kamaj írta:Gratulálok Csabi, csak folytatódik ez a szezon Neked!
Én meg annyira tudtam hogy ez lesz.
Megint egy év, megint egy kudarc. Jelenleg afelé billegek, hogy hagyom az egészet. Lehet viszont egy össznépi kérdésem? Mit kellett volna még tennem, hogy bajnok legyek? Tanácstalan vagyok, hogy hol rontottam el?
Köszi kamaj!
Én este úgy feküdtem le, hogy Giannis játszani fog, szóval elkönyveltem magamban a kiesést, reggel meg a saját statomat néztem meg először, látom, hogy gyenge FG%, kevés FGM, mondom tuti, hogy 6-6 vagy 5-7, erre meg 6-5

Hát, ennél szorosabb/izgalmasabb nem lehetett, 1 FGM-en múlt. Egyébként párharc előtt 10%-ot nem adtam volna, hogy továbbmegyek, de durva, hogy végig én vezettem, szóval kicsit még rosszul is esett volna, ha az utolsó nap fordítasz
Mit kellett volna még tenned? El kellett volna fogadnod a Sexton for pick ajánlatot, akkor te nyersz

Viccet félre téve, semmit, ahogy Bob is írta, ez pech (meg a sérülések, Giannis, Conley, Oubre, Horford), velem is előfordult a negyedik szezonban, hogy hiába erősítettem, kiestem az elődöntőben. De a sérülések mellett azzal sem tudsz mit kezdeni, hogy például a vasárnapi meccsen KD-nek összesen 6 rádobása volt, ha az 5/6 helyett 6/16-ot hoz, már azzal is jobban jársz. Viszont én nem értettem, hogy vasárnapra miért nem hoztál valakit Satoransky helyett.
darkmark írta:Egy rookie kérdés: az offseason itt hogy szokott kinézni? A draft előtt cetliket, meg játékosokat még lehet cserélni? Mikor szoktatok ilyent, ha szoktatok?
Offseason-ben nem szokott semmi sem lenni, draft lottery, keeperek beállítása, ennyi.