Bajnoki Mérkőzések 19-20

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 18667
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2020.07.17. 08:24:44

Xavier Hernandez írta:
2020.07.16. 23:36:33
Ez a meccs nem Busin ment el, kár őt fikázni.
Szerintem meg bőven megérdemli Busika a fikát, nem elsősorban ezért a meccsért, hanem mert évek óta kerékkötő. Ez mondjuk nemcsak az ő hibája, hanem mindazoké is, akiknek bármi köze van ahhoz, hogy ő még itt van, sőt, még rendszeresen játszik is. :evil: Nem akarok persze mindent a nyakába varrni, mert több más játékosunk rohadt gyenge teljesítménye is kellett ehhez a gyalázatos szezonhoz, de őt már évekkel ezelőtt le kellett volna építeni. :!:
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19485
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2020.07.17. 08:14:08

Gratulálok a madridnak, idén ők voltak a kevésbé rosszak. Több hozzáfűznivalóm nincs.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
Sinya22
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2023
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2020.07.17. 08:03:38

Suarez lenyilatkozta,hogy elment a bajnokság,azért várta volna az ember,hogy megpróbálnak mindent a győzelemért,hátha bukik a madrid,hiszen matematikai esély volt,a sírból is vissza lehet hozni mindent,vagy elbukni,ezt nekik kellene tudni a legjobban.

5 pontot vesztettünk az osasuna ellen csak. :D
drobika
Capitá del Barça
Hozzászólások: 526
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08

2020.07.17. 07:45:28

,,A védelemmel nem lenne gond, ha nem kellene sprintelni.,,

A mai fociban hol van olyan,hogy nem kell egy játékosnak sprintelni? Főleg védekezésben, ahol az egész csapet fent van, kézilabdát játszik és mögötte negyven ötven méteres terület van? Ha nincsenek gyors védőim, nem játszom ilyen taktikával.
Ráadásul a középpályánkat egy pillanat elatt játszák át,és csak az a kérdés,hogy TS tud e csodát bemutatni, vagy a csatár bénázza el. A védőinknek esélye nincs.
Vakmacska
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4886
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2020.07.17. 07:36:34

Sajnos a helyzetről QS tehet a legkevésbé.
A játékosok meg megsértődnek, ha a másodedző megmondja nekik, hova menjenek ezzel a teljesítménnyel.
Ez a keret semmire nem jó.
A védelemmel nem lenne gond, ha nem kellene sprintelni.
Kontrára kellene játszani, de kivel? Egyedül Grízes képes most arra. Dembele sérült, de Pool ellen láthattuk, hogy mire képes.
Esetleg Fati? Oké. De Lajosunk meg eltököl mindent. Messi is lszar már rég mindent.
Akiket be kellett/lehetett volna építeni, mind eladták. Puignak és Fatinak rohadt nagy mázlija van, hogy Dembi és de Johng lesérült.
Ahogy Ini, Xavi érezte, hogy ők ide már kevesek, éreznie kellene a többieknek is. Vagy érzik?
Lajos hiába mondta két éve, hogy nem bírja már, nem törődnek vele.
LE már érezte, hogy itt bajok lesznek. Már ő is kezdett visszaállni, ahogy EV is. Csak neki még volt egy gyor Messije meg Lajosa, akikkel lehetett kontrázni.
Most már ez sincs. De lenne hozzá egy Grízes, de mégsem próbáljuk ezt kihasználni.
Az elcseszett játékospolitikával meg elérték, hogy ne legyen csere kh, csere kp, csere csatár, és kuncsorogni kelljen a ligánál egyért
drobika
Capitá del Barça
Hozzászólások: 526
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08

