Bajnoki Mérkőzések 19-20

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Barca_10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1253
Csatlakozott: 2009.06.27. 15:50:43

2020.07.01. 09:43:06

Puig is erős volt, tegnap az egész bandát nyugdíjazta kb a játékával. busquets meg vidal azt sem tudták milyen rendezvényen vannak mikor megpörgette a játékot.
De sokszor beindult, nézte kit lehetne megjátszani aztán Semedon kívül az összes arrogáns mindentmegnyertem játékosunk állt egy helyben. Így hiába, mintha Iniestának mondanád hogy menjen egyérintős focit játszani milnerrel meg bartonnal. Azért ügyes volt a gyerek, így tovább.
Kép

"Amikor elbúcsúzok a futballtól, sirni fogok mert véget ér az életem. Ha meghalok, ne egy temetőben vagy akárhol máshol temessetek el,csak
vigyetek egy stadion mellé egy labdával a kezemben mert nekem a labda az életem"
-Ronaldinho
Legendario
Avatar
Barcaforever
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3307
Csatlakozott: 2004.10.13. 19:17:18
Tartózkodási hely: Barcelona/Budapest

2020.07.01. 09:40:40

Én elég sok dolgot nem értek, de ez a mostani helyzet már az én agyamat is kinyírja.

1. Minek kellett idehozni féltávnál egy olyan edzőt, aki teljesen más taktikai felfogásban játszatta a csapatait? Majd itt beletanul a 4-3-3ba vagy mi? Ezt nincs olyan dumás elnök vagy sportigazgató, aki elmagyarázza normálisan alapból, csak ezen a felfogáson elment kb 5 pont még az elején.

2. Xavi és Iniesta távozásával, nem látta valaki, hogy valami nagyon nagyon minőségi pótlás kell, de jól átgondolva, mert egyikőjük se 1 hónap alatt öregedett 5 évet és távozott szó nélkül. Egyszerűen a viccnek a vicc kategóriája, hogy itt volt a világ 2 legjobb irányítója és Iniesta eligazolása óta, az ő boxoló emberei próbálnak fazont szabni a nagy Barcelonának, ahol a szép játék az első.

3. Dembele, Griezmann, Coutinho, De Jong.... nekem nehogy elkezdje vki megmagyarázni, hogy ezek a játékosok nem jók, nem világklasszisok, nem lehet őket beépíteni. De igenis, be lehet őket megfelelő szakmai hozzáértéssel, milyen érdekes, hogy a Cityben nem 4 hanem 9 ilyen játékos van, akivel működik, bár sztem nálunk még Sterling és De Bruyne túlértékelt játékossá válna. Van/volt egy modell, ami tökéletesen működött, a megfelelő szakmai háttér miatt, játékosok kora, motiváltsága miatt, de kész ez fel kell fogni, hogy ahhoz a rendszerhez megvolt a tökéletes időzítés, felkészültség, de tovább kell lépni. De Jong-ot az Ajaxban szájtátva nézte a világ, hogy hozza ki a labdát, milyen gólpasszokat ad, erre mi le vagyunk még ragadva 2009-ben és mindenáron egy Xavit vagy Iniestát akarunk belőle faragni, még ha ez a játékos totális játékkép átalakulásával is jár. El kellett volna dönteni, hogy mit akarunk, csapatot építeni és venni ilyen játékosokat vagy megpróbáljuk Messi tehetségét a maxon kihasználni és hozni köré, ha már a régi modelltől az istenért se tudunk továbblépni, Pedrokat, Villakat, igy teszem fel Willianeket, Dougles Costakat, Manekat, aki le fel fut, de tudja, hogy ki az úr a háznál, itt miről szól a játék. Coutinho a hátán vitte sztem az elmúlt 10 év legerősebb bajnoki idényeiben a Poolt, Griezmann egymaga magasan az Atleticot, Dembele már kicsit más tészta, de ezek a játékosok olyan csapatból jöttek, ahol ők voltak a vezéregyéniségek, itt pedig 2-3 rossz megmozdulás után, már jön a nyomás, hogy miért nem passzolták le inkább Messinek, arról nem is beszélve, hogy magasan egyik se azt játsza amiben jó.

