Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3982
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2020.11.25. 11:30:41

néhány saját reflexió.
érdekes ahogy néhányan kezelik, hogy egy adott ellenfél gyenge játékerőt képvisel. odáig rendben hogy megemlítik, de aztán megy a szerintem hamis dicshimnusz.
ha egy ellenfél gyenge, akkor a kevésbé gyenge jónak tűnik, relatíve.
tegnap egy gyenge csapat ellen nyertünk és hiába mondja Koemann, hogy ez az a játék..... majd ha a matracosok ellen mondhatja akkor értékelem.
Braithwate...valaki már odáig ment, hogy ilyen erőcsatár még soha!(sic) nem játszott a Barcában....gyorsan elfelejtette pl. Lajosunkat.
megint más Pedrit egy szinten említette Puiggal...nos az állandó vágyak tárgya tegnap kétségtelenül frissen mozogva szórta el a labdákat, míg Pedri egyre érettebb játéka engem(!) Iniestáéra emlékeztet időnként.
egyetértek viszont a Dest, Mingueza dicséretekkel, de nálam Alena és Trinkao is hasonlóan jónak tűnt. Coutinho viszont sajna nagyon nem.
nem igazán osztom ugyan a Pique - Lenglet páros leszólását de ezt a kényszer egy időre úgyis megoldotta, túl léphetünk rajta.
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3725
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.11.25. 11:08:37

Nekem Coutinho is tetszett, azért elég nagy szerepe volt abban, hogy egy fokkal gyorsabban járattuk a labdát.
@ Xavier Hernandez most épült fel, lehetett számítani, hogy a hétvégi 30 perc után most kb. 60-at fog kapni, nem is baj.

Alena-ra én valószínűleg csak azért csodálkozom rá, mert amikor Valverde felhozta akkor tényleg hihetetlen alibi volt, most azért voltak előre is okos labdái, meg az alkatához képest tudja jól fedezni a labdát. Szerintem nem volt rosszabb, mint amit Busi szokott hozni, vagy amit tegnap Pjanic játszott.
Mingueza ezzel a hosszú hajjal, a kicsit csöves szakállal meg (ahogy lejött) az átlagnál agresszívabb játékkal engem kicsit Ramos-ra emlékeztet. Innentől nyomatnám az Araujo-Mingueza párost. Pique sérült, Firpo-n tegnap is látszott, hogy nem az a poszt, Lenglet meg normális esetben már rég nem lenne kezdő.
Amúgy a B-ben vagy a Juvenil-ben játszott együtt Mingueza és Araujo?

Braithwaite-re is kíváncsi voltam, azt már tavaly is lehetett látni, hogy a csávó kihajtja a belét a pályán és folyamatosan megy a már veszettnek vélt labdákra is. Inkább egy ilyet csávót néznék elöl, mint a tejbetök Griezmann-t. Szerintem ha megkapná a folyamatos lehetőséget (és egy jó formában lévő Messi lenne mellette) akár hozhatná is Suarez számait. Mármint inkább belőle nézném ki, mint Griezmann-ból.

Trincao nem volt tegnap katasztrófa, még játszótársa is volt (Dest még mindig nagyon nagy fogásnak tűnik), de engem továbbra se győzött meg, pedig őt vártam a leginkább az új igazolások közül.

Nagyon remélem, hogy ezután Koeman a többi fiatalhoz (+ Braithwaite) is bátrabban fog nyúlni, mert amit tegnap lehoztak az elég biztató. A "gálakezdő" otthon a még tartalékosabb Dinamo ellen jobban megszenvedett.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
vg99
Jugador del Barça
Hozzászólások: 215
Csatlakozott: 2019.04.15. 18:07:51

2020.11.25. 10:25:09

Alena engem sem győzött meg, inkább a csere, cseréje, ha nagyon kell még ember, hogy meglegyen a keret.
Ruqui viszont a hibái ellenére jobban tetszik továbbra is, bátor, harcias, megy előre, cselez, váratlant húz, passzol váratlanul, gyorsan zsugázik Albával, látszik, hogy klasszik La Masias gyerek, régifajta.
Dest meg ha szerez bátorságot, akkor nem kérdés, hogy megérte elcserélni Semedora.
Griezmann-nak grat a gólért, de azért most sem lógott ki felfelé. Eddig azért játszott, mert ennyi pénzért csak működnie kell (és nem), most majd azért fog, mert különben hogyan adjuk el. nem könnyű, de Martin ma bejátszotta magát helyette a csapatba.
Nálam elől most Messi-Pedri-Dembele-Martin lenne a kezdő, vagy ha Messi 2. félidős, akkor helyette Cou kezd. És Riqui is csere.
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4709
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2020.11.25. 08:29:39

