A Magyar Barca Zártosztály #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Superlama
Jugador del Barça
Hozzászólások: 189
Csatlakozott: 2005.07.07. 21:59:52
Tartózkodási hely: Budapest

2007.10.16. 16:30:47

... hacsaknem felcserelodik a gyengebb es az erosebb szerepe...
Avatar
haze71
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1003
Csatlakozott: 2006.02.28. 09:04:53

2007.10.16. 15:44:24

Utolsó reagálásom ehhez a témához:
Úgy emlékszem, hogy azért indultunk a csütörtöki bajnokságba, hogy megfelelő tapasztalatot és rutint szerezzünk a szurkolói torna megnyeréséhez. Részemről ez teljesíthető és szívesen is megyek, de ezen felül én nem tudok több időt tölteni a focival. Néha le tudok menni szombatonként és ennyi. Ha bőséges a létszám, akkor légyszíves szóljál Melkor, mert nem akarom elvenni a játéklehetőséget azoktól, akik rendszeresen járnak szomaton is és a még el sem kezdett edzésekre is, valamint azoktól, akik úgy hiszik, hogy komolyabban veszik ezt a sportot, mint én... Csütörtökön találkozunk. Részemről a téma bezárva...

Ja, és ha a gyengébb veri az erősebbet, az nem a gyengébbnek köszönhető...
Avatar
Melkor
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1355
Csatlakozott: 2004.10.10. 16:16:41
Tartózkodási hely: Szigethalom

2007.10.16. 15:18:47

Bocsi, de eddig nem nagyon értem rá reagálni a dolgokra.
Mindenki véleményében van több-kevesebb igazság.
Hazéra reagálva - heti 3 edzéssel (ha csak mondjuk futó edzések lennének) csak a fizikumunk javulna annyit - gyorsaság, fordulékonyság, összfutómennyiség - hogy simán vernénk a milánt. Mert a koncentráció mellett a fizikai állapot a legfontosabb a párharcok megnyerésében!!
És nagyon nem mind1, hogy egy komolyabb csapat ellen 10-ből csak 2 vagy 5 párharcot nyersz meg! És még erre jönne rá a taktikai fejlődés, ami szintén rengeteget jelent! Véleményem szerint a legtöbb játékos esetén igen lényeges fejlődést lehetne észrevenni ennyi rendszeres edzés után!

DE, mi nem vagyunk ennyire komoly csapat - egyrészt sokaknak erre nem lenne elég ideje, pénze, kedve, másrészt nem ebből élünk, hogy szükség legyen rá!
Ezzel a heti, vagy 2 heti 1 taktikai edzéssel azt szeretném elérni, hogy a szurkolói tornán legalább partiban legyünk a milánnal, valamint a csütörtöki bajnokságban harcban legyünk a felsőházi helyekért! Azt hiszem ezek nem elérhetetlen álmok.
Mint azt Bercy írta, mivel a szombati foci nem lesz alkalmas edzésre, ezért más időpontot vagy helyet kell keresnem - itt talán a leglényegesebb az időpont, hogy minél többen tudjunk rendszeresen menni - ezt majd csütörtökön megbeszéljük.

A B csapatra visszatérve nagyon sajnálom, hogy nem érzitek szükségét illetve kedvet egy kis gyakorláshoz.... Egyet kell értnem Marcival - sokkal nagyobb potenciál van bennetek - a feljutás simán meglehetne, de ha nektek elég ez a vegetálás a selejtezőben, akkor csak tessék. Ennek ellenére ha meglesz a terem és időpont az edzésre, akkor tőletek is nyugodtan jöhet majd bárki, mégha a mostani álláspontja ezzel ellentétes :roll:

üdv: Melkor
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Superlama
Jugador del Barça
Hozzászólások: 189
Csatlakozott: 2005.07.07. 21:59:52
Tartózkodási hely: Budapest

2007.10.16. 15:09:47

haze hogy lehet ugy a jatek szepsegeert focizni??? az akkor jon elo ha csapatkent tudunk jol mukodni vagy annyira szuperek vagyunk egyenileg.....kerdem en melyik van most meg nekunk??? lehet erte tenni azert hogy szepen is jatszunk
Avatar
haze71
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1003
Csatlakozott: 2006.02.28. 09:04:53