2020.07.17. 06:37:19

A tegnapi meccstől várt még valaki valamit? Azt sajnálom.hogy a Tippmixen nem játszottam meg a meccset 2-esre.
Kézilabdát játszunk a fociban. Hatos fal előtt körbe körbe járatjuk a labdát,és az ötösig próbálunk bemenni. Tiszta helyzetből sem lő senki kapura 20 méterről. Ezt ma már midneki kivédekezi. Ugyanakkor középpályás, vagy egyéb labdavesztésből azonnal simán lekontráznak benünket és az eredmény szinte mindíg kapott gól. TS nálunk véd és nézzük meg a kapott gólok számát.
Ehhez a teljesen lenullázott taktika mellé jönnek a fejtől bűzlik a hal címmel jellemzhető generális problémák, mindenki leírta, kár ismételni.
Messi nyilatkozata meglepően őszinte volt,az is nagy meglepetés volt,hogy ő nyilatkozik,főleg abban a helyzetben meccs után. Nem volt véletlen..
Ha nem tudnám,hogy a pénz ural mindent,akkor megkérném az egész elnökséget, edzőt,hogy a Barcelona érdekében húzzon el innen minél messzebb.
vidra
Jugador del Barça
Hozzászólások: 112
Csatlakozott: 2018.05.06. 23:33:21

2020.07.17. 05:10:40

Nagyon gyenge a taktika. Nem tudom, mit lehetne, de nem látok benne semmi távlatot, semmi kísérletezést. Legalább azért veszítenénk, mert kipróbáltak valami új elemet, ami idővel működni fog. Az egész olyan nekem, mintha mindenkinek kötelező lenne rosszul játszania.
Pl. Semedo egy nagyon szemléletes példa. Gyors és ügyes gyereknek tűnik, de mindig olyan, mintha 2 csel után rászólna valaki, hogy -elég fiacskám, passzold le (Messinek) és takarodj vissza a helyedre!
Lehet, hogy ez 10/6 fontos így, mert amúgy gólt kapnánk a helyére kontrázva, de a) így is gólt kapunk, b) a passzok általában értelmetlenek és rosszak c) legalább még fel is bsszuk magunkat, hogy ott volt a lehetőség, de elszalasztottuk.
Griezmann esetében is ugyanez. Teljes máshogy használjuk, mint ahogy kéne.
Aki azt mondja, hogy ez a csapat minden edzővel rossz lenne, azoktól kérdezem, hogy ezt mernék-e állítani arra az esetre is, ha Klopp lenne az edző?
zsoltfree
Capitá del Barça
Hozzászólások: 615
Csatlakozott: 2006.01.10. 11:45:38
Tartózkodási hely: Budapest

2020.07.17. 00:45:58

Én csak azt nem értem, hogy egy Laportát elzavartak, de ezeket megtűrik? Ezek a sociok teljesen degeneráltak. Laporta tényleg szarból épített várat, aki előtte is drukkolt a Barcelonának, annak ezt nem kell magyarázni. Ennek a szemét és inkompetens elnöknek volt annyi irgalmatlan mazlija, hogy amikor újra választás volt, pont triplazott a csapat.

Pedig ez a mai érzés amit most mindannyian érzünk nem most kezdődött és sajnos nem most fog befejezodni. Oké még van lehetőség bl-t nyerni, amit a Madridi triplazas óta tudjuk hogy mákkal is lehet nyerni, de azért mi sosem voltunk az a híresen mazlista csapat.

Gyakorlatilag csak kapus szinten vagyunk rendben mondjuk 2-3 éves távlatban, egyébként nagyon nem. A jelenlegi sztárjaink ha egy csoda edző újra rabeszelne őket a focira, akkor is szinte mind 30 felett van már, ahol minden év ajándék már...

Igen is papiron egyébként erősek lennénk és szerintem tényleg egy jó edző kellene első sorban. Emlékezünk hogy Pep is mennyi b csapatos fiatalt beepitett akiből azt hitte mindenki ő lesz a következő félisten. Aztán miután elmentek innen kiderült, hogy akkor és ennél az edzonel és ennek a csapatnak volt csak jó. Egyébként jobb esetben is csak spanyol kozepcsapatban vannak.