Elnézve a tegnapi kezdőt, az jutott az eszembe, hogy ez az a csapat volt, ami ötvözte azon kívánságunkat, hogy ki ne játszon, kit akarunk elengedni végre és a reális lehetőségeink akik maradtak a pályán, tehát igzolások nélkül ez a csaoat.

Én nagyon remélem, hogy ez testztelve lesz a bajnokságban is, mert bár nem a legerősebb ellenfél volt, de midnenképpen bíztató a fiatalok játéka.

Szeretném, ha Mingueza kapna még esélyt, ha hasnoló teljesítményt tud nyújtatni a ligában, akkor örölnék ha az első keretnél maradna. Nyilván egy meccs alatt nem lehet ítéletet hozni, de félő, hogy Frenkie folytatja középen.

Alena sok dícslretet kapott, de nekem még mindig az az érzésem, hogy nagyon bátortalan előre. A labdatartása viszont kiváló volt, ugyanaz a hibátlan alibi foci, mint amit Pjanic is játszott. Érzésem szerint Riqui többet hibázott, viszont ehhez az is kelett, hogy merjen megindulni, és előre vágni labdákat, összességében veszélyesebbnek érztem vele a csapatot. Szerintem remek tizenkettedik ember lehetne a kölyökből, és felhozni, akkor amikor gyorsulnia kell a cspatnak.

Braithwaite esetében sem szeretném elkiabálni, hogy itt a kulcs, és miért nem használjuk, de mindenképpen több lehetőséget érdemel ezalapján. Nem legyen időhúzó csere, sok játékos helyett szívesen adnék neki perceket.
Kép
Avatar
gránit
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1006
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.11.25. 07:17:26

vidra írta:
2020.11.25. 03:12:35
A támadó beindulások miatti labdavesztéseket szerintem nem számolják bele a passzpontosságba, hiszen nincsen passz, csak csel, vagy ritmusváltás. Én ezekből érzésre többet látok, amikor több fiatal játszik. A nagy részük elhal, de egy kis részükből helyzet alakul ki.
Puig-nak pontosan ebben kell fejlődnie. Szépen vált ritmust, aztán túlságosan megtolja vagy hosszan szökteti magát.
vidra írta:
2020.11.25. 03:12:35

Az előző meccseken nekem az nagyon nem tetszett, hogy ezzel a viszonylag új felállással is kezdett ilyen ösztönösen f*s támadójátékunk kialakulni (mint korábban is), ami miatt a támadásainkat mindig kitolták és levédekezték a széleken. Most viszont többször is átjutottunk középen, mert a mozgások nem voltak annyira kiszámíthatóak.
Ebben Braithwaite meglepően jó volt. Csinált egy olyan elzárás-leválást, amit én focistától talán még nem is láttam soha, utat nyitva, folyosókat csinálva a társaknak szűk területen is. A fociban nyilván nagyobb a terület, mint más labdajátékokban, így általában az üres területek keresése a cél, és senkinek nem jut eszébe az, hogy nem csak a csatárokat, de a védőket is ki lehet kapcsolni, ki lehet iktatni a játékból. Emellett elég kevés csapat tud így egykapuzni, hogy ez egyáltalán felmerüljön. A Barcelona betömörülő védelem ellen ezeket a mozgásokat sikerrel tudná alkalmazni. Ez bennem kb. 15 éve megfogalmazódott, és Braithwaite talán az első focista, akitől ezt betömörülő védelem ellen alkalmazni láttam. Betömörülsz ellenem? OK, akkor a saját fegyvereddel győzlek le, és beteszek a pályára egy beállóst, aki screeneket csinál, és teszek róla, hogy te egy betörésnél ne tudj majd Messihez, Desthez, Dembélé-hez stb. hozzáférni. Így nem az ellenfél védelme tenné a mi támadójátékunkat statikussá, hanem mi hagynánk állva az ellenfél védelmét. Braithwaite-nek szerintem van kosaras múltja - nem tudom, rokona-e Sean Braithwaite-nek -, ezeket az elzárásokat, kizárásokat tudja. Egy jó szemű edző ezt elsőre kiszúrja.

