Ezt nem kevésbé
Raphinha knows things.#BarçaAlavés | #LaLigaHighlights pic.twitter.com/OezWXYuPzo
— FC Barcelona (@FCBarcelona) February 2, 2025
Elképzelni nem tudom, az nagyon fura látvány volt.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.25. 12:20:02Amúgy kiderült hogyan tudtak a profiloddal ide tenni hirdetéseket?
Most nézem a kitiltásokat.
Akkor bárkinek a nevében tudnak linkelgetni?
Amúgy kiderült hogyan tudtak a profiloddal ide tenni hirdetéseket?
Fú, ezer kösz! Én is másolgatással próbálkoztam amúgy, de nem jutottam sokkal előbbre. Észben tartjuk, hogy ez lehet a hiba később is.
Sikerült kicselezni végül..
Sajnos nem férek hozzá az adatbázishoz, ezért nem tudom megoldani egyelőre, pedig egy másodperc lenne.davi10 írta: ↑2025.01.23. 13:11:51Már egyszer próbálkoztam valahogy okosan megoldani, hogy ne vesszenek el az eddigi hsz-ek, írni mar tudtam a régi topicba, de megnyitáskor ugyanúgy errort dobott.
Ha gép közelbe vagyok futnék ezzel mégegy kört, ha nem jutok semmire, akkor jön a Troym által javasolt part 2, az amugy egy jó ötlet és semmibe nem kerül megcsinálni. Pár nap türelmet kérek, szerintem a hét végéig megoldódik igy vagy úgy.
Ideje lenne már hogy legyen egy Barca Reál topik,csak ha megindulna rajta a forgalom akkor ugyan úgy befagyna szerintem.Nem értek hozzá hogy miert meg mik okozzák,de rengeteg hiba van az oldalon sajnos.
Ezzel valaki tud kezdeni valamit?SQL ERROR [ mysqli ]
Out of range value for column 'topic_views' at row 1 [1264]