4. Miután megnéztem a Last Dance összes részét, sztem teljesen átláthatóan, le lehet vonni az összefüggést. Felismerték, hogy Jordanből 1 van volt és lesz és a megfelelő zongoracipelőkkel feltöltötték a csapatot, hogy Jordan effektive azt csináljon amit akarjon. Mi az elmúlt években, azt csináljuk, mintha elment volna a Bullsból Rodman, Pippen és Kerr és leigazoltuk volna MJ köré Reggiet, Stocktont meg Barkleyt és nem értenénk, hogy mi a baj és miért van feszültség és miért romlott mindenkinek a statja, meg miért nem dobnak 140 pontot minden meccsen.

5. La Masia!? Kérdem én, itt mi történt? Megszűnt létezni? Nem Xavikat, meg Messiket várunk havonta, évente, de akkor is könyörgöm. Mi értelme volt Juniort idehozni, amikor volt 2 minimum olyan tudású balhátvédünk. Okok, Fati meg Puig, de ez édes kevés és szegények egy 2000-es évekbeli Barca szenvedésben akarnak kb bekerülni. Ha visszaemlékeztek akkoriban még Xavi se egy sajátnevelésű félisten volt, hanem egy középszer Guardiola utód, de a bizalom és a megfelelő taktika kihozta belőle a maxot. Tehát sztem próbálkozni kéne, kiváncsi lennék egy statra évekre lebontva, mennyire esett vissza az adott év felnőtt csapatában újonnan bemutatkozó ifisták játékperceinek száma.

Egyszerűen el kéne dönteni, hogy mit akarunk, mert ez az egész egyszerűen egy katyvasz, aminek még csak egy 1-2 éves jövőképe sincs... :(
Kép
aynas
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 446
Csatlakozott: 2004.10.28. 13:08:07

2020.07.01. 09:26:33

Suarez Messi barátja, ezért érinthetetlen. Amíg Messi és a haveri kör irányít,addig valamire való edző nem jön ide. Ilyen is persze csak nálunk van. Ezt a fajta játékosuralmat és az elmúlt években hanyatló igazoláspolitikát kész csoda,hogy idáig kihúztuk.

El kell adni: Griezmann, Suarez, Vidal, Rakitic, Braithwaite, Junior Firpo, Umtiti, Coutinho
Rafinha, Alena, Puig, De Jong, Busi, Pjanic, Roberto középpályával mennék neki a következő idénynek.
Előre jön Trincao, Fati, Dembele, Messi és egy új középcsatár, plusz Rafinha előre is tud játszani.
Hátulra Todibo, Lenglet, Araujo, Pique, középső védők. szélre Semedo, Roberto, Alba plussz egy balhátvéd (Cucurella lett volna nálam. )
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12400
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.07.01. 09:15:16

dorian01 írta:
2020.07.01. 08:26:23

Az egyetlen minimális reménysugár, hogy a Real nem sokkal jobb, mint mi, s talán van esély, hogy az elkövetkező 6 mérkőzés alatt ők is összehoznak valami ilyet :D 6 meccs alatt kéne bukniuk 5 pontot... hááát...
nem fognak már bukni.
közte 10 pont lesz.

soha ilyen kilátástalan focit nem nyomtunk, párosulva úgy hogy Messinek sem megy. írtó gáz, hogy alibi emberek a pályán vannak folyamatosan, amíg ez nem változik, addig mindegy ki lesz az edző.
mondjuk azért nem ilyen Setien, Valverde magyar mennyei szinttel kellett volna elfuserálni az elmúlt 3 évet, akkor lehet nem itt tartanánk, dilettáns vezetőség ide-oda.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Tomix354
Capitá del Barça
Hozzászólások: 676
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2020.07.01. 09:07:42

Sajnos nem megy Messinek, alig találja el a kaput mostanában. Ez a különbség az eddigiekhez képest, mert a játékunk semmit nem változott. Egy Atletico ellen nem elfogadhatatlan az x, a bajnokság az olyan meccseken ment el mint a celtai, és az sem segít, hogy idén az egymás elleniben a Real 5 pontot vett el.

Egy kis keret frissítéssel meg ha Messi formába lendül akkor a következő szezonban ha a srácok oda teszik magukat talán egy bajnokság még le esik, aztán lehet búcsút venni.
Avatar
soadroli
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4211
Csatlakozott: 2008.05.17. 19:50:58

2020.07.01. 08:41:51

Szerintem kár számolgatni, ez már elúszott. Nem is érdemeljük meg.
Kép
Kép
Kép
Avatar
dorian01
Barça B
Hozzászólások: 44
Csatlakozott: 2020.06.16. 15:06:16

2020.07.01. 08:26:23

4 meccs alatt 6 pontot vesztett a csapat. Ez azért sokat elárul. Nem igazán volt mostanában olyan bajnoki év, amikor ezt megengedhette volna magának a Barca, pláne nem idén.

