Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%
 
Szavazatok száma: 95
Avatar
TT
Capitá del Barça
Hozzászólások: 963
Csatlakozott: 2010.01.03. 15:09:29

2014.05.21. 18:27:59

Palesz kapizsgálja a szövegértelmezés fogalmát (ha csak a kiemelt részeket olvassátok el, már megdőlni látszik, hogy ne lenne határozott Enrique), a többiek meg elmentek az alizcsodaországos retekkel tévútra. szerintem ennél nem lehet jobbat nyilatkozni az első alkalommal.
Nervo írta: Azta Maschot aki teljesen alakalmatlan középsővédőnek
Mascherano pedig már egy ideje közutálat tárgya lett itt a fórumon. olyan emberről beszélünk aki pep ideje alatt remekelt, mindamellett, hogy köze nem volt a kh poszthoz, guardiola hozta ki belőle az akkori jó játékot, úgy lett kiépítve a középpálya és az egész csapatos letámadás (aminek hiányában nem vagyunk a topon 2 éve, köszönhető a lazaságnak meg a tötyilötyinek), hogy tökéletesen lehozta egy fénykorát élő kh játékát. semmivel nem lett rosszabb azóta, csak már nem annyira éles a középpálya, alvest nem kell ecsetelni, hogy mekkora teret hagy maga mögött, xavi nem fut annyit, busquets nem tud ütközni középen. sergio csak azzal élt meg idáig, hogy bitang jól helyezkedett és lefülelte azokat a labdákat, amiket a középpályás és csatáros letámadás fojtása lehetővé tett. ami már két éve nem létezik, csak elvétve 1-1 meccs erejéig.
az pedig már nem a játékos hibája, ha továbbra is olyan pozícióban játszatják, ami nem a sajátja, pláne úgy, hogy a csapat sem segíti. szerintem masch egyike azoknak, aki minden tőle telhetőt megtett eddig ebben a mezben.

Enriquet pedig csak merem remélni, hogy hagyják dolgozni, és nem megy oda hozzá sírni xavi, hogy nem lesz jó a játék amit elképzelt; zubi nem önfejűen veszi meg azokat akiket akar, és azt is remélem, hogy nem egy év után jogtalanul küldik el, mint martinot.
Avatar
BarcafanTomee
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2565
Csatlakozott: 2006.09.16. 14:48:58

2014.05.21. 18:20:29

Én a Xavi-s részre vagyok nagyon kíváncsi. Vajon mire gondolt? Esetleges távozására, vagy csak kevesebb szerephez fog jutni, vagy csak mint a csapat kapitányával van neki beszélni valója.
Avatar
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása
Hozzászólások: 2944
Csatlakozott: 2007.10.20. 20:59:24
Tartózkodási hely: Aba/Székesfehérvár

2014.05.21. 18:16:10

visca el barca írta:1. Te jó Ég, én a Barcát fogom edzeni
2. Ideje lesz leülni vele és beszélni, megtudni, mit szeretne (xavi)
3. de a játékstílus nem fog lényegesen változni

jaj istenem ez megint olyan alice csodaországban szindróma. örülök h itt vagyok, inkább nem követelőzök stb stb

xavi mint tudjuk még 5 évet érez magában.

magyarán ugyanazt a tilitolit fogjuk erőltetni csak legjobb esetben más emberekkel. vagy most nem a jobb hanem a bal oldaról adogatunk majd be :lol:
Hát nem tudom, az egész nyilatkozatot elolvasva nekem pont az ellenkezője jött le. Épp az, hogy mer majd változtatni, és ki meri rakni a játékosokat, ha nem ütik meg a szintet. Ez a címe is a mondandójának, "Új Barcát fogunk építeni".
Tatánál én végig ezt a csodaország-szindrómát éreztem, Luchonál egyelőre pont nem. Remélem ez így is marad, mert úgy fog járni mint Martino, pár vesztes meccs és mindenki rász.rik a fejére.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Avatar
Cooltiszo
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1949
Csatlakozott: 2004.10.08. 06:57:08
Tartózkodási hely: Bp

2014.05.21. 18:14:21

Érdekes kis cikk, ajánlom olvasásra:
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ID=HP_FT_2" target="_blank
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4650
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2014.05.21. 18:05:03

Nem is értem mit várnak azok akik elégedetlenek ezzel a nyilatkozattal, itt is ahogyan az élet minden területén diplomatikusan kell felelni az ilyen kérdésekre, a konkrétumokkal magát ítélné halálra.

