Segítség kéne
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Más tèma ès nem találtam abolhapiacot:
Van valakinek elfekvőben HUN baseball sapkája? Budapesten. Sos kellene mai napon.
Köszi, ha valaki kisegít, vagy van infoja, hogy hol lehet kispènzèrt hozzájutni.
Van valakinek elfekvőben HUN baseball sapkája? Budapesten. Sos kellene mai napon.
Köszi, ha valaki kisegít, vagy van infoja, hogy hol lehet kispènzèrt hozzájutni.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Hello,
Same shit in here. Ugyan úgy működik minden, ahogy a gazdájuknál is. Ahogy megvettèk a upc-t, egyre romlott. Akadozik, lassú, most legalább a box frissítèssel mèg a menüjèt is elszabták.
Tcom megbízhatóbb, ha jó hel,en laksz. Anyámnál a panelban elèg sokszor lehal. Gondolom az a sok acèl árnyèkol vagy nem tudom.
Cserèbe mèreg drágák, èn ezèrt nemváltottam mèg.
Same shit in here. Ugyan úgy működik minden, ahogy a gazdájuknál is. Ahogy megvettèk a upc-t, egyre romlott. Akadozik, lassú, most legalább a box frissítèssel mèg a menüjèt is elszabták.
Tcom megbízhatóbb, ha jó hel,en laksz. Anyámnál a panelban elèg sokszor lehal. Gondolom az a sok acèl árnyèkol vagy nem tudom.
Cserèbe mèreg drágák, èn ezèrt nemváltottam mèg.
Sziasztok!
A minap frissítést kapott a Vodafonos médiaboxom és valami eszméletlen f. st csinálnak a menürendszerből+ a hétnapos visszanézési beállítást is eltávolították belőle, meg sorolhatnám a többit is... de inkább kérdeznék.
A kérdéseim.
1. Van Vodafonos kábeltévéje itt valakinek, akinek van hasonló tapasztalata?
2. A Telekomos mennyire jó? Mi a tapasztalat róla?
A minap frissítést kapott a Vodafonos médiaboxom és valami eszméletlen f. st csinálnak a menürendszerből+ a hétnapos visszanézési beállítást is eltávolították belőle, meg sorolhatnám a többit is... de inkább kérdeznék.
A kérdéseim.
1. Van Vodafonos kábeltévéje itt valakinek, akinek van hasonló tapasztalata?
2. A Telekomos mennyire jó? Mi a tapasztalat róla?
- Hunter91
- Capitá del Barça
Sziasztok! Segítsetek kitölteni egy kérdőívet egy szakdolgozathoz. Kifutunk az időből.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... form?pli=1
Ezer hála, előre is!
Edit: Köszi mindenkinek! Meg is vagyunk.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... form?pli=1
Ezer hála, előre is!
Edit: Köszi mindenkinek! Meg is vagyunk.
Felmész a Sevilla oldalára és megveszed ott bankkártyával.DaVeR írta: ↑2024.02.11. 21:33:22Nem vagyok biztos benne, hogy a legjobb helyre írom, de úgy érzem a LaLiga kategóriába beleférhet szóval szeretnék tanácsot kérni tőletek, mivel Március közepe/vége fele tervezek Málagaba menni egy pár napra és mivel még nem voltam soha semmilyen Spanyol meccsen, se városban, így elgondolkoztam, hogy netán mivel relatíve közel van Sevilla esetleg elmennék egy meccsükre. Azonban nem ismerem a spanyol szabályozást, vagy hogy milyen felületekről lehet biztonságosab meccs jegyeket keresni, vagy ez hogyan működik. Van valakinek ilyenben tapasztalata? Mert Barca oldalról hallok olyanokról, hogy a bérletesek adják el egy-egy meccsre a hely jegyüket, de túl sok nálam a kérdőjel Előre is köszi és remélem maradhat az üzenet
A március 17-i, Celta Vigo elleni meccsre 38 euróért vehetsz jegyet most is.
Kiválasztod a helyet, megadod az adataidat (név, email, igazolvány száma) és kifizeted kártyával.