Az egyetlen minimális reménysugár, hogy a Real nem sokkal jobb, mint mi, s talán van esély, hogy az elkövetkező 6 mérkőzés alatt ők is összehoznak valami ilyet :D 6 meccs alatt kéne bukniuk 5 pontot... hááát...
Avatar
Sinya22
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2024
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2020.07.01. 07:52:20

Az újraindítás óta ez volt az első meccs amit teljesen megnéztem,nem volt kedvem eddig fent maradni éjfélig emiatt. Nem is bánom a 2-2-t,vagy hogy ezzel odaadtuk a bajnoki címet gyakorlatilag,de azért elég dühítő,hogy Suarez ezzel a valamivel,amit teljesítménynek sem lehet nevezni végig a pályán maradt. Miért? Fati kapott 8 percet,a hosszabbítással együtt... :D A Griezmann csere meg kb azt a célt szolgálta,nehogy kikapjunk a végén. Szörnyű hova jutottunk. Elég is volt ebből a Setien érából,meg a szezonból is nekem.

Puig nálam jövőre alap kezdő lenne,bármelyik középpályás kárára. És hacsak Dembelével nem történik csoda,akkor Fati is. Fiatalok,lendületesek,mernek vállalkozni,futnak!!!!!!. Ehelyett jövőre is: Busi,Pjanic,De Jong,Rakitic,Vidal,ha valami közbe jön még Robertot is fel lehet tolni a kp-ra. Aztán majd gondolom 2 év múlva Puig megunja és eligazol :D
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3360
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2020.07.01. 07:33:17

Voltak jó rritmusai a meccsnek, de 2 dolog tisztán látszott:
Öreges, alibi tili-toli játék, a spanyol, korábban világverő válogatottnál láttunk ilyet, kiesést jelentett. Ez a játék kevés.
Jelenleg a Barca nincs magasabb szinten, mint egy Atletico, azaz egy közepesen erős csapat, sehol nincs már az a félelmetes világvevő csapat, ezt látni kell, el kell fogadni, tenni valamit.
Suareznek szerintem meg kellene köszönni nyáron az itt létét, vagy ha jön Lautato akkor csere.
Griez helyzete érdekes, megy vagy marad, nem tudom.
Fati és Puig sokkal több meccset érdemelne, van bennük tűz, sebesség! Ők a jövőnk.
Semedo szerintem nagyon jó volt most is, ég és föld ő és Robi. Bár Robertó a kp-ra egész tűrhető módon szállt be.
Vidal nagyon hajt, nagyon akar, 200%-on pörög, de neki nincs meg sajnos az a technikai tudása.
Busit lecserélte Setien, aminek örültem nagyon, de nem 5 perccel a vége előtt kellett volna. Mondjuk ha DeJong egészséges, akkor Busit fel sem raknám a pályára.
Alba meg a világ legjobb balhátvédjéből alibi király lett...
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1419
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2020.07.01. 07:01:23

Peter ugy szolt, hogy nem is ragozom. Öreg nem frissitett gárda és nagyon lassu. Gránitnak nincsen igaza, ez nem edzőkérdés.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3692
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2020.07.01. 06:00:46

A bajnokság elvesztése miatt a továbbiakban játszatnám Araujot és Monchut is.
Peter
Jugador del Barça
Hozzászólások: 220
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2020.07.01. 01:18:23

Ez a keret ennyit tud.....lehet itt az atyaúristen is az edző....Piqué, Lenglet, Busi, Raki, Vidal, Suarez nem lesz már gyorsabb, ha 20 BL-t nyerő edzőnk lenne akkor sem.....Michelin csillagos séf sem tud belevaló, alkalmatlan hozzávalók nélkül bármi ehetőt főzni....Ter Stegen, Puig, Fati, de Jong és Messi azok akiknek Barcelonában a helyük....az összes többi ehhez alkalmatlan
Avatar
gránit
Capitá del Barça
Hozzászólások: 564
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.07.01. 00:37:37

Én is helyesnek tartottam Valverde menesztését, mert két és fél év alatt kirajzolódik egy embernél, hogy hol vannak a határai. És ennél a klub érthetően többet akart. Csakhogy, ha már leváltották, akkor legalább egy jobb edzőt hoztak volna helyette. Erre hoztak egy olyan edzőt, aki soha sehol nem nyert még semmit. Itt csak egy kész koncepcióra lett volna szabad edzőt cserélni. Xavi alapozás nélkül, egyik pillanatról a másikra nem akart beszállni, ő nagyobb kaliber annál, minthogy tűzoltó legyen. Koeman legalább az EB-t meg akarta várni a holland válogatottal, ő is visszautasította a felkérést. Így maradt egy olyan edző, aki elérhető volt, de rosszabb, mint Valverde. Így meg nem volt értelme.

