Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Avatar
recrea
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6022
Csatlakozott: 2004.12.24. 23:38:21

2019.05.08. 09:27:10

visca el barca írta:Istennek hála, idén már vannak fontosabb dolgok az életemben mint a foci, így annyira nem viselt meg a mostani kiesés, mint a tavalyi. sok mindent lehetne írni, de nem teszem. gratulálok a liverpoolnak és irigykedve nézem őket, hogy milyen is egy igazi nagybetűs csapat. bárki ellene játsszák a döntőt biztos vagyok benne, hogy be fogják húzni...

gratula nekik még egyszer!
Nem tudom kijelölni, de ebben van a lényeg: “igazi nagybetűs csapat”. Nagyszerűen rávilágít arra, h miért nem mi jutottunk tovább, és miért ők jutottak volna tovább 4-0-ról vagy 5-0-ról is.

Az első mondatot pedig bárcsak én is elmondhatnám magamról :D
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19481
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2019.05.08. 09:23:42

Istennek hála, idén már vannak fontosabb dolgok az életemben mint a foci, így annyira nem viselt meg a mostani kiesés, mint a tavalyi. sok mindent lehetne írni, de nem teszem. gratulálok a liverpoolnak és irigykedve nézem őket, hogy milyen is egy igazi nagybetűs csapat. bárki ellene játsszák a döntőt biztos vagyok benne, hogy be fogják húzni...

gratula nekik még egyszer!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Vakmacska
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4885
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2019.05.08. 09:11:34

aynas írta:" Ők mondhatnák, hogy nem kell mindig Messit keresni labdával, hogy százas ziccerekben lőjenek kapura,merjenek játszani, vállalkozni.
Messi az első meccsen üvöltözött Vidallal, hogy miért nem rúgta rá.

Számomra ez a meccs ismét egyértelművé tette: EV nem ide való. Ismét megbukott.
Hogy miért?

1.: taktikailag egy nulla. Az első meccsen sem volt jó a taktika, csak a csapat ott elszánt volt, küzdött, akart. És a bajnokikon is látszik sokszor, hogy taktikailag nincs minden rendben, csak hát a Liga már 10 éve csak 3 csapatról szól.
Egy-két meccsen látni, hogy magyaráz, mutogat, néha örül, kihív játékosokat.
Most meg előjött a szokásos savanyúpofa a guggolással. Besül.
Lehetett tudni, hogy ez lesz? Lehetett. Látszott, hogy a 4-4-2 jobban fekszik a Pool ellen? Igen.
Erre ő meg analfabéta módon cselekszik, 3-0 után áll át.
Ráadásul a játékosokon is látszott, hogy meg vannak zavarodva, hogy nem erről volt szó.

2.: Szerintem totál nincs felnőve a feladathoz, teletojta a gatyáját, és ez át is ragadt a játékosokra. Képtelen feltüzelni a játékosokat, átadni nekik a pozitív mentalitást, motiválást.
Helyette beleülteti a fejükbe ezt a csaknekapjunkki gondolatokat.
Régebben is volt ilyen, hogy hátrányba kerültünk. És mi volt? nem volt fejetlenség, nyugodt maradt mindenki, nem estek ki a ritmusból, csinálta mindenki tovább a dolgát. Miért? Mert egy olyan edző állt a hátuk mögött, akiről tudták: számíthatnak rá.

3.: képtelen elszakadni a sablonoktól. Ahogy Cou kezdetése hiba volt, úgy Busié is. Arthur kezdetésével jobban jártunk volna. Aztán meg jöttek a szokásos sabloncserék. A szokásos időben.

4.: Messifüggőség: ez talán nem csak az ő hibája. Ez az egész támadóhármasé. Lajos már lassú, passzolni nem tud, cselezni nem tud, a ziccereit kihagyja. Egy évig nem rúgott gólt a BL-ben! EGY ÉVIG! Ez mindent elmond róla. Már küzdeni sem küzd úgy, ahogy régen. Rengeteget fetreng, hátha szabadot kap. És közben Cou-t ekézzük folyton. És ez, hogy ziccerben is Messinek passzoljunk, ő is ziccerben nekiáll cselezgetni...
Pedig tudunk jól játszani Messi nélkül is, látszódott ez ősszel.

