Hát ez nehéz, nem is vagyok benne biztos, hogy 10 szám összejön, nekem nem volt olyan érdekes ez az év.
Lamb of God - Memento Mori
Ez nekem is ott van
Fife Finger Detah Punch - Brighter Side of Grey
Nagyon odavert a koncert, még a hatása alatt voltam amikor kijött az új album. Így lassan 1 év távlatából már nem olyan nagy cucc, de ez a szám nálam nagyon betalált.
Deftones - Ohms
Kb. az egyetlen album amit tényleg vártam idén, vacilláltam hogy ezt vagy a másik single-t, a Genesis-t rakjam be, annak rohadt jó a refrénje.
††† (Crosses) - The Beginning Of The End
Ha már Deftones, az énekes másik projektje, 2014-ben adtak ki egy albumot, amit rongyosra hallgattam azóta semmi. Most kiadták ezt a cover-t és azóta nálam minden nagy lemegy 2x-3x
Bring Me The Horizon - Dear Diary
Ez nagy meglepetés, nem vártam tőlük ilyen zúzós anyagot, az egész EP király lett.
Joji - Ew
Nálam az év meglepetése. Ha nem lett volna a FilthyFrank-nevű Youtube elmebetegség tuti nem találok rá a srácra. Valamiért nagyon megfogott az album, szerintem többször ment le, mint vállalható

A Sanctuary szám nekem onnan a kedvenc, de az hivatalosan 2019-es.
System Of A Down - Protect The Land
Nincs pofám nem berakni egy SOAD-számot, még ha szerintem el is maradnak a régebbiektől. Nekem ez jobban bejött.
Van még a "futottak még" kategória, mint pl. a Corey Taylor album, de inkább nem töltöm ki a 10-et.
Apropó Roli, én még a Code Orange új albumáról vacilláltam, hogy berakok ide valamit, őket ismered?