Cseri írta: ↑2024.11.07. 08:05:47
Troym írta: ↑2024.11.06. 23:26:32
Nem hinném, hogy Pau és Ferran annyira megmutatta volna, hogy pont Fatinak lenne annyi, de ki tudja. Szerintem ma simán kapott esélyt Victor, mondjuk sokat nem tett hozzá a meccshez.
Nem állítom, hogy Pau vagy Ferran jobb játékos lenne Fatinál, vagy hogy jobban megérdemelnék a bizalmat, de szembetűnő, hogy valami oknál/okoknál fogva nem az első edzője, aki nem játszatja huzamosabb ideig, sem kezdőként, sem csereként. Állítólag több, mint egy hónapja egészséges és percei vannak csak.
Szerintem is nagyobb ott a probléma, mint ahogy látjuk. A topicjába linkeltem, hogy a hír szerint fájdalommal játszik, nehéz neki felgyorsítani.
Valószínűleg sajnos sosem lesz már olyan, mint régen a többszörösen műtött térdével.
Erősíteni úgysem tudunk az FFP miatt, idén kapjon mindenki lehetőséget, és talán pénzt is kaphatunk értük, ha folyamatosan fognak játszani, de úgy néz ki
Ferran, Fati, Pau Victor, Torre, Dominguez, Gerard Martin, De Jong helyzete nekem nem tűnik biztosnak a jövőre nézve.
Visszaolvasgatva a kommenteket, nagyjából mindenkivel egyetértek, Troymmal is a De Jong topicban, akármennyire is kedvelem őt. Persze bármi változhat, lehet Ferran is megtalálja a góllövő cipőjét.
Nekem megint, sokadszorra igazolást nyert, hogy De Jong-ot csak VKP-ként játszatnám, Pedri pedig kevés a tkp-s pozícióba, de ott van Olmo, Fermin és akár Raphinha is.
Gerard Martin tényleg nem elég a csere szintre sem, remélem hétvégén Kounde megy be középre, Fort pedig jhv lesz.
Lassan kezd szerintem körvonalazódni az is, hová kellene erősítés.
Továbbra is tartom, bsz/csatár, attól függően Flick mit akar játszatni, egy szélső hátvéd, vagy 2, ez Forton fog múlni, ezért játszatnán mindkét szélen, és még Vallera is oda kell figyelni a Celticben.
És meglátjuk, hogy mi lesz a kp-n, de valószínűleg De Jong nem fog távozni, Bernal majd felépül, és emélem Gavi is formába lendül majd idővel.
Továbbra is bízom Flickben, biztos vagyok benne, hogy ő is látja ezeket.
Szerk: Kounde megérdemelte volna a meccs embere díjat, nem semmi a 3 gólpassza.
Cubarsinak pedig gyors gyógyulást kívánok, nem tűnt vészesnek, de nagyon csúnya sérülés lett a vége, szétszakadt az állánál az arca, 10 öltéssel varrták össze.