Végeredmény: Rayo Vallecano – Barcelona 1-2

Én az első két részt megnéztem, nem rossz amúgy, nem egy Vikingek színvonal, de azt alulról próbálja néhol súrolni. Láttam már jobbat, még ebben a témakörben is.
Igen, ez inkább hasonlít egy antológia sorozatra. A főszállal ebben az évadban is csak 3-4 epizód fog foglalkozni. A többi meg mélyíti a lore-t. Szegényebb lenne nélkülük az univerzum.davi10 írta: ↑2020.11.08. 10:00:26Kemény főszál, ahol a "főellenségnek" eddig sztem max 10 perc screentime-ja voltdévid villa írta: ↑2020.11.08. 09:49:28A sorozat mélysége pont abban rejlik, hogy egy olyan szemszögből mutatja be ezt a világot, amilyenben a filmekben még soha nem láttuk.
Jaj miro, ne mondd már hogy 8-9 rész ilyen volt, ahol főellenséggel küzdeni a végén, mert nemes egyszerűséggel nem igaz.
2. rész (mudhorn)
9. rész (sárkány)
Meg a mostani. Ez 3. Még Gideon Moffot ide lehetne venni, de az meg a "főszál"
Amúgy meg bossfight-nak lehet venni az AT-ST-t a 4. részből.
De ha úgy nézed, hogy nem egy nagy bossfight van, hanem a kisebb csoport is megfelel (pl. a Bill Burr-ös rész vagy már a legelső epizód), akkor a részek 80%-a eddig ugyanaz a sablon.
Ez inkább hasonlít antológia sorozatra, mint egy rendes "TV" drámára.
Kemény főszál, ahol a "főellenségnek" eddig sztem max 10 perc screentime-ja voltdévid villa írta: ↑2020.11.08. 09:49:28A sorozat mélysége pont abban rejlik, hogy egy olyan szemszögből mutatja be ezt a világot, amilyenben a filmekben még soha nem láttuk.
Jaj miro, ne mondd már hogy 8-9 rész ilyen volt, ahol főellenséggel küzdeni a végén, mert nemes egyszerűséggel nem igaz.
2. rész (mudhorn)
9. rész (sárkány)
Meg a mostani. Ez 3. Még Gideon Moffot ide lehetne venni, de az meg a "főszál"
Szerintem mindenki látta, mégse írt senki semmit. Szóra sem érdemes...
Igen,semmi melysege nincs a sorozatnak,de nezheto.
merő feltételezéseket, elképzeléseket tárgyalnak tényként.miro. írta: ↑2020.11.04. 12:10:08
Nagyon kemeny az a forum. Amikor azt irjak oldalakon at,hogy Luke itt meg ott mit csinalhatott,meg ki hol lehetett a filmek kozott,vagy egy-egy dolog biztos azert van ugy,mert valaki kozben oda ment es beszelt ezzel,aki azt mondta csinaljak meg stb.
Azert ez egy film...Ezek meg 100soros hozzaszolasokat irnak,fetetelezesekkel, egy krealt vilagrol,hogy a reszek kozott ki mit csinalhatott.
![]()
Tipik azok akiknek ha egy tejre raraksz egy kylo renn fejet,attol kezdve az lesz a vilag legjobb teje..
Ez az utolso harom resz egy nulla.
Annyi logikai buktatoja van,hogy nevetseges.
3 reszen ment hogy ki valojaban Rey,aztan egyszer eljutottunk odaig,hogy LEHET egy senki,aztan mar a vegere Skywalker lett.![]()
Palpatine meg hogy kerult oda megint..De majd rajta lesz a nesquick gabonapehely hatuljan,ha megcsinalod sikeresen a kis labirintus jatekot.