Nagyon remélem, hogy a vezetőség elzavarja a francba, és hoz egy tökös edzőt, aki képes felrázni a csapatot, képes motiválni őket, és képes taktikailag is felkészülni a meccsekre.
Állítom, ha Klopp hozzánk jött volna, leigáztuk volna megint mindenkit.
Avatar
Cseri
Capitá del Barça
Hozzászólások: 579
Csatlakozott: 2010.11.19. 08:58:48
Tartózkodási hely: Pécs

2019.05.08. 09:08:35

Komolyan kérdezem,aki focizott,legyen kedves elmagyarázni,hogy életerős sportemberek,hogy a sápadt répában nem bírják tízen méterekről a kapus szemeközé vágni a labdát. pl.Tőzsértinho lágyan oda tekeri a kapus kezére,Suarez eltöri,Alba nem tudja átvenni,Roberto szembe a kapuval tovább tolja..
"Mi fogyasztók vagyunk, az életszínvonal-megszállottság melléktermékei. Bűnözés, éhezés, szegénység? Ezekkel nem törődünk. Mi izgat minket? A színes magazinok, televízió, az 500 csatorna, egy név az alsógatyánkon, viagra, hajnövesztő, műolaj."
pep71
Capitá del Barça
Hozzászólások: 893
Csatlakozott: 2011.08.30. 00:28:51

2019.05.08. 09:04:36

azért tegnap az is kiderült, hogy Klopp rendszere/filozófiája sok játékost jobbnak mutat mint amilyen valójában(lásd Coutinho pl.), de igaz ez Máné-ra és Salah-ra is valószínűleg, mert, hogy egy Milner-Henderson-Origi-Shaqiri féle játákosokkal így lefocizni a barca-t, azért az önmagáért beszél.Gyorsaság, erő, akarat, nem a tili-toli..
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3913
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2019.05.08. 08:52:27

az történt, hogy két meccsen kikaptunk egy góllal. ja meg egy kis hab a tortán(nem nekünk) hogy ezzel ki is estünk.
nekem érzelmileg rettenetesen fáj, de némi vigasz, hogy rájöhettem az érték ítéletemet tu.képpen az elfogultságom torzítja. én ugyanis valójában úgy láttam, hogy a Pool a jobb csapat aztán az első meccsen elcsodálkoztam és baromira örültem, aztán a kettő között újra elfogott a kétség és a végére helyére kerültek a dolgok.
csak egyet tennék szóvá, mert szinte minden elhangzott már: sokat emlegettem ki is gúnyoltak itt, hogy a mai fociban az erő és a gyorsaság a kulcs. a gúnyolódók azt nem látják , hogy ezek az erős és gyors emberek mindent tudnak a labdával amit mi csak gyorsabban .
Messi: nem bántom mert csodálom. csodálom, ha okot ad rá. tegnap nem adott.
szégyen vagy nem most egy kis csömöröm van a Barcától, remélem nem sokáig.
drobika
Capitá del Barça
Hozzászólások: 522
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08

2019.05.08. 08:47:38

Léfe írta:Jól van, de kit keressenek a labdával. Coutihót vagy Suarezt, Busit stb. Na erre kiváncsi vagyok. Kit. Nem volt társa sem.
Igen, ezt a két embert kellett volna keresni,mivel ők voltak a pályán elől. Más kérdés,hogy Cou miért, de ettől még sokkal,sokkal többet kellett volna nyújtaniuk. Alázatban,elszántságban.Mivel negyed óra után lerítt a képernyőről,hogy Cou semmire nem jó,azonnal le kellett volna hozni.Furcsa ilyent mondani,de még mindíg vállalhatóbb tett,mit 60 percig emberhátrányban játszani önszántunkból.Csakhogy tegnap semmi sem segített volna! Semmi,mert itt a rendszer bukott meg egyértelműen! Az egész elképzelés nélküli, szánalmasan nagyképű rendszer,edző,vezetés,és a csapat. A csapat amely Messin,Vidalon és talán Stegenen kívül méltatlanul viselkedett. Nem győzöm emlegetni a 4.gólt! Ilyesmi egyértelműen a hitehagyottság,és teljes zavar bizonyítéka. Vánszorgunk a szögletnél befelé a tizenhatoson,háttal!!! vannak a labdának és csak a gólt veszik észre. Ennek a gólnak jelentése van! Bukott játékrendszer,bukott edző,bukott vezetés.
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1418
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2019.05.08. 08:19:00

