Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17779
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2021.01.14. 20:58:58

Aki jó sorozatot keres, illetve szereti a drámákat, az nézze a This is us-t. Rohadt jó. :)
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6143
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2021.01.09. 16:47:08

Sziasztok,

Animációs sorozat témában szükségem van segítségre. Régen volt a Nickelodeonon egy Rocket Power nevű extrémsportos mese. Sehol nem találom meg magyarul. Tudja esetleg valaki, honnan lehetne beszerezni?
Kép
Kalapos
Barça B
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2020.12.10. 09:48:11

2021.01.07. 13:51:03

Amennyire én átlátom a Prequel jedi nem törődött, nem ment le a kis emberek szintjére. "Csak a politikával foglalkoztak" nálam = biztonsági őrei a VIP szenátus tagjainak.
Ki is derül hogy azért tűntek el olyan könnyen, és veszett el a mítoszuk, mert nem találkoztak a hétköznapi emberekkel, akik fenntartották volna a legendáikat szájhagyomány útján. (milyen érdekes ha lenne telekommunikáció a SW világban, szét lenne nyomatva propagandával hol így hol úgy, és nem lenne olyan hogy a fő érájukban valaki ne halott volna róluk, nem tűnt volna el a köztudatból a jedi szó ha lenne telco. Ha meg ki találják hogy most ők a rosszak akkor is mindenki azt hallgatná hogy hát azok a szemetek megint mit csináltak)

A prequel jedi az óriási templomában luxos körülmények között elmélkedik, pedig ha kimenne az utcára találna megoldható problémákat.
A klasszik jedi a szakadt ruhájában, kis poros viskójában él vissza fogott életet és próbál bölcsességgel jót tenni, ha pedig muszáj lekaszabolt mindenkit. Qui-Gon hogy álcázza magát fel is vesz egy szakadt rongyot az első filmben hogy ne tűnjön ki a tömegből. Ebbe is bele lehet magyarázni, hogy milyen szép motívum ahogy hasonlít külsőre Obi-ra meg Yoda-ra az OT-ből, míg minden más jedi szép rendezett ruhában mondjuk fényes övvel díszítve ül semmit téve a tanácsi székben.

Ahsoka talán azért jedibb jedi mert a klasszikus vándor jótevő szerepében tűnik fel, és egy random kis bolygó random kis lakosainak próbál segíteni, ott tesz jót ahol csak tud. Aztán kiderül, hogy neki is van végső célja ugye, de azt a benyomást kapjuk először hogy próbál közben jót tenni a galaxisban.

Szóval a szakadt magányos utazó jótevő, aki bölcs és igazságos egy klasszik jedi kép, míg a prequel jedik inkább egy a társadalom alsó rétegeitől elrugaszkodott szektát mutatnak akik a hatalmat védik, bízva abban hogy majd a hatalom dolgozik a kis emberek jólétén, és nekik nem kell. Ezen a vonalon Mando is hatalmas jedi, főleg amikor az első évadban segítenek egy random bolygó lakosainak az egy kifejezetten szép jedi tett. :lol:

Abban még találok egy ellentmondást, hogy a jedi way hogy hagyj mindent a maga útján gurulni, mert az erő úgy akarja, és akkor úgy lesz jó, közben meg mindenki mindent megtesz, hogy változtasson a végkifejleten. Ahsoka erre is jó példa, hogy nem törődik a nagy harccal, hanem a saját kis céljával. Meg még van az az eszme is hogy "ne féltsd azt, aki eggyé válik az erővel", tehát tudj elengedni, és ne akarj mindenkit megmenteni. Ez össze is kapcsolódik az előzővel. Hogy melyik jedi mennyire követi ezt azt nehéz lenne lebontani :D

Végül szerintem nagy szabadsági fokkal rendelkeztek a jedik, hogy megválasszák a saját útjukat, és nem tudom eldönteni melyik volt a helyes, vagy leghelyesebb. Yoda, Obi, Gui-Gon, Ahsoka és Luke a fő példák nyílván.
Avatar
miro.
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1032
Csatlakozott: 2017.03.08. 17:57:31

2021.01.07. 11:38:26

Persze.
Yoda,Obi wan a legnagyobb mesterek.
Quigont sajnalom en is baromira. Nagyon passzolt a vilagba. Luke lehetett volna a harmadik/legnagyobb. De elment kardot dobalni,meg csocsoket cumizni.
Szexi ahsoka. :lol: Atyavilag.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan


rmcf
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4698
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2021.01.06. 11:01:55

dévid villa írta:
2021.01.06. 10:24:47
Ha Yoda annyira jó lett volna, akkor nem az ő vezetése alatt bukik el a Jedi Rend. Az ő vezetése alatt a Jedik túlságosan belefolytak a politikába, és annak ellenére, hogy "mi a béke őrei vagyunk, nem katonák", beálltak katonának is a köztársaság hadseregébe :D ne szépítsük: Yodának aktív szerepe volt abban hogy a Jedik letértek az útról.

Qui-Gont adom, de ő elég korán meghalt. De a TCW-ben az ő szelleme tereli Yodát a helyes útra vissza :D

Ahsoka elmagyarázza a 7. évadban elég jól, hogy a Jedik letértek az útról, már nem a béke őrei, nem tudnak az elesettekkel foglalkozni, mert leköti őket a háború és a politika. Tévúton járt a Jedi Rend a PT-érában, és bizony ennek a Rendnek Yoda volt a vezetője.
Kétségkívül azt gondolom, hogy jobban ismered ezt a világot mint Én. Ugyanakkor ahogy látom Yoda valóban kudarcot valott az prequel filmekben, viszont a kudarcát elismerte, és tanult azokból. Később nem elhanyagolható szerepet játsztott abban, hogy a jedi visszatérhessen. Szerintem nem attól nagy ember/Jedi valaki, hogy ha nem hibázik, hanem attól, hogy hajlandó ezeket belátni, változni és változtatni. Szerintem Yoda történetének nagyon szép íve volt, kudarcal, mélyponttal, és feltámadással.

Nem ismerem behatóan Ashoka történetét, kevés ismeretem alapján viszont nem gondolom, hogy olyan "ember" lehet egy rend legnagyobbja, aki magára hagyja azt...

Mondjuk zárásként azt hozzá tenném, hogy igazság szerint nem arról van szó, hogy Ő lett volna "legjobb", ahogy azt írtad! Hanem arról, hogy az Én fejemben így viselkedik egy idealizált mester ahogyan Yoda. Szóval ez a tipikus fantasy archetípus, mint Gandalf, hogy sokszor talányokba beszél, ritkán harcol, inkább a bölcsességre, a szavaira támaszkodik, mintsem az erejére, ami amúgy hatalmas.

Mondjuk full logicba tolva a dolgot, azért felmerül bennem a kérdés, hogy ha nem politizálsz, és nem is harcolsz, akkor hogyan nyomod a békefentartást? :-k Ha ezt lefejtjük, maradhat egy csapat hippi, szivárványos kardokkal...
Kép
dévid villa
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 290
Csatlakozott: 2012.03.02. 16:41:57
Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló

2021.01.06. 10:24:47

Ha Yoda annyira jó lett volna, akkor nem az ő vezetése alatt bukik el a Jedi Rend. Az ő vezetése alatt a Jedik túlságosan belefolytak a politikába, és annak ellenére, hogy "mi a béke őrei vagyunk, nem katonák", beálltak katonának is a köztársaság hadseregébe :D ne szépítsük: Yodának aktív szerepe volt abban hogy a Jedik letértek az útról.