Az is jó még, hogy gyakorlatilag a csőd szélén lehetünk. A legnagyobb bértomeg a miénk. Amihez jön 0 kupa, és kB új sztárok híján a marketing büdzsét is meg lehet jövőre nézni... Játékos eladás felejtős. Senki sincs formában, de legalább iszonyat pénzt keres, ami miatt nehezebb eladni.

Stegen nem kérdés. A cseréje viszont nekem felesleges. Ér valamit, soha sem játszik, úgy is le fog lépni. Én helyette valami idős olcsó b opciót tartanék csak fent mint pl pinto volt. Minek igazolni x évente cserekapust tíz milliókért?

Messi, Suarez, Bosquets, Pique, Alba tengely maradjon, mert bennük lehet x faktor, de eléggé 30 feletti mind. És ez a mezonyjatekosok fele. A sebesség már szinte minden látszik, és ennyi idősen tényleg minden jó év ajándék.

Roberto amolyan mindenesnek maradjon. De Jongot és Griezmannt be kéne építeni. Én egyébként coutinhora is ezt mondanám.

Langlet és Semedo jó, de nem egy Puyol vagy Dani alves szint.

Fati és Puig remélem tudnak még így fejlődni és én lehet azért itt marasztalnám Alenat is.

Nekem a csereknek szerződtetett emberek ugyanaz a kategória, mint Neto. Jó játékosok de látszik, hogy nem lesznek soha barca szint, de több 10 millaba kerulnek, akkor meg minek? Ilyen Firpo és Braithwaite is. Előbbi szintet nehogy már Miranda vagy Cucurella ne tudta volna hozni 5-öd annyi fizubol és igazolási díj nélkül. Ráadásul saját nevelés. Ugyanez igaz ha Braithwaite és Carles Perez hasonlat is.

Umtiti és Dembele nem számít milyen jó volt, ennyi sérüléssel meg kell tőlük válni. Vidaknak voltak jó meccsei, de ő sem a jövő embere, nagy fizuert menjen nyugodtan. Rakiticcel együtt.

Nem írok senkit, hogy ki jöjjön. Mert először elnökváltás kell (Laporta?, Font). Ha lesz egy stabil elnök aki nem hagyja elszallni a fizukat, és stabil hátteret biztosít, akkor jöhetne mondjuk Xavi. Akivel talán jönne Puyol is. És ez után lenne értelme megvalni azoktól akit az edző úgy gondol és olyanokat igazolni aki az edzőnek kell! Ez egyébként jövőre simán jó lehetne már, mert a realnal is kB hasonló gondok vannak és azért a bajnokságban simán foghatoak. A bl-hez azért több kell. De ki tudja, egy éles valtassal azért lehetne bármi. De a váltás csak akkor lenne jó ha az elnökkel kezdjük. Aztán edző. Aztán játékos. Mert minden más csak foltozas lenne a jelenlegi hezagokon, és majd bízzunk az egyéni villanasokon amik meccset döntenek el....vagy nem.
Peter
Jugador del Barça
Hozzászólások: 217
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2020.07.17. 00:21:55

Ilyen kerettel ez az ezüst igazi bravúr.... =D> =D> =D>
A fiúk bíznak magukban.....jövőre újra együtt.....és csoda lenne a bentmaradás is a ligában :lol:
Avatar
Xavier Hernandez
Barça B
Hozzászólások: 68
Csatlakozott: 2018.01.04. 22:42:42
Tartózkodási hely: Budapest