Zsinórban kétszer buktunk úgy két pontot, hogy kétszer is vezettünk. Ennél még annak is több értelme lenne, ha 1-0 után beállnánk védekezni, persze azt is csak pontos játékkal és fegyelmezettséggel lehet sikerrel kivitelezni, nem ilyen pontatlan játékkal. De ennek az életlen, támadójátékot játszani akaró, de nem tudó dolognak nincs értelme. Nem tudnak egy épkézláb helyzetet felépíteni, de azért próbálnak támadni, a védelem fent van a félpályánál, és 50 méteres területek tátonganak mögöttük. Így rontották el a Celta ellen is. Próbáltak támadni, majd labdavesztés, és ott volt mögöttük az üresen tátongó félpálya. Az ellenfél meg 25-30%-os labdabirtoklással is veszélyesebb támadásokra volt így képes, néhány húzásból könnyebben felértek a kapunkig és alakítottak ki helyzeteket, mint mi 70% feletti meddő labdabirtoklással.

A támadójátéknak álcázott, életlen, pontatlan áltámadójáték helyett még egy védekező koncepciónak is több értelme lenne 1-0 után, még ha ez a Barcelonától szokatlan is lenne. De legalább lenne egy koncepció. Most semmilyen koncepció nincs, csak megszokásból próbálnak támadni, támadójáték nélkül. Hamisan próbálnak egy olyan hagyományba kapaszkodni, amire ez a keret nem alkalmas. Ha már Valverdét elküldték, legalább egy olyan edzőt hoztak volna, aki hoz magával egy koncepciót, ezért örültem volna egy védekező szemléletű edzőnek, akivel legalább 1-0-s meccseket lehetne játszani. Akár egy Frank de Boernak is örültem volna. De Sétien... Oké, hogy kirúgták Valverdét, de miért egy rosszabb edzőt hoztak helyette? Valverdével legalább nyertünk két bajnokságot és egy kupát. Semmilyen koncepciót nem hozott magával, csak megszokásból próbálunk támadni, támadójáték nélkül. Ez nem megy. Ha mást is, a csapattól életidegen taktikát is, de valami mást kellene játszani. Erre Sétien nem alkalmas, semmilyen új értéket vagy szemléletet nem tudott hozni a csapathoz.
ALEXDP
Capitá del Barça
Hozzászólások: 524
Csatlakozott: 2008.08.18. 11:37:11

2020.07.01. 00:31:34

Az utolsó fél órát láttam, de ott nem játszottunk rosszul.
Puig üde színfolt, Semedo nekem szimpatikus.
Puig talán legnagyobb baja, hogy nincs kivel összejátsszon, azon a sebességen...
Meglátjuk mi lesz, de ha bukjuk a Ligát, az azért lesz mert megérdemeljük.
Vakmacska
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4886
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2020.07.01. 00:21:02

Azért az is durva volt, hogy:
Lajos akár le is ülhetett volna a kispadra, annyira nem volt játékban. Folyamatosan Vidal érkezett a kapu elé.
Messi a második félidőt szinte végigsétálta. Sokszor látványosan kerülte ő is a labdát. És bizony ez sokszor meg is akasztotta a támadást.
Volt, hogy ahelyett, hogy lendületből vitte volna a labdát, inkább megállt ő is, és megvárta, míg oda a kontralehetőség.
Hiába próbálta Puig pörgetni a játékot, mikor nem volt csatárunk a pályán, és még Messi is alulmúlta önmagát. Mint egy durcás kisgyerek, úgy játszott.
Setien helyében minden mindegy alapon felhoznék csomó fiatalt a B-ből, és őket küldeném fel a hétvégén a pályára.
Avatar
vinszentvega
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 290
Csatlakozott: 2016.09.13. 10:17:08