Jól van, de kit keressenek a labdával. Coutihót vagy Suarezt, Busit stb. Na erre kiváncsi vagyok. Kit. Nem volt társa sem.
aynas
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 446
Csatlakozott: 2004.10.28. 13:08:07

2019.05.08. 08:14:00

"Hogy mindent a kétségtelenül a világ legnagyobb játékosára ,aki már 32 éves,minden rá legyen kihegyezve.
Nemzetközi szinten ez kevés a BL megnyeréséhez.Más edző kell ehhez,más vezetés, és más játék.Messit nagyon sajnálom.Mindent beleadott, és nem biztos,hogy ez mégegyszer össze fog jönni neki." Ez a kulcs szerintem is, de itt Messi és az edző felelőssége a döntő. Ők mondhatnák, hogy nem kell mindig Messit keresni labdával, hogy százas ziccerekben lőjenek kapura,merjenek játszani, vállalkozni.
drobika
Capitá del Barça
Hozzászólások: 522
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08

2019.05.08. 07:12:25

Kétség sem férhet ahhoz,hogy az csapat jutott tovább a két mérkőzés alapján, amelyik azt megérdemelte.Őszintén gratulálni kell a POOL-nak, akkor is, ha fájó és szomorú, ami történt.
Jobban játszottak a mi otthonunkban mit mi náluk, és otthon olyasmit mutattak csapat és edzőszinten, amit tényleg el kellene tanulnunk.
Arcpirítónak tartom,hogy EV a hibás jó magyar szokás szerint,és azok kritizálják most legjobban, akik a szezonban végig védték, a stabilitást és eredményességet emlegettek.Addíg mentek míg a kritikájukat megfogalmazókat nem egyszer sértegették...Nem EV omlott itt össze, hanem az egész csapat, a nemlétező koncepció.Tény,hogy most is gyakorlatilag 10 emberrel játszottunk,hiszen Cou csak létszámkitöltő volt.Hiba volt betenni,mint ahogy Vidalt lecserélni is.Abban a szakaszban pláne.
Messit is szidják Albával együtt. Nem számít,hogy ketten mennyit tettek a bajnokságban, ami számomra többet jelent a BL-nél a 38 meccs miatt is. de ez csak az én véleményem.Tegnap is mindenki Messit kereste, ő volt motivált, a többiek,igyekeztek semmit sem csinálni. Alba két hibájából két gólt kaptunk 10 mp-n belül miután eladta.Ez normális?
És ott a 4.gól Menthetetlen!!!!!! 3-0 ra vezet az ellenfél,úgy kéne figyelni hogy csak,odamenni a labdához,eléállni. Erre mindenki bóklászik befelé,háttal sétálnak a labdának, és csak azt veszik észre,hogy a hálóban a labda? Ezért a megye 1-ben lezavarják a pályáról a csapatot.
Teljes összeomlás.
Egyértelműen a vezetés a hibás,hogy hagyta a stabilitás :) oltárán feláldozni a Barca identitást.Néhány meccset kivéve az unalmas játékot. Hogy elnézte hogy 120-150 milliós játékosok egymást váltogassák,hogy semmilyen fix helyük ne legyen.
Hogy mindent a kétségtelenül a világ legnagyobb játékosára ,aki már 32 éves,minden rá legyen kihegyezve.
Nemzetközi szinten ez kevés a BL megnyeréséhez.Más edző kell ehhez,más vezetés, és más játék.Messit nagyon sajnálom.Mindent beleadott, és nem biztos,hogy ez mégegyszer össze fog jönni neki.
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1418
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2019.05.08. 06:45:54

MichaaBee: Kit küldenék el ? Jó kérdés,de az "öregek" elküldése, ha fájó is meg kell lépni. Nem egyszerre. Suarez és Vidál első körben, jövőre meglátjuk. Persze jelenleg még ugy ahogy oké, de látható volt a L.pool ellen a lassabb temponk. Itt a gond. De Jong-Arthur oké, ide még kell valaki Rakitics és Busi váltójaként. És egy center. Mert, ha minden marad mi lesz jövőre, vagy utána.