2020.07.16. 23:36:33

Ez a meccs nem Busin ment el, kár őt fikázni. 1:1 vagy 1:2, tök mindegy, 5:0-ra kellett volna nyernünk. Semmi koncepciót nem láttam a mérkőzés alatt, tragikus volt az egész. Persze nem volt már tétje, de ez akkor is gyalázat. Setién semmit nem tett hozzá ehhez a szezonhoz, olyan az összkép, mintha fél éve nem lenne edzője a csapatnak, el kell hajtani a másodedzőjével egyetemben, teljesen alkalmatlanok, ez nyilvánvaló. Felesleges erőltetni ezt a típusú játékot, már rég kiismerték az ellenfelek, nincs meglepetés, nincs lendület, mennek az oldalpasszok, néha van egy-két kiugratás, amiből születik egy gól, amit aztán VAR rendre offside-nak jelez. Ennek a fajta játékstílusnak betett a videóbíró, már a sokadik olyan meccset látjuk, ahol hasonló szituációkba futunk. Emiatt nincs akciógól, rögzített helyzetekből néha beesik egy-egy, de ez nyilván kevés a bajnoksághoz. A játék csúnya, eredménytelen és dögunalom, ehhez képest Valverde idején is szuper meccseink voltak. Ma szinte bármelyik spanyol csapat izgalmasabb, élvezhetőbb focit játszik, mint mi, sose gondoltam volna, hogy így múlik el a Barca dicsősége :(.
akos1974
Barça B
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2007.07.15. 13:18:10
Tartózkodási hely: Sárvár

2020.07.16. 23:29:51

Rendkívül csalódott az ember amikor az általa imádott csapat ilyen lelketlen, semmitelen semmit nyújt. Már sajnos elég régóta lejtmenetben van a csapat. És ennek javítására semmit nem tett sem a csapat sem a vezetőség. Azt hiszem hogy addig itt semmiféle változás nem lesz míg egy olyan edző illetve vezetőség lesz, aki meg meri lépni a teljes megújulást.
Nem tudom ki hogy gondolja, de én szerintem óriási változás kell a játékos keretben. Sajnos ez nem fog egyik napról a másikra bekövetkezni. Ezért ínséges időkre kell számítani. Ez a bajnokság már jópár fordulóval ezelőtt elment. Nem is hittem nagyon onnantól fogva amikor a Madrid beelőzott. Láttam én már "gyenge" Barcelonát. De akkor sem volt ez a lötyögő semmitelen semmi játék.
Nem is értem a pártoló tagokat miért nem zavarják el ezt a bandák.
Barca for ever
Avatar
crixus
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1318
Csatlakozott: 2014.03.14. 14:43:58

2020.07.16. 23:26:26

Most lattam az eredmenyt. Szegyenletes, de tovabbra is megerösit abban amiröl beszeltem. Ha rekordon aluli pontszammal vegzünk es kiesnenk a BL-böl a Napoli ellen akkor talan megmozdulna valami a sociok szintjen is. Tavaly 87 ponttal +54es golkülönbseggel nyertünk. 2017/18-ban 93 ponttal es +70es golkülönbseggel. Lucho harom szezonja (pontszam/golkülönbseg): 90/79, 91/83, 94/89. Iden maximum 82 pontot szerezhetünk es +43as a különbsegünk. Referenciakent ideteszem meg Martino szezonjat: 87 pont, +67es golkülönbseg. A BL-szerepleseket tekintve is ne mondja nekem senki hogy nem lathato a csapat folyamatos gyengülese. Ennek ellenere ült Valverde es most ül Setien a kispadon es all ugy a keret ahogy. Ennel lejjebb mar tenyleg csak a 2008 tavaszan volt a csapat - annak aki emlekszik ra. Nem szeretnem hogy megint olyan helyzet alljon elö, pedig jövöre realis esely van ra.