2007.10.16. 14:50:03

Kell az optimizmus, de bocsi, hogy realistán látom a dolgokat. Aki ismer, az tudja, hogy nem szoktam előre feladni. Persze vannak néha meglepetések, de hidd el, ez a szurkolói focicsapat ennyire hivatott és nekünk a szurkolói tornák a közegünk. Igazából nem is értem, miről "vitázunk"? Szerintem mindenkinek a képességeinek megfelelően kell odatenni magát és ha ez így van és mégis vereség a végeredmény, hát nem kell szégyenkezni. Az a fontos, hogy a játék szépségéért focizzunk, ne pedig valami elérhetetlen célért. Tényleg? Mi is a kitűzött cél, amiért most itt megy a vita az edzés - nem edzés kérdésről?
Avatar
Scorpion
Capitá del Barça
Hozzászólások: 569
Csatlakozott: 2006.07.10. 01:42:07
Tartózkodási hely: Budapest

2007.10.16. 14:28:45

Hi.
Ezzel nem értek egyet. Sosem lehet úgy kimenni pályára, hogy mi csak második helyre vagyunk jók. Aki így megy fel az tuti veszít. Meg kell próbálni mindent, hogy sikerüljön. Ha nem ment, akkor tisztes a vereség. Emlékeztetni szeretnék mindenkit, hogy jó 10 éve a Fradi Grasshoppers ellen nyert idegenben. Senki nem várta azt az eredményt. Azt sem, hogy az Anderlecht-ten túljut. Erre megcsinálták. Kell a realizmus, de becsvágy is. Mert akkor a bajnokságok papír mellett zajlanának. Megnéznék melyik csapatban ki van, azt mit tom én csütörtökön a középmezőnyben 7-ik helyen végeznénk. Ez viszont nincs így.
Bajnokságban kaptunk már ki Bad boys-sal utolsó helytől és vertünk meg 0-3-ról felállva 7-3-ra második helyezettet. Akarat és kitartás eredménye.
Azzal sem értek egyet, hogy 20-30 évesen nem lehet fejlődni. Dehogynem. Ezen a szinten még lehet. Csak Ronaldinho nem lesz belőlünk. Belőlem meg Puyol. De előrelépésre ezen a szinten mindenkép van lehetőség. 4 éve van együtt a kispályás csapatom. Utolsó helyek tájékán kullogtunk eleinte. Aztán összeszoktunk és tessék élmezőnyben szoktunk lenni. Ha még edzenénk is, biztos mindig dobogó lehetne belőle.

Mégvalami. Megmondom őszintén a tornán sem láttam mindenkiben a tüzet a pályán. Ez is hiba. Van aki, ,,tette a dolgát", de vmi hiányzott a hozzáállásban.

Ja és Milan is bőven verhető. Tavasszal meg is történt. Továbbá az elején nem kellett volna kitámadni úgy, hogy nincs csatárunk. Kontrára kellett volna játszani. Arra jók lehettünk volna. Szóval azt a meccset taktikailag is eltoltuk.
Avatar
haze71
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1003
Csatlakozott: 2006.02.28. 09:04:53

2007.10.16. 13:37:49

Én nem mondtam, hogy menthetetlenek vagyunk, miért is lennénk. Nincs is semmi baj a szurkolói tornákkal. A második hely nagyon is tisztes eredmény. De ez a maximum. Ezt a Milánt ezzel a kerettel akkor sem fogjuk megverni, ha heti három edzés is lesz. (talán tízből egyszer) Nincs bennem keserűség sem, hiszen tisztába vagyok a képességünkkel, ehhez mérten szerepelünk. A csütörtöki bajnokságban is ha 60%-osan tudnánk teljesíteni, az már számomra sikert jelentene. És nem kishitűség vagy a nem megfelelő hozzáállás mondatja ezt velem.
Bercy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1807
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:08:24
Tartózkodási hely: Budapest

2007.10.16. 13:34:29

Sziasztok!

Hogy vége legyen ennek az edzés-örömfoci mizériának javaslom, hogy mindenki nézzen körül a lakhelye környékén, hogy van-e lehetőség terem vagy pálya bérlésére.