vidra írta:
2020.11.25. 03:12:35

Én továbbra is tartom, hogy védekezésben nem volt olyan rossz a Dinamo, szépen együtt mozogtak, ahogy tanulták. Volt is gondunk velük az elején. A támadásaikról ez már nem mondható el.
Egyértelmű, hogy a Dinamo Kijev nem büntette a hibákat, és nem akarok ünneprontó lenni, de volt két olyan labdavesztésünk hátul, ami egy kicsit is komolyabb meccsen könnyen két, vicc kategóriába sorolható bekapott góllal járna. Lenglet reménytelen, simán be lehet már dobni Minguezát.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3831
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2020.11.25. 05:19:06

Az öregek cseppet se hiányoztak. Ilyen összeállítást az edző bármikor meghúzhat.
vidra
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 258
Csatlakozott: 2018.05.06. 23:33:21

2020.11.25. 03:12:35

A támadó beindulások miatti labdavesztéseket szerintem nem számolják bele a passzpontosságba, hiszen nincsen passz, csak csel, vagy ritmusváltás (lehet rosszul tudom, javítsatok ki). Én ezekből érzésre többet látok, amikor több fiatal játszik. A nagy részük elhal, de egy kis részükből helyzet alakul ki. Amikor az öregek játszanak/játszottak, sokkal több a biztonsági oldalpassz és kevesebb a kapura törés. Messi próbálkozik néha, de rá mindig többen figyelnek. Nyilván Koeman óta több fiatal veszi körbe, akik kicsit színesítik a lehetőségeket és kavarják a védőket. Az előző meccseken nekem az nagyon nem tetszett, hogy ezzel a viszonylag új felállással is kezdett ilyen ösztönösen f*s támadójátékunk kialakulni (mint korábban is), ami miatt a támadásainkat mindig kitolták és levédekezték a széleken. Most viszont többször is átjutottunk középen, mert a mozgások nem voltak annyira kiszámíthatóak.

Én továbbra is tartom, hogy védekezésben nem volt olyan rossz a Dinamo, szépen együtt mozogtak, ahogy tanulták. Volt is gondunk velük az elején. A támadásaikról ez már nem mondható el.
Ha Koeman tökös lesz, akkor vasárnap is hasonlóan fiatal csapattal kezd és meglátjuk. Kialakulóban még a csapat. Tőlem veszíthetünk is, csak ne nyomjuk ezeket az altató oldalas passzokat, mert lekapcsol az agyam meccsnézés közben, aztán a kontrákból kapott góloknál mindig felébreszt a kommentátor, ami kellemetlen érzés.
Barcahun
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 373
Csatlakozott: 2020.09.04. 16:09:08

2020.11.25. 00:59:36

vidra írta:
2020.11.25. 00:28:24
Annyira (legalább) játszottunk jól, mint korábban az "öregekkel". Nyilván nincs meg még az az óriási tapasztalat, így mondjuk 2x annyit adják el a labdákat, mint a "tapasztalt játékosok", de legalább 2x annyi próbálkozás is van. Mozgott, élt a csapat, volt dinamika, volt helyezkedés. Taktikában rájöttek, hogy a szorosan álló védelmet ékkel lehet támadni: sok, egymáshoz közel álló játékossal.
A korábbi reménytelenségek után, ez most teljesen feldobott. Lehet tényleg van valami a fiatalok szerepeltetésében. Nem volt az a halál unalmas, kiszámítható meccskép. Tovább kéne ezt nyomni!

