A Magyar Barca Zártosztály #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Avatar
Scorpion
Capitá del Barça
Hozzászólások: 569
Csatlakozott: 2006.07.10. 01:42:07
Tartózkodási hely: Budapest

2009.05.13. 00:52:57

Köszönöm! Igyekszek mihamarább felépülni, de egy ideig mellőznie kell mindegyik Barca csapatnak.

B csapattal én nagyon jól éreztem magam. Csapatban voltam. Ők sem játszanak gyakrabban, mint az A csapat, cserék terén a végén kevesebben is voltak. A sok sérülés. Csak mindenki tudja, hogy ki mit bír, tud és a biztatás az alap. Az eredmény pedig magáért beszél.

Sajnos a torna előtt volt egy olyan érzésem, hogy az A csapattal baj lesz. Beigazolódott...... Bár ne így történt volna, de ez az eredmény akkora pofon, amire mindenki felkapja a fejét. Remélhetőleg lesz változtató hatása!

Én mindig annak a híve voltam, hogy dicsérni és szidni egyaránt kell. Porba alázni viszont senkit sem szabad. Az üvöltözést a pályán pedig azonnal megszüntetném. Aki elkezdi a cseszegetést, azt azonnal a pálya mellé parancsolnám. Aztán mikor meccseket ül a delikvens rá fog jönni arra, hogy inkább a játékkal foglalkozzon. A csk szerepköre itt is kulcsfontosságú (általánosságban beszélek)! Tudni kell hatni a játékosok lelkére és rendet kell tudni tartani. Minden játékos másmilyen. Érezni kell, hogy kire hogy lehet hatni. A legfontosabb, hogy összetartás, küzdés és sikeréhség legyen.

Júniusban lesz edzőmeccs több szurkercsapattal. Tessék jelentkezni és eljönni rá! A héten vszínű meg lesz a fix időpont erre.
Avatar
Marci
Capitá del Barça
Hozzászólások: 828
Csatlakozott: 2005.09.16. 20:19:45
Tartózkodási hely: /home/marci

2009.05.13. 00:18:36

Jobbulást Viktor!

Érthető az állandó elégedetlenség mert igenis megnyerhetnénk a tornát. Persze aztán jönnek a hibák amik miatt kikapunk általában és egymást hibáztatjuk. És ha a kritika sokszor, sok szempontból jogos is, nem feltétlenül tud mindenki az adott pillanatban javítani a játékán. És nem azért, mert hülye, vagy béna, vagy szánalmas, mert igenis látja szerintem mindenki hogy mit csinál rosszul, de egyszerűen nem vagyunk eléggé játékban ahhoz hogy azt a szintet hozzuk amit hozhatnánk, akár az erőnlét vagy akár csak a meccsrutin és önbizalom hiánya miatt is.
Nagyon egyszerű a képlet. Ha nem vagyunk megelégedve a mostani eredményeinkkel, akkor bele kell, össze kell rázódnunk hogy olyan szinten játsszunk amit várunk magunktól.
Ehhez pedig kéne a rendszeres szombati foci, vagy annak valami alternatívája (támogatom a csepeli bajnokságot). És mivel gyakorlatilag mindenki többet vár a csapattól valamilyen szinten ezért nem lesz jó a hangulat amíg ezt nem érjük el, főleg hogy sokunknak nagyon is kritikus a természete. (mondjuk szerintem már attól jobbak lehetnénk, ha Lámának megoldódik majd a csütörtökje, Elemér is lejár továbbra is és jön velünk tornákra, és így máris összeszedettebb lehetne a játék)

A másik lehetőség az, hogy nem játszunk a mostaninál többet együtt, és akkor majd ahogy jön, néha jobban játszunk, néha rosszabbul. De ebben az esetben az olyan szintű szidásnak, szánalmasozásnak, összebeszélésnek és klikkesedésnek ami most van, nincs helye. Szóval akármit is fogunk csinálni, a hozzáálláson változtatni kell, ahogy Berci írta, nem ártana egymásért játszani.