Bob ne mondd mar hogy erthetetlen volt az edzövaltas. Ami erthetetlen az az hogy miert nem mar tavaly nyaron valtottunk.
aszim
Barça B
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: 2019.02.11. 21:19:48

2020.07.16. 23:17:08

Szerintetek Nápolyban mennyire örülnek most? Az évszázad leggyengébb Barcelonáját kapták ki. Én ebből nem látok felépülést a BL-re.
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 18573
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2020.07.16. 23:10:47

Ez egy rendkívül viszontagságos, fura szezon volt. Kezdve a számomra érthetetlen edzovaltassal (bajnoki elsőnél nem emlékszem lett volna edzovaltas), világban tomboló víruson át. A szünet után teljesen szetesve tértünk vissza, s nem így persze, hogy el is ment sajnos a bajnokság. Nagyon szomorú vagyok, én mindig hittem a veksokig a bajnoki cím előtt, számomra mindig ez a szezon legfontosabb címe és ertekmeroje. Sajnos elbuktunk, nem jött össze az újabb címvedes. Nem marad más mint meghajolni az új bajnok előtt és gratulálni, ők haraptak, akarták, kiszenvedtek. Ez kellett, minden meccsuket nyertek a szünet után, ez mindent elmond. Belőlünk a tűz, akarat borzasztóan hiányzott. Gratulálok a Real Madridnak. Bízok benne osszetudjuk magunkat kapni, s cél a Liga visszaszerzése, új edzővel, új játékosokkal ez a jövő zenéje, de az akaratának, a nem csak megszeretnem nyerni, hanem megakarom nyerni a bajnokságot érzést vissza kell szerezzük.
Kép
Kép
Kép
Tomix354
Capitá del Barça
Hozzászólások: 676
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2020.07.16. 23:08:31

Utolsó meccset szerintem már felesleges megnézni. Ezzel még együtt tudnék élni, de ugyan ez lesz a következő szezonban is.

Mes que un club meg a we color football szajkózásra telt a vezetőségnek az utóbbi években.

Egyébként gratulálok a Reálnak, védelmet szépen össze rakták, jelenlegi gyenge bajnoki színvonalban ez címet ért nekik.
Avatar
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8908
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.07.16. 23:07:16

Vakmacska írta:
2020.07.16. 23:01:34
Remélem az utolsó meccsen is alázni fogják őket.
Hátha lesz bennük egy kis lelkiismeret-furdalás.
Ugyan mit számítana egy már tét nélküli bajnoki meccs, ha az sem számított hogy egy AS Roma felgyalulja velünk a gyepet, és utána ugyanezt megcsinálhatta a Liverpool is mikor 90 percre volt a BL döntő 3 gólos előnyről.

Ha ezeknek a történelmi buktáknak nem volt komoly következménye, akkor ennek sem lesz, majd jönnek a szokásos kifogások, meg hogy amúgy is jók vagyunk mert idén először kapunk ki otthon, a teljesítmény megkérdőjelezhettetlen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2020.07.16. 23:08:45-kor.
Mascherano14
Jugador del Barça
Hozzászólások: 112
Csatlakozott: 2018.01.04. 00:19:27

2020.07.16. 23:02:24

Ez kegyetlen rothadás szagú volt. Látszott, hogy páran akarnak, de Busi és Raki már őrülten lassú, és nem látszik a koncepció.
Vakmacska
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4886
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2020.07.16. 23:01:34

Remélem az utolsó meccsen is alázni fogják őket.
Hátha lesz bennük egy kis lelkiismeret-furdalás.
Szerencséjük, hogy nincsenek nézők, mert biztos lenne zsebkendőlenetés.

A saját imidzsüket rombolják le ezzel a teljesítménnyel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2020.07.16. 23:02:50-kor.
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12398
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.07.16. 22:58:35

Osasuna is elver minket :lol:
Ez az EV-Setien-Barto trió lezüllesztette a klubot, mi lettünk a spanyol Milan.

