2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Felmész a Sevilla oldalára és megveszed ott bankkártyával.DaVeR írta: ↑2024.02.11. 21:33:22Nem vagyok biztos benne, hogy a legjobb helyre írom, de úgy érzem a LaLiga kategóriába beleférhetszóval szeretnék tanácsot kérni tőletek, mivel Március közepe/vége fele tervezek Málagaba menni egy pár napra és mivel még nem voltam soha semmilyen Spanyol meccsen, se városban, így elgondolkoztam, hogy netán mivel relatíve közel van Sevilla esetleg elmennék egy meccsükre. Azonban nem ismerem a spanyol szabályozást, vagy hogy milyen felületekről lehet biztonságosab meccs jegyeket keresni, vagy ez hogyan működik. Van valakinek ilyenben tapasztalata? Mert Barca oldalról hallok olyanokról, hogy a bérletesek adják el egy-egy meccsre a hely jegyüket, de túl sok nálam a kérdőjel
Előre is köszi és remélem maradhat az üzenet
![]()
Üdv!
Én sem erőltetném az MTB-t, főleg, ha nem terepen akarod használni.davi10 írta: ↑2023.08.29. 20:08:52Hervis-es / Decathlon-os biciklikkel van valakinek tapasztalata? 100-as körül szánnék rá, és annyiért főleg ezeknél a helyeknél találtam olyanokat, amik külsőre is egész rendben vannak. Főleg városban használnám, de jövőre tervbe van egy Balaton-kör.
Amiket kinéztem:
Hervis 1
Hervis 2
Decathlon 1
Meg még volt pár hete Decathlonba akörül pár érdekes, azokból most lehet kifogytak![]()
Üdv! Városban, balaton körül én (!) az MTB helyett inkább választanám pl a cross trekking fajtát. BringaBoard, SpeedBike, stb... kb 110-tőldavi10 írta: ↑2023.08.29. 20:08:52Hervis-es / Decathlon-os biciklikkel van valakinek tapasztalata? 100-as körül szánnék rá, és annyiért főleg ezeknél a helyeknél találtam olyanokat, amik külsőre is egész rendben vannak. Főleg városban használnám, de jövőre tervbe van egy Balaton-kör.
Amiket kinéztem:
Hervis 1
Hervis 2
Decathlon 1
Meg még volt pár hete Decathlonba akörül pár érdekes, azokból most lehet kifogytak![]()
A XI kerület elég nagy, szóval attól függ merre laksz pontosan.
Rege ha még létezik
Nem voltam Mallorca-n meccsen, de...ocsike83 írta: ↑2023.07.21. 22:13:45Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Úgy néz ki, szeptember 27-én Mallorca-n leszünk a családdal. És pont akkor van a Mallorca-Barcelona.
Kérdésem azokhoz szólna, akik voltak már meccsen Mallorca-n.
Mennyire egyszerű bejutni egy meccsre? Lesz jegy a Mallorca / Barcelona hivatalos oldalán? Vagy ilyenkor boldog-boldogtalan meccsre megy és teltház van?
Köszönöm, aki válaszol