Példa:
Mascherano helyzete?
-Áh őt eladjuk mert sz@r!

Ilyenkor merül fel a kérdés hogy egy ilyen "konkrétum" után mennyiért lehetne értékesíteni ha valóban arra kerülne sor. Olyan játékosért nem fizetnek akire nem tart igényt a (durván) tulajdonosa. (Ezt nem hiszem hogy példával kéne magyarázni.)

Ezeken a dolgokon szerintem mindenki ugyanúgy pörög, de ezeket a félelmeket nem kell belelátni egy ilyen "nyitó" beszédbe.
#BartomeuDimiteHoy
Kép
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19540
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2014.05.21. 18:02:32

Capon írta:a következő meccsen is ugyan azok a lélektelen játékosok kezdtek akik előtte hibát hibára halmoztak hetekig.
ezt én is sokszor rásütöttem martinora, de lássuk be,m a legtöbb játékosnak nem volt megfelelő alternatívája. neymar kidőlésével volt elől se volt minosegi csere, a kp-ról meg a védelemről nem is beszélve.

kíváncsian várom h lődörgős messit majd LE le fogja e cserélni akár egyszer is.... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2014.05.21. 17:21:44

Nervo írta: Sokal több konkrétumokat kellett volna mondani, 2 éve várja mindenki a csodát egy határozott embert aki igenis megmeri lépni az olyan dolgokat is ami esetleg nagyon sok embernek fájhat. :o Nekem a masceranos mondata verte ki a biztosítékot, hogy az ő szavára aztán mennyire oda kell figyelni. Akkor jogosan vetődik fel Viscánál is a kérdés, hogyha pont ezeket az embereket említi példaértékűnek akkor hogyan lesz itt változás beiktatva. :?: Azta Maschot aki teljesen alakalmatlan középsővédőnek, ő vele és még egy pár emberrel [alvés,xavi, song, pedró.] kellene kezdeni a változást.A másik pedig hogy meg sem említette hogy amit a sajtó is rebesgetett, vagyis hogy milyen posztra is jönnek azok az erősitések, mert a tito korszaktól kezdődően vártuk a nagy reformokat és semmi sem lett belőle.Ennél több konkrétummot kellett volna mondani. :| Az erősitésekről elmaradt a válasz tőle.
Én személy szerint még egy olyan edzői nyilatkozatot sem hallottam, ahol felfedték, hogy "mi most le fogjuk igazolni Józsit, Pistát és Sanyit, és eladjuk Bélát, Gabit, meg Petit". Még amikor célegyenesben vannak az átigazolások akkor is csak ilyen ködös válaszokat szoktak adni, nem hogy ilyen szituban, amikor csak elkezdik őket..

A nyilatkozataiból meg nekem nem az "alice csodaországban" jön le, meg hogy marad minden ugyan úgy, hanem ezek alapján kész elképzelései vannak, amik ha megfelelnek a játékosoknak akkor maradhatnak, ha meg nem akkor ez van. Pl Xavinál - „de el fog érkezni a pillanat, amikor leülünk beszélgetni, és megtárgyaljuk, mit akar ő és mit akarok én. Ezután fogunk dönteni.” - és Maschnál is - „vele is beszélni fogok, ezután döntünk.” - nekem az jön le, hogy van velük valami elképzelése, nem feltétlenül akarja eladni őket, de ha nem tetszik a nekik szánt szerep, akkor így jártak. És simán benne van, hogy mindegyiküknek a "4. számú játékos" szerepet szánta. Ezt a feltételezésemet -szerintem - alátámasztja ez a pár mondat is: A játékosoknak tudniuk kell, hogy Barcelonában az évek eltelnek, és ez ellen nincs mit tenni. Ha nem tudsz az adott színvonalon teljesíteni, menned kell. Ebből pont nem az jön le, hogy mindenkit annyira marasztalni akar.