Cs. Viktorral vitatkoztam is egy kicsit ezekről a dolgokról, de utána a Bayern ellen örültem hogy jól játszottunk és a pálya széléről igyekeztem biztatni a csapatot, mindenkit, még a hibák után is, aztán amikor felmentem akkor hajtottam, mert ezek miatt a dolgok miatt jöttem alapvetően.
Külön senkit sem fogok cseszegetni, nem áskálódok senki ellen továbbra sem, csak annyit várok a csapattól amit én is nyújtok, mégpedig hogy hajtok és igyekszem koncentrálni. Ja és megpróbálhatnánk örülni a játéknak néha, meg jól érezni magunkat.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Avatar
dopi
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 350
Csatlakozott: 2006.08.02. 15:45:05

2009.05.12. 11:43:21

Az biztos hogy mindenképpen szemléletváltásra volna szükség. Mindenképpen jó dolog lenne ha lennének edzőmeccsek, már csak összeszokás miatt is. Ezzel a produkcióval amit szombaton nyújtottunk nincs létjogosultságunk A csapatnak hívni magunkat, mert sajnos be kell vallanom hogy a B játékát örömmel néztem. Vissza kellene állítani a renoménkat, de nagyon komolyan.
Bercy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1807
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:08:24
Tartózkodási hely: Budapest

2009.05.12. 09:01:17

--- Ugorjunk egy meccset. Következett a Barcelona A, amelyiket sokan a torna egyik esélyesének tekintettek.
--- Így van. Azt kell mondjam, hogy ez egy igazi rangadó volt, épp ezért ez volt a legértékesebb győzelmünk. Az 1-0-s sikerünk nem a jó játékunk eredménye, hanem egy vérrel és verejtékkel kivívott eredmény. Jellemző, hogy a gólunkat sem előzte meg valamilyen kidolgozott helyzet. Egyszerűen Lazac ragyogóan oldott meg egy bedobást... Gólt szereztünk kézzel, ez mindent elmond a küzdelemről.

A Milan oldalról az A csapat csk-ja nyilatkozta a torna után... a lényeges részt kiemelem!!!
Bercy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1807
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:08:24
Tartózkodási hely: Budapest

2009.05.11. 09:20:00

Sziasztok,

Egy igen érdekes szombati nap után furcsa érzésekkel tértem haza.
Az eltelt idő alatt mióta nem fociztunk együtt igen sok változás történt a csapatban, ami számomra eléggé feltűnő volt.

A csapategység a béka segge alatt volt jó néhány méterre! A folyamatos egymás b@szogatása meghozta a kellő eredményt, mivel mindenki a másikkal volt elfoglalva és nem a saját teljesítményével. (pedig lett volna min javítani)
Ha esetleg két meccs közt összeültünk volna és megbeszéljük a gyengébb teljesítményeket - és nem a meccs közben adjuk ki magunkból - akkor talán maradt volna annyi energia, hogy jobban koncentrálva játsszuk a meccseinket.
Ha körbenéztetek volna, minden csapat EGYÜTT üldögélt és beszélgettek a történésekről, mi meg klikkekben tömörülve beszéltük meg a csapat gondjait. Szörnyű érzés volt, hogy akivel beszélgettem annak mindig volt egy rossz szava vagy véleménye a másikról. Így tényleg nem lehet csapatként együtt játszani, mert ez így nem csapat. Jó lenne, ha mindenki félretenné a meccs alatt a másikkal szembeni ellenérzését és a játékra koncentrálna, majd a meccset követően megbeszélni közösen a hibákat, mert ez csapatjáték és csapatként kell együtt működni, különben ez lesz a vége.
Remélhetőleg a selejtezőben már egy teljesen új felfogásban és a csapatért, egymásért hajtó, küzdő emberek fogják alkotni!

Ja és megjegyzem, hogy az a 11 ember nem is lett volna olyan sok, de szerintem erre már mindenki rájött... majd minden csapatnak egy egész csapatcseréje volt. Nekünk is jól jött volna ebben a melegben, szóval Melkornak jár az 1 pont.

Üdv mindenkinek.
Avatar
Scorpion
Capitá del Barça
Hozzászólások: 569
Csatlakozott: 2006.07.10. 01:42:07
Tartózkodási hely: Budapest

2009.05.10. 00:56:32

Láma, örülök, hogy így érzed!