Melkorral megbeszéltem, hogy szombaton megkérdezzük a mi Bélánkat, hogy van-e másik időpont erre a teremre amikor az edzéseket lehet gyakorolni.
A veszélye megvan, hogy árban drágább lesz mint az általános szombati foci, mert nem két csapat fog menni!
Annak az eshetőségét is tartsátok szem előtt, hogy nem biztos a hétvégi időpont, ezért lehet hétköznapra fog esni.
Silvanus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2807
Csatlakozott: 2004.10.08. 09:02:59
Tartózkodási hely: Budapest

2007.10.16. 11:25:47

Én Haze71 véleményével értek egyet abban, hogy itt már nincs nagy segítség, menthetetlenek vagyunk... :) A véleményét egyébként úgy olvassátok (szerintem), hogy abban már benne van némi keserűség, hiszen Ő is látja, ÉS TI IS, hogy itt a fórumon mindenki okos, de valójában nem tesz senki sem semmit!!! Tudja, és ezért írja le, amit... és egyet értek vele.

Marci - nem volt különösebb kiváltó oka, hogy akkor azt írtam, egyszerűen csak leírtam, ami már tök régóta bennem volt. Jelenleg a két keret tök káosz nekem, és abszolút nem a valós teljesítményeket tükrözi. Mindegy, nem én vagyok a CSK, hagyjuk... Ez a véleményem, tartsd tiszteletben!!! :wink:

Gáborok - Igazatok van!!! ha az A csapatnak ilyen nagy tervei vannak, akkor tegyen is érte, de ne a B kárára... egyet értek!!!
"Més Cuen un Club"
Avatar
haze71
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1003
Csatlakozott: 2006.02.28. 09:04:53

2007.10.16. 09:13:30

Superlama írta:
ez ritka nagy baromsag mar ne is haragudj!!! senki sem szuletik focistanak mindenki tanulja edzeseken keresztul. vannak kiveteles kepessegu emberek de azok nem errefele vannak es nem is a csutortoki bajnoksagban. es a focit mindig lehet tanulni ez benne a szep. tehat ha valaki edz es tanulja akkor fejlodik es egy bizonyos szintet mindenki el tud erni. nah most hogy a peldanal maradjunk egy csutortoki bajnoksaghoz epen eleg lehet hiszen nincs ott egy kiveteles kepessegu csapat sem. :) ez mind csak hozza allas kerdese. vagy akarsz valamit vagy nem. (es persze teszel is erte:))
Ezquerro edzhet akár mennyit a Barca csapatában, akkor sem lesz BArca szintű játékos. Vagy amíg Oli a BArca csapatát "erősíti", a többiek megfeszülhetnek, elúszhat rajta a mérkőzés. Lehet, hogy ezek hülye példák, de ezzel azt akartam mondani, hogy 20-30 évesen nem lehet túl sokat fejlődni és mindenkinek tehetségének megfelelő csapatot, a csapatnak meg játékosállományának megfelelő bajnokságot kell keresni. Számomra az A és B csapat összetétele megkérdőjelezhető, de mivel nem az én dolgom erről dönteni, nem véleményeztem soha sem. A bajnokságok pedig (kivétel a villámtornák) ezeknek a gárdáknak pont megfelelőek.
Avatar
Marci
Capitá del Barça
Hozzászólások: 828
Csatlakozott: 2005.09.16. 20:19:45
Tartózkodási hely: /home/marci

2007.10.16. 00:57:43

Bercy írta:Főleg ezzel a "három a kettőre" gyakorlással, mert a többi addig mit is csinál...???
Én ettől nem félnék annyira. Pörgősebb és élvezetesebb lehet egy labdás edzés mint azt a legtöbben gondolnánk, ezt szerettem volna megvilágítani. Heti 5 edzés? Már heti 1-2 gyakorlással is kézzelfogható javulást érhetne el mindkét gárda csapat szinten, és őszíntén mondom, hogy egyénileg is! Szerettem volna, ha legalább egyszer láthatjuk hogy valójában hogyan is néz ki ez az egész, ugyanakkor a többség döntését el kell fogadni a csepeli focit illetőleg (főleg hogy az is igaz hogy mostanában nem voltunk elegen stb), és nem is próbálok győzködni tovább. Ezeket a szavazatokat (Gáborok például) tiszteletben is tartom, hiszen ők nem szidnak senkit, és továbbra is csak úgy szeretnének focizni szombatonként ahogy eddig, Barcások között, jó hangulatban!

Superlama utolsó hozzászólásának minden szavával egyetértek! A kérdés az, hogy mik a két gárda céljai, mit szeretnének elérni, mennyi időt és energiát akarnak ezen céljaiknak szentelni?

