2022.05.23. 17:50:55
Utazókeretünk a barátságos meccsre:
Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, O. Dembélé, Dani Alves, Memphis, Ansu Fati, Adama, L. de Jong, Jordi Alba, F. de Jong, Umtiti, Aubameyang, Gavi, Balde, Álvaro Sanz, Arnau Tenas, Mika Mármol, Jandro and Aranda.
Én bevallom nem értem, kísértjük a sorsunk. Remélem rengeteg pénzt kapunk érte, ha a kizsigerelt játékosoknak még ide is el kell mennie fél napos időeltolódással úgy, hogy pár nap múlva már nemzetek ligája... A 3 vastagbetűsnek kiemelten, akik félhullák és/vagy nem egészségesek, és már a válogatott is necces döntés volt, főleg a két fiatalnál. De azért remélem valami tartalékcsapat játszik majd, a nagyok csak cserék lesznek...
Puig és Mingueza a Katalán válogatottban játszanak barátságos mérkőzéseket, ezért nem utaztak, Torres vakcinaügyek miatt nem mehetett, Neto/Lenglet csalái okok, BW meg a nemzetek ligája miatt (nem is értem, pont neki tehetett volna jót egy barátságos meccs, mindenki más megy, akit behívtak a válogatottba...)
ter Stegen; Alba - Araujo - Koundé - Azpilicueta; Kessié - Gavi - Pedri; Fati - Lewa - Raphinha