Ezt irtam tegnap az átigazolások topicban. Le akarták harapni a fejem. Na most látszott, hogy erős
és gyors ellenfél mit tud. A Rakéta-Busi-Vidal sor toyogott, Suaraz nulla. Minden ütközést megnyertek, mindig megelőztek minket és lefutották még Semedót is. Alba ? Nem lehet egy csapatban 6-7 30 fő feletti játékos. Persze a Getafe ellen elmegy. Fájó vagy nem egyesektől meg kell válni, másokat erősen rotálni. Tudom, hogy E.V. lesz a hiás, de szerintem nem elsősorbn Ő.
Még annyit, hogy a Poolnak nincs is jellemző stilua, csak nagyon erősek fizikélisan és gyorsak. Mi meg..Messit nemkell bántani, de senki nem volt társa, egyedül meg nem lehet.
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1418
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2019.05.08. 06:40:46

MichaaBee: Kit küldenék el ? Jó kérdés,de az "öregek" elküldése, ha fájó is meg kell lépni. Nem egyszerre. Suarez és Vidál első körben, jövőre meglátjuk. Persze jelenleg még ugy ahogy oké, de látható volt a L.pool ellen a lassabb temponk. Itt a gond. De Jong-Arthur oké, ide még kell valaki Rakitics és Busi váltójaként. És egy center. Mert, ha minden marad mi lesz jövőre, vagy utána.

Ezt irtam tegnap az átigazolások topicban. Le akarták harapni a fejem. Na most látszott, hogy erős
és gyors ellenfél mit tud. A Rakéta-Busi-Vidal sor toyogott, Suaraz nulla. Minden ütközést megnyertek, mindig megelőztek minket és lefutották még Semedót is. Alba ? Nem lehet egy csapatban 6-7 30 fő feletti játékos. Persze a Getafe ellen elmegy. Fájó vagy nem egyesektől meg kell válni, másokat erősen rotálni. Tudom, hogy E.V. lesz a hiás, de szerintem nem elsősorbn Ő.
Még annyit, hogy a Poolnak nincs is jellemző stilua, csak nagyon erősek fizikélisan és gyorsak. Mi meg..
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7461
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2019.05.08. 06:39:39

Végül is csak a szokásos. Nem akartunk focizni, csak letudni a 90 percet, pedig ott volt a tavalyi év példának. Akkor Dzeko, Schick,meg Cengiz Ünder szívatott háromgólos fórról, most meg Origi meg Wijnaldum. Ezt ne mondja senki, hogy normális. Egy Peppel ezeket a párharcokat gond nélkül lehozzuk, nála nem fér vele az ilyen mentalitás, amivel ezekre a meccsekre kimentünk. Olyan edző kellene, akinél szintén nem fér bele. Akkor jók lehetünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Avatar
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2804
Csatlakozott: 2010.01.22. 10:47:15
Tartózkodási hely: Irgumburg

2019.05.08. 06:39:12

Alcantara írta:Megérdemelten estünk ki. Kis csapat mentalitással játszottunk még 3:0-nál is. Hátra a kapusnak, majd valahogy kivágja emberhez. Ennyi volt a terve az edzőnek ebben az állásban.

A 4. gól pedig a klub történetének szégyenfoltja. BL elődöntőben ilyen gólt kapni örök égés.
Egyetértek. Ráadásul az utolsó 15 percben helyzetig se jutottunk, pedig a meccs végéig elég lett volna az az 1 gól...