Hozzátenném még a néhány negatívabb hangvételű hozzászólásra reagálva, hogy az A csapat az utóbbi 3 tornán dobogós helyet ért el! A B csapatnak én itt azt írtam miután az utolsó helyen végeztek a legutóbbi tornájukon, hogy sokkal több van bennük, simán feljuthatnának!

Silvától kérdezném, hogy mire gondolt korábban a csapatok közötti átjárással kapcsolatban. Miért pont akkor írtad, volt valami oka?
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Superlama
Jugador del Barça
Hozzászólások: 189
Csatlakozott: 2005.07.07. 21:59:52
Tartózkodási hely: Budapest

2007.10.16. 00:20:52

haze71 írta:Nem én voltam... Tartom a véleményemet: Azért neveztünk be a csütörtöki bajnokságba, hogy tanuljunk és fejlődjünk. Szerintem ennyi elég. Akkor lehetne edzést tartani, ha azonos képességű emberek a képességeknek megfelelő bajnokságokban szeretnének előre lépni. Szerintem a képességek sem egyformák, (van ügyesebb játékos a B-ben is, mint az A-ban) és az általunk játszott szurkolói tornán rendszeresen 2-ak vagyunk. A többi torna pedig nem ennek a keretnek való... Lehetne heti öt edzés is, akkor sem tudnánk például a csütörtöki bajnokságot megnyerni.
ez ritka nagy baromsag mar ne is haragudj!!! senki sem szuletik focistanak mindenki tanulja edzeseken keresztul. vannak kiveteles kepessegu emberek de azok nem errefele vannak es nem is a csutortoki bajnoksagban. es a focit mindig lehet tanulni ez benne a szep. tehat ha valaki edz es tanulja akkor fejlodik es egy bizonyos szintet mindenki el tud erni. nah most hogy a peldanal maradjunk egy csutortoki bajnoksaghoz epen eleg lehet hiszen nincs ott egy kiveteles kepessegu csapat sem. :) ez mind csak hozza allas kerdese. vagy akarsz valamit vagy nem. (es persze teszel is erte:))
Boogess
Jugador del Barça
Hozzászólások: 226
Csatlakozott: 2005.03.12. 17:52:42

2007.10.15. 17:09:35

Bocsánat, nagypeterhura gondoltam.
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Avatar
haze71
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1003
Csatlakozott: 2006.02.28. 09:04:53

2007.10.15. 16:55:06

Nem én voltam... Tartom a véleményemet: Azért neveztünk be a csütörtöki bajnokságba, hogy tanuljunk és fejlődjünk. Szerintem ennyi elég. Akkor lehetne edzést tartani, ha azonos képességű emberek a képességeknek megfelelő bajnokságokban szeretnének előre lépni. Szerintem a képességek sem egyformák, (van ügyesebb játékos a B-ben is, mint az A-ban) és az általunk játszott szurkolói tornán rendszeresen 2-ak vagyunk. A többi torna pedig nem ennek a keretnek való... Lehetne heti öt edzés is, akkor sem tudnánk például a csütörtöki bajnokságot megnyerni.
Boogess
Jugador del Barça
Hozzászólások: 226
Csatlakozott: 2005.03.12. 17:52:42

2007.10.15. 15:36:14

No. Bár a B csapat nagy része nemmel szavazott, én spec. benne lettem volna egy edzés jellegű dologban, de ehhez persze konkrétumok kellettek volna, mert az, hogy beszélünk róla még nem vezet sehová. Mindenkinek van sok más dolga is, nekem is, de azok mellett a HFCB-t is szívügyemnek tekintem, ami azt jelenti, hogy hajlandó lennék áldozatokat hozni azért, hogy a csapat jobb legyen, és ÖSSZETARTÓBB. Ezzel sztem a legtöbb régi motoros így van. Majd ha az A tényleg elkezd külön edzeni, és beindul az, amiről már régóta folyik a vita, akkor majd nyugodtan lehet beszélni "kisgyerek-játékról", meg komolytalanságról, addig azonban az A csapat sem jobb a B-nél hozzáállásban.. mint azt láthatjuk, senkiben nincs meg a kezdeményezőkészség. Nem beszélni kell róla, hanem körbejárni a termeket, találni néhány időpontot, és leszervezni. Ha van konkrétum, mindjárt máshogy áll hozzá mindenki. Ha valaki úgy gondolja, hogy versenyzőnek született, és jobban szereti ezt a csapatot a többieknél, tegyen érte valamit, hogy történjen valami. Eddig az egyetlen érdemi kezdeményezés Házétól jött, aki ugye felajánlotta, hogy megtartja az edzéseket. Amik vagy lesznek, vagy nem, de az elmúlt évek tapasztalataiból okulva inkább utóbbi.

