Nagybetűs LEGENDA!
Iniesta, your football will live on forever. pic.twitter.com/bjrCf6GBIJ
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 8, 2024
Szia!Barcaforever írta: ↑2024.09.23. 16:53:12Most idén láthatóan újjáéledt a Penya, nekem egy régi 2021-es tagsági kártyám van, az előbb írtam a fiúknak, hogy a Barcelona hivatalos oldala nem ismer fel engem, mint Penya tagot, így regisztrálni se tudok hivatalosan. Van esetleg olyan Penya tag, aki be tud lépni és tud igényelni/vásárolni jegyet? 2 db jegyet szeretnék vásárolni a Barca-Bayern meccsre. Tudnátok esetleg segíteni?
A klub oldalán tudsz venni, 229 eurótól kezdődnek a jegyek. Ebben az árban benne van a belépő az új, átalakított Barca Múzeumba is.Barcaforever írta: ↑2024.09.23. 16:53:12Most idén láthatóan újjáéledt a Penya, nekem egy régi 2021-es tagsági kártyám van, az előbb írtam a fiúknak, hogy a Barcelona hivatalos oldala nem ismer fel engem, mint Penya tagot, így regisztrálni se tudok hivatalosan. Van esetleg olyan Penya tag, aki be tud lépni és tud igényelni/vásárolni jegyet? 2 db jegyet szeretnék vásárolni a Barca-Bayern meccsre. Tudnátok esetleg segíteni?
2013 óta járok meccsekre, már voltam 7x, ebből volt egy Depor elleni bajnoki, meg egy Leverkusen elleni BL csoportkör, az összes többi teltházas rangadó volt Real, Milan, City, Atletico Madrid. Pontosan azért lesz tag valaki, amit írtál is az utolsó mondatban, mert arra az 1%-ra akar kijutni a többsége, mert az elérhetetlen. És ezen segít egy ilyen szurkolói klub, hogy ne kelljen a jegyár ötszörösét kifizetni egy El Clasico-ra, hanem hozzá tudjon jutni emberi áron.La Masia1 írta: ↑2023.06.07. 02:22:22
[Azt olvastam, hogy a legtöbben azért lettek tagok, hogy meccsre jegyet szerezzenek; de miért...?
Nem csatlakozol a Nemzetközi Légifuvarozók Szövetségéhez sem, hogy vegyél egy jegyet a Wizz Air-re...
Nincsenek, nem voltak és nem is lesznek ipari titkok a jegyvásárlással kapcsolatban.
Ami jegy elérhető a klubtól közvetlenül, az ott van fent a weboldalon pár héttel az időpont előtt, megveszed, pont ugyanúgy, ahogy a repjegyet. De a Camp Nou-ba, a Real elleni meccset és a BL meccseket kivéve, kb. 99%, hogy kapsz jegyet bármelyik liga meccsre, még 30 perccel kezdés előtt is. Húsz pénztár van nyitva, esélyes, hogy bármelyik szektorba, bárhova van szabad jegy.]
Már nem feltétele, megváltoztak a szabályok tavaly.
Mondanom sem kell, hogy azóta sem kaptam választ én sem. Kíváncsi vagyok mennyi ember befizetett tagságiját nyúlják még le csak úgy mindenféle ellenszolgáltatás nélkül amúgy.
Igen, már azelőtt is vettem a fáradtságot. Semmi reakció nem jött ott sem. Üzenetet nem lehet írni nekik, mert az az automatikus válasz hogy írjak e-mailt. A csoportba kitett bejegyzésre pedig nem reagáltak semmit, pont, ahogy az e-mailekre sem.
Olvass kicsit vissza, akkor láthatod, mi a helyzet a Penyával.Barcaforever írta: ↑2023.03.05. 20:55:07Most ezzel a Penya tagsággal mi van? Én sztem 1,5 éve semmilyen emailt semmit se kapok. Amikor utoljára írtatok a tagságit elutaltam de az lehet még 2021 volt vagy 2022 eleje, nem is emlékszem már.
Vki tudna ezzel kapcsolatosan vmi infot adni!?
Azon a téren nem akartok aktívabbak lenni, hogy visszajelezzetek ha pénzt utal nektek valaki tagdíj gyanánt, amit persze előre követeltek, majd nem történik fél évig szó szerint semmi érdemleges?MatyiG írta: ↑2023.01.28. 16:32:05Tervezünk e téren kicsit aktívabb lenni, februárra akarunk egy meccsnézést.Gery0704 írta: ↑2023.01.28. 15:10:57Most amúgy mi van a penyával? Tavaly szerintem egész évben nem szóltak az új tag kártyáról sem, nincsenek rendezvények, ami volt szervezve (valami focizás volt ahová jelentkeztem is) elmaradt pár nappal előtte...
Tök szomorú hogy nincs közösségünk, nyilván az ország egész területén élhetünk de nem hiszem el hogy pl nem lenne kikapcsolódás mondjuk egy havi pesti mecsnézés vagy valami, pont nem érdekel hogy kapok-e 10% kedvezményt vagy bármit, csak legyen valami közösségi élmény..
Életem egyik legjobb meccsnézése volt amikor a mohában néztünk egy klasszikust és a Rakitic mezes csávó pont Rakitic góljánál ment ki WCre
Matyi...ez most full kritika lesz, amit írok, de remélem építő jelleggel veszitek...MatyiG írta: ↑2023.01.28. 16:32:05Tervezünk e téren kicsit aktívabb lenni, februárra akarunk egy meccsnézést.Gery0704 írta: ↑2023.01.28. 15:10:57Most amúgy mi van a penyával? Tavaly szerintem egész évben nem szóltak az új tag kártyáról sem, nincsenek rendezvények, ami volt szervezve (valami focizás volt ahová jelentkeztem is) elmaradt pár nappal előtte...
Tök szomorú hogy nincs közösségünk, nyilván az ország egész területén élhetünk de nem hiszem el hogy pl nem lenne kikapcsolódás mondjuk egy havi pesti mecsnézés vagy valami, pont nem érdekel hogy kapok-e 10% kedvezményt vagy bármit, csak legyen valami közösségi élmény..
Életem egyik legjobb meccsnézése volt amikor a mohában néztünk egy klasszikust és a Rakitic mezes csávó pont Rakitic góljánál ment ki WCre
Tervezünk e téren kicsit aktívabb lenni, februárra akarunk egy meccsnézést.Gery0704 írta: ↑2023.01.28. 15:10:57Most amúgy mi van a penyával? Tavaly szerintem egész évben nem szóltak az új tag kártyáról sem, nincsenek rendezvények, ami volt szervezve (valami focizás volt ahová jelentkeztem is) elmaradt pár nappal előtte...
Két éve még olvasták, az tuti, és Enrique volt az egyik vezetője a klubnak, aki itt adminAndris írta: ↑2022.12.17. 00:31:10Írtál nekik facebookon, ahogy ajánlottam?
Hangsúlyoznám, hogy lövésem sincs, kik csinálják, és miért nem válaszolnak, de megkérdezném, hogy miért feltételezed, hogy olvassák a fórumot? Én úgy látom hogy 20 rendszeres és még 20 alkalmi hozzászólón kívül a világon senki nem olvassa ezt a fórumot. Simán lehet, hogy igazad van, de amennyire én látom, semmi okunk azt feltételezni, hogy olvassák. Miből következtetsz erre?
Írtál nekik facebookon, ahogy ajánlottam?