![]()
![]()
Nagyon kemeny az a forum. Amikor azt irjak oldalakon at,hogy Luke itt meg ott mit csinalhatott,meg ki hol lehetett a filmek kozott,vagy egy-egy dolog biztos azert van ugy,mert valaki kozben oda ment es beszelt ezzel,aki azt mondta csinaljak meg stb.Imádom az SW-t, fórumokat olvasok elég aktívan, pl az itt emlegetett swsaga-t is, meg reddit-et, de pl az swsaga a másik véglet, ott végtelen elfogultság van, végtelen túlmagyarázása, és bonyolítása kőegyszerű jeleneteknek. Marhára idegesít, amellett hogy sok érdekes dolgot is leírnak, de néhány fórumozónak ez vallás, és tényleg ekörül foroghatnak a mindennapjaik.
Megneztem en is anno az elso evadot a clone warsbol,vagy ha nem is az egeszet de jo par reszt.Varatrix írta: ↑2020.11.03. 12:24:18
Amúgy megkérdezhetem, hogy a Mandalóri megnézése miben más, mint megnézni egy hasonló komolyságú rajzfilmsorozatot? Vagy miben más, mint elolvasni egy-két könyvet ?
Mi az oka annak, hogy a rajzfilmek és a könyvek egy alsóbb szintet képviselnek el? Miközben a Star Wars hivatalosan egy multiplatform univerzum, ahol nincs alá fölé rendeltség a különböző tartalmak között.
Az alá-fölé rendelt viszonyt érzésem szerint jelen esetben nem a "gyártó" határozza meg. Sajnos nem fogom tudni igazolni, de nem túl merész következtetésem, hogy a filmeket nézik meg a legtöbben, aztán ugye a Mando egy élőszereplős sorozat. Ezután jönnek csak a többiek, tehát a fogyasztók árazták be a tartalmakat, azzal, hogy mekkora a kelendősége. Én mindennemű nyugalommal sorolom magam a rajongók közé, de abba fajtába tartozom, aki csak az élőszereplős filmeket /sorozatokat nézi meg. Természetesen megpróbáltam a rajzfilmeket is, de szvsz önámítás h az gondolod, hogy ez felnőtt műsor. Minden minőségében látszik, hogy gyerekeknek készült, persze ez nem zárja ki, hogy van olyan felnőtt akinek tetszhet, de finoman szólva sem Én vagyok a célközönség.
Az alá-fölé rendelt viszonyt érzésem szerint jelen esetben nem a "gyártó" határozza meg. Sajnos nem fogom tudni igazolni, de nem túl merész következtetésem, hogy a filmeket nézik meg a legtöbben, aztán ugye a Mando egy élőszereplős sorozat. Ezután jönnek csak a többiek, tehát a fogyasztók árazták be a tartalmakat, azzal, hogy mekkora a kelendősége. Én mindennemű nyugalommal sorolom magam a rajongók közé, de abba fajtába tartozom, aki csak az élőszereplős filmeket /sorozatokat nézi meg. Természetesen megpróbáltam a rajzfilmeket is, de szvsz önámítás h az gondolod, hogy ez felnőtt műsor. Minden minőségében látszik, hogy gyerekeknek készült, persze ez nem zárja ki, hogy van olyan felnőtt akinek tetszhet, de finoman szólva sem Én vagyok a célközönség.dévid villa írta: ↑2020.11.02. 18:48:24Amúgy megkérdezhetem, hogy a Mandalóri megnézése miben más, mint megnézni egy hasonló komolyságú rajzfilmsorozatot? Vagy miben más, mint elolvasni egy-két könyvet ?
Mi az oka annak, hogy a rajzfilmek és a könyvek egy alsóbb szintet képviselnek el? Miközben a Star Wars hivatalosan egy multiplatform univerzum, ahol nincs alá fölé rendeltség a különböző tartalmak között.
1. Igen, megvanMQuCsabi írta: ↑2020.11.03. 00:05:13Amúgy az megvan mindenkinek, hogy :
1. Úgy hasonlítotok össze trilógiákat, hogy a többség az előzmény trilógiát gyerekként látta először, az újat meg felnőttként.
2. Egy mesében kerestek logikát. És még ölre is mentek miatta...
Ugyan ez a séma megy mindegyik topikban, időközönként valaki bedobja újra a témákat és ugyan az a 10 mondat kering.
Aztán jön, hogy romlott a színvonal![]()