hogy túl sokan azt mondanák, hogy úgy szerezték meg az adott embert, hogy úgy mentek neki a draftnak, hogy márpedig most fogok magamnak draftolni egy keepert. Ha minden évben építesz egy bajnokesélyes csapatot, akkor ezekből a csapatokból garantálom, hogy lesz majd 1-2-3-4 olyan játékos, aki simán lesz.
A koncepcióváltás meg nem arról szól, hogy 3 évig csináltam az egyik végletet, most akkor 3 évig csinálom a totál ellenkezőjét, mert ezzel gyakorlatilag ugyan azt csinálod, csak fordított előjellel.
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 18578
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2017.03.03. 07:54:38

Pont most szeretnék koncepciót váltani. Idén nem jutok először PO-ba, szerintem eddig is jól sikerült játszani, de a végére nem látom hogy odalehetne érni erős hármas nélkül. Ezt szerintem az bizonyítja mikor Game megnyerte tankolva . Pont ellenem, pedig tele voltam jó játékossal.

Idén volt meg minden draftjogom, most reacheltem igen, de előtte nem hiszem.

Sérülteknél meg nem is a draftolt sérültekkel volt a gond. Warren, Griffin, Russell. Plusz ugye Simmons papíron decemberig volt sérült. :) Evans-Noel-Simmons volt előzetesen sérült. Még írtam is hogy az első másfél hónap nehéz lesz. Az nem volt benne hogy közben több hétre kidőlnek mások. :)

A segítséget mindig szívesen fogadom, mit lehetne máshogy csinálni.

Bookerért reacheltem nagyobbat, ötödik Simmons ami még korainak számított. A többinél nem éreztem nagy előre ugrást. Elmúlt években eggyel ment el előttem McCollum, hárommal KAT, Klay Thompson anno kettővel. :D Most akik hirtelen eszembe jutottak.

Neonak 2 első köröse, két második köröse, egy harmadik köröse volt idén.

Szerintem a maxot hoztam ki idén, amennyire lesüllyedt a csapatom, ahhoz képest Booker személyében van még egy minőségi keeperem és mellé sok értékes draftpozícióm, mit kellett volna másként csinálnom? Griffint évek óta szerettem volna elcserélni, büntetőzése sokszor okozott gondot, plusz nagyon sokat volt sérült mostanában.

Russellt meg kiválaszthatom jövőre ha úgy alakul. :D

Mit kellett volna máshogy csinálnom?
Kép
Kép
Kép
Avatar
Cumbee
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2009.08.16. 17:11:11

2017.03.03. 07:04:58

Bob_Marley írta:Neonak is ennyi pickje volt idén és nem fog döntőzni.
Papíron leggyengébb keeper hármasom lesz cserébe jövőre, nem kell aggódjon senki.
És nincs két második körösöm, de igen valószínűleg az első 28 választásból ötször én fogok húzni.
A cél az egyértelmű dózer volt idén, úgy érzem most sikerült szerezni egy jó keepert Booker személyében , jövőre ez lesz megint a cél drafton. Az a baj, hogy Ingram vagy SImmonsból nagyon keveset láttunk vagy semmit. És ezekkel a pickekkel ugyanazt az agresszív stratégiát fogom követni mint idén, csak nagyon fiatal játékosok behúzása. Na ezért sem kell félni, hogy döntőznék.