Én a változás pártján állok és lesznek edzőmeccsek és focis lehetőségek ennek a csapatnak. Én majd kintről koordinálok egy darabon, de legalább látom, hogy mikre kell figyelni. Őszre azért rendbe jövök:)
Superlama
Jugador del Barça
Hozzászólások: 189
Csatlakozott: 2005.07.07. 21:59:52
Tartózkodási hely: Budapest

2009.05.09. 11:18:51

kevesebbet vagyok??? van 2-3 max 4 ember akinel igen. Csak a csütrötöki bajnokságban nem tudok idén szerepelni, sajnos nem az en hibámból de lesz rá megoldás jövöre. A szurkoloi tornákon kivétel nélkül ott vagyok, az egyéb máson mint pl. villámtornák 90%-ban megjelenek. Szombati fociban is benne lennék minden további nélkül, mivel anno rendszeresen jartam, de amiota a barcabol jo esetben is csak 5en lennénk ott a maradék meg számomra ismeretlen de főképp unszimpatikus emberekből áll. Ezért nem látom értelmét annak, hogy oda lemenjek. Természetesen ha lenne más hely vagy más csapatokkal való meccs szervezve akkor nagyon szivesen mennék és áldoznék is erre pénzt szívesen... mert nekem is szuksegem lenne a több játékra egyénileg is meg veletek is.
Superlama 24 - Hungarian F.C. Barcelona
Avatar
Scorpion
Capitá del Barça
Hozzászólások: 569
Csatlakozott: 2006.07.10. 01:42:07
Tartózkodási hely: Budapest

2009.05.08. 02:01:55

Részéről jelenleg lehet, hogy nem jött jelzés. Jött múltkor. Azért is tettem fel a kérdést, hogy most nem lenne zavaró számára velem játszani. Maradjunk annyiban, hogy vannak érdekes dolgok.

Én azt mondom, hogy 11 ember ilyen elosztásban felesleges.

Az edzésre szerintem 10-12 ember eljönne Csepel helyett. Én speciel többek között azért sem járok le a terembe, mert
1. nem szeretem a teremfocit
2. sosincs kapus
3. összeszokni sem lehet

Salakon, vagy műfűre szívesen eljárnék edzeni. Úgy, hogy nem feltétlenül a játék lenne előtérben, hanem szituációk gyakorlása s megannyi egyéb gyakorlat. 5-7 embert mindig össze lehetne hozni és ellenfelet lehet találni.
Edzőmeccseket is össze lehet hozni más szurker csapatokkal, ahogy régen is volt ilyen.

A kapus probléma régi história. Évek óta probléma ez. Viszont ezerszer mondtam, hogy kell toborzó. Meghirdetünk egy időpontot. Ekkor eljön a meglévő keretből annyi amennyi csak tud és jöhetnek olyanok, akiket szeretnénk kipróbálni ill. érdeklődtek. Legrosszabb esetben lesz egy örömfoci. Jobb esetben lehet fix kapust ill. egyéb mezőnyjátékost lelni.

Elhiszem, hogy van aki nem ér annyiszor rá. El is fogadható.

Legutóbb 2 hete lett volna lehetőség arra, hogy együtt játszunk. Az én oldalamról meg is érkezett mindenki, csak a Barca vonalból nem jött senki. Így álltunk ki 6 fővel csere nélkül és lettünk bronzérmesek és itt volt az, hogy Dopi nem volt hajlandó velem egy csapatan játszani így nem jött (s általa még jött volna pár ember és azok sem jöttek).

Villámtornákon több okból játszunk külön csapatban pl.:
1. Mi is csapatot építünk, ugyanis indulnánk majd bajnokságban.
2. Sokszor elegendően vagytok.

A csapat szervezéséhez gondolatok:
1. Szívesen segítek a szervezésben. Mivel Melkor te vagy a csk alapvető, hogy nem én hirdetek meg ezt-azt és nem szervezek keresztbe embereket.
2. Kell egy szűk és bő keret. (Ezt a toborzással szerintem absz. meg lehetne oldani, hogy a hiányposztokat kitöltsük. Pl. nyáron)
3. Mindenkinél el kéne érni, hogy jó időben iratkozzon fel ide-oda, ehhez persze azt kellene, hogy minden kerettag legalább napi egyszer nézze meg a fórumot. Ez 5 perc max. Ennyit megtehetünk egymásért. Ha nem jön azt is jelezze. Mondjuk megy a lista és maga mellé x-et tesz.