Pdf-ben megkapod a jegyet emailen. A kapunál megmutatod a jegyet/QR kódot és az igazolványod.
Pontosan úgy működik, mintha repülőjegyet vennél.
Üdv!
A legegyszerűbb a google, de pl.: fusion 360, TinkerCAD, FreeCAD, SketchUp free, stb....
Elsőre nem biztos, hogy bármelyikkel sikerül, de gyakorolni kell és menni fog.
- Guille
- Capitá del Barça
Én sem erőltetném az MTB-t, főleg, ha nem terepen akarod használni.davi10 írta: ↑2023.08.29. 20:08:52Hervis-es / Decathlon-os biciklikkel van valakinek tapasztalata? 100-as körül szánnék rá, és annyiért főleg ezeknél a helyeknél találtam olyanokat, amik külsőre is egész rendben vannak. Főleg városban használnám, de jövőre tervbe van egy Balaton-kör.
Amiket kinéztem:
Hervis 1
Hervis 2
Decathlon 1
Meg még volt pár hete Decathlonba akörül pár érdekes, azokból most lehet kifogytak
Ennyiért inkabb a hasznaltpiacon neznek korbe, es ízléstol függően en is a cross trekking, országúti, fitness vonalat tudom ajanlani.
Mindenkepp teszteld le, hogy fekszik-e a meret/stilus.
Üdv! Városban, balaton körül én (!) az MTB helyett inkább választanám pl a cross trekking fajtát. BringaBoard, SpeedBike, stb... kb 110-tőldavi10 írta: ↑2023.08.29. 20:08:52Hervis-es / Decathlon-os biciklikkel van valakinek tapasztalata? 100-as körül szánnék rá, és annyiért főleg ezeknél a helyeknél találtam olyanokat, amik külsőre is egész rendben vannak. Főleg városban használnám, de jövőre tervbe van egy Balaton-kör.
Amiket kinéztem:
Hervis 1
Hervis 2
Decathlon 1
Meg még volt pár hete Decathlonba akörül pár érdekes, azokból most lehet kifogytak
- davi10
- Llegenda del Barça
Hervis-es / Decathlon-os biciklikkel van valakinek tapasztalata? 100-as körül szánnék rá, és annyiért főleg ezeknél a helyeknél találtam olyanokat, amik külsőre is egész rendben vannak. Főleg városban használnám, de jövőre tervbe van egy Balaton-kör.
Amiket kinéztem:
Hervis 1
Hervis 2
Decathlon 1
Amiket kinéztem:
Hervis 1
Hervis 2
Decathlon 1
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
-
- Capitá del Barça
A XI kerület elég nagy, szóval attól függ merre laksz pontosan.
Fogadó Sport Pub régen korrekt árakkal dolgozik a fehérvári úton. A Bohém pedig Kelenföldön régen vállalható árkategória volt. Műhely pub szintén, bár ott inkább csak a nagyobb válogatott meccsek mentek talán.
Én amúgy azt javaslom, hogy el kell indulni kocsmatúrára a kisebb utcákba. Rengeteg a kocsma, és az olcsóbbak általában el vannak dugva.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Rege ha még létezik de a Móricz környékén a Villányi úton kifelé a második utcában azt hiszem szintén van egy jó kis hely,de annak nem tudom a nevét hirtelen.
Sziasztok!
Nemrég költöztem Budapestre Debrecenből.
Tudtok ajánlani jó helyet meccsnézéshez ahol nem verem el egy afrikai állam éves költségvetését egy sörre?
XI. ker. környéke lenne a legideálisabb
Nemrég költöztem Budapestre Debrecenből.
Tudtok ajánlani jó helyet meccsnézéshez ahol nem verem el egy afrikai állam éves költségvetését egy sörre?
XI. ker. környéke lenne a legideálisabb
Nem voltam Mallorca-n meccsen, de...ocsike83 írta: ↑2023.07.21. 22:13:45Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Úgy néz ki, szeptember 27-én Mallorca-n leszünk a családdal. És pont akkor van a Mallorca-Barcelona.