Na még egyszer, világosan: amíg az A nem kezd el külön edzeni, addig senkinek sincs joga lenézni a másikat a hozzáállása miatt. Más miatt lehet, arra már láttunk példát eleget. Az sem vezetett sehova, csak ötödik meg hatodik helyekhez.. ON
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Bercy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1807
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:08:24
Tartózkodási hely: Budapest

2007.10.15. 13:04:55

ÁLLJ!!!

Srácok ha a "B" csapatnek nincs kedve az edzésekhez akkor meg kell őket értenetek és nem kell győzködni senkit!

Keresni kell egy új helyet vagy ezt a termet csak egy másik időpontot kell kérni!
Akinek lesz kedve edzésre járni az ugyis menni fog!
Itt derül majd ki igazán, hogy ki akar tenni a fejlődésért.

Szóval sztem felesleges ez a győzködés. Ez a terem és játék így működik az elejétől fogva!!!
Superlama
Jugador del Barça
Hozzászólások: 189
Csatlakozott: 2005.07.07. 21:59:52
Tartózkodási hely: Budapest

2007.10.15. 12:18:07

Scorpion az utolso hsz-hez no comment. Teljesen igazad van. :)
Avatar
Scorpion
Capitá del Barça
Hozzászólások: 569
Csatlakozott: 2006.07.10. 01:42:07
Tartózkodási hely: Budapest

2007.10.15. 10:56:29

Üdv.

Nekem nem volt sok edzésem, de szerencsére volt részem edzeni olyanokkal, akik nálam jobbak voltak. A csapatot Hegyvidék sc-nek hívják. Egy-két játékosa azóta a Montage csapatban játszik. Szóval nem rossz. (Ellenük is tanulhattam védekezni:P)

Voltak edzéseik és voltak örömfociaik. Heti kétszer mindig összejöttek. Ha heti egy volt, akkor először edzés és utána volt ,,foci" Mindenki mozgott.
Több labda kellett. Ennyi. Először erőnlét javító edzés ment. Aztán bizonyos feladatokat oldottak meg. Pl. ketten rávezetik passzolva a labdát a kapura. Kapuban kapus (ami nekünk ugye nincs. Mondtam, hogy nagyon kell!) aki megpróbálja védeni. Vagy örömfocinál csak az számított gólnak, ha a kapust leszámítva mindenki átér a félpályán. Ha nem nem ért. Ha pedig a védő csapatból vki félpályán túl maradt, akkor a gól duplán számított. Szóval megannyi lehetőség van a fejlődésre.

Vki írta, hogy addig jó a torna, míg buli. Vkiknek igen. Én versenyszellemben nevelkedtem. Győzni járok mindenhova. Elfogadom mások nézeteit, de egy torna az öröm mellett győzelemről szól. Szóval aki ,,csak" örömködni akar, az maradjon az edzőmeccseknél meg a grundnál. Ha tornára mész, akkor akarj nyerni.

Gondolj abba bele, hogy A-B csapaton belül vannak akik nyerni mennek. Másnak a nagy örömködése azok hajtását és munkáját teszi tönkre.

Szóval a végszavam az, hogy változtatni kell. Állomány van, de ott is vannak változtatni valók. Játék vmilyen szinten van, így eleve kell arra gyúrni.

Ja kedves B csapat.
Ha felakartok jutni, aminek én nagyon örülnék, akkor az edzések nem ártanának. S minél több tétmeccsre van szükség. Ez már mindkettő gárdára vonatkozik, hogy a pszichés nyomást elbírjuk. Fejben sok minden eldől. Továbbá minél több edzőmeccs. Ez csupán azért, hogy mások játékstílusát megismerjük. Minden csapat másmilyen. Minél többet ismerünk, annál jobban tudunk alkalmazkodni egy ismeretlen csapat játékához. Annál hamarabb törhetjük fel őket.
Bercy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1807
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:08:24
Tartózkodási hely: Budapest