Mondjuk én azért bízok benne, hogy Fultz lesz valaki pl. :D
Minden évben próbáltam egy kiegyensúlyozott csapatot összehozni, de nem ment. Valóban sajnos ennyire fontos, hogy milyen a keeper állomány, idén nagyon megéreztem, hogy Russell közelében sincs a többiek keepereinek. Ezen kell változtatnom, ha elmegy rá 2-3 év akkor elmegy, de keepert kell szereznem Leonard mellé és reményeim szerint Booker mellé.
Nem emlékszem már rá, hogy idén Neonak milyen pickjei voltak, de tartom, hogy ha az ember pickjeinek a nagy része a draft elejéről van, akkor a szezon úgy indul, hogy döntő, vagy bust. A keeperek nyilván fontosak, de egy iszonyat mély csapat, ami ilyen drafthelyekkel draftolható, simán ellensúlyozhatja. Egyébként Bob, Russel épp top30 az elmúlt 2 hét alapján. Pont sikerült elcserélned amikor kezd beindulni és értékes lesz.
Egyébként uncsi már ez a nem tudsz előrébb jutni, mert nincsenek jó keepereid. Leonard személyében van egy olyan szintű embered, ami kevés embernek adatik meg és a maradék 2 helyre is év végén be lehetett volna tenni kettőt, akik simán megütötték volna az átlagot, nem lógtak volna ki lefelé. Nem a keeper hármasod miatt vagy a tabella hátsó részén. Ha előrébb akarsz végezni, lehet nem kellene minden játékosért 3 kört reachelni és akkor jobb csapatod lenne. Nem úgy kell keepert szerezni, hogy begyűjtesz egy halom picket, aztán vaktában elkezdesz lövöldözni. Nem mondom, hogy használhatatlan taktika, így is találhatsz nyilván, nagyobb az esélyeid is megnőnek, de ettől függetlenül nem túl hatékony.
Amúgy az idei s első 3 hónapban minimum 4* beírtad, hogy te mennyire szerencsétlen vagy, elit csapatot draftoltál, de egyszerűen nem megy, márt másoknál minden [auto_cenzúra], neked pedig folyamatosan 6-7 sérülted van. Ebből a 6-7 emberből 5-6-ot alapból sérülten draftoltál. Most meg elcserélted a keepereidet, hogy megtartsd Ingramot, akit a Yahoo 326. helyre tesz az idényben. Jövőre szerinted ki húzná őt ki előtted az első körben? Legjobb esetben is az 5.-6. körben menne el, de te keepeled, mert hosszú távú projektet csinálsz és 3 év múlva lehet játékos lesz belőle. Mikor jön el az a pont, amikortól már nem a rendszer a hibás, hanem a te koncepcióddal van a gond?
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 18578
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2017.03.03. 01:49:51

Neonak is ennyi pickje volt idén és nem fog döntőzni.
Papíron leggyengébb keeper hármasom lesz cserébe jövőre, nem kell aggódjon senki.
És nincs két második körösöm, de igen valószínűleg az első 28 választásból ötször én fogok húzni.
A cél az egyértelmű dózer volt idén, úgy érzem most sikerült szerezni egy jó keepert Booker személyében , jövőre ez lesz megint a cél drafton. Az a baj, hogy Ingram vagy SImmonsból nagyon keveset láttunk vagy semmit. És ezekkel a pickekkel ugyanazt az agresszív stratégiát fogom követni mint idén, csak nagyon fiatal játékosok behúzása. Na ezért sem kell félni, hogy döntőznék.

Mondjuk én azért bízok benne, hogy Fultz lesz valaki pl. :D
Minden évben próbáltam egy kiegyensúlyozott csapatot összehozni, de nem ment. Valóban sajnos ennyire fontos, hogy milyen a keeper állomány, idén nagyon megéreztem, hogy Russell közelében sincs a többiek keepereinek. Ezen kell változtatnom, ha elmegy rá 2-3 év akkor elmegy, de keepert kell szereznem Leonard mellé és reményeim szerint Booker mellé.
Kép
Kép
Kép
Avatar
MichaaBee
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5642
Csatlakozott: 2007.11.09. 15:12:26

2017.03.02. 22:45:27

Cumbee írta:
balinteer írta:Bob egyszerre elcserélte Russellt, kár. :lol: :lol:


Jól bevásároltál pickekből amúgy, két első és két második kör.
Izgalmas látni, hogy egy utolsó előtti keretből össze lehetett hozni annyi picket, hogy ha jövőre nem döntőzik, az elég szégyen lesz.(Sérüléseket leszámítva.) Ebből látszik, hogy a pickek csak igen szelektíven értékesek.
Azért én nem mondanám, hogy elvárás a döntő ilyen pickekkel nekiindulva. Persze, ha van erős keeper, akkor ennyi pickből döntőzni kell, de azért pl neked vagy nekem még mindig óriási előnyünk lesz Bobbal szemben. Hiába a sok pick, az első két körben nem fog Curryket és Townsokat húzni, 1-1 pickkel pedig a többi csapat is beszáll effektíve minden körben. De ha a top5 pickből leesik két keepelhető, fejlődőképes játékos, akkor hosszú távon jól sáfárkodott most Bob.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018: #2
Avatar
Cumbee
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2009.08.16. 17:11:11

2017.03.02. 22:40:00

balinteer írta:Bob egyszerre elcserélte Russellt, kár. :lol: :lol:


Jól bevásároltál pickekből amúgy, két első és két második kör.
Izgalmas látni, hogy egy utolsó előtti keretből össze lehetett hozni annyi picket, hogy ha jövőre nem döntőzik, az elég szégyen lesz.(Sérüléseket leszámítva.) Ebből látszik, hogy a pickek csak igen szelektíven értékesek.
Avatar
MichaaBee
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5642
Csatlakozott: 2007.11.09. 15:12:26

2017.03.02. 22:06:27

Bob_Marley írta: Ezt csak én nem értem. :D Miért ér többet Kilpatrick mint Hood? Miért ad meslija itt jobb draftjogot?
Meslijának kell 5/6. körös pick, különben a szabály értelmében tolódik neki minden hátra 1 kört, ezért keresett meg, hogy cseréljünk. A vétó után most küldött újabb ajánlatot, ha ezt is sokan akarják vétózni, akkor gyorsan tegyék, mert pár óra múlva deadline és nem marad idő.

@kamaj: küldtem ajánlatot, légyszi reagálj rá. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018: #2
Avatar
balinteer
Capitá del Barça
Hozzászólások: 560
Csatlakozott: 2010.10.12. 16:54:54
Tartózkodási hely: Szombathely

2017.03.02. 21:50:40

Bob egyszerre elcserélte Russellt, kár. :lol: :lol:


Jól bevásároltál pickekből amúgy, két első és két második kör.
EuroBarca NFL League Season 17/18: 1st Place
Avatar
Slither
Almighty Admin
Hozzászólások: 7198
Csatlakozott: 2006.11.25. 23:02:44
Tartózkodási hely: A világ közepe
Kapcsolat:

2017.03.02. 10:59:17

Bob_Marley írta: Ezt csak én nem értem. :D Miért ér többet Kilpatrick mint Hood? Miért ad meslija itt jobb draftjogot?
Ez nalam veto, Jobb jatekost es jobb draft picket is add meslija, ez nalam teljesen egyoldalu csere.
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 18578
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2017.03.01. 22:34:39

balinteer írta:Talán ez a célom és akkor akit kiszemeltem tőled azt elvihetem. :)
Hát engem jelenleg nem igazán izgat Russell, sőt nagyon rosszul döntöttem, hogy őt tartottam meg. Elhittem, hogy Curry lesz, hát egyelőre nem. :D
Turnert akartam megtartani, vagy Embiidet, de úgy voltam vele utóbbit drafton elhozom előbbire meg van PF/C-m Griffin személyében, irányítót meg nem tudok szerezni elitet. Hát ő se lett az idén. :D Nagyon jókat olvastam róla, plusz extra edzések, nagy készülődés és ahhoz képest csalódás.
De viheted majd nyugodtan, ha kellene most választanom kit vinnék top 3 draftjoggal, nem ő lenne, nyugi.
Kép
Kép
Kép
Avatar
balinteer
Capitá del Barça
Hozzászólások: 560
Csatlakozott: 2010.10.12. 16:54:54
Tartózkodási hely: Szombathely

2017.03.01. 22:29:11

Talán ez a célom és akkor akit kiszemeltem tőled azt elvihetem. :)
EuroBarca NFL League Season 17/18: 1st Place
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 18578
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2017.03.01. 22:01:55

