“Tizenegyes volt Braithwaite esete”

Az már egyéni szoc. problem
Köszönöm szépen!
Ki kell számolni a kerületet először,ami 2x a sugár * pí. Mivel itt az átmérő van, így d*pí,azaz 188,4 cm lesz a kerület.
Ezt szervízbe mondták? Erre ne vegyél mérget, a korrózió csak most kezdődik, ha jutott fontos fém részekhez az alaplapon drágább lesz, egy tisztítást mindenképp javasolok, bill csere meg lutri, megúszható 5-10e forintból, igazából az a legkisebb gond sztm.
Gumis, kád vízbe beteszi, kis buborék majd mutatja magát....Barca_10 írta: ↑2021.02.12. 12:46:09egy éve vettem a kocsira 4 új gumit, a jobb első heti szinten ereszt 0.8-1 bar mennyiséget. lenne valakinek ötlete mi lehet a probléma? arra tippelek hogy nem megfelelő a felni légmentes zárása, meg lehet oldani valahogy vagy cseréljem le a felnit? csak a jobb elsőnél áll fenn ez a probléma.
Mindenféleképpen gumishoz el kell vinni, ott elmondani mik a panaszok. Anyum kocsiján is ez volt egyébként, ott egy minimális szög miatti lyuk volt a probléma, befoltozták, azóta príma.Barca_10 írta: ↑2021.02.12. 12:46:09egy éve vettem a kocsira 4 új gumit, a jobb első heti szinten ereszt 0.8-1 bar mennyiséget. lenne valakinek ötlete mi lehet a probléma? arra tippelek hogy nem megfelelő a felni légmentes zárása, meg lehet oldani valahogy vagy cseréljem le a felnit? csak a jobb elsőnél áll fenn ez a probléma.
nekem is volt hasonló.Barca_10 írta: ↑2021.02.12. 12:46:09egy éve vettem a kocsira 4 új gumit, a jobb első heti szinten ereszt 0.8-1 bar mennyiséget. lenne valakinek ötlete mi lehet a probléma? arra tippelek hogy nem megfelelő a felni légmentes zárása, meg lehet oldani valahogy vagy cseréljem le a felnit? csak a jobb elsőnél áll fenn ez a probléma.
Én foglalkoztam régen laptop szereléssel, simán meg lehet csinálni, de attól függ ment az alaplapra, akkor alaposan ki kell tisztítani, egy új bill. tipus függő 5-15e-ig megoldható, ha világítós meg mac kicsit drágább persze.
Ha esetleg ez segít: https://laptopszerviz.eu/
Ez nagyban függ attól is,hogy mennyit sikerült beleönteni. Én egyszer egy teljes bögrényi capuccinot öntöttem bele, rögtön felfordítottam,így a nagy része kifolyt belőle. Ha viszont benne maradt egy csomó,akkor azt szét kell szedni,kiszárítani stb. Ha a billentyűkön kívül nem érzékelsz más gondot, akkor az jó jel,de vidd el minél hamarabb. Legalább kitisztítják.
Vedd ki az akkut és mosd le folyó vízzel a billentyűzetet. Utána alaposan szárítsd ki hajszárítóval. A sima víz nem árt az elektronikának ha rendesen kiszárad.