*Nem éreztem a Dinamo-t annyira rossznak, mint ahogy itt sokan írják.
De ez a Kiev annyira rossz, keretből több játékos hiányzott, mint eredetileg van.Az hogy több eladott labda volt azt kétlem 90% passzolás elég meggyőző. Alena 99%-osan, ami Xavit idézi,bár még nem olyan aktív, Puig nagyon jót ment a helyzetéig, ott nagyon mellé lőtt és onnantól hibázgatott, látszott zavarja, talán nem 1 meccset kéne adni neki, ebből is látszik, pedig sokkal jobb volt nézni, mint Pedrit, minimum mind2 rotálni kéne, mert nem vagyok meggyőze abban, hogy Pedri fix kezdő kéne legyen, Puig meg fix pados. De meccs embere Mingueza, aki Lenglet-Pique párosát egymaga felülmúlja. Todibot nem kellett volna kölcsönbe adni, Piquet meg Umtitit el jkellett volna küldeni, max Garciat idehozni még, és még pénzünk is lett volna, vmi csatárra.
Ez az otthon meccshez képest 1 félidővel jobb volt, de jó látni vannak az utánpótlásban. Van jövő.
vidra
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 258
Csatlakozott: 2018.05.06. 23:33:21

2020.11.25. 00:28:24

Annyira (legalább) játszottunk jól, mint korábban az "öregekkel". Nyilván nincs meg még az az óriási tapasztalat, így mondjuk 2x annyit adják el a labdákat, mint a "tapasztalt játékosok", de legalább 2x annyi próbálkozás is van. Mozgott, élt a csapat, volt dinamika, volt helyezkedés. Taktikában rájöttek, hogy a szorosan álló védelmet ékkel lehet támadni: sok, egymáshoz közel álló játékossal.
A korábbi reménytelenségek után, ez most teljesen feldobott. Lehet tényleg van valami a fiatalok szerepeltetésében. Nem volt az a halál unalmas, kiszámítható meccskép. Tovább kéne ezt nyomni!

*Nem éreztem a Dinamo-t annyira rossznak, mint ahogy itt sokan írják.
Avatar
gránit
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1006
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.11.25. 00:26:39

Peter írta:
2020.11.25. 00:01:35

Ne legyél telhetetlen, túl szigorú
Nyilván. Nagyon jó meccs volt ez, és végre nem a statikus, tanácstalan, földbegyökerezett töketlenkedés ment az ellenfél kapujának előterében. Destnek már eddig is kezdőnek kellett volna lennie, Minguezától és Araújótól sokat várok. Puig játékában az tetszik, ahogy ritmust vált és fel tud gyorsítani, kimozgatva, kikényszerítve a védelmeket az állásaikból. Braithwaite bevetésében semmilyen kockázat nincs Griezmann-nal szemben, megérdemelne egy komolyabb esélyt. Ő azért érdekes a számomra, mert kosaras szemmel néztem a mai játékát. Ilyen erőcsatárra nem is emlékszem, hogy játszott volna valaha a Barcelonában. Betömörülő védelmek ellen ha van, aki jól fedezi a labdát, beáll a védők elé, és a fociban szokatlan, ritkán alkalmazott elzárásokat tud adni, az komoly lehetőségeket nyit meg a játékostársak előtt. Az első gól előtti munkája tankönyvbe illő példa. Azt az "ünneprontásként" meg nézd el nekem, hogy azért megjegyezzem, hogy mindezt milyen csapat ellen vitte véghez, és nehogy az legyen, hogy most lelkendezünk, majd egy bajnokin újra visszaszálljunk a földre, és szembejöjjön a realitás. Mert ez a Kijev azért nem büntette a hibákat, pedig volt belőle hátul kettő elég komoly. Firpo és Trincao pedig számomra továbbra is felejtősek.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2020.11.25. 00:36:00-kor.
Peter
Capitá del Barça
Hozzászólások: 622
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2020.11.25. 00:01:35

gránit írta:
2020.11.24. 22:49:18
Megint egy csúnya labdaeladás hátul (Firpo), amire egy komolyabb meccsen könnyen ráfázunk. A helyén kell ezt a győzelmet kezelni, viszont legalább vannak pozitívumok. Dest nagyon jónak tűnik.
Ne legyél telhetetlen, túl szigorú.... :roll:
Mingueza kellemes meglepetés, Dest jó, Araujo csak felépül....
Lenglet le lett kapva, ez sem semmi már.
Kellenek a játékpercek, engedni kell őket játszani.
Trincao még titkol valamit, Dembelé élesebb
Puig mióta nem játszott? Firpo detto
Igenis lehet élet Piqué, SR, Busi nélkül....akkor is, ha lesz még tanulópénz fizetve
Kellemes volt nézni a csikókat....
Avatar
gránit
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1006
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.11.24. 23:29:26

csababarca írta:
2020.11.24. 23:08:39


pl a védő srác játszon mindenképpen, Braitwhait is megérdemli most a további lehetőséget.