2007.10.15. 09:07:09

Marci írta:Nem hiszem, hogy olyan izzadságszaga lenne a dolognak, nem erőnléti edzésről van szó. Nagyon sajnálnám ha ez nem jönne össze.
Remélem nem veszik el ez a dolog, amit Peti már össze is állított ahogy mondta, és ugyanakkor problémák sem lesznek.
Ha úgy is jönne ki a dolog, hogy elutasítja a többség, egyszer próbáljuk ki! Csak hogy tudjuk miről is lenne szó egyáltalán. Biztos vagyok benne, hogy néhány egyszerűbb figura kis gyakorlása után is (három a kettőre mondjuk) mindenki jobban érezné, hogy mit érdemes csinálni, és a játék is élvezetesebbé válna.
Ez akár csak néhány gyakorlást is simán megér! Én jártam egy darabig egyesületbe, és tényleg élvezetes volt, és nem is gondolnátok hogy mennyit lehet fejlődni tőle!
Sztem nem kell erőltetni ami nem megy! Ezt említettem korábban is. Ami megy kb.3éve azon nehéz változtatni. Főleg ezzel a "három a kettőre" gyakorlással, mert a többi addig mit is csinál...???
Javaslom, hogy keresni kell egy független pályát vagy erre a mostanira kell egy másik időpontot kérni akár hétköznapra és aki gyakorolni akar illetve edzésre járni az mehet az adott időpontokon.
Avatar
gnorbert
Capitá del Barça
Hozzászólások: 971
Csatlakozott: 2004.10.08. 17:31:45

2007.10.14. 22:09:13

Neked is jobbulást :!: Mennyi sérülés mostanában... :(

Tényleg szimbiózisban vagyunk a nagyokkal...
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Silvanus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2807
Csatlakozott: 2004.10.08. 09:02:59
Tartózkodási hely: Budapest

2007.10.14. 21:38:56

Én jelenleg sérülésből lábadozom, ennek ellenére szombaton én ott voltam a villámtornán nézőként!!! Erről ennyit!

Az utolsó 3-4 oldalt végigolvasva... nincs különösebb hozzáfűzni valóm. Ez így (A - B együtt) NEM EGY CSAPAT!!! Sajnálom... én azt hiszem erősen gondolkodom a folytatáson, mert ezt így már nem igen lehet komolyna venni. :?
"Més Cuen un Club"
Avatar
gnorbert
Capitá del Barça
Hozzászólások: 971
Csatlakozott: 2004.10.08. 17:31:45

2007.10.14. 21:25:58

Gábor no.:2 írta:...mindig vannak akik késnek...
Neveket :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Avatar
Gábor no.:2
Jugador del Barça
Hozzászólások: 185
Csatlakozott: 2005.05.08. 21:39:28

2007.10.14. 20:59:31

A B csapat ezennel nemmel szavazott.

A mostani szombati focikat elnézve amúgy sem jött volna össze ez a dolog, és mindenki magába nézhet és igennel bólogathat, mint a rájfájzenesek!
Van amikor alig vagyunk meg 10en, van amikor majdnem 20an vagyunk, és mindig vannak akik késnek. Általában ha negyedkor elkezdünk focizni, az már jó dolog!

Ennyi!
Avatar
Marci
Capitá del Barça
Hozzászólások: 828
Csatlakozott: 2005.09.16. 20:19:45
Tartózkodási hely: /home/marci

2007.10.14. 20:55:49

Nem hiszem, hogy olyan izzadságszaga lenne a dolognak, nem erőnléti edzésről van szó. Nagyon sajnálnám ha ez nem jönne össze.
Remélem nem veszik el ez a dolog, amit Peti már össze is állított ahogy mondta, és ugyanakkor problémák sem lesznek.
Ha úgy is jönne ki a dolog, hogy elutasítja a többség, egyszer próbáljuk ki! Csak hogy tudjuk miről is lenne szó egyáltalán. Biztos vagyok benne, hogy néhány egyszerűbb figura kis gyakorlása után is (három a kettőre mondjuk) mindenki jobban érezné, hogy mit érdemes csinálni, és a játék is élvezetesebbé válna.
Ez akár csak néhány gyakorlást is simán megér! Én jártam egy darabig egyesületbe, és tényleg élvezetes volt, és nem is gondolnátok hogy mennyit lehet fejlődni tőle!
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Lezárt