A Rayo Vallecano elleni keret

Tolom én is. Olyan mint a kemény drog. Nem lehet abbahagyi, pedig egyre szarabbul érzem magam tőle...visca el barca írta: Csabival még veretjük
Csabival még veretjüksoadroli írta:ezt még nézi valaki?PCsabi írta:TWD
![]()
ezt még nézi valaki?PCsabi írta:TWD
![]()
zola8787 írta:Dragon Ball Super
Pár hete elkezdtem nézni, hát továbbra is tudják hova húzni ezt az egészetJól elszórakozom, de azért idősebb fejjel érzem, hogy gyerekként sokkal jobban élveztem.
Whis, meg Bill behozatala nem rossz, Bill japán hangja kegyetlen menő, mikor viccesből átvált keményre, néha beleborzongtam.
Vannak benne szokásos ökörségek, mikor Songoku-t elküldi az asszony dolgozniKözben meg csak megfogná az ekét, repülve 2 perc alatt megcsinálná a melót, na mindegy
Az edzés pedig továbbra is hatalmas. Mindig van fentebb és mindig jön egy karakter aki pont olyan erős, mint ők.
40. rész körül járok,. Láttam, hogy már 100 részt is meghaladtak, kíváncsi vagyok mi lesz még benne, de picit komolytalanná vált, hogy, onnan nincs feljebb. Tudom, hogy van, ez a Dragon ball
kiváncsi leszek rá, de én már csak holnap lesem meg, estére más van betervezvePCsabi írta:TWD
Basszus, jó volt ez a rész![]()
palesz77 írta:visca el barca írta:walking dead senki? mindenki feladta?![]()
visca el barca írta:walking dead senki? mindenki feladta?![]()
Nyilván nem is azt kell várni tőle, itt azért a történet is kicsit más. Az aláhúzott részt kifejtenéd?Stalkyard írta:Stílusban lehet, de minőségben köze nincs a Breaking Bad-hez szerintem. Első 5 rész után abbahagytam, nem fogott meg, unalmas a képi világ is. Nagyon dicsérik, de én őszintén nem értem miért. Jason Bateman meg anti színészkedik végig kb.hank1ee írta:Ozark
A Netflix Breaking Badje. Nagyon király, nézzetek rá. A második sorozat a csatornától a Stranger Things után, ami kilóra megvett.
Stílusban lehet, de minőségben köze nincs a Breaking Bad-hez szerintem. Első 5 rész után abbahagytam, nem fogott meg, unalmas a képi világ is. Nagyon dicsérik, de én őszintén nem értem miért. Jason Bateman meg anti színészkedik végig kb.hank1ee írta:Ozark
A Netflix Breaking Badje. Nagyon király, nézzetek rá. A második sorozat a csatornától a Stranger Things után, ami kilóra megvett.
pont tegnap este kezdtem el, 3 részt megnéztem, zseniálisRobcsyy írta:Happy! -t nézi valaki?
Kegyetlenül elborult sorozat, nagyon bejovos.