Qui-Gont adom, de ő elég korán meghalt. De a TCW-ben az ő szelleme tereli Yodát a helyes útra vissza :D

Ahsoka elmagyarázza a 7. évadban elég jól, hogy a Jedik letértek az útról, már nem a béke őrei, nem tudnak az elesettekkel foglalkozni, mert leköti őket a háború és a politika. Tévúton járt a Jedi Rend a PT-érában, és bizony ennek a Rendnek Yoda volt a vezetője.
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12958
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2021.01.06. 09:19:22

Varatrix írta:
2021.01.06. 08:55:06

Nem tudom, Én mindig úgy képzeltem, hogy Yoda a legjedibb Jedi... Az ő tulajdonságai valahogy magyobb misztikumot adtak ennek a "pozícónak", utána talán Qui-gon vot akibe a leginkább éreztem ezt a fajata türelmet és méltóságteljességet (vagy nem is tudom pontosan hogy mit). Hogy tényleg csak akkor vették elő a fény kardot, ha nem volt más választás. A többiek valahogy, mind "dühösebbenek" tűntek. Még windu nagy mester is olyan ideggel harcolt az uralkodó ellen...

Nem tudom mennyire sikerült jól megfoglamaznom, mert nehéz érvelni emelett, de a legtöbb Jedinek nem volt annyira szerzetes fílingje, mint ennek a kettőnek.
Yodát adom.
Qui-gont is részben, kár hogy nem láttuk többet.
Windu direkt került ilyen ábrázolásra, neki a vívótechnikája a lore szerint határán van a világos-sötét oldalnak.
Nekem még az öreg Kenobi is adja a feelinget.

Na de ez a sorozat, amiről szó volt, itt Ahsoka megy át a legnagyobb karakterfejlődésen kb.
Persze hozzátartozik, hogy az ő szála abszolút nyitott volt, míg a többiekét (Windu, Anakin, Obi, Yoda, stb) ismertük, kisebb volt a mozgásterük ugye, mert kötelező volt eljutni nekik B-be.

Durva, hogy a sorozat szerint milyen kevésen múlott Sidius terve, hogy bebukjon, gondolva a chipre, Fives-ra, Yoda kalandjára, stb.
Szerintem ez a sorozat nagyon sokat hozzátesz a 3. részhez, amiből tényleg az derült ki, hogy a jedik full vakon vannak. Azért gyanakodtak ők a sorozat szerint már, tudták, hogy valami nem kerek.

Amit kár volt beletenni a végén, és ami kicsit negatív színben tünteti fel Ahsokát (aminek persze az az oka, hogy Anakint nem akarta bajba hozni), hogy nem dobta fel Anakint Yodánál. Bár itt azt gondolom, hogy Windu és Yoda ezt sejtette, nem véletlen nem vitte el Windu magával Palpatinhoz Anakint. Csak mégis, ahogy Rex rákérdez...hát igen, ott is megvolt a szomorúság, és a miért nem. De hát nem mondhatta el, mert akkor nincs ilyen úton Darth Vader, stb.:D ezért sajnálom, hogy ezt Darth Maul elmondta Ahsokának, mert így viszont gáz nekem, hogy nem mondott el egy ilyen dolgot, csak azért, mert a történet azt követelte meg, hogy hallgasson róla.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4698
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2021.01.06. 08:55:06

dévid villa írta:
2021.01.05. 21:14:42
Ahsoka megtestesíti gyakorlatilag az ideális Jedi-t (legalábbis a TCW végére), amilyennek a többinek is lennie kellett volna a köztársasági időkben. Annak ellenére ugye, hogy a Rebelsben azt mondja
Nem tudom, Én mindig úgy képzeltem, hogy Yoda a legjedibb Jedi... Az ő tulajdonságai valahogy magyobb misztikumot adtak ennek a "pozícónak", utána talán Qui-gon vot akibe a leginkább éreztem ezt a fajata türelmet és méltóságteljességet (vagy nem is tudom pontosan hogy mit). Hogy tényleg csak akkor vették elő a fény kardot, ha nem volt más választás. A többiek valahogy, mind "dühösebbenek" tűntek. Még windu nagy mester is olyan ideggel harcolt az uralkodó ellen...