Egyelőre ezek alapján én nem temetném. Én is félek tőle, hogy mi hogy lesz, és hogy mer-e nagyobbakat változtatni - kereten belüli rangsorokra is gondolok itt -, de ez a nyilatkozat nekem pont nem kétségbeesésre ad okot. Ha tényleg ehhez tartja magát, akkor még jól is elsülhet a dolog.
Avatar
Nervo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 510
Csatlakozott: 2014.03.07. 14:50:11
Tartózkodási hely: Home, Workplace.

2014.05.21. 16:53:39

LM10 írta:
Most kiemeltél 3 olyan részt amibe belemagyarázod ezt az Alice csodaországban témát...Miért gáz, ha kifejezte, hogy mennyire örül, hogy a Barca trénere lehet?
Xavi esetében pedig rohadtul nem lehet még tudni, hogy mi lesz. Jó barátok, szóval biztos kitalálnak valamit, ami mindkét félnek jó.
Az meg hogy a stílus nem változik, az egyértelmű, mióta Barca a Barca azóta a rövid passzos labdatartó foci van. Ezen senki nem fog változtatni, viszont ahhoz, hogy ezt miképp érje el a csapat, az az edző dolga.

Ezért nem értem, hogy miért ekkora tragédia. Én az egész interjút elolvastam, és pont az jött le, hogy igen is tudja, hogy mi vár rá, és kiket kell elküldeni meg idehozni. Én csóri Titon illetve Tatán éreztem ezt az általad használt Alice csodaországban érzést, Enriquével abszolút pozitív vagyok.
Persze ettől még bukhatunk megint, semmi nem garancia vele sem, de olyan dolgot se mondott/tett eddig szerintem, hogy ne érdemeljen bizalmat.
Sokal több konkrétumokat kellett volna mondani, 2 éve várja mindenki a csodát egy határozott embert aki igenis megmeri lépni az olyan dolgokat is ami esetleg nagyon sok embernek fájhat. :o Nekem a masceranos mondata verte ki a biztosítékot, hogy az ő szavára aztán mennyire oda kell figyelni. Akkor jogosan vetődik fel Viscánál is a kérdés, hogyha pont ezeket az embereket említi példaértékűnek akkor hogyan lesz itt változás beiktatva. :?: Azta Maschot aki teljesen alakalmatlan középsővédőnek, ő vele és még egy pár emberrel [alvés,xavi, song, pedró.] kellene kezdeni a változást.A másik pedig hogy meg sem említette hogy amit a sajtó is rebesgetett, vagyis hogy milyen posztra is jönnek azok az erősitések, mert a tito korszaktól kezdődően vártuk a nagy reformokat és semmi sem lett belőle.Ennél több konkrétumot kellett volna mondani. :| Az erősitésekről elmaradt a válasz tőle. Emelett persze a bizalom adott mint az öregnél is volt, csak élnie kell majd vele és reméljük hogy fog is. :roll:
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Avatar
Capon
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5378
Csatlakozott: 2005.08.26. 20:17:06
Tartózkodási hely: Budapest VIII.ker. Rezervátum

2014.05.21. 16:50:15

Nem a játékrendszerünkkel van a baj hanem annak intenzitásával, a játékosok sikeréhségével és azzal, hogy az edző rájuk hagyta, a következő meccsen is ugyan azok a lélektelen játékosok kezdtek akik előtte hibát hibára halmoztak hetekig.
Ezt a sokpasszos játékot is lehet ezer meg ezer féle képpen játszani. Gyorsabban, lassabban, gólra törőbben, védekezően, alkalmazkodva az ellenfél taktikájához, sok másféle felállásban, nem a középen egy szál magában álldogáló 160 centis ember fejére ívelgetni 90 percig.
Ha egy kis verseny helyzetet teremt és tényleg kiteszi a léhűtőket pár meccsre a csapatból már előrébb leszünk.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7474
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2014.05.21. 16:37:00