Csk pozícióba még nem vágyok, de nem zárkózom el attól, hogy a jövőben egyszer legyek az. Jelenleg örömmel lennék helyettes. S olyan terhet levennék Melkor válláról, hogy pl. megszervezek edzőmeccset a csapat számára. Vagy akár a toborzást is véghez vinném.

Az, hogy a következő tornán hol játszok még nem döntöttem el. Számomra fontos az, hogy ne legyünk se túl sokan és se túl kevesen. Az arányok pedig legyenek jól elosztva (támadó/védő). 9 ember teljesen elegendő lenne most is és jövőben is. Max. 10. Minden posztra 1 csere ember.

Abban az esetben, ha mindenki széthajtaná magát 5 perc alatt és folyamatosan menne a csere, akkor ok, ha sokan vagyunk. Tapasztalat azt mutatja, hogy sosincs így.
Avatar
Melkor
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1355
Csatlakozott: 2004.10.10. 16:16:41
Tartózkodási hely: Szigethalom

2009.05.08. 00:44:38

Perrero írta: Melkor, neked meg köszi, jövök 1 sörrel, amit majd a többiek törlesztenek :P
Ezt mindenképp behajtom :D
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Avatar
Melkor
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1355
Csatlakozott: 2004.10.10. 16:16:41
Tartózkodási hely: Szigethalom

2009.05.08. 00:43:06

Scorpion írta:Ebből kiindulva már értem, hogy egyes emberek hogy szerepelhetnek az A csapatban.
Ezt meg én nem értem. Az A és a B jelenleg 2 különböző csapat - persze tőlem nyugodtan lehet átjárás a 2 csapat között. Ezzel választ is kaptál az első kérdésedre.
A Dopi témáról annyit, hogy ha személyes ellentét van köztetek, az intézzétek el ti. Részéről nem jött olyan jelzés felém, hogy nem szeretne veled egy csapatban játszani. Jelenleg ő is az A bő keret tagja, bár valóban nem jár csütörtökönként és villámtornán is elég rég járt, de mivel belefért az általam meghirdetett 11 fős keretbe, nem láttam akadályát annak, hogy jöjjön. Vagy mondjam meg neki és Superlámának is, hogy mivel rég fociztunk együtt, nem jöhetnek a tornára??
Teljesen ismeretlenül persze nem nagyon engednék játékost a tornán játszani, de amennyiben van hely, jöhet bárki a bő keretből.

Edzésről annyit, hogy ez lerágott csont - egyszerűen nem vagyunk annyian, még a B csapattal együtt sem, hogy rendszeresen, normálisan tudjunk edzést tartani. Csepeli focinak is - mint ahogy említetted - azért nincsen értelme, mert egyszerűen nem vagyunk elegen hozzá, ennek ellenére azért még páran eljárunk időnként.

Az A csapat valóban nincs teljesen rendben. Rengeteg erőmet, időmet felemészti már a csütörtöki csapat egyben tartása is (kapus problémák, kiszállt pár ember) - ami sajnos meglehetősen demoralizálólag hat - emellett elég nehéz még rendszeres edzőmeccsek, villámtornák összeszervezése is. Sajnos sokaknak egyszerűen nem fér bele ennyi foci, és ezt "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" tiszteletben tartanom. Ennek ellenére azért kb 2 havonta el-el megyünk 1-1 villámtornára (itt jegyezném meg, hogy nem könnyítitek meg a dolgomat (te és Bence), hogy minden villámtornán más csapatban játszotok, még a szurkertornák előtt is! - ami ugye fontos lenne az összeszokás szempontjából)
Itt most őszintén felajánlom, hogy amennyiben érzed magadban az erőt és a kedvet, szívesen átadom neked a csapat vezetését, mert tőlem jelenleg sajnos ennél többre nem telik, és valóban többet érdemel ez a csapat (persze a továbbiakban számíthatnál rám)!

