Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Avatar
Xanthor
Capitá del Barça
Hozzászólások: 725
Csatlakozott: 2008.08.14. 20:35:10
Tartózkodási hely: Budakeszi/Bp.

2015.09.15. 19:49:22

Elindult a BL fantasy oldala, de a pontozás csak a 2. fordulótól fog számolódni. Csináltam is egy csoportot, a league pin: 8003242

NFL-ben mindkét ligában kikaptam sajnos, a PPR kicsit fájóbb, hogy az utolsó pillanatokban buktam 2 ponttal, a simában bónusz lett volna, ha a Bell, Foster és Blount nélkül nyerek, ott majd a 3-4. héttől kéne beindulnia a hengernek.
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 18572
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2015.09.15. 07:18:14

Nem gondoltam volna, hogy így kell izgulni a végén. Ha nincs a LaFell ügy akkor ez sima vereség. Ennyit a 14:0 jóslásról, jövő héten nem sok jóra számítok a legtöbb pontot elért csapat ellen....

Cumbee meg jól jinxelt, fordított a végén a rangadón Xanthor ellen.

Első forduló és máris kitudom jelenteni, hogy ezért utálom ezt a rohadt NFL-t, mert totálisan kiszámíthatatlan. :D
Kép
Kép
Kép
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 18572
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2015.09.14. 11:06:31

visca el barca írta:bl fantasyről nem tud valaki vmit? nálam egy nagy coming soon felirat van, semmi több. ahhoz képest, hogy holnap indul az idény, nem kapkodják el :D
Ugyanez.

Mióta beírta ide valaki, azóta nézegetem, de semmi....Van egy másik oldal, de csak látásra néztem rá.
http://fantasyfootball.udtgames.com/cha ... nsfers.jsp
Az is lehet valami kamu. Pedig jó lenne találni valamit.

NFL:
Imádom ezt a játékot. :D Mondjuk Keenan Allennek nagy pacsi, de amúgy nem igazán jöttek a dolgok. Remélem azért megmarad az előny. Flacco végül borzasztó meccset tolt, de Colstonnal se jártam jobban.
Összességében 1-2 ember csalódás volt, főleg a futóim akikben a legjobban bíztam. Lacy nem, de a maradék 5 egyike se villogott igazán és egyikük se ért el TD-t.....
Kép
Kép
Kép
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19475
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2015.09.14. 10:51:14

bl fantasyről nem tud valaki vmit? nálam egy nagy coming soon felirat van, semmi több. ahhoz képest, hogy holnap indul az idény, nem kapkodják el :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
Cumbee
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2009.08.16. 17:11:11

2015.09.14. 08:51:27

NFL.com fantasy:
Tudom, hogy idén már vannak új játékosok köztünk, nekik szólna ez legfőképp, de a többieknek is emlékeztető. Nem túl szerencsés, de az nfl.com-on ha cserét utasítasz el, a másik fél nemkapja meg a válaszodat. Kicsit bonyolultabb így a tárgyalgatás, de nincs nagyon alternatíva, szóval úgy szoktuk megoldani, hogy 2 kickerrel,vagy deffel, vagy valamivel amit nem ért félre a másik fél, küldesz egy üzenetet. A másik fél elolvassa, eldönti-e, hogy érdekli és válasz ajánlatban (szintén kicker, deff, stb..) megírja, hogy mi a véleménye a dologról. Csak így működik, mert ha csak simán elutasítjuk, akkor az eredetileg ajánlatot tevő fél nem fogja tudni, hogy mi a helyzet.
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 18572
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2015.09.11. 08:41:47

Közben leesett, hogy a stat menüben a PPR pontokat is beleszámolta, megvoltam győződve, hogy a sima pontok alapján van a lsita.

Tényleg csak kísérletezés, meg mint írtam úgy vagyok vele, hogy túl nagyot szerintem nem bukok. Ha mindenki elvisz 3 irányítót, akkor is marad még 9 kezdő, csak találok magamnak kettőt ha muszáj. :D És ebből lejön egy már aki nálam van, szóval 1/8 esélyem van. :D s azért 3 irányítót csak nem használ mindenki. 19 QB van összesen a csapatokban, van még 11 kezdő szabadon. Oké RGIII érdekes, akkor is van 10.

Nem vagyok hozzászokva ehhez, próbálgatok dolgokat. Ilyen ligát ahol 2 QB van életemben nem játszottam, mindig egyet szoktam használni. Elit QB úgyse volt még soha nálam és bye weeken meg cserélni szoktam. Most az hogy Cutler csinál teszem azt 18 pontot, Romo 19-et minimális különbségnek vagy veszteségnek könyvelem el. Én általában futókra helyezem a hangsúlyt, azok esnek ki leghamarabb. WR a második vonal, de itt ez picit fontosabb. Futóban megvagyok, WR poszton nem tudom mi a szitu, mert látok az embereimben lehetőséget (nyilván akkor nem draftoltam volna le őket ha nem), de oda úgy éreztem erősítés jól jön. Úgy vagyok vele, hogy könnyebben találok valami irányítót mint egy jó elkapót. Aztán lehet nem így lesz, egyelőre nem tudom. Próbálkozok és sakkozok, most ezen a héten talán belefér. Colstontól se várok hú de sokat, öregebb már de legalább ismerem ezért vettem fel. :D 3-4 irányító van, akit kinéztem azért ha nagyon muszáj és szignifikáns különbségek lesznek a QB és a WR-ek között akkor felveszek valakit. Az is lehet Newtont is kiteszem, fogalmam sincs. Mondom még egyszer úgy számolok, hogy irányítót majd beteszek azt, aki marad. Nem ebben látom a perspektívát, hogy kik az irányítóim. Nyilván ha lenne egy Luck-Rodgers kettősöm akkor más stratégián lennék, de mivel ők nem nálam vannak, így mindegy hogy Mariota, Flacco, Smith, Dalton vagy bárki más a QB-m, én így gondolom. Az is lehet hogy minden héten más QB-t veszek fel.

A statok nem hazudnak, ezt aláírom ezért is írtam, hogy igazad van. Megnézem mekkora a szórás és leszűröm a konzekvenciát. Adott esetben a pár pont bukta nem számottevő (qb vs wr összehasonlításban), mert teszem azt nálam van 1 QB míg az ellenfélnél kettő, de én betudok nyomni 4/5 WR-t és neki nincs olyan minősége, akkor máris eltűnik ez a különbség. Értem, hogy de hát x elit elkapó van. Egyelőre sakkozok és matekozok.

Annyira nem néztem utána mint te a statotknak, megvárom mit hoz az első hét. Persze a terjedelem miatt (egész év kontra egy hét)nem lehet olyan jó leképezést megcsinálni, de ötletnek nem tartottam rossznak megpróbálni az első hetet 1 irányítóval.

Plusz bele kell kalkulálnom, hogy utolsó vagyok waiveren, mivel Bell ha egészséges azért jobb mint a Browns bármelyik futója ezért felkaptam waiverről. Nem sok olyan WR-t láttam akire azt mondom, hogy talán segíthet. Colston-Brown-Harvin-Decker-Garcon
Ezek közül Colstont ítéltem meg legjobbnak és ha jót csinál akkor meg fel se tudtam volna venni utolsó helyről. Így meg van 7 elkapóm, megnézzük a hetet, elolvasom a szakértői elemzéseket és eldöntöm, hogy ha ki kell tenni valakit egy QB-ért, akkor kit teszek ki. Ha Colston jól kezdi a szezont (és öregember nem vénember. :D ) már megérte. És tele vagyok dupla emberekkel is, legalább kicsit sikerült ezt megbontani (négy duplás csapatom volt). Ezt a hetet Flacco nélkül is lehet hozni hiszen az ellenfélnél kimarad egy ember. Ha meg Falcco valami megagigabrutál meccset tol és amiatt kapok ki, akkor meg megérdemlem, főleg hogy a Ravens az egyik kedvenc csapatom.
Kép
Kép
Kép
Avatar
Cumbee
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2009.08.16. 17:11:11

2015.09.11. 07:43:02

Bob_Marley írta: Biztos neked van igazad, s lehet túl is gondolom, de egyelőre megnézem így. Én inkább úgy sakkozok, hogy van pár tényleg elit qb, de a többiek között nagy különbség nincsen, s annyit PPR ligában egy WR is tud hozni. Legalábbis elsőre ezt gondolom. Ha meg nem jön be, akkor ott van Bridgewater, Mariota vagy valaki. :D Vagy Flacco vissza. Nem hiszem, hogy egyelőre túl nagy érdeklődés lenne iránta. QB-t nem fog most senki cserélni. Tudok kísérletezni és Varnagy Krisztian mínusz 1 embere miatt talán még bele is fér.
A QB-k között nincs is nagy különbség, a QB-k és a többi FLEX poszt között van. Nyilván lehet kísérletezni, meg bele is fér valszeg a héten, plusz ha a kövi hetekben el is vesztesz 1-1 párharcot még az sem lesz a világ vége. Csak hát ott van a player menüben 7 évnyi statisztika, nem tudom, hogy 2-3 hét alatt milyen olyan új infót tudsz majd leszűrni, amit több évnyi adatból nem lehetett.
A 16 pontot amit most példának írtál, 16 héttel felszorozva 256 jön ki. Ennél tavaly 4 WR és 13 QB átlagolt többet. Ergo ha a QB FLEXednél 16 átlag pont a kitűzött cél az évre, akkor a tavalyi számok alapján vagy 2 TOP 13-es QB-t kellett draftolnod, ami nem túl nehéz egy 8 fős ligában, vagy draftolnod kellett volna Brownt, Nelsont, Thomast és Bryantet. Azt most ne vegyük figyelembe, hogy ebben az esetben akkora előnyöd lett volna Wr poszton, hogy úgyis megnyered a ligát, mert ez most mind1. A lényeg, hogy a számok alapján a tavalyi évben akkor lett volna indokolt QB FLEX-ben lecserélni a 13. legjobb QB-t, (aki pont Flacco volt.:D) ha Dez Bryantet teszed be a helyére. Minden más esetben előnyt adsz azoknak, akik QB-t kezdetnek azon a poszton.
Megnéztem ugyan ezt 16 QB-val. (8 csapat van, tegyük fel, hogy mindenkinek van TOP 8-as és TOP 16-os irányítója. ) Stafford volt 251 pontal a 16. őt Sandersel vagy Beckhamel lehetett volna helyettesíteni. (WR5-6)

A félreértések elkerülése végett, nem akarok helyetted játszani, vagy bármi ilyesmi, ha te azt mondod, hogy úgy tetszik jobban a csapatod, ha csak egy QB-t játszatsz, mert az reálisabb, vagy mit tudom én, akkor nekem OK, szíved joga. Azért számolgattam csak ezeket, hogy ha tényleg csak kísérletezni akarsz, akkor lásd a végeredményt, nehogy az legyen, hogy év végén visszanézve esetleg ez a pár pont hiányozzon és végleg elmenjen a kedved az NFL fantasytól.