Az első félidőben megvoltak a helyzeteink, egyet legalább be kellett volna lőni, de megint sikerült agyonveretni magunkat.
Amióta kiejtettük a PSG-t 4-0ról, azóta rendre próbáljuk bizonyítani, hogy nincs elég nagy előny. Borzasztó, hogy képesek voltunk idáig sűlyedni. Ezt a rekordot se mostanában fogják megdönteni. 2 év alatt kétszer kiesni 3 gólos előnyről....
Alcantara
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3008
Csatlakozott: 2011.08.30. 09:31:30

2019.05.08. 06:29:41

Megérdemelten estünk ki. Kis csapat mentalitással játszottunk még 3:0-nál is. Hátra a kapusnak, majd valahogy kivágja emberhez. Ennyi volt a terve az edzőnek ebben az állásban.

A 4. gól pedig a klub történetének szégyenfoltja. BL elődöntőben ilyen gólt kapni örök égés.
Avatar
bottlikakos
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 259
Csatlakozott: 2008.11.09. 19:07:22
Tartózkodási hely: Kecskemét
Kapcsolat:

2019.05.08. 01:47:56

MatyiG írta:Ha idegenben kezdünk, lötyögünk, mert majd otthon továbbjutunk, és kapjuk a gólokat. Ha idegenben van a visszavágó, lötyögünk, mert otthon nyertünk, nem kell már focizni. Vérlázító.
Igen, ezt utálom én is EV-ben (Luis Enrique se volt sokkal különb, de ott a csapat volt sokkal jobb), hogy nem tudunk az előnyünkkel mit kezdeni a visszavágón, ha azt idegenben játszuk. Most ha támadunk, akkor lekontráznak minket, és kiesünk, ha beállunk védekezni, magunkra húzzuk őket, és mivel nem tudunk jól kontrázni, nem fogunk gólt rúgni, és az ellenfél csak összehozza azt a 3 gólt, és ugyanúgy kiesünk. Hiába nyertünk volna otthon 10-0-ra, ma valószínűleg 11-0 lett volna oda. Annyira látszott, hogy itt baj lesz... Már ahogy felmentek a pályára, láttam az arcukon egy kis félelmet. A Liverpoolnak nem volt veszítenivalója. Az első meccsen csak azért lett 3-0,mert nekik semmi nem jött össze, nekünk pedig volt egy Messink, aki elintézte. Annak a meccsnek a "lélektani" vagy "játékképi" végeredménye egy x-es meccs volt sajnos... A 4-0 pedig azt kell, hogy mondjam, reális volt. Van ennyi a két csapat között.

De, ha a 2. meccs lett volna otthon, hidd el, mi jutottunk volna tovább, mert nem lett volna az angliai meccs 3-0 se ide, se oda, mert mindkét csapat őrizte volna inkább a saját kapuját. Szinte biztos, hogy még ez a jelenlegi Barca is bárki ellen továbbjutna, ha otthon lenne a 2. meccs.
Kép

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17510
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.05.08. 01:14:50

Ha idegenben kezdünk, lötyögünk, mert majd otthon továbbjutunk, és kapjuk a gólokat. Ha idegenben van a visszavágó, lötyögünk, mert otthon nyertünk, nem kell már focizni. Vérlázító.
Tomix354
Capitá del Barça
Hozzászólások: 675
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2019.05.08. 00:57:45

Az a gond, hogy egy ekkora szégyen után még én érzem rosszul magam ahelyett, hogy aludnék nyugodtan. Tavalyi után dühöt már nem érzek, de kétszer ilyet produkálni.