Kérdésem azokhoz szólna, akik voltak már meccsen Mallorca-n.
Mennyire egyszerű bejutni egy meccsre? Lesz jegy a Mallorca / Barcelona hivatalos oldalán? Vagy ilyenkor boldog-boldogtalan meccsre megy és teltház van?
Köszönöm, aki válaszol
Ahogy mondtad, amikor egy csapat a Barca ellen játszik, akkor mindenki kimegy, az is, aki csak arra az egy meccsre megy ki a szezonban; a másik még amikor a Real ellen játszik a csapata.
Barca oldalon kb. zéró az esély, hogy kapsz idegenbeli meccsre jegyet, eleve nagyon keveset kap a klub, azt elviszi a "B-közép".
A Mallorca oldalán nyilván egy próbát megér, lehet feltesznek majd pár kósza jegyet, de az a stadion kb. 22000 fős, kicsinek számít, és most eleve felújítási munkák vannak, szóval bizonyos szektorok úgy tudom zárva vannak.
Lehet amúgy "esélyesebb", ha a meccs napján odamész a pénztárhoz és ott megpróbálod, egy darab jegy akár lehet valahova.
De akkor se lepődj meg, ha kiröhögnek
A Camp Nou-ba azért lehet mindig jegyet kapni, mert egy közel 100 ezres stadion, és amikor 85 ezren vannak bent, még akkor is van szabad hely valahova.
- Veidt_madridista
- Madridista
- davi10
- Llegenda del Barça
Pontosan milyen felbontásra lenne szükséged?
Teljesen laikus vagyok, de hátha másoknak segít, hogy ha simán rákeresel, hogy Lionel Messi 8k, akkor amiket ott dobál fel a google azok miért nem jók.
Teljesen laikus vagyok, de hátha másoknak segít, hogy ha simán rákeresel, hogy Lionel Messi 8k, akkor amiket ott dobál fel a google azok miért nem jók.
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Sziasztok, az alabbi kerdes meg mindig aktualis.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Egy fali stickert szeretnék csináltatni amihez szükségem lenne valami extra nagy felbontású (lehetőleg álló , bár ez nem kizáró jellegű ) képre ami Messit (barcas mezben), vagy valami szép Barcelonás (ikonikus) pillanatot, vagy logot ábrázol. Mivel a sticker 2m magas, 1-1.5 m széles lenne terveim szerint, ezért elég nagy felbontású képre lenne szükségem. Ha rendelkeztek bármilyen ilyen jellegű képpel, linkkel, akkor meg szeretnélek kérni hogy küldjétek el nekem a lazar.szilard1995@gmail.com-os e-mail címre vagy itt is elerheto leszek.
Előre is köszönöm a segítségeteket , mert már lassan kifogytak az ötletekből hogy hol is találok ilyen képet
A segítségeteket szeretném kérni.
Egy fali stickert szeretnék csináltatni amihez szükségem lenne valami extra nagy felbontású (lehetőleg álló , bár ez nem kizáró jellegű ) képre ami Messit (barcas mezben), vagy valami szép Barcelonás (ikonikus) pillanatot, vagy logot ábrázol. Mivel a sticker 2m magas, 1-1.5 m széles lenne terveim szerint, ezért elég nagy felbontású képre lenne szükségem. Ha rendelkeztek bármilyen ilyen jellegű képpel, linkkel, akkor meg szeretnélek kérni hogy küldjétek el nekem a lazar.szilard1995@gmail.com-os e-mail címre vagy itt is elerheto leszek.
Előre is köszönöm a segítségeteket , mert már lassan kifogytak az ötletekből hogy hol is találok ilyen képet
- ocsike83
- Jugador d'estrella
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Úgy néz ki, szeptember 27-én Mallorca-n leszünk a családdal. És pont akkor van a Mallorca-Barcelona.
Mennyire egyszerű bejutni egy meccsre? Lesz jegy a Mallorca / Barcelona hivatalos oldalán? Vagy ilyenkor boldog-boldogtalan meccsre megy és teltház van?