Nem tudom mennyire sikerült jól megfoglamaznom, mert nehéz érvelni emelett, de a legtöbb Jedinek nem volt annyira szerzetes fílingje, mint ennek a kettőnek.
Kép
dévid villa
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 290
Csatlakozott: 2012.03.02. 16:41:57
Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló

2021.01.05. 21:14:42

Ahsoka megtestesíti gyakorlatilag az ideális Jedi-t (legalábbis a TCW végére), amilyennek a többinek is lennie kellett volna a köztársasági időkben. Annak ellenére ugye, hogy a Rebelsben azt mondja,

ő már nem Jedi :D
mégis ő a legjedibb nem Jedi :D

Am furcsa dolog ilyet mondani egy animációs karakterre, de még szexi is :D A Mando-ban

Rosairo Dawson valahogy nem hozta azt a szexuális kisugárzást nekem amit az animációs karakter
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12958
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2021.01.05. 21:05:23

davi10 írta:
2021.01.05. 19:26:53
Én magyarul láttam (kivéve az utolsó évadot persze, meg a különböző klipeket youtube-on), mert nagyon adta, hogy többnyire ugyan azok a hangok, mint a filmekben. Nem tudom, hogy mennyi köze van ennek ahhoz, hogy én még mindig nem értem ezt a nagy Ahsoka-lázt :D

Én kicsit lassabban haladok a Rebels-szel, mindjárt végzek a második évaddal. Ott valószínűleg átváltok angolra, mert Vader meg Sidious magyar hangja nagyon rossz volt.
Obi-Wan, Yoda meg egy két jedi mester szinkronhangja is megváltozott, nekem nagyon zavaró volt, úgyhogy angolra váltottam a fontosabb részeknél. 6.-7.et már végig angolul néztem.

Nem tudom, nekem Ahsoka egy görbe tükör a jediknek, és baromi szépen is van animálva, a hangja meg eszméletlenül passzol hozzá. (Egyébként a magyar hangja is jó neki)

Nekem mostmár a legjobb momentumok az swből hozzá kötődnek kb.

CWben itt az utolsó 4 részben elképesztő minden jelenete.
Rebelsben is van egy epic jelenet éppen a második évad végèn.
Nem tudom, nekem nagyon bejön a karakter, ahogy a klónokhoz hozzááll pl az is szimpatikussá teszi.
Az első pár évadban tényleg csak egy side karakternek tűnt. De nagyon kinőtte magát a végére.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3689
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2021.01.05. 19:26:53

Én magyarul láttam (kivéve az utolsó évadot persze, meg a különböző klipeket youtube-on), mert nagyon adta, hogy többnyire ugyan azok a hangok, mint a filmekben. Nem tudom, hogy mennyi köze van ennek ahhoz, hogy én még mindig nem értem ezt a nagy Ahsoka-lázt :D

Én kicsit lassabban haladok a Rebels-szel, mindjárt végzek a második évaddal. Ott valószínűleg átváltok angolra, mert Vader meg Sidious magyar hangja nagyon rossz volt.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12958
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2021.01.05. 19:08:20

Na ledaráltam a Clone Warst, el is felejtettem, hogy mekkora királyság ez.
Persze vannak gyenge szálak, részek, volt amiket átpörgettem (pl a R2-ék bohóckodása a többi droiddal), de összességében nagyon nagy élmény volt újra.

7. évadot ugye láttam tavaly amikor kijött, most újranéztem azt is, hát elképesztő színvonal.
Az utolsó 4 rész az konkrétan kenterbe veri az új filmeket, drámában, megvalósításban, és furcsa ilyet mondani, de "színészi játékban" is.

Amit Rex és Ahsoka letesz az asztalra, az elképesztő.
Ahsoka all time kedvenc karakterem lett SW-n belül, nincs kérdés. Sokat hozzátesz Ashley Eckstein hangja is.

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a Star Warst, nagyon fontos adalék az univerzumhoz.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6440
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2021.01.04. 23:07:52

Elkezdtem, most végeztem a 3. évad 3. részével. Kezd beindulni, de azért jóval vadabb volt a buli Escobarral meg Carilloval.