Akkor ott tarunk, hogy 2015 óta 7 egyenes kieséses meccs idegenben, 2 lőtt és 15 kapott gól. Ezt magyarázza meg valaki. Amekkora királyok vagyunk spanyolban, akkora lúzerek a BL-ben, függetlenül attól hogy ki lehet esni itt, de nem egy Bayern féle kiesés ez, sem a tavalyi
Arthur8
Barça B
Hozzászólások: 72
Csatlakozott: 2019.04.01. 18:47:25

2019.05.08. 00:50:16

Gratulálok a Poolnak és Jürgen Kloppnak, ugyanis nyert a bátor támadófutball ma még akkor is, ha a Barcelona nem egyszer lezárhatta volna ezt a párharcot és gyakorlatilag magát verte meg.
Az egész csapat csődött mondott és el vagyok keseredve a kiesés miatt, azonban engem sokkal jobban zavar, ami azóta megy mióta Valverde a Barcelona edzője. Szerintem az elmúlt két szezonban a meccseink 70%-a nem szórakoztató és nem olyan a játék, ami miatt megszerettük a Barcát, annak ellenére, hogy a keret tele van jobbnál jobb játékosokkal. Igazából én úgy érzem, hogy szinte azért érdemes leülni a meccseket megnézni, hogy hátha varázsol valamit Messi. Konkrétan Valverdével kettőből kétszer esett ki úgy a csapat a BL-ből, hogy a játékunk nyomokban sem hasonlított a Barcelona filozófiára. Egészen nevetséges, hogy a két meccsen egy Milnerrel és Hendersonnal felálló Liverpool középpályával szemben csak kutatjuk a labdát és belemegyünk egy adok-kapok játékba egy fizikálisan sokkal erősebb ellenféllel szemben. Számomra a BL győzelemnél is fontosabb lenne visszatérni ahhoz a filozófiához, amit a Barca képvisel és 70%-ban élvezetes meccseket nézni, szemben ezzel a kicsapat mentalitásával pályára lépő Barcával szemben.
nagyatyesz
Capitá del Barça
Hozzászólások: 926
Csatlakozott: 2009.06.02. 16:51:33

2019.05.08. 00:39:14

Vannak játékosok, akiknek az eladása szerintem jobbá tenné a csapatot. Alba pont nem ilyen! A mai meccs kb élete leggyengébb teljesítménye volt, de egész évben nem lehetett rá panasz! Nekem ő sosem volt szimpatikus, de a posztja legjobbja idén, és évek óta top 3/5 a posztján. Sajnálom a mai teljesítménye miatt.
Piqué az első félidőben nagyon jó volt szerintem, sajnos a másodikra összeomlott. Ugyan nagy egyéni hibája nem volt, de a védelmet nem tudta egyben tartani!
A középpályán Vidal óriási volt, nem is értem miért cserélték le. Viszont Rakitic és Busi közül az egyik eladásán érdemes elgondolkodni. Én Busit tenném ki, pláne, hogy a játék tempóját tudja Arthur is diktálni.
Coutinho kevés ide nagyon, káros a csapatra. Suareznek meg kell egy helyettes minimum
La Pulga
Atomico
Hozzászólások: 2443
Csatlakozott: 2007.07.28. 11:36:28
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

2019.05.08. 00:16:35

Nem hittem volna, hogy tavaly utan atelhetek megegy ekkora szegyent. Most mar De Ligt is ketszer atgondolja, hogy ilyen luzerekhez mint mi megeri-e igazolni.
frutti55
Barça C
Hozzászólások: 15
Csatlakozott: 2019.05.07. 18:13:27

2019.05.08. 00:13:10

Hol van az a Barca amit nagyon megszerettünk? Elvesztett labda-azonnali visszatámadás! Hátul 3-4 passz után védő mögé kerülés vagy háromszögelés és gólhelyzet! Nem akarok senkit kiemelten bántani de Rakéta valóban jól passzol 10-ből 9 -szer.... hátrafelé,?? .
Sajnos gratula a Poolnak, jobban akarták a győzelmet és tettek is érte!
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2911
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2019.05.08. 00:06:02

Szerintem most jött el a pillanat, hogy el kell zavarni a francba.0 ötlettel tanácstalanul 2x elbukott 3 gólos előnyröl egy BL továbjutást.Egyszer azt mondom oké de 2x...Úgyanúgy.
Kép
Avatar
krosz31
Jugador del Barça
Hozzászólások: 147
Csatlakozott: 2010.11.04. 13:08:01
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