Szerk.: Közben asszem leesett, hogy mi a célod vele, így akkor visszaszívtam. Viszont ha már leírogattam, akkor nem törlöm, legyen ez ilyen általános útmutató.:D
Avatar
varnagykrisztian
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1115
Csatlakozott: 2007.07.11. 10:26:29
Tartózkodási hely: Kaposvár

2015.09.11. 07:03:15

Cumbee írta:Varnagykrisztian légyszi majd foglalkozz kicsit a PPR csapatoddal is. A fél szezont kihagyó LaFell-t kezdeted, a már nem is kezdő Griffint a csapatban tartod 3. QB-ként, a 7. körben draftolt, jobb rúgódat, viszont kiteszed a csapatból... Bobnak valszeg ez a hét így könnyen meglesz, de kicsit szívd fel magad pls, hogy azért kompepitívek maradjanak a párharcaid.
Elfelejtettem hogy ma kezdődik...... :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 18572
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2015.09.11. 07:01:10

Cumbee írta: Írtam már ott, most látom, hogy írtőál ide. Túlagyalod. Attól, hogy most volt egy jó meccse a Patsnek, még nem biztos, hogy Edelman 16+ pontos játékos. Nem kell teóriákat felállítani. Player fül, All Players, 2014-es év. Megkeresed Faccot és meglátod, hogy összesen 8 nem QB végzett előtte. Neked van 3 WR, 2 RB és egy FLEX helyed, az eddig 6. Ha QB FLEX-re is nem QB-t akarsz rakni, akkor az azt jelenti, hogy a 8-ból 7 játékos nálad van, ami ugye fizikailag képtelenség.:D (Esetleg a legjobb 5 WR, vagy legjobb 4 RB is ideférhet.) A QB FLEY gyakorlatilag QB slot, a nagyon mély ligákban lehet olyan, hogy elfogy a használható QB, vagy nálunk pl az lehet, hogy BYE week van 2 irányítódnál is egyszerre és nincs rosterhelyed cserélni, vagy nincs olyan QB a piacon akiért megérné kidobni valakit. Szóval egy kis rugalmasságot ad, de kezeljétek 2 QB ligaként a PPR-t.

BTW jó, hogy elkezdődött az év, hiányzott már a bosszankodás.:D Big Ben 6+ pontot hozott az uccsó 40 másodpercben és 2 ligában is ellene játszok.

Az ESPN liga ezek szerint zárt, ha érdekel valakit esetleg, akkor megkérhetem az illetékest, hogy tegye láthatóvá. Igazából nem akarom ráerőltetni senkire, csak azért hoztam fel, mert nekem is új és szerintem érdekes egy 20 csapatos liga.

A csapatom:
QB Carson Palmer, Ari QB
RB Jeremy Hill, Cin RB
RB Ameer Abdullah, Det RB
WR T.Y. Hilton, Ind WR
WR Brian Quick, StL WR
TE Travis Kelce, KC TE
FLEX Austin Seferian-Jenkins, TB TE
D/ST Texans D/ST
K Josh Lambo, SD K

Bench DeVante Parker, Mia WR
Bench Matt Jones, Wsh RB
Bench Chris Johnson, Ari RB
Bench Justin Hunter, Ten WR
Bench Dexter McCluster, Ten WR, RB
Bench Terrelle Pryor, Cle
Bench -- -- -- --
IR Arian Foster
Biztos neked van igazad, s lehet túl is gondolom, de egyelőre megnézem így. Én inkább úgy sakkozok, hogy van pár tényleg elit qb, de a többiek között nagy különbség nincsen, s annyit PPR ligában egy WR is tud hozni. Legalábbis elsőre ezt gondolom. Ha meg nem jön be, akkor ott van Bridgewater, Mariota vagy valaki. :D Vagy Flacco vissza. Nem hiszem, hogy egyelőre túl nagy érdeklődés lenne iránta. QB-t nem fog most senki cserélni. Tudok kísérletezni és Varnagy Krisztian mínusz 1 embere miatt talán még bele is fér.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.09.11. 07:06:23-kor.
Kép
Kép
Kép
Avatar
Cumbee
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2009.08.16. 17:11:11

2015.09.11. 06:47:11

Bob_Marley írta:
Cumbee írta:Varnagykrisztian légyszi majd foglalkozz kicsit a PPR csapatoddal is. A fél szezont kihagyó LaFell-t kezdeted, a már nem is kezdő Griffint a csapatban tartod 3. QB-ként, a 7. körben draftolt, jobb rúgódat, viszont kiteszed a csapatból... Bobnak valszeg ez a hét így könnyen meglesz, de kicsit szívd fel magad pls, hogy azért kompepitívek maradjanak a párharcaid.
Abszolút igazad van, én nem is figyeltem most a másik csapatát. Ne olyanon múljon a dolog, hogy sérült ember van a csapatban.

Most így megnézve érdekes kis dolog lesz ez, lehet nem gondolkoztam rosszul azzal, hogy bizony itt az irányítók nem biztos, hogy a legtöbb pontot szerzik a csapatokban. És hiába lehet 2 QB-t kezdetni, én megpróbálom az elején csak eggyel. Colston jött Flacco helyett, megnézzük mi sül ki belőle. Edelman csinált 16 pontot nagyjából 100 yardra, ennyit meg csinál egy irányító is. Kiderül, mindenesetre én rögtön az elején váltottam 1 QB-ra. Aztán a forduló után meglátjuk milyen eredmények vannak.