És akkor mit csinálsz ha így, hogy elment Lou és megtáltosodik és megtartom (megint :D ) ? Ha top3 a LAL akkor viszont irányítót hoznak szerintem.
Én ilyenekre nem figyelek előre, főleg hogy remélhetőleg két top 5 draftjogom lesz, ha kell előtted elvihetem. :D
Kép
Kép
Kép
Avatar
balinteer
Capitá del Barça
Hozzászólások: 560
Csatlakozott: 2010.10.12. 16:54:54
Tartózkodási hely: Szombathely

2017.03.01. 21:57:47

Igen, a tiéd. :)


Igazából a szezon nekem véget ért szinte, kialakult a keeper hármasom, PO már nem lesz, első körös pickem sincs, én most a draft napjáig szinte csak alibizek.

Egyébként szeretek ötletelni, nézelődni, picit előre gondolkodni, meg persze pörgetni a topicot is. :)
EuroBarca NFL League Season 17/18: 1st Place
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 18578
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2017.03.01. 21:54:21

balinteer írta:Jövőre viszont kísérleti jelleggel gondolkozok Russell-en, még egy ilyen gyenge szezonja csak nem lesz, fejlődni fog és akkor hasznos player lehet. :)
Mármint az én Russellemen? :D Vagy ezt hogy értetted? Őt draftolod vagy mi? Kicsit korai még ez szerintem.
Kép
Kép
Kép
Avatar
balinteer
Capitá del Barça
Hozzászólások: 560
Csatlakozott: 2010.10.12. 16:54:54
Tartózkodási hely: Szombathely

2017.03.01. 21:41:46

Jövőre viszont kísérleti jelleggel gondolkozok Russell-en, még egy ilyen gyenge szezonja csak nem lesz, fejlődni fog és akkor hasznos player lehet. :)
EuroBarca NFL League Season 17/18: 1st Place
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 18578
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2017.03.01. 21:06:45

Dupla miatt lehet törlés lesz, sorry.

Ezt csak én nem értem. :D Miért ér többet Kilpatrick mint Hood? Miért ad meslija itt jobb draftjogot?
Kép
Kép
Kép
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 18578
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2017.03.01. 16:57:46

Griffinben szerencsém volt, hogy kiment végre Cousins, legjobb elérhető keeper vol így. Legesleggyengébb embert kértem, ezért nem gondolom túlzónak, mert Green pl sokkal jobb min Big AL. Pickkekel meg kompenzálva lett. Utólag meg azért nehéz ezt eldönteni, mert érzésem szerint Butler is olcsóbban ment el, Cousins is, mint amennyiért elmehetett volna. Mindkettőért én pl megadtam volna azt, amennyiért elment, de Griffin esetében nem voltam kényszerhelyzetben, mert nem feltétlen volt cserealap. Idén dózert szerettem volna végrehajtani, nem ment ez jó irányba ez a csapat. Nem volt érinthetetlen, de legjobb keeper ember, aki maradt. Más játékos, de pl Giannisért totál allint adtam volna, mert kényszerhelyzetben voltam, itt valami hasonló, mert AndOne-nak kellett normális keeper. Más nem maradt, úgy érzem win-win csere volt. Kereslet-kínálat miatt beszűkült a kör, drágábban is ment el mint a többi. Nálam egyértelmű volt, hogy őt csak akkor cserélem el, ha igazán nagy durranást tudok hozni, nem jött össze akkor meg jó draftcsomagért, kihasználva, hogy majdnem mindenki letudta a cseréit.
Kép
Kép
Kép
Avatar
JimmyJump
Jugador del Barça
Hozzászólások: 190
Csatlakozott: 2016.12.08. 11:59:14

2017.03.01. 15:51:02

balinteer írta:Griffinért én nem adtam volna ennyi mindent, inkább akkor a draftról építkeztem volna.
Átgondoltam, én nem érzem olyan soknak.
Egyébként nekem sem ez volt az első opcióm, de mivel 3-4 ember is napokig ült, vagy ül azóta is az ajánlataimon, mindenféle válasz nélkül, mikor simán össze lehetne hozni egy win-win cserét, akkor kicsit elfogy az ember türelme.
Válasz küldése