Nagy szerencse, hogy most nem lehet a bénákat berakni, mert sérültek.
Araújo-Mingueza simán jöhet, ott nincs mire várni, csak Araújo felépülésére. Braithwaite engem kajakra meglepett, még úgy is, hogy az ellenfél olyan volt, amilyen. Az első gólnál is szépen készített elő, jól fedezi a labdát, erőcsatárnak jó. Kíváncsi leszek, hogy Koeman mit fog lépni, és hogy fogja összerakni a támadósort legközelebb. Például Coutinho/Dembélé-Braithwaite-Messi, mögöttük Puig-dzsal, ami nyilván nem fog megvalósulni, de ez most egy érdekes téma, és felmerülhetnek elég egzotikus variációk.

Trincao most sem győzött meg. Nem pikkelek rá, egyszerűen nem látom benne egyelőre az átütő erőt.
Peter
Capitá del Barça
Hozzászólások: 622
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2020.11.24. 23:22:57

Mingueza eddig miért nem kapott lehetőséget....? Jöjjön Araujo és Lenglet mehet a padra....
Koeman talán életében először tökös volt....! (nyilván kényszerből is, de ez most mindegy)
Oké, Dinamó Kijev volt az ellenfél, de egy szimpatikus csikócsapat volt, akik akartak, futottak és jó volt nézni őket.....
Koeman úr, tessék játszatni őket, szokják csak a meccseket !
Nem kaptunk mémekbe illő gólt és lám elöl sem kifelé pattantak a labdák....

Gyakorolni, játszani és rutint szerezni....ez a házi feladat!
Avatar
Xavier Hernandez
Jugador del Barça
Hozzászólások: 125
Csatlakozott: 2018.01.04. 22:42:42
Tartózkodási hely: Budapest

2020.11.24. 23:12:59

Összességében szórakoztató meccs volt, sok hibával, különösen hátul, de végre volt pár szép pillanat is! Jóval direktebb és dinamikusabb focit játszottunk, az erősen tartalékos, harmatgyenge Kijev nem volt ellenfél. Dest nagyon jó, Pjanic zéró, Alena és Puig sem hozták most azt, ami bennük van, nyilván a meccshiányuk is szerepet játszik ebben. Az viszont jó hír, hogy Koeman mert változtatni a szerkezeten és a csapat összetételén is, mondjuk Coutinho lecserélése nem nagyon volt indokolt, és azt sem értettem, Griezmann miért a padon kezdett, ha már Messi otthon nézte a meccset a tévében. De örülök a végén szerzett góljának, az kifejezetten szép, igazi Barcás akcióból született, és különösen Braithwaite góljainak, talán a jövőben hazai bajnokikon is kap szerepet. Bármennyire is középszerű játékos, a posztján jelenleg nincs jobb, ez a két gól talán jót tesz az önbizalmának.
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12993
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.11.24. 23:08:39

gránit írta:
2020.11.24. 23:04:21


Nem tudjuk, mennyire lehet ezt a meccset átmenteni a bajnokságba.
Hagyni kell kiderülni.
4-0 után megérdemli a csapat nagy része, hogy kapja a bizalmat a kövi meccsen.
De ahogy írtam, nem is egy az egyben gondoltam, de pl a védő srác játszon mindenképpen, Braitwhait is megérdemli most a további lehetőséget.