2020.07.01. 00:20:06

Ezek a tizik... mind a 3 sárgalap műesésért és mehet a labda kifele
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3915
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2020.07.01. 00:18:14

lehet olyan nézőpont, hogy hajtottunk, erős ellenféllel nem volt szerencsénk, a döntetlen igazságos.
csakhogy: azt amit 90 perc alatt Suarez művelt azt hogy lehet büntetlenül megúszni??! egy 9-es csatár akinek a gólokat kellene szállítani, szó szerint semmit nem csinál azt is rosszul :mrgreen:
a másik Alba. kétségtelen volt két mentése és egy visszaapassza Messinek de a többi alibi szabadulás a labdától.
a kis Puig agilitása, Vidal csupa szív játéka (sok hibával sajna) és Semédo remek teljesítménye érdemel még szót nálam. Messi a másodikra igencsak visszavett de ma az ő klasszisa sem segített.
sajnos ilyen csapattal még La Ligát sem lehet nyerni ezt el kell ismernünk.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8908
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.07.01. 00:17:54

Zsono írta:
2020.07.01. 00:10:30
Azt érdekes volt látni, hogy Puig a fakóban még mindig megszokott gyors, vagy egyből visszapassz labdákat adta, és bizony Vidal és Busi ezekre a passzokra az első 20 percben nem számítottak. Egyszerűen elszoktak ettől már. Kívánom, maradjon meg a fiatalok tempója, gondolati és technikai gyorsasága, míg mindenki el nem tűnik mellőlük, remélem mihamarabb.

Teljesen egyértelmű, hogy a Barcelona csapatán egy edző csere, vagy a csapat felforgatása, vagy a Messi által tollba mondott összeállítások sem segítenek.

Kikerülhetetlen ez a válság, törvényszerű. Sokan leírtátok már, hogy ilyen elnökséggel, ilyen gazdálkodással, ilyen fizikai és mentális állapotú, ennek ellenére a világon legjobban megfizetett kerettel, és ilyen szakmai stábban és játékos politikával nem lehet eredményt elérni. Ezt a helyzetet csak elmélyíti a madridi csapatoknak - bátran le merem írni - elkötelezett bírói tevékenység, és az ennek alátámasztására felsorakoztatott VAR.

Minden tiszteletem azoké, akik még szurkolnak, itt, vagy csak magukban, otthon. És csak megértéssel reménykedem, hogy sokan, akik már nem tudnak ide írni, egyszer csak látnak egy minden vonatkozásban új csapatot. Én már csak ennek a majdani Barcának tudok szurkolni, benne a jelen néhány tehetségével.
Mindörökké Barca!
El voltunk kényeztetve az elmúlt cca 15 évben.A foci minden dicsőségével, és igazságtalanságával együtt.(2008-as MU, 2009-es Chelsea, 2010-es Inter, 2012-es Chelsea, 2016-os Atletico, BL címet védő Real Madrid stb)

Az elnökség idei legjobb döntése volt Valverde menesztése. Hogy miért?
Ha ő lenne itt, továbbra is ő lenne a bűnbak, és elhinnénk hogy vele van a baj elsősorban, és nem a kerettel és az átigazolási politika széttrollkodásával Bartomeuék által.

Puig és Fati képviseli a fényes jövő apró szikráját abban a sötét alagútban, ami a Milan-MU felé vezeti szeretett klubunkat.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2020.07.01. 00:19:01-kor.
mvik
Jugador del Barça
Hozzászólások: 240
Csatlakozott: 2009.06.05. 22:43:57

2020.07.01. 00:10:38

Ez a bíró szerintem azt hitte, hogy ovisoknak vezeti a meccset, vagy én nem tudom, 3 ilyen alamizsna tizit befújni (nem mondom, mindet belehetett mert volt kontakt, de akkor is), a régi idők nagy védői ilyenkor fogják a fejüket. Carasco minden egyes kis érintésnél már borult is, még szerencse hogy nem volt nagyobb szél a meccsen mert akkor folyamatosan fetrengett volna, mert az is feldöntené :), könyörgöm a második tizijüknél Semedo az ég világon semmit nem csinált csak futott vissza, annak a gyászhuszárnak meg véletlenül eltalálta a sarkát, de még csak rúgó mozdulat se volt meg semmi csak futott basszus.... De persze az elmúlt pár meccsen Lajos meg Messi ezeknél a tiziknél százszor nagyobbakat kaptak és az meg semmi nem volt.....
mvik
Zsono
Jugador del Barça
Hozzászólások: 171
Csatlakozott: 2017.12.10. 21:12:36

2020.07.01. 00:10:30

Azt érdekes volt látni, hogy Puig a fakóban még mindig megszokott gyors, vagy egyből visszapassz labdákat adta, és bizony Vidal és Busi ezekre a passzokra az első 20 percben nem számítottak. Egyszerűen elszoktak ettől már. Kívánom, maradjon meg a fiatalok tempója, gondolati és technikai gyorsasága, míg mindenki el nem tűnik mellőlük, remélem mihamarabb.

