“Tizenegyes volt Braithwaite esete”

Ádám02 írta:19:00 Sevilla - Betis 1:0 1:1 0 mert 3:2 lett a vége
ezt most mér???2 pont járna nem???
Holnap javítjuk.redmiller írta:Tippjátékon miért nem kaptam erre pontot???
19:00 Sevilla - Betis Tippem: 2:1 Eredmény: 1:1 ???? 0
Valamit rosszul vittetek fel...
illetve szerény személyem elveszti az ajándék 4 pontotEnrique írta:A Sevilla-Betis meccsel nem tudni mi történt, ki lesz javítva az eredmény, és mindenki megkapja érte majd a pontjait.
Drigo! Elég egy kaptafára jár az agyunk...Drigo írta:Én 2:0-át tippeltem a Barca meccsre, de inkább legyen ez a 3:0, mint plusz 3 pont nekem, Sevilla meccsre 3:1-et tippeltem remélem azért az egy pontom megkapom majd Espanyol meccs telitalálat lett Valencia úgyszintén Atlético-n 1 pont 3:1-nél lett volna kettő, de még rúgtak egyet, a többin nem sikerült pontot szereznem nem baj ez így 11pont + hátra van még a Real meccs
Én 1-0-át tippeltem ,de végeredményre nekem is 1-1 van beírava,és 0 pont...cps46 írta:Nem akarok akadékoskodni, de a Sevilla-Betis épp 3:2-re áll, nekem meg az eredményeknél be van írva 1:1-re telitalálatnak. Ez most ajándék 4 pont nekem
Az még nekem se sikerült soha, csak az eredmények menüpont jön be.Tibi1982 írta:Sziasztok!
A tippjátékban, az egyéni teljesítményemet, miért nem tudom megnézni???
Sztem mindenkinek, én most nem néztem meg, de mivel, ha jól tudom, több, mint két hét múlva lesznek csak spanyol bajnoki meccsek, ezért nem rakták fel még sztem a tipposzlopot.roonie írta:Csak én nem tudok tippelni a meccsekre, vagy senkinek sincs ott semmi. Rámegyek a tippjátékra, aztán arra, hogy aktuális fogadások és ott ez van:
0 tippelhető meccs van jelenleg!
csak nálam van ez vagy másnál is?