Nagy szerencse, hogy most nem lehet a bénákat berakni, mert sérültek.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Avatar
gránit
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1006
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.11.24. 23:04:21

csababarca írta:
2020.11.24. 22:55:28
hétvégén is mehetne nagyjából ez a csapat
Nem tudjuk, mennyire lehet ezt a meccset átmenteni a bajnokságba, de pár változást valóban elindíthat ez a meccs. A BL-ben meccsenként három gól fölött vagyunk, a bajnokságban kettő alatt, és ez a Kijev nem büntette a hibákat. Ami nekem nagyon tetszett, hogy Dest betörései után nem csak esetleges szerencsétlenkedés következett, letáborozva a tizenhatos előterében, hanem töketlenkedés helyett szépen lekészítette a labdát másoknak, és nem habozott lőni sem.

Puig jó elem lehetne egy 4-2-1-3-as rendszerben, de tartok tőle, hogy ez marad feltételes módban.
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3725
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.11.24. 22:57:53

Élvezhető meccs volt, Koeman meg jól csinálta, hogy szinte mindneki kapott perceket.

Szerintem Alena egyáltalán nem volt vészes, semmivel nem volt rosszabb, mint Busi szokott lenni.
Braithwaite meg egy gyilkos állat, nem értem miért nem játszik, Ő se rosszabb, mint Griezmann, és Ő legalább teper.
Dest király.
A védő gyerek is jónak nézni, mehet a Mingueza-Araujo páros.

Trincao viszont igazán ma se győzött meg, illetve azért Puig-nak se ez volt élete meccse.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12993
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.11.24. 22:55:28

Második félidő jó volt, mondjuk nagy következtetéseket levonni nem lehet.
Kíváncsi vagyok, hogy egy Piqué, Busi, Roberto, Alba, GR nélküli csapathoz Messi mit tenne hozzá.

Végre lőttünk gólokat, hétvégén is mehetne nagyjából ez a csapat, mondjuk Alena helyett DeJong vagy Puig, és akkor rendben lesz. (Dembelé/Trincao variáció is lehetne, vagy Coutinho/Messi)

Kéne pár meccset egymás után nyerni fölényesen, hátha az adna egy kis löketet.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Avatar
fcjoc
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2130
Csatlakozott: 2005.08.20. 22:41:37

2020.11.24. 22:50:59

Én imádtam a meccset. Sokkal jobb mint amikor a fék Messi nincs a csapatban.. Ez az év erre fog rámenni, hogy próbálgatjuk a csapatot a Messi utáni időkre.. ehhez kéretik hozzászokni.

Braithwaite is menő volt!

Tessék.. még a 7 es srác is gólt szerez..

RoMatheus miért nem játszik többet??

Így tovább!!
zsoltfree
Capitá del Barça
Hozzászólások: 686
Csatlakozott: 2006.01.10. 11:45:38
Tartózkodási hely: Budapest

2020.11.24. 22:49:22

vg99 írta:
2020.11.24. 22:41:02
Gyenge a Dinamo, de a fiatalok és nem játszók mégis jobban hajtanak, mint Coutinho, Pjanic vagy Lenglet. Szegény Gríz még itt sem tud labdába érni és helyet találni.
De 😂
Avatar
gránit
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1006
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.11.24. 22:49:18

Megint egy csúnya labdaeladás hátul (Firpo), amire egy komolyabb meccsen könnyen ráfázunk. A helyén kell ezt a győzelmet kezelni, viszont legalább vannak pozitívumok. Dest nagyon jónak tűnik.
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3012
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2020.11.24. 22:48:43

Barcahun írta:
2020.11.24. 22:29:06
Juve ellen meglátjuk, ez még mindig a Kiev B :|
Hát a Juve se acélos! :lol:

91. perc 1:1 a Fradival.
Kép
vg99
Jugador del Barça
Hozzászólások: 215
Csatlakozott: 2019.04.15. 18:07:51

2020.11.24. 22:41:02

Gyenge a Dinamo, de a fiatalok és nem játszók mégis jobban hajtanak, mint Coutinho, Pjanic vagy Lenglet. Szegény Gríz még itt sem tud labdába érni és helyet találni.
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3012
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2020.11.24. 22:39:51

Nero. írta:
2020.11.24. 22:35:37
SR mennyi időre esett ki?
6-8 hét.
Kép
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6500
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2020.11.24. 22:35:37

SR mennyi időre esett ki?

Hogy miért kérdezem azt inkább nem írom le.

A védő gyerek is teljesen jó. Ne jöjjön vissza Pique!!
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Válasz küldése