Teljesen egyértelmű, hogy a Barcelona csapatán egy edző csere, vagy a csapat felforgatása, vagy a Messi által tollba mondott összeállítások sem segítenek.

Kikerülhetetlen ez a válság, törvényszerű. Sokan leírtátok már, hogy ilyen elnökséggel, ilyen gazdálkodással, ilyen fizikai és mentális állapotú, ennek ellenére a világon legjobban megfizetett kerettel, és ilyen szakmai stábban és játékos politikával nem lehet eredményt elérni. Ezt a helyzetet csak elmélyíti a madridi csapatoknak - bátran le merem írni - elkötelezett bírói tevékenység, és az ennek alátámasztására felsorakoztatott VAR.

Minden tiszteletem azoké, akik még szurkolnak, itt, vagy csak magukban, otthon. És csak megértéssel reménykedem, hogy sokan, akik már nem tudnak ide írni, egyszer csak látnak egy minden vonatkozásban új csapatot. Én már csak ennek a majdani Barcának tudok szurkolni, benne a jelen néhány tehetségével.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8908
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.07.01. 00:09:59

0 kupás év...Szomorú nap ez a mai(is).

De inkább így veszítsünk Liga trófeát, minthogy 11 fordulóval a vége előtt lezárt bajnokok legyünk.


Nagyon sokat kell fejlődni, ez nem 1 év lesz.
Sok sikert az új elnöknek, remélem nem Bartomeu utódja lesz!
Olcha
Barça C
Hozzászólások: 13
Csatlakozott: 2018.06.28. 19:31:15

2020.07.01. 00:07:41

Messi (jé), Riqui Puig (már legalább 1 éve az első csapatban lenne a helye), Semedo nagyon nagyot mentek a meccsen.
Tulajdonképpen a védelemmel sem volt akkora gond..
..viszont Suárez miért kezd? 70.percben, ha beállítaná a kedves edző úr akkor egész masszív 20 percet lenyomna.
Úgy megnéztem volna egy FATI-BRAITHWAITE-MESSI kezdő triót..
Mascherano14
Jugador del Barça
Hozzászólások: 112
Csatlakozott: 2018.01.04. 00:19:27

2020.07.01. 00:05:42

Érthetetlen meccselés. Suarez az 5. perc környékén megérett a cserére, de végig nézheti belülről, Vidal hajt, de katasztrófa, Alba jól kiosztja Puig-ot, de nulla. Mikor Pique a középpályán próbál labdát szerezni, a középpályásaink csak nézik. Messi elég jól lefogyott és igyekszik, de a többiek kevesek mellette. Semedo megint jó, Fatival még jobbak, ezért kellett volna Fati sokkal hamarabb. Griezmannal meg szívóznak, el akarják adni?
Carrasco-n nem látszanak a kínai évek, remek játékos.
Avatar
vinszentvega
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 290
Csatlakozott: 2016.09.13. 10:17:08

2020.07.01. 00:04:21

Most akkor Suarez megkapta bonuszkártyát, ami miatt nem cserélhetik le soha többet? Rossz nézni, ahogy csetlik-botlik.... Ennyi erővel berakhatná Pique-t is 9-esebe.....
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Zsolti
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5949
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:34:54
Tartózkodási hely: ,,!,.
Kapcsolat:

2020.07.01. 00:04:14

Kocka2013 írta:
2020.07.01. 00:01:42
Az mindent elmond erről a párosról meg erről a csapatról hogy egy félig küzdős hajtós meccsen ahol 60.ban elég fáradt a csapat, egy Roberto az elképzelés arra hogy felrázza a közepét.... Puig a 90.ben is becsuszott és probált sprintben közlekedni addig Suarez nem futott 5 km-t a meccsen mégis fent maradt. 84. 90. perc gondolom időhuzo csere mer csak egy idióta gondolhatja hogy ennek más értelme van. Remélem a holnapi napon elküldik mind2-t lesz ami lesz szezon végéig, és tegyük össze a kezünket hogy az elnökválasztásig valaki értelmes ujragondolt koncepcioval lép előre ezeket meg elzavarják..
Tok mindegy ki jon ide eddzoskodni, amig itt van a Messi, Lajos, Busi, Alba, Pique kemenymag, addig ez a lotyoges lesz.:)
Válasz küldése