Az ESPN ligát meg nem lehet megnyitni a linken.
Írtam már ott, most látom, hogy írtőál ide. Túlagyalod. Attól, hogy most volt egy jó meccse a Patsnek, még nem biztos, hogy Edelman 16+ pontos játékos. Nem kell teóriákat felállítani. Player fül, All Players, 2014-es év. Megkeresed Faccot és meglátod, hogy összesen 8 nem QB végzett előtte. Neked van 3 WR, 2 RB és egy FLEX helyed, az eddig 6. Ha QB FLEX-re is nem QB-t akarsz rakni, akkor az azt jelenti, hogy a 8-ból 7 játékos nálad van, ami ugye fizikailag képtelenség.:D (Esetleg a legjobb 5 WR, vagy legjobb 4 RB is ideférhet.) A QB FLEY gyakorlatilag QB slot, a nagyon mély ligákban lehet olyan, hogy elfogy a használható QB, vagy nálunk pl az lehet, hogy BYE week van 2 irányítódnál is egyszerre és nincs rosterhelyed cserélni, vagy nincs olyan QB a piacon akiért megérné kidobni valakit. Szóval egy kis rugalmasságot ad, de kezeljétek 2 QB ligaként a PPR-t.

BTW jó, hogy elkezdődött az év, hiányzott már a bosszankodás.:D Big Ben 6+ pontot hozott az uccsó 40 másodpercben és 2 ligában is ellene játszok.

Az ESPN liga ezek szerint zárt, ha érdekel valakit esetleg, akkor megkérhetem az illetékest, hogy tegye láthatóvá. Igazából nem akarom ráerőltetni senkire, csak azért hoztam fel, mert nekem is új és szerintem érdekes egy 20 csapatos liga.

A csapatom:
QB Carson Palmer, Ari QB
RB Jeremy Hill, Cin RB
RB Ameer Abdullah, Det RB
WR T.Y. Hilton, Ind WR
WR Brian Quick, StL WR
TE Travis Kelce, KC TE
FLEX Austin Seferian-Jenkins, TB TE
D/ST Texans D/ST
K Josh Lambo, SD K

Bench DeVante Parker, Mia WR
Bench Matt Jones, Wsh RB
Bench Chris Johnson, Ari RB
Bench Justin Hunter, Ten WR
Bench Dexter McCluster, Ten WR, RB
Bench Terrelle Pryor, Cle WR
Bench Empty slot
IR Arian Foster
IR Empty slot
Ha Foster és Palmer bírja, akkor jó csapatom van. Most épp azon gondolkodom, hogy szedjem-e fel Stantont, mert nincs már kezdő QB a piacon, ha Palmer megsérül és valaki lenyúlja előlem waiverről Stantont, akkor QB nélkül kell nyomnom.:D
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 18572
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2015.09.11. 06:22:15

Cumbee írta:Varnagykrisztian légyszi majd foglalkozz kicsit a PPR csapatoddal is. A fél szezont kihagyó LaFell-t kezdeted, a már nem is kezdő Griffint a csapatban tartod 3. QB-ként, a 7. körben draftolt, jobb rúgódat, viszont kiteszed a csapatból... Bobnak valszeg ez a hét így könnyen meglesz, de kicsit szívd fel magad pls, hogy azért kompepitívek maradjanak a párharcaid.
Abszolút igazad van, én nem is figyeltem most a másik csapatát. Ne olyanon múljon a dolog, hogy sérült ember van a csapatban.

Most így megnézve érdekes kis dolog lesz ez, lehet nem gondolkoztam rosszul azzal, hogy bizony itt az irányítók nem biztos, hogy a legtöbb pontot szerzik a csapatokban. És hiába lehet 2 QB-t kezdetni, én megpróbálom az elején csak eggyel. Colston jött Flacco helyett (de nézegetem a tight endeket is), megnézzük mi sül ki belőle. Edelman csinált 16 pontot nagyjából 100 yardra, ennyit meg csinál egy irányító is. Kiderül, mindenesetre én rögtön az elején váltottam 1 QB-ra. Aztán a forduló után meglátjuk milyen eredmények vannak.

Az ESPN ligát meg nem lehet megnyitni a linken.
Kép
Kép
Kép
Avatar
Cumbee
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2009.08.16. 17:11:11

2015.09.11. 04:45:13

Varnagykrisztian légyszi majd foglalkozz kicsit a PPR csapatoddal is. A fél szezont kihagyó LaFell-t kezdeted, a már nem is kezdő Griffint a csapatban tartod 3. QB-ként, a 7. körben draftolt, jobb rúgódat, viszont kiteszed a csapatból... Bobnak valszeg ez a hét így könnyen meglesz, de kicsit szívd fel magad pls, hogy azért kompepitívek maradjanak a párharcaid.


Más: Játszok egy iszonyúan mély, 20 csapatos 16 körös ligában. Egyrészt nagyon durva volt a draft, másrészt mindjárt az első héten sikerült az ellenfelemnek belenyúlni. 167. pickel Dion Lewis-t választotta és kezdeti is.
Itt a link, ha valakit érdekel, hogy milyen csapatok vannak egy ekkora ligában. QB posztot benéztem rendesen, Palmer nagyon sérülékeny és lemaradtam a cserékről akiket kinéztem. FA-n pedig már nincs kezdő QB.:D:D

u.i.: Gronk nem szeret.:( #sosemszerzemmeg

szerk.: Na Lewisnak eljinxeltem. Belichicket ismerve egy ilyen fumble után 2 hónapig nem jut ki az öltözőből.
djibril
Barça B
Hozzászólások: 70
Csatlakozott: 2011.07.17. 22:50:17

2015.09.10. 17:14:09

Elnézést a draft miatt, éppen buszon ültem, és tartottam Pestről hazafelé!

