A Real Madrid elleni keret

Nekem eléggé bejött, talán egy fokkal rádióbarátabb, mint az előző, de ez még nem baj. Még egy Justin Bieber-cover is belefért, az is jól sikerült szerintem, bár ha nem üvöltene párat Head, akkor lehet, hogy kicsit túl nyál lett volna mársoadroli írta: ↑2021.03.13. 19:45:49na jó lett?davi10 írta: ↑2021.02.13. 09:46:58Love and Death - The Hunter ft. Keith Wallen
Tegnap kijött a teljes album, még nem volt időm lepörgetni, de nagyon ígéretesnek tűnik.
hoztam neked egy bandát, én egyből beléjük szerettem![]()
Orbit Culture - Saw
Orbit Culture - Mute The Silent
Orbit Culture - Open Eye
Orbit Culture - North Star Of Nija
Orbit Culture - Nensha
igazából az összes számukat belinkelhetném, nincs nekik rossz. az énekesnek tisztára Hetfield-es hangja van amikor énekel. kicsit felturbózott Metallica![]()
nagy jövőt jósolok nekik. ja amúgy svédek![]()
na jó lett?davi10 írta: ↑2021.02.13. 09:46:58Love and Death - The Hunter ft. Keith Wallen
Tegnap kijött a teljes album, még nem volt időm lepörgetni, de nagyon ígéretesnek tűnik.
Ú ezzel találkoztam nemrég, semmi extra de valahogy mégis [auto_cenzúra] kis szám.davi10 írta: ↑2021.01.11. 18:14:33Amit kifelejtettem a listáról az ez:
Love and Death - Down
Nekik is jön ki új albumuk idén, az Ő első albumukat is ronggyá hallgattam annak idején. Aki nem tudná a KoRn gitárosának másik bandájáról van szó.
komoly is lett volna ha minden évben jönnek hozzánk
na ezek egész jók. lentebb linkeltem én is 2 újat, azokat ismered?
A Protect the Land tényleg nagyon Scar-os, de a másik már igazi Soad-os volt nekem. Nem tudom mennyi esély van hogy lesz új album, de remélem ezzel nőtt. Jöhetne pár fun szám is kevesebb politikávaldavi10 írta: ↑2020.11.06. 10:09:42Kicsit azért hallatszik rajtuk, hogy eredetileg az új Scars albumra készültek, Serj kicsit a háttérben (főleg a Protect the land-ben), a dobok se tűnnek elsőre akkorának, meg kicsit öreges is, de végül is kit érdekel?
Nagyon remélem, hogy összeszedik végre magukat...
Én is csak néztem reggel, hogy mi az Isten vansoadroli írta: ↑2020.11.06. 09:43:09System Of A Down - Protect The Land
System Of A Down - Genocidal Humanoidz
hát mindjárt elsírom magam :'( 15 év után 2 számot kiadni csak úgy a semmiből... :sziv:
kérem azt az új albumot.
Nekem 1-2 szám kivételével bejön, az előző okádék, hallgathatatlan foshoz képest, amit kiadtak, igazi felüdülés. A Babymetálos feat. a kedvencem, szégyen, nem szégyen.davi10 írta: ↑2020.10.31. 11:33:23Új Bring Me the Horizon EP valaki?
A legutóbbi 2 "nyeh" album után ez most meglepően kemény lett. Persze az új magukhoz és az olyan neves vendégszereplőkhöz mérve, mint Babymetal meg Yungblud
Ezt a nyitányt nagyon eltalálták:
Brint Me The Horizon - Dear Diary
9 számos, 32 perces az EP, 1 dalt még hozzávágnak és simán kiadhatták volna nagylemezként, nem értem ez miért jobb így.
Bízom benne, hogy maradnak ennél a stílusnál, annyira nem nyál, mint az utóbbiak, és van annyira kemény, hogy a régebbi fanoknak is bejöhet.