Ez inkább ilyen “nyomozós” évadnak tűnik, az első kettőben repkedtek a golyók meg agresszívebb volt.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Avatar
Veidt_madridista
Madridista
Hozzászólások: 754
Csatlakozott: 2016.05.25. 22:41:18
Tartózkodási hely: Miskolc

2021.01.03. 12:59:13

Nero. írta:
2021.01.02. 23:01:05
A Narcos 3. és 4. évad milyen?
Csak három évada van összesen. A harmadik már a Cali-kartellről szól, szerintem elég jó, nincsen elnyújtva. Mindenképp érdemes megnézni.

Folytatást is csináltak hozzá Narcos:Mexico néven, az már nagyrészt fikció a kolumbiai színtérrel ellentétben. Eddig két évada van, de jön majd a harmadik is.
Kép
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17779
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2021.01.03. 00:34:47

Szokesbol csak egy új évad van.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6440
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2021.01.02. 23:01:05

A Narcos 3. és 4. évad milyen?

Az első 2 alapján top 3 sorozat nálam, viszont ha a másik kettő erőltetett folytatás akkor inkább nem nézem meg. Szökés is top 3 de az újakat nem néztem meg.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Avatar
Stalkyard
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3049
Csatlakozott: 2010.05.19. 19:10:30

2020.12.30. 20:17:12

MOst daráltam le a Mandaloriant. Hát, amennyire csalódás volt az első évad (a hangulat top volt és a potenciált is láttam benne, de szvsz nagyon gyengén volt kivitelezve, a dramaturgia meg tényleg gyerekmese szintjén volt, közelében nem volt egy mai elsővonalas sorozatnak), annyira bejött ez a második, főleg a vége, gondolom magyarázni se kell, hogy miért.

Luke... ELképesztő volt, az egész jelenet. Még úgy is, hogy én már tudtam, hogy benne lesz, mert sajna belefutottam egy spoilerbe, de még így is hidegrázós volt. Ha eddig azt mondtam, hogy Vader mészárlása volt a valaha volt legjobb Star Wars jelenet, akkor most ez átvette a trónt. Még a CGI Luke sem tudta elrontani nekem az élményt, Ashoka sem lógott le kevésbé a vászonról nekem.
Egyedüli problémám, hogy hiába volt hidegrázós az egész, valahogy az utolsó rész nézése közben eszembe jutott, hogy hova is fog kifutni a történet (új trilógia, ugye..) és ez konkrétan majdnem képes volt agyoncsapni még ezt a hihetetlenül jó élményt is, amit a rész vége okozott. Nagyon, de nagyon nagy kár azért a trilógiáért, ez után a sorozat után csak még inkább látszik, mennyire méltatlan volt az egész ehhez az univerzumhoz.

A sorozat vizualitása amúgy egész elképesztő, konkrétan lemosták látványban még az új filmeket is. A zenék szintén mesteriek, pedig igencsak eltávolodtak a klasszikus SW témáktól és a John Williams-féle dallamoktól.

Remélem Luke-ból kapunk még a továbbiakban, én ezután csak mégjobban szomjazom bármire, ami az ő történetét viszi tovább a Jedi visszatér utáni időkről. Még az sem zavar, ha ilyen ótvar CGi lesz mint most, komolyan mondom, csak legyen. Ugye az előzménytrilógia a technikai korlátoltság miatt elég gagyin valósította meg több legendás karakter képességeit, illetve magukat a harcokat is, lenne mit pótolni, mai technológiával, akár Vadernél, akár Luke-nál.
Apropó, Vader. Belőle is szeretnék többet látni, a Sithek bosszúja utáni időkből, a Jedik levadászásáról, bármiről. Nála még a színész sem lehet kifogás, hisz nincs konkrét arc, csak maszk. Szerencsére úgy hírlik, az Obi-wan sorozatban kapunk belőle is, de azért gondolom csak érintőlegesen, pedig akár egy saját filmet, vagy sorozatot is nagyon megérdemelne már a karakter.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17779
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2020.12.30. 19:33:16

