Mostanában ha 2 hetente megnyitom ezt az oldalt, a fórumot pláne, lehet hogy ez egy égi jel

Nem pártoltam el a csapattól, nem azért…
Azóta ugyanúgy beszélgetünk, de nem minden nap. Ő nagyon akarja hogy újra együtt legyünk majd itthon, szerintem én is, mivel emberileg nagyon ott van (mindenre elszánt céltudatos, szorgalmas stb mint én.), külsőre bejön, ágyban meg nő nem tud többet adni. És anno ő jött rám, nem én rá. Ettol függetlenül ismerem a nőket meg úgy az életet, nem fogok Dunába ugrani ha valamiért nem jön össze ez a kapcsolat újra.
Én időközben kijöttem Ausztriába világot látni meg pénzt keresni( az otthoni rezsim havi 5-700 azt nem tudtam megkeresni a pénzemet meg nem akartam felélni) , úgyhogy jelenleg egyikünk sincs otthon, majd áprilisban tali.
Össze johettem volna mással, de minek ha csak állandóan hozzá hasonlítgatnám, meg ő se talált volna még egy olyan gyereket mint én (önbizalom van

)
Rossz a távkapcsolat, nem is kapcsolat, de ez van, ilyen az élet, néha áldozni kell.
Egyikünk se nyaralás miatt ment másik országba.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”