Nos, elsőre azt írtam a fantasy oldalán, hogy nem tetszik annyira a csapat, de ez kezd megváltozni!

QB: Rogers Top 3 még Nelson nélkül is, de Stafford is simán kezdő kaliberű, amíg Megatron és Tate is pályán van, szóval jó ajánlat esetén Rogerstől hajlandó is vagyok megválni! :)

RB: A Hill - Miller páros korrekt, Mason és Bell egyelőre kezdők, de inkább Masontől várom azt, hogy meg is tartsa a posztját a szezon végéig, főleg ha úgy tolja majd, ahogy tavaly! DeAngelo meg pont jó lesz így az elején, amíg Mason összekapja magát a sérüléséből. :)

WR: Csupa újonc, vagy másodéves, akikben ugyan megvan a potenciál, de egy kimondottan WR1-et azért szeretnék valahogy összetrédelni.

TE: Clay nem tudom honnan jött az autodraftnak, FA-ról leginkább Rudolph tetszett, de valószínű, hogy ezen a poszton állandó kukázás lesz.

DEF: Seahawks, Top5

K: Walshra esett a választásom, idén nagyon tetszik a Vikings offense, sokat várok tőlük!

Összességében a Draft Recapos 0-14-et egy kicsit erősnek érzem, szerintem bárkire veszélyes lehetek, viszont bárkitől ki is kaphatok a jelenlegi csapattal! Sok fog múlni azon, hogy épp milyen napja lesz a kezdő WR-eknek és a TE-nek.

fUtBoLiStA : 2-3 napja küldtem egy trade ajánlatot, kérlek nézz rá! :)
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 465
Csatlakozott: 2008.05.23. 14:32:27
Tartózkodási hely: a kereszteződésnél balra

2015.09.09. 13:42:32

Akinek van kedve és unatkozik, az nyugodtan véleményezheti az én csapatomat is! :)

Itt a csapat:
http://kepfeltoltes.hu/view/150909/team ... es.hu_.jpg" target="_blank
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
Avatar
PCsabi
aka Game90
Hozzászólások: 17038
Csatlakozott: 2006.06.20. 19:45:02
Tartózkodási hely: Vecsés/Budapest

2015.09.08. 23:45:35

Bocsi, teljesen kiment a fejemből a draft ill. nem is voltam gépközelben :oops:

Amúgy mire számíthatok az autodraftos csapatommal? Két éve nagyon bejött a dolog :mrgreen:

Cumbee, láttam az ajánlatodat, ilyen korán még nem szeretnék cserélni, max. 2-3 meccs után.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!

Kép
Avatar
Cumbee
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2009.08.16. 17:11:11

2015.09.07. 13:46:16

mademan írta:Egyébként ha valakinek (pl cumbee) van egy kis ideje nyugodtan mondhat véleményt a draftomról. Ezekből lehet a legtöbbet tanulni.
Én majdnem mindennel egyetértek azzal, amit írtál a csapatodról. QB poszt OK, a 2 nagyon kívül megjósolhatatlan, hogy ki milyen lesz, lemaradva pedig nem vagy. TE poszt iszonyat erős nálad, védelmed is rendben van. A WR-eid miatt mocskosul irigy vagyok, messze vezeted majd a ligát. Magamnál írtam, hogy van 8 nagy, na igazából nálam a 8-on belül is van egy külön 3-as elit csoport, a 3-ból 2 ember pedig nálad van. Tate-et júniusban még nem draftoltam volna, de a preseasonban nagyon jó volt, kezdem elhinni, hogy a tavalyi éve nem egy kifutott év volt. Agholor mostanra nagyon felkapott név lett, viszont annak külön nagyon örültem, hogy Lockettet behúztad. Idén még valszeg nem ő lesz a megmentőd, de jó látni, hogy van aki tényleg figyel. Nagy szívfájdalmam, hogy manapság már annyi fantasys oldal van, hogy kb úgy is össze lehet draftolni egy rohadt jó csapatot, hogy 3 órával a draft előttig nem is fogalolkozol az NFL-el, csak draft előtt elolvasol 2 sleeper cikket, meg megnézel egy TOP200-as rangsort. Lockett viszont annyira nem lett még felkapva, ergo feltételezem, hogy te rendesen elvégezted a házi feladatodat.:D

RB poszton viszont bajban leszel és itt is van az egyetlen egy pont, ahol nagyon nem értek veled egyet. Morrist szerintem gyorsan meg fogod bánni és Martin-Stewart kezdőd lesz. A Washington egy nagy felfordulás jelenleg. Az O line messze van az ideálistól, de ami még nagyobb baj a számára, hogy már nem RGIII a QB mögötte. A pontos statisztikára nem emlékszem, de Morris Y/C átlaga 4, valamennyi volt RGIII-al és 3 egész valamennyi Cousinsal. Kb 1 yardal többet hozott RGIII-al átlagban. Plusz még abban sem vagyok biztos, hogy ő a legjobb futó Washingtonban.
mademan
Capitá del Barça
Hozzászólások: 551
Csatlakozott: 2004.10.14. 06:48:38
Tartózkodási hely: Dunaújváros, és Szeged

2015.09.07. 10:02:16

Egyébként ha valakinek (pl cumbee) van egy kis ideje nyugodtan mondhat véleményt a draftomról. Ezekből lehet a legtöbbet tanulni.
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Avatar
Cumbee
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2009.08.16. 17:11:11

2015.09.06. 23:33:01

kamaj írta:Fúú fiúk, teljesen elfelejtettem a draftot, rettentően sajnálom, ha emiatt nem tudott rendesen elindulni a draft, ígérem, ez soha többé nem fog előfordulni :S
A draft késleltetéssel nem volt baj, az inkább problémás volt, hogy volt 3 autodraft is és eléggé bekavartak a draftboardba. Repültek ki a DEF-ek és a Kickerek viszonylag korán.