Szimpatikus nyilatkozat, nem érzem ki belőle azt, hogy ne merne itt komolyabb változtatásokba belemenni, még akkor sem, ha a stílus marad ugyanaz. Maradjon is, "csak" tegye hatékonnyá.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Roman94
Barça C
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2010.08.24. 14:01:54
Tartózkodási hely: Szlovákia(Fülek)

2014.05.21. 16:22:51

Én nem tartok tőle. Jó edző, tudja milyen a játékfelfogás. Itt nem (csak) rajta múlik a dolog. Vérfrissítés kellett, fiatal játékosok kellenek, akik vért isznak meccs előtt. Remélem Zubi nem fog beleszólni az igazolásokba, Enriquére kell hagyni a dolgokat. Tudja ő, mit akar csinálni.
Avatar
messideco
Presidente del Barça
Hozzászólások: 11864
Csatlakozott: 2008.07.08. 16:49:07
Tartózkodási hely: Medellin/Scrampton

2014.05.21. 16:05:19

Hasonlóan gondolom én is... :roll:
Kép
Avatar
LM10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4715
Csatlakozott: 2008.12.26. 11:30:58
Tartózkodási hely: Gotham City

2014.05.21. 16:04:50

visca el barca írta:1. Te jó Ég, én a Barcát fogom edzeni
2. Ideje lesz leülni vele és beszélni, megtudni, mit szeretne (xavi)
3. de a játékstílus nem fog lényegesen változni

jaj istenem ez megint olyan alice csodaországban szindróma. örülök h itt vagyok, inkább nem követelőzök stb stb

xavi mint tudjuk még 5 évet érez magában.

magyarán ugyanazt a tilitolit fogjuk erőltetni csak legjobb esetben más emberekkel. vagy most nem a jobb hanem a bal oldaról adogatunk majd be :lol:
Most kiemeltél 3 olyan részt amibe belemagyarázod ezt az Alice csodaországban témát...Miért gáz, ha kifejezte, hogy mennyire örül, hogy a Barca trénere lehet?
Xavi esetében pedig rohadtul nem lehet még tudni, hogy mi lesz. Jó barátok, szóval biztos kitalálnak valamit, ami mindkét félnek jó.
Az meg hogy a stílus nem változik, az egyértelmű, mióta Barca a Barca azóta a rövid passzos labdatartó foci van. Ezen senki nem fog változtatni, viszont ahhoz, hogy ezt miképp érje el a csapat, az az edző dolga.

Ezért nem értem, hogy miért ekkora tragédia. Én az egész interjút elolvastam, és pont az jött le, hogy igen is tudja, hogy mi vár rá, és kiket kell elküldeni meg idehozni. Én csóri Titon illetve Tatán éreztem ezt az általad használt Alice csodaországban érzést, Enriquével abszolút pozitív vagyok.
Persze ettől még bukhatunk megint, semmi nem garancia vele sem, de olyan dolgot se mondott/tett eddig szerintem, hogy ne érdemeljen bizalmat.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19540
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2014.05.21. 15:55:45

1. Te jó Ég, én a Barcát fogom edzeni
2. Ideje lesz leülni vele és beszélni, megtudni, mit szeretne (xavi)
3. de a játékstílus nem fog lényegesen változni

jaj istenem ez megint olyan alice csodaországban szindróma. örülök h itt vagyok, inkább nem követelőzök stb stb

xavi mint tudjuk még 5 évet érez magában.

magyarán ugyanazt a tilitolit fogjuk erőltetni csak legjobb esetben más emberekkel. vagy most nem a jobb hanem a bal oldaról adogatunk majd be :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
LM10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4715
Csatlakozott: 2008.12.26. 11:30:58
Tartózkodási hely: Gotham City

2014.05.21. 15:21:23

Pár idézet a mai beszédéből:

Ma elkezdünk dönteni fontos és kevésbé fontos kérdésekről, és remélem, hogy az idény majd jól alakul

Ez végre azt sugallja, hogy nem csak Zubi tolja a Football Managert, hanem most jönnek a konkrét nevek.

