davi10 írta:Sziasztok!
Xiaomi telefonokkal van valakinek hosszútávú tapasztalata?
Kinéztem magamnak egy Mi 9 Lite-ot, egyetlen helyet találtam, ahol 3 év garanciát adnak hozzá (a legtöbb helyen csak 1-et, ráfizetéssel 2-t), de ott már csak a 64 Gb-os modell van. Mivel bővíthető, és van egy 64 gigás SD-kártyám, így nem lennék azzal gondba, de azért inkább a 128 Gigás felé hajlok, hátha kell a másik slot egy céges Simkártyának.
Tehát a kérdésem: Főleg ilyen kínai telefonoknál mennyire szoktak előjönni 2-3 év múlva olyan rejtett hibák, amiket garanciálisan megoldanak, tehát nem a leejtésre, beázásra stb. gondolok?
Esetleg ,ha még nem döntötted el, annyit tudnék hozzátenni 7 éve használok xiomi telefonokat,
a redmi első telefonja a mai napig hibátlanul működik /kislányom használja ,játszik rajta/ ,aksicserén kívül semmi gond nem volt vele soha .Note4 hibátlan volt /No1/ , a Note 5 ről is csak jókat tudok mondani a párom két éve használja ,hibátlan .Most egy MI9-t használok
baromi jó ,csak árban kicsit ez húzósabb ,de megéri !!!
Negatív tapasztalatom egyedül a note4 -el kapcsolatban volt ,leesett töltés közben és letört a micro usb panelról az érintkező ,lejárt a garancia idő bevittem a szervizbe /Gubacsi ut 6/
ott azt mondták 2 hét után ,hogy beázott nem lehet javítani , 2200 forintos bevizsgálási díjért .Elvittem egy noname mobiloshoz 1 perc alatt mondta mi a hibája másnap már a kezemben volt hibátlanul.
A lényeg /ha esetleg valami problémád lenne vele/ a Gubacsi úti szervízbe NE VIDD telódat,ha még használni is szeretnéd .