Én csapatom:

Peterson: Egy előnye volt ennek a draft sorrend keveredésnek, hogy így el tudtam vinni őt. Tavaly nagyon megszívtam vele, úgyhogy idén akartam adni neki még egy esélyt. Bár nem vagyok magabiztos vele kapcsolatban, de remélem robbant és jóvá teszi a tavalyit. Kísérletnek jó lesz.
A hátránya viszont, hogy így Gronkról lemaradtam, akit viszont 1 hónapja tervezek és minden mockon vittem 1/10-el. Pont annyit csúszott, hogy már elkezdjek szemezni vele, de végül az autodraft győzött. Viszont Game nagy meglepetésemre kapott még egy TOP TE-t később, szóval nekem ez jó jel, Game írj majd rám, cserélnék Gronkért.
Nem akarok új nevet kitalálni.:D

A.J. Green: A tavalyi, sérülések által szétbarmolt éve miatt kicsit elfelejtett ember lett, az előtte való 2 évben mindkétszer a TOP5-ben végzett. Lesz végre futójáték is, így kicsit kevesebb figyelmet kap majd a védelmektől, mint eddig. Az egyetlen gond, hogy nem szeretem, de ilyen ez a popbiznisz, áldozatokat kell hozni.:D

Cobb: Nelson sérülésével a TOP WR-ek közé ugrott. Tavaly Nelson 2. lett, Cobb 6. Volumennel nem lesz gond, akár léphet előrébb is a 6. helynél, de itt az eleje annyira együtt van, hogy kb a sérülések fogják eldönteni, hogy a TOP8 elkapóból, ki hol végez.

Cooks: Saints passzjáték fő fegyvere. WR2, nálam FLEX lesz, amivel tökéletesen elégedett vagyok.

Kelce: Elég nagy reach volt, de mivel botGame kirántotta az első 2 TE-t, úgy éreztem, hogy nem érne már vissza hozzám 2 kör múlva. Arra meg nem mertem mindent feltenni, hogy végül sikerül majd cserélnem. Non-PPR-ben gyakorlatilag 4 használható TE van, egyet mindenképpen magamnál akartam tudni, az már más kérdés, hogy az első 5 pickemből 2 a PPR csapatomban is ott van. (És még lesz egy pár átfedés) 1-1 sérülés nagyon rottyra tehet majd.

Gurley: AP light. Fogalmam sincs mikor lesz egészséges, de ha az lesz, akkor a tehetsége alapján a határ a csillagos ég.

Tannehill: Nagy volt az arcom, jó nagyot is buktam. Biztos voltam benne, hogy csúszik eddig Foster, úgyhogy a Gurley-Foster kombó előre be volt tárazva. Csattantam is rendesen, amikor Xanthor elvitte, (Akkor is ebben a körben vitted volna amúgy, ha a PPR drafton nem én viszem el?) így kapkodás lett belőle, nem találtam senki érdekeset szóval vittem egy QB-t, amit rendesen meg is bántam. Egyrészt valszeg 2 körrel később is bent lett volna még, másrészt végül Bradford csúszott hozzám, így viszont egy magasabb potenciállal rendelkező Brady lehet jobb ötlet lett volna.

Ivory: Workhorse back egy nem feltétlen passz orientált offenseben. Ridley PUP-on van ha jól tudom, így nem kell féltenem egy ideig. Ő tetszett itt.

Ryan Matthews: Gyenge FLEX érték így önmagában, de ha Murray megsérül, akkor RB1 lehet. (Amíg meg nem sérül ő is.:D)

Martavis Bryant: Egy ideig nem játszik, de 3 kezdő szintű WR mögé hoztam, lottery ticket a srác, ha bejön, akkor nagyon megvagyok, ha nem, akkor sem fog hiányozni.

Dolpins D: Az autodraftok miatt kirepültek a védelmek. A Texanst szerettem volna ebben a ligában, de rájuk esélyem sem volt. A Dolphins pár olyan szakértőnél, akinek valamilyen szinten adok a véleményére 3. helyen van, az én boardomon is 3-4 környékén vannak, így nem hagyhattam bent.

Bradford: Mióta Chip Kelly lett az Eagles edzője, az Eagles QB poszt az 5. legtöbb fantasy pontot hozta a QB-k közül. Ebben benne volt egy washed up Vick, egy csere szintű Foles és persze Mark "MR Butt Fumble" Sanchez. Bradford mérföldekkel tehetségesebb ennél a bandánál. A gond az egészségével lesz, nem egy vasember és Eagles QB még nem játszott végig szezon Chip kezei alatt, de Tannehillel csereként megvagyok.

Charles Johnson: Először is Xanthor szégyeld magad, hogy a PPR-ben nem kihagytad a Johnson Bros-ból, amikor volt rá esélyed, hogy megszerezd. Átlagos drafton Agholor, Martavis környékén megy, itt valamiért nagyon sokat csúszott, így még úgy sem hagyhattam bent, hogy WR poszton előtte is jól álltam.

Hillman: Az előszezonban ő volt a legjobb Bronco RB, 4. helyről felugrott 2.-ra a depht charton, olyannyira, hogy Kubiak már addig ment, hogy 1A-1B szinten vannak Andersonnal. Ettől függetlenül év elején nem sok melója lesz, de ha Anderson valamiért gyengélkedne, vagy megsérül, akkor gyorsan nagyon jó helyzetben találhatja magát.