"Hogyan definiálnék egy edzőt? Egy labdarúgó edző több, mint csak egy tréner, ő egy vezető, és a képességeit sokféle dolog határozza meg. Nem csak taktikus és technikus, hanem tudnia kell kezelni a játékosok egóját, kezelni az öltözőt egészében."


Természetesen a védelem is fontos szempont, de a játékstílus nem fog lényegesen változni. Egy nagyon attraktív és nagyon hatékony játékot várok""Mascheranoval ugyanaz a helyzet, mint Xavival. Nagyon fontos játékosok, nem csak a pályán, a pályán kívül is. Mascherano egy jó példa arra, hogyan lehet valaki kapitánya a csapatnak.""Szeretnék segíteni a fiataloknak is, viszont amit megkövetelek tőlük az a sikeréhség, amit be is kell bizonyítaniuk minden edzésen. Hívom őket, és nyitva az ajtó minden Barca B és ifi játékos előtt. De nekik ehhez bizonyítaniuk kell. Ambiciózusnak kell lenniük, hogy az FC Barcelona keretéhez tartozhassanak."

"Nem szeretnék többet beszélni nevekről. van időnk, és néhány játékos VB résztvevő is. Már elkezdtük az értékelésüket, viszont úgy igazságos, ha nem osztunk meg erről önökkel több infót."


Nagyon korrekt embernek tűnik nekem ebből az interjúból. Ez nagyon hiányzott, mióta Pep elment. Csak a legjobbakat tudom remélni, hogy a követeléseit a vezetőség megvalósítja 100%ig.

Vamos Lucho, Visca Barca!

Itt a teljes vágatlan interjú:

http://barcanoticias.blog.hu/2014/05/21 ... n=blhshare" target="_blank
kadarzsolt85
Jugador del Barça
Hozzászólások: 137
Csatlakozott: 2012.02.09. 09:44:29

2014.05.21. 14:54:53

Barca Barca Baaarca
Avatar
messideco
Presidente del Barça
Hozzászólások: 11864
Csatlakozott: 2008.07.08. 16:49:07
Tartózkodási hely: Medellin/Scrampton

2014.05.21. 14:52:36

Szerencsére Martinonak is hagyták... :roll:
Kép
etooka9
Capitá del Barça
Hozzászólások: 647
Csatlakozott: 2014.05.06. 14:22:57

2014.05.21. 14:22:45

Luis Enrique: “We are starting to build a new Barça”

Remelem hagyjak is dolgozni meg igazolni. Ne zubi szoljon mar bele, hogy ki kell es ki nem. Kivancsian varom, hogy mik az elkepzelesei a jovo Barcelonajat illetoen. 8) (taktika, center, messi?)
Kép
barcafacan
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 341
Csatlakozott: 2014.04.19. 07:44:27

2014.05.21. 07:42:57

Dos Santos írta:Enrique nekem hatalmas kedvencem volt játékosként.Nagy harcos volt,akárcsak Puyol.Mindig volt mondanivalója meccs közbe...igaz ebből jutott a játékvezetőknek is gazdagon:D.Irányította,űzte,hajtotta a többieket.Olyan típusú játékos volt,ami Puyol távozásával hiánycikk lett Barcelonaba.
Ugyanakkor edzőként,nem vagyok meggyőződve,hogy ideális választás volt.A motiválással nem lesz baj.De mondjuk a BL kieséses szakaszába már jönni fognak olyan ellenfelek, akik ellen ez kevés lesz.Csak remélni tudom,hogy taktikailag is kellőképpen felkészült.