Petr írta:
2020.12.30. 19:25:06
MatyiG írta:
2020.12.30. 19:06:49
Lesz mégis Szökés 6. évad?

https://www.imdb.com/title/tt8052132/?ref_=ttep_ep1

Mar cafoltak, most hirtelen csak ezt talaltam rola:
https://tvweb.com/prison-break-season-6 ... c-purcell/

Nem is baj, az elozo is eleg gagyi lett.
Szerintem egész jó volt, kivéve az utolsó jelenetet, azt nem kellett volna.
Petr
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2135
Csatlakozott: 2013.10.31. 15:46:41
Tartózkodási hely: Az ország legszebb városának a legszebb utcája

2020.12.30. 19:25:06

MatyiG írta:
2020.12.30. 19:06:49
Lesz mégis Szökés 6. évad?

https://www.imdb.com/title/tt8052132/?ref_=ttep_ep1

Mar cafoltak, most hirtelen csak ezt talaltam rola:
https://tvweb.com/prison-break-season-6 ... c-purcell/

Nem is baj, az elozo is eleg gagyi lett.
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17779
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2020.12.30. 19:06:49

Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12958
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.12.25. 11:54:58

geridoss írta:
2020.12.25. 11:42:18
Úgy tudom, hogy az a pilotnak szánt részek összegyúrása, úgyhogy igazából az egész előtt is megnézheted. Után jöhet az első évad. Kellemes utazást, imádni fogod :mrgreen:
köszi.

már láttam egyszer csak nem minden van meg, úgyhogy ledarálom újra. :)
dévid villa írta:
2020.12.25. 11:49:10
A harmadik évad közepéig nem kronológiai sorrendben vannak a történetszálak. Itt tudod a teljes, hivatalos kronológiai sorrendet csekkolni, köztük benne a filmmel: https://www.starwars.com/news/star-wars ... isodeorder
köszi, mondjuk ahogy nézem az elején van kavarás, kb 4. évad után már megjelenés szerint lehet nézni.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
dévid villa
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 290
Csatlakozott: 2012.03.02. 16:41:57
Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló

2020.12.25. 11:49:10

A harmadik évad közepéig nem kronológiai sorrendben vannak a történetszálak. Itt tudod a teljes, hivatalos kronológiai sorrendet csekkolni, köztük benne a filmmel: https://www.starwars.com/news/star-wars ... isodeorder

Én amúgy alapvetően megjelenés-párti vagyok, tehát szeretek mindent a megjelenési sorrendben nézni, ha maratont tartok, de ez a sorozat nálam kivétel. Szerintem ezt jobb a fenti sorrendben megnézni. Persze nézheted megjelenés sorrend szerint is, csak tartsd észben, hogy nem feltétlen sorban vannak a részek, és így lesznek furcsaságok.
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3689
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.12.25. 11:47:07

A már emlegetett SWTheory-s csávó újabb kisfilmmel jelentkezett:

Vader Episode 2: The Amethyst Blade Cinematic

Persze fanfilm, persze én se bírom annyira a csávót, de ez szerintem elég hangulatosra sikerült :D
A rendes összecsapás meg majd jön valamikor.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
geridoss
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2517
Csatlakozott: 2008.11.30. 23:00:46
Tartózkodási hely: Zürich

2020.12.25. 11:42:18

Úgy tudom, hogy az a pilotnak szánt részek összegyúrása, úgyhogy igazából az egész előtt is megnézheted. Után jöhet az első évad. Kellemes utazást, imádni fogod :mrgreen:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Barca&Brazil 4ever!
Ronaldinho -- Neymar -- Rakitic
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12958
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.12.25. 11:39:50

Nekiugrok a Clone Warsnak.

Egyet nem tudok, már régen láttam, de

van egy hosszabb "mozifilm" szerű rész is.
Az hova illeszkedik be, melyik évad elé, közé?
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Válasz küldése