Kicker: Uccsó kör volt és elnézelődtem. Elfelejtettem, hogy én jövök, így kaptam egy jets kickert. Rövid életű volt szegény, most már Broncos kickerem van.:D

+1: Sankey: Mert szeretek szenvedni.:D:D:D
Avatar
kamaj
Capitá del Barça
Hozzászólások: 815
Csatlakozott: 2005.02.02. 19:57:22
Tartózkodási hely: Debrecen

2015.09.06. 22:33:24

Fúú fiúk, teljesen elfelejtettem a draftot, rettentően sajnálom, ha emiatt nem tudott rendesen elindulni a draft, ígérem, ez soha többé nem fog előfordulni :S
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
mademan
Capitá del Barça
Hozzászólások: 551
Csatlakozott: 2004.10.14. 06:48:38
Tartózkodási hely: Dunaújváros, és Szeged

2015.09.06. 22:05:21

Az előzetes taktikámmal a 6. pozícióra készültem végül a 8. helyen választhattam. Ez alapvetően nem változtatott semmin, már ami az 1-4. körre vonatkozott. Az 5. körben miután Ellingtont elvitték igyekeztem biztonsági játékra törekedni, ezért sokszor inkább reacheltem. Agholor-t mondjuk nem így akartam, őt csak a listára akartam feltenni, erre pont én kerültem sorra.

QB1 – Tony Romo (9. kör)
benjamin sérüléséig newtonban gondolkodtam, végül a támadófal komplettsége és a célpontok miatt húztam őt ki
QB2 – Bridgwater (12. kör)
nálam nagyobb szakik is óriási potenciált látnak benne, ki vagyok én, hogy kétségbe vonja

RB1 – Morris (3. kör)
A redskins egyetlen vállalható játékosa szerintem. Miller ekkor még bent volt és bár komplettebb szerintem mint morris a bye week miatt inkább a rézbőrűnél maradtam.
RB2 – Stewart (4. kör)
előzetes is őt szerettem volna itt választani futónak és ezen benjamin sérülése sem tudott változtatni. remélem nem bánom meg a döntést.
RB3 – Martin (7. kör)
eredetileg 4. futónak szántam picit később kihúzva, de miután ellington és foster kiment a biztonságra törekedve picit reacheltem értem.
RB4 –Woodhead (11 kör)
mivel komplett futóm nem volt és akiket húztam azok inkább izomgolyók, szerettem volna egy elkapásokban is jeleskedő játékost. Vereen volt még opció de nem bízom a giants falában.

WR1 –Brown (1- kör)
abban a pozícióban ahol én voltam (először 6. majd 8.) nem volt más opcióm első körre. nagyon szomorú lettem volna ha kimegy.
WR2 – J. Jones (2. kör)
tavaly is nálam volt, akkor is megbízhatóan hozta a yardokat és remélem ezen nem fog változtatni. Ekkor még bent volt gronk, ami nagyon kísértett, de végül az eredeti tervekhez ragaszkodtam.
WR3 –Tate (6. kör)
sokan visszaesést várnak tőle tavalyhoz képest szerintem ez nem fog megtörténni. Ekkor már a biztos célpontjaimra mentem ezért korábban húztam mint előzetesen terveztem, de nem bánom
WR4 – Agholor (8. kör)
az előszezonban nagyon tetszett a játéka, de nem akartam ennyire korán behúzni, azonban ahogyan azt fent leírtam csak sikerült
WR5 – Lockett (15. kör)
szerintem igazi fekete ló a srác, nem kockáztattam vele olyan nagyot

TE1 –Olsen (5. kör)
itt futót akartam húzni, azonban mivel nem volt olyan opció ami tetszett volna egy másik kezdő poszt megerősítésére törekedtem. Benne van a TOP 3 TE-ben szerintem jó vásár volt.
TE2 – Daniels (14 kör)
Bár nem egy Julius Thomas mégis csak Manning dobál neki, ami a jelenelgi forma alapján lehet jó és rossz is

DEF –RAMS (10. kör)
Top védelem kiválasztására törekedtem, ez volt elérhető.

K – Hauschka (13. kör)
Top rúgó kiválasztására törekedtem, ez volt elérhető

Összegzés:
Alapvetően elégedett vagyok, de az elmúlt 3 évben is mindig ezt írtam. Örülök annak, hogy sikerült több minőségi játékost húznom.

A WR állományommal a két újonc ellenére is kifejezetten meg vagyok elégedve, a két TOP WR mellett Tate személyében a mélység is adott. A futóknál a mennyiséggel próbáltam ellensúlyozni a minőséget. Remélem a sérülések nem tizedelik meg az egységet. A QB poszton is OK, ezen kívül van egy TOP TE, DEF és Kicker a birtokomban.
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Avatar
Xanthor
Capitá del Barça
Hozzászólások: 725
Csatlakozott: 2008.08.14. 20:35:10
Tartózkodási hely: Budakeszi/Bp.