Addig is tiszteletben tartom a döntésedet, hogy nem az A csapatban játszol ezen a tornán de a lehetőség továbbra is fenn áll, hogy a későbbiekben velünk szerepelj.
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1942
Csatlakozott: 2004.10.17. 18:13:25
Tartózkodási hely: Csepel

2009.05.08. 00:19:28

:lol:
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Avatar
Scorpion
Capitá del Barça
Hozzászólások: 569
Csatlakozott: 2006.07.10. 01:42:07
Tartózkodási hely: Budapest

2009.05.07. 22:49:14

Ebből kiindulva már értem, hogy egyes emberek hogy szerepelhetnek az A csapatban.
Avatar
Scorpion
Capitá del Barça
Hozzászólások: 569
Csatlakozott: 2006.07.10. 01:42:07
Tartózkodási hely: Budapest

2009.05.07. 21:45:32

Mivel ez belügy és nem tartozik más csapatokra, ezért ide írok!

Melkor hozzászólásával azt hiszem ezzel fixálódott az, hogy ki hol játszik. Sajnálom, hogy így alakult, de a véleményem változatlan. 11 ember ilyen védő/támadó elosztásban sok.

Nem hiszem, hogy túl gyakran írtam ilyen típusú üzenetet a fórumra. Remélem építő jellegűnek veszitek majd. Révén ez a célom. Viszont egy ideje már érlelődik ez bennem. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

Mindenesetre arra majd szeretnék többek között választ kapni, hogy ki mi alapján lesz tagja az A ill. a B csapatnak. Valószínű, hogy a kapott válasz után helyén fogom tudni kezelni az egész helyzetet. Nekem nem derogál a B csapatban játszani! Sőt! A bizonyítási vágy és a kihívás így még nagyobb.

Én elfogadom azt, hogy Melkor biztosra megy a létszámmal, hogy ne legyenek játékosproblémák (sérülések, nem jelenik meg az adott játékos). Viszont így kapásból elvesztett két játékost az A csapat. (Szerencsére sérülések nélkül).

Továbbá észre kéne venni, hogy az A csapat háza táján azért nincs minden rendben. Attól, hogy nem beszélünk róla, attól még létező dologról írok.

Pl. a zárt osztály fórumában március óta nem hangzott el semmi. Pedig szerintem volna mit írni. A nyílt fórumban is van, hogy napokig senki nem ír semmit. Régebben ez nem így volt. Szerveződtünk mindenfelé. Voltak edzőmeccseink, a csepeli foci, villámtornák, összejövetelek. Ezek vagy eltűntek, vagy válságban vannak. Jól emlékszem, amikor szóba került a csepeli focinak a megszűnése. Szerintem annak nincs túl sok értelme. Műfüves pályán kellene edzéseket tartani legalább heti egyszer. Akár a B csapattal karöltve. Mindenkinek jót tenne. A csapatjátéknak mindenképp.

Az sem ártana, hogy ha vannak személyes ellentétek, akkor azok nem különböző hátsó csatornákon zajlanának, hanem szemtől-szembe lehetőség szerint megoldó célzattal. Pár héttel ezelőtt volt egy villámtorna, ahol sem az én sem a Barca csapata nem volt teljes. Fúziót ajánlottam. A fúzió különböző okok miatt elmaradt. Többek között azért, mert Dopi nem szándékozott velem egy csapatban játszani. Valószínűleg nem vagyunk egymásnak szimpatikusak. Ettől függetlenül azért, hogy egy jó létszámú és ütőképes csapat ki tudjon állni benne lettem volna. Nem így történt.

Jelen esetben nem vágyok vele egy csapatban szerepelni. Van elég ember aki tud engem pótolni. Konfliktusok elkerülése miatt én önként megyek. Viszont, ha nem így lenne, akkor Dopitól megkérdezném, hogy most nem lett volna gáz velem egy csapatban játszani?
Avatar
Scorpion
Capitá del Barça
Hozzászólások: 569
Csatlakozott: 2006.07.10. 01:42:07
Tartózkodási hely: Budapest

2009.03.20. 13:11:50

Melkor!

Majd vasárnap megkérlek írjál ide pár sort, hogy milyen volt a torna. Hogy szerepeltünk, milyenek voltak a csapatok és milyen volt a szervezés.

THX
Avatar
Scorpion
Capitá del Barça
Hozzászólások: 569
Csatlakozott: 2006.07.10. 01:42:07
Tartózkodási hely: Budapest

2008.09.10. 21:02:51

Sziasztok.