2019.05.07. 23:57:19

Ronaldinho0408 írta:Az a baj ezzel a ket egymast koveto kiesessel, hogy az ember elvesziti a hitet a csapatban. Mert egyszer oke, elofordul az ilyesmi, de ez igy mar durva. Bl-t nézve luzer csapat lettunk. Azzal, ahogyan kiesunk mostanaban. Nevettem a psg-n es igazi luzer csapatnak tartom oket, mert hihetetlen, amit a bl-ben csinalnak, de most mar mi is itt vagyunk. Jovore tegyuk fel leulunk megnezni egy egyenes kieseses bl meccset, ahol megnyerjuk az elso meccset. Hany golt kell lonunk ahhoz, h nyugodtak lehessunk a visszavago elott? Negyet? Annyit kaptunk ma a pooltol, az sem eleg. Otot? Az ember erzese az, h ha annyi kellett volna a liverpoolnak azt is megoldjak? Nyerhetunk annyival, hogy ne kelljen izgulni? Kezdem ugy erezni, hogy nem. Csunya volt ez a mai, nagyon csunya.
Albarol kaptunk legalabb kettot, Messi vajon miert cselezett ziccerben? Miert hitte azt a csapatunk mar 2-0nal, hogy kiestunk? Messi miert nem tud ilyenkor vezer lenni? Elment a kedve a jatektol, mar nem hajott igazan a vegen, elege lett.
Az edzonk tovabbra is gyenge, nem elit es ez meglatszik. Arra jo, h bajnoksagot nyerjunk vele, mert stabil jatekra képes egy szezon soran. De nem gyoztes mentalitasu es nem is tudja tüzelni a csapatot. Vajon mit csinalt szunetben? Biztam benne iden, a tavalyi ellenere, tavaszra ugy tunt nagyon osszeallt a csapat, a rotacio, minden a helyen volt. De a legmagasabb szinten ez az edzo nem allja meg a helyet sajnos, ezt el kell fogadni.
Nem voltam ideges meccs alatt, csodalkoztam, nevettem, nem hittem a szememnek es nem hittem el, h ez megtortenhet, emiatt nem is vettem komolyan. Ugy ereztem ugyis lovunk majd egyet, akarmikor, barmikor, mert ilyen nem tortenhet meg meg egyszer. Durva ami ma itt volt. 4-5eve veresre vertem volna az oklomet a falba egy ilyen utan, most mar szerencsere nem.
Oruljunk annak, hogy ket szimpatikus csapat jatszhatja a dontot, nagyon remelem, hogy az ajax jut be. Barmelyikuk nyer, nem leszek szomoru, de igy kiesni azert faj

Majdnem minden szavaddal egyet értek, de nem okolnám Messit, az első meccsen mindent megtett és szerencsénk is volt, ma egyszerűen semmi nem pattant be, Fabinho+Van Dijk sokkal felkészültebb volt Messivel szemben, nem hagytak neki területet de így is ki alakított 2-3 gólhelyzetet amit sikerült kihagyni. Már az előző meccsen is fura volt, de itt most amikor Alba ziccerben van, vissza gurítja ...na ott éreztem, hogy ma nem rúgunk gólt.... A csapat mindent Messitől várt és ebbe bele is haltunk ma. Nagy kérdés, hogy Valverde maradhat-e ? Az, hogy mióta Neymar elment nincs baloldalunk az ő hibája, nem tudja megoldani , ahogy az is az ő hibája, hogy 3-0 után egy épkézláb taktikát nem tud kitalálni...már a félidőben kellett volna hozni Semedot (bár kezdőben is elfért volna bőven). Részemről szeretnék egy edzőváltást látni és a fiatalok beépítését. Legalább 3-4 poszton kell a vérfrissítés (Busquets,Suarez,Balszélső?!,?Rakitic?).
Dagoth ur
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 415
Csatlakozott: 2006.02.27. 20:56:39

2019.05.07. 23:56:03

Nem hittem volna hogy a tavalyi szezon utàn ugyanaz megtörténhet.

Hihetetlen égés ez az egèsz csapatnak, főleg Valverdének.
Válasz küldése