Köszönöm, aki válaszol
Köszönöm, aki válaszol
Més que un club
Kérdés mennyit ér meg neked. "Hivatalos" úton nyilván nem lesz jegy, erre a meccsre nehezebb bejutni mint a Clásico-ra.
A másodpiacon vannak jegyek, 175 eurótól kezdődik az ár.
A "footballticketnet.com"-on tudsz venni.
A másodpiacon vannak jegyek, 175 eurótól kezdődik az ár.
A "footballticketnet.com"-on tudsz venni.
Üdv! Benfica - Porto meccs idején éppen Liszabonban leszek, ha valakinek van tippje hogyan lehet jegyet szerezni a mérkőzésre, az segíthetne. Köszönöm
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Szeretnék kimenni a Fradi egyik el mérkőzésére. Jelenleg csak kétmeccses bérletet lehet vásárolni. Azt szeretném kérdezni, hogy a meccs előtti napon lesz lehetőség vásárolni csak direkt 1 meccsre szóló jegyet, mert üres helyek még vannak?!
Köszi előre is
Sanyi
Szeretnék kimenni a Fradi egyik el mérkőzésére. Jelenleg csak kétmeccses bérletet lehet vásárolni. Azt szeretném kérdezni, hogy a meccs előtti napon lesz lehetőség vásárolni csak direkt 1 meccsre szóló jegyet, mert üres helyek még vannak?!
Köszi előre is
Sanyi
Gyakorlatilag lehetetlen is kijutni az Arsenal meccseire, de az Emirates kárpótol mindenért Sajnos már nincs meg a kontaktom akitől szereztem a jegyet. Hatalmas élmény volt, a nyolcadik sorban ültem, Mertesacker melegített be, és a közönség kezdte: We got a BFG Aztán meg Wengert is szídtam magyarul, mint a bokrot
Próbálj keresni az utwenger/know/outelágazás oldalakon, vagy a legjobb, ha londoni magyaroktól kérsz tippeket.
Próbálj keresni az utwenger/know/outelágazás oldalakon, vagy a legjobb, ha londoni magyaroktól kérsz tippeket.
"And my heart will leave you never."
- Initom
- Entrenador del Barça
Sziasztok!
Március 12-13-i hétvégét elképzelhető, hogy kijutok Londonba, így jött az öltet, hogy meg kéne nézni egy PL meccset.
Kettő, esetleg három jöhetne szóba:
Cselzi-Newcastle
Arsenal-Leicester
West Ham-Aston Villa
Szeretnék tanácsot kérni a tapasztaltabbaktól, melyik stadionba érdemes/könnyebb eljutni? Illetve melyik reálisabb és egyáltalán megvalósítható? Hol vegyem a jegyet? Hazai és vendég rész is szóba jöhet.
Azt tudom, hogy az Arsenal meccseire az egyik legdrágább a jegy.
Előre is köszi !
Március 12-13-i hétvégét elképzelhető, hogy kijutok Londonba, így jött az öltet, hogy meg kéne nézni egy PL meccset.
Kettő, esetleg három jöhetne szóba:
Cselzi-Newcastle
Arsenal-Leicester
West Ham-Aston Villa
Szeretnék tanácsot kérni a tapasztaltabbaktól, melyik stadionba érdemes/könnyebb eljutni? Illetve melyik reálisabb és egyáltalán megvalósítható? Hol vegyem a jegyet? Hazai és vendég rész is szóba jöhet.
Azt tudom, hogy az Arsenal meccseire az egyik legdrágább a jegy.
Előre is köszi !
Abi & Tito
Ne is,húgom nem madridista.
Engem nem zavart,hogy nem járok már egyetemre. Ellenőrizni meg úgysem lehet.Azt olvasom hogy ő kifejezetten jelenlegi egyetemi hallgatók véleményére kíváncsi, szóval biztos bárki kitöltheti?
Vagy akkor nem a minőség, hanem a mennyiség a lényeg?
Van új koli,van fejlődés,van ÜvegesAzt is látom hogy Győr, milyen most az Egyetem Győrben, fejlődtek valamit, új koli ilyesmi? Üveges megvan még?