Busquets mint egy falat kenyér kellett a meccsnek :lol:

Kár, hogy megvalósult amit júniusban mondtam, hogy a real lehozza hibátlanul, mi meg még vesztünk pontokat, de evidens volt.

lehet var-ozni, de hibátlanul lehozták a covid utáni meccseket, gólt is alig kapva, nem volt kérdés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2020.07.16. 23:05:46-kor.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Avatar
fanbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1719
Csatlakozott: 2010.05.15. 09:11:15
Tartózkodási hely: Kolozsvár

2020.07.16. 22:58:25

Vakmacska írta:
2020.07.16. 22:45:56
hau30 írta:
2020.07.16. 22:40:01
Gyerekek mi megy a Real meccsen!!! Nyilván megérdemlik a bajnokságot,de ekkora kamu tizire mi szükség???? És utána elbassza Ramos a legurítást és újrarugatja!
nekem sokszor megfordult már a fejemben, hogy őket belül vajon mennyire érdekli, hogy több BL-t, meg bajnokságot nem tisztán nyern(t)ek meg?
Hát akkora komédia biztos nincs, mint amit Busquets művelt. Hogy lehet elnökséget buktatni végre? Mit kell csinálni, hogy vége legyen ennek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanbarca 2020.07.16. 22:58:43-kor.
més que un club
Tomix354
Capitá del Barça
Hozzászólások: 676
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2020.07.16. 22:58:04

Busi =D>
Minek is egyébként futni, én vagyok a hülye, hogy leültem nézni a meccset.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tomix354 2020.07.16. 22:58:52-kor.
Vakmacska
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4886
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2020.07.16. 22:45:56

hau30 írta:
2020.07.16. 22:40:01
Gyerekek mi megy a Real meccsen!!! Nyilván megérdemlik a bajnokságot,de ekkora kamu tizire mi szükség???? És utána elbassza Ramos a legurítást és újrarugatja!
nekem sokszor megfordult már a fejemben, hogy őket belül vajon mennyire érdekli, hogy több BL-t, meg bajnokságot nem tisztán nyern(t)ek meg?
Avatar
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8908
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.07.16. 22:40:26

Itt legalább akkora(de inkább mégnagyobb) takarítás+jó igazolások kellenének és a fejek rendbeszedése mint amit Luchoék csináltak 2014 nyarától.

De ehhez egy értelmes elnök teljes hozzájárulása, és egy karakán edző kellene, mert amíg a kezdőcsapat fele szent tehén, akik fásultak és teljesítménytől függetlenül a kezdőcsapatban bérelt a helyük, addig itt nem lesz komoly változás.

Számomra Stegenen, és Messin kívül(neki is meg kellene találni az optimális feladatkört, az hogy egész meccsen a kezdőkörtől kell indítania, és kapu elé érkeznie az nem optimális) nem lenne érinthetetlen a nyár folyamán.

Piquét is kedvelem, de már évek óta a 2014 őszi fejben 0 formáját mutatja, nem pedig a 2015 tavaszit.

Ha úgy őszintén a játékosok teljesítményét nézzük, normális esetben nem sok mostani egyén férne be a kezdőbe, itt sajnos nem 1-1 leeresztett játékosról van szó, hanem arról hogy az idei brutálgyenge szezon is rosszabb lenne egy kivételes Stegen, és sokszor még mindig lehetetlent megoldó Messi nélkül.

Griezmannal is éreztem hogy nem lesz jó vége, de hogy 120 millióért vettünk egy gyengébb kiadású Pedro szintet az kabaré.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2020.07.16. 22:46:06-kor.
hau30
Capitá del Barça
Hozzászólások: 546
Csatlakozott: 2008.05.19. 19:31:35
Tartózkodási hely: Pécs

2020.07.16. 22:40:01

Gyerekek mi megy a Real meccsen!!! Nyilván megérdemlik a bajnokságot,de ekkora kamu tizire mi szükség???? És utána elbassza Ramos a legurítást és újrarugatja!
Vakmacska
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4886
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2020.07.16. 22:36:20

Ha ezt a gólt Benzema rúgja, megadják. Ahogy a tizit is, ha ő esik át a kapuson
Válasz küldése