2015.09.06. 21:55:58

A saját draftomról röviden:

L.Bell: Ő volt a célom alapból, nincs igazán semmi jel arra, hogy miért ne folytatná, azt amit tavaly csinált, azt a 2 meccset pedig kibírom valahogy, a 3 eltiltott/sérült futómmal is. :D
A.Luck: Jó eséllyel a legjobb QB lesz idén, simán lehet 5000+ yard és 50 total TD. Nem szeretek korán QB-t vinni, de eddig mindig szenvedtem ebben a pozícióban, ez az év talán felüdülés lesz ilyen szempontból.
J.Forsett: Top 10 RB lehet akár Trestman-el, tavaly robbant csak be, de a Ravens többi futója nem nagyon ijeszt meg.
J.Matthews: Első számú WR az elég termelékeny Eagles offenseben, 4. körben nagyon jó value szerintem. Bradford ráadásul nagyon jó volt a preseasonben, csak le ne sérüljön.
A.Johnson: Ezt kicsit bánom már, nem igazán preferálom a QB+WR párosítást egy csapatból, de azért a Colts offenseben ez még a jobbik eset. Utólag azért lehet inkább egy Cooper-rel vagy Landry-vel próbálnék szerencsét, mert úgyis szeretem a fiatalokat, akik tudnak robbantani.
A.Foster: Örülök, hogy elvittem, mert úgy látom sokan pályáztak rá. :D Remélem azért minél hamarabb visszatér, úgy az 5. hét körül pl. Ha önmagát tudja hozni utána, akkor a Bell+Foster páros elég erős lesz úgy érzem.
J.Randle: Kicsit lottery pick, mert RBBC lesz év elején McFadden-nel, de bízok benne, hogy az utóbbi hozza magát és vagy megsérül vagy hozza a 2.3 YPC-t és akkor Randle-é a meló az elég [auto_cenzúra] Cowboys O-line mögött.
A.Robinson: A Jags az Jags, de Bortles néha egész jó volt tavaly és mégis csak egy első számú elkapó, aki ráadásul tehetséges.
L.Blount: Itt már nem tudtam ellenállni, hogy mindkét füves nálam legyen, Gray cut-jával elég biztosnak néz ki az ő dolga, Belichick szereti is, a Patriots futókkal mindig is csak a kiszámíthatatlanság volt a probléma, de nem hiszem, hogy Bolden komoly veszélyt jelentene akár a futások 30%-ára, maximum a 3rd down nem lesz néha az övé, viszont a goal-line carryk eléggé tutinak tűnnek számára, és lesz is belőle elég. Szerintem 5-6. körben is mehetett volna kb.
J.Brown: Ha Palmer idén egészséges lesz szerintem lehet neki egy breakout éve, jó kis dinamikus csávó, ráadásul vicces nézni, mert akkora rajta a sisak, mint a fele teste, már ezért megéri.
A.Boldin: Kezdésnek 5. elkapónak bőven megfelel az öreg, ha majd robbannak be emberek szezon közben akkor maximum megválok tőle, úgyis jó eséllyel a padot fogja koptatni nálam egész évben.
Z.Ertz: Neki is breakout éve lehet a Phily-ben a tavalyi sérülése után, csak az nem tetszik, Matthews-al majd kicsit lopják egymástól a pontokat nálam, de ugyanazt tudom mondani, mint az Indy-nél, az Eagles-ben jut majd neki esély azért bőven.
Jets D: Kiment már minden általam többre tartott D, szóval lehet streamelni fogok a D-kel, de a Jets egy elég impozáns társaság azért Revis-el, Cromartie-val, a 10 1. körös pick-kel a D#-ben.
J.Tucker: Az elmúlt évek során megszívatott már nem egyszer, a Ravens O nem olyan jó, de a gyereknek legalább van lába. Lehet azért cserélve lesz előbb-utóbb.
T.Eifert: Szintén egy fiatal, tehetséges TE, majd rotálhat Ertz-el a matchupok szerint.
+1 D.Cobb: Lehet kezdő lesz a Titansben, így "drafton kívül" egy próbát bőven megér. Szerk.: Most olvasom, hogy short term IR-ra tették, akkor ez valaki más lesz. :D

Összességben szerintem elég jól sikerült a draftom, RB-kben nagyon el leszek látva 1-2 hét után, nálam van a legjobb QB és igazán elit elkapóm nincsen, de azért azon a poszton se állok rosszul.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Xanthor 2015.09.06. 23:56:27-kor.
mademan
Capitá del Barça
Hozzászólások: 551
Csatlakozott: 2004.10.14. 06:48:38
Tartózkodási hely: Dunaújváros, és Szeged

2015.09.06. 20:00:53

FIGYELEM!!
Az NFL draft jelenleg szünetel! AZ érintettek siessenek
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
mademan
Capitá del Barça
Hozzászólások: 551
Csatlakozott: 2004.10.14. 06:48:38
Tartózkodási hely: Dunaújváros, és Szeged

2015.09.06. 19:56:35

FIGYELEM!
A draft 3 perc múlva kezdődik
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Avatar
Xanthor
Capitá del Barça
Hozzászólások: 725
Csatlakozott: 2008.08.14. 20:35:10
Tartózkodási hely: Budakeszi/Bp.

2015.09.06. 19:31:25

El ne felejtse senki, hogy 8-tól draft az NFL ligában!
Mogyi_
Jugador del Barça
Hozzászólások: 126
Csatlakozott: 2007.07.17. 16:30:02
Tartózkodási hely: Bp

2015.09.06. 10:23:23

Bob_Marley írta: BL fantasy?
Jó lenne azért lassan összeszedni a dolgokat. Tízen tuti összejönnénk, csak valaki csinálja már meg a ligát. :D
Kakukk!
Ehhez ér majd csatlakozni kb. kívülállóként - jellemzően csak olvasóként? PL fantasyt is nyomom idéntől, ehhez is lenne kedvem. Tavaly hol játszottátok? Én egyelőre csak az uefa honlapján lévőt ismerem. (bár ha ott jól látom, akkor még nem frissítettek az 15/16-os szezonra, vagy én vagyok nagyon vak.)
Válasz küldése