Kézbe vettem a szurkolói torna sorsát. Révén a dolog döglődik megpróbálom újra életre kelteni némi vérfrissítéssel. Pergőbb meccsekkel, olcsóbb nevezési díjjal és kevesebb várakozással két meccs között. Ja és lehetőség szerint több csapattal. Ha tudtok szurkercsapat elérhetőségeket, akkor megkérlek, hogy írjátok meg.

Magát a tornát valamikor októberre gondolnám, de az még elég messze van.
Bercy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1807
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:08:24
Tartózkodási hely: Budapest

2008.07.30. 01:59:20

Perrero írta: amugy miért no komment a lé-s dolgom :?: nyilván akkor tudok/tudnék csak menni ha van/lenne
Mivel megkérdezted, hogy mennyi lesz a pénz. (egyébként mindenki függ tőle)
Mikor válaszoltam eltűntél és nem reagáltál, pedig úgy gondolom, hogy ennyire lehet már előre tervezni. De végül is mindegy, mert nem fog összejönni ez a dolog...
Avatar
Marci
Capitá del Barça
Hozzászólások: 828
Csatlakozott: 2005.09.16. 20:19:45
Tartózkodási hely: /home/marci

2008.07.30. 00:20:33

8-22ig külföldön leszek, úgyhogy egyik se jó sajnos. Talán az utolsó végére le tudnék nézni, de ahogy látom a középső időpont lesz a befutó.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Bercy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1807
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:08:24
Tartózkodási hely: Budapest

2008.07.29. 00:03:55

2008.07.16.-tól ennyi válasz érkezett!
Én felteszem a kezem...

1. Szila - Enrique megbeszéli vele (köszi Ákos )-NEM TUDOM
2. Victor- vele majd Melkor (vagy 1x csak olvassa ezt... )
3. Marci - NEM TUDOM
4. Melkor - jön
5. Dopi - jön
6. Haze - jön

7. Kezso - vele majd Melkor (vagy 1x csak olvassa ezt... )- NEM TUDOM
8. Enrique - inni jön, foci felejtő
9. Zsolti
10. Superlama - jön
11. Bence - Victort ráúszítjuk- NEM TUDOM
12. Szila haverja (András?) -jön- NEM TUDOM
13. NagyPé - Tud róla valaki valamit???- ÍRTAM NEKI, NEM VÁLASZOLT
14. Magyar Tibi
15. Gnorbert- majd csak rávesszük... , ha olvasod reagálj...akár PÜ-ben- NEM REAGÁLT
16. Czinger, Mehrl, Bükkybá, Joti, Bécsi - velük beszélünk- NEM BESZÉLTÜNK VELÜK
17. Silvanus- jön
18. Csongor- jön, ha van lé... :lol:- NO COMMENT
19. Gamper Zsolti- NO COMMENT
20. Bercy
Avatar
Scorpion
Capitá del Barça
Hozzászólások: 569
Csatlakozott: 2006.07.10. 01:42:07
Tartózkodási hely: Budapest

2008.07.28. 12:37:16

Sziasztok.

Én nekem biztosan nem jó az elsőkettő turnus. Az utolsó is talán.
Bencét megkérdem, aztán jelzem, hogy mi van vele.
Avatar
Ede72
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 454
Csatlakozott: 2005.08.21. 21:14:26

2008.07.24. 11:07:03

Hello Srácok!

Nagyon sajnálom, de nekem max a hónap elő pár napja lett volna jó mert 15-től bármelyik napon jöhet a baba...:))
szóval asszem én most oda nem tudok menni.
jó szórakozást nektek!!
M. Tibi
Bercy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1807
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:08:24
Tartózkodási hely: Budapest

2008.07.23. 18:00:08

Perrero írta:ár :?:
1200-1500 éjszakánként (kb)
Bercy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1807
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:08:24
Tartózkodási hely: Budapest

2008.07.23. 17:32:13

Csongrádon a Körös Toroknál bérelhető ház (8 ágyas- nem egy villa 8) ) időpontjai:
Kinek melyik jó??? Gyorsan kérem reagálni!!!

augusztus 8-9-10
Dopi
Házé (egy éj ott alvás)

augusztus 15-16-17:
Bercy
Dopi
Házé (egy éj ott alvás)
Superlama
Silvanus
Melkor


augusztus 22-23-24
Dopi
Enrique
Silvanus


*bocs...kihagytad Silvát.
Lezárt