Nagybetűs LEGENDA!
Iniesta, your football will live on forever. pic.twitter.com/bjrCf6GBIJ
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 8, 2024
Akkor ott leszek, köszi!MatyiG írta:Jöhetsz simán, körülbelül 20-an leszünk.Messidona10 írta:A focira hányan jelentkeztek eddig? Beférek még anélkül, hogy szétbarmolnám a csapatokat?
Nem annak indult, de az lett belőle. De jöhetnek nem Penyák is.Messidona10 írta:Hali! Ez penyás rendezvény? E-mailt kapunk majd róla? Ha nem, egy pár részletért hálás lennékMatyiG írta:Jövőhét szombaton lesz találkozó - facebookon szervezzük -, focival és este meccsnézéssel. Aki esetleg jönne, jelezze.
Hali! Ez penyás rendezvény? E-mailt kapunk majd róla? Ha nem, egy pár részletért hálás lennékMatyiG írta:Jövőhét szombaton lesz találkozó - facebookon szervezzük -, focival és este meccsnézéssel. Aki esetleg jönne, jelezze.
Ez még mindig áll.S.Agüero írta:Előre szólok - akit esetleg érdekel -, hogy június 23-án lesz a nyári találkozó, legalábbis egyelőre úgy tűnik, szóval aki szeretne majd jönni, az jelezzen előtte, mert nem itt lesz szervezve, hanem facebookon.
Jó ötlet, kocsmasportokban otthon vagyok.Scorpion írta:Sziasztok!
Barca-Juve meccsnézéshez kellemes helyszínt találtam!
Paulanerhez képest jelentősen mérsékeltebb árak, projektoros meccskivetítés van, továbbá a helyszínen van csocsó, darts és biliárd is, szóval még játszani is lehet
Lényeges, hogy cseh sörök kaphatóak és az egyetemistáknak vannak diákkedvezmények!
A hely neve: Ex-klub.
https://www.facebook.com/exklub2014/
Ez a Gellért tér és a Móricz között van.
A hely akár fix barca meccsnéző is hely lehet, mert minden adott
Ha van kedvetek hozzá, akkor akár valamikor egy barcás kocsmasport versenyt is össze lehet ott hozni meccsnézéssel egybekötve
Szerintem ettől nem kell tartanod, ha már egy pesti találkozót is egyre nehezebb megszervezni, és elég embert hívni.MQuCsabi írta:Beszarnék, ha összehoznánk
Voltam Udvarhelyen 2007-ben egy négycsapatos futsal kupán, elmentünk ott vmi diszkóba, életem egyik legjobb bulija volt, asszem akkor még nem vágták le a nullákat a leiből, úgyhogy valami vállalhatatlan összeget adtam a pultosnak "enyhén" ittasan, utánam jött, és visszaadta a pénzt.csabooo írta:Hehe, ha megszervezzuk itt nem lesz hiany egyikbol sem Sajat fozt, 2 fele + minden fajta sor, kiveve a Heineken gyartmanyokat .. na meg azert a borosok sem fognak bojtolnirecrea írta:Vagy csak küldesz szilvapálinkát meg Csíki sört
Hol laksz amúgy?
Szekelyudvarhely mellett, Szekelykeresztur
Hehe, ha megszervezzuk itt nem lesz hiany egyikbol sem Sajat fozt, 2 fele + minden fajta sor, kiveve a Heineken gyartmanyokat .. na meg azert a borosok sem fognak bojtolnirecrea írta:Vagy csak küldesz szilvapálinkát meg Csíki sört
Hol laksz amúgy?