Vamos Lucho!
A helyzet az, hogy a vezetőség csak Valverdeben és benne gondolkodott. Mivel Valverde kosarat adott, egy közül választottak. Mi meg esszük, nem esszük, ez van. Próbáljuk jóízűen enni - hátha ízleni fog.
Borembukkk
Barça C
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2014.05.20. 18:43:06

2014.05.20. 18:48:35

Nekem ő az abszolut kedvenc játékosom, ezentúl duplán fogok szurkolni a barcának. :) Remélem sikerül megújítania a taktikát, mert manapság nem csak uncsik voltak meccsek, de már az eredmények sem jöttek.

És remélem sikerül neki rendet tenni a fejekben, mert az biztos, hogy valami baj van a fiúkkal.
Dos Santos
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 276
Csatlakozott: 2006.11.18. 06:11:05
Tartózkodási hely: Híd alatt

2014.05.20. 18:12:49

Enrique nekem hatalmas kedvencem volt játékosként.Nagy harcos volt,akárcsak Puyol.Mindig volt mondanivalója meccs közbe...igaz ebből jutott a játékvezetőknek is gazdagon:D.Irányította,űzte,hajtotta a többieket.Olyan típusú játékos volt,ami Puyol távozásával hiánycikk lett Barcelonaba.
Ugyanakkor edzőként,nem vagyok meggyőződve,hogy ideális választás volt.A motiválással nem lesz baj.De mondjuk a BL kieséses szakaszába már jönni fognak olyan ellenfelek, akik ellen ez kevés lesz.Csak remélni tudom,hogy taktikailag is kellőképpen felkészült.

Vamos Lucho!
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Boixos
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 9655
Csatlakozott: 2004.11.21. 11:00:59
Tartózkodási hely: monaco di bavaria

2014.05.20. 17:58:58

Capon írta:Érdekes de játékosként nem szerettem, nem arról van szó, hogy utáltam, csak valamiért nem kedveltem.
Remélem edzőként választási lehetőséget sem hagy nekem és csak imádni fogom tudni.
Sok sikert!
tök ugyanez nálam is.
mondjuk az edzőséggel nincs gondom, aki a feribával és ddr-rel frankón megértette magát és abszolút normális kapcsolatban tudott lenni, azzal nem lehet nagy probléma. minden csak attól függ, h mennyire fognak mögé állni a vezetők, ha netán keményíteni kell. mert kelleni fog, az tuti.
mindenesetre sok sikert kívánok neki!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5058
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2014.05.20. 17:11:15

Én nem feltétlenül attól félek, hogy nem tud majd motiválni. Ha csak fele akkora tekintélyt szerez majd mint anno a pályán, már beljebb leszünk. Sosem volt egy megalkuvó típus, mindig tökösen viselkedett, ugyanakkor ismeri a klubot és tiszteli is. Én inkább a taktikai hiányosságoktól tartok.

Viszont nem értem miért akarnak itt sokan olyan edzőt, mint Simeone vagy Klopp. Mert őrjöng valaki az alapvonal mellett nem biztos hogy jó motivátor. Akkor hívjuk inkább ide Cantonat. Az biztos, hogy kék-zöld lenne a játékosok segge, ha lazulnak, Messivel az élen. De, hogy ezért felnéznének rá, azt nem hiszem.
Forca Barca!!!!
MessiCesc
Capitá del Barça
Hozzászólások: 577
Csatlakozott: 2013.07.26. 14:51:09

2014.05.20. 16:59:22

Üdv Lucho!

Nekem pozitív érzéseim vannak vele kapcsolatban. Tatánál csak jobb lehet.
Jövőre meg minimum egy bajnokság! :D
Avatar
Capon
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5378
Csatlakozott: 2005.08.26. 20:17:06
Tartózkodási hely: Budapest VIII.ker. Rezervátum

2014.05.20. 15:43:53

Lionel85 írta:Hozza az állványát magával Vigoból?
Nekem is ma jutott eszembe :) gondolom igen.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lezárt