A Magyar Barca Zártosztály #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Avatar
Jaksi
Barça B
Hozzászólások: 85
Csatlakozott: 2006.12.02. 12:32:16
Tartózkodási hely: Budapest: Csepel

2008.03.24. 08:33:51

Azt hiszem, hogy én szerettem volna nem beleszólni a dolgokba magamat ismerve! :P Próbálok senkit nem megbántani, de azt hiszem, hogy most tényleg jó lenne, ha mindenki belátná a saját hibáit, köztük én is, ez természetes!

Először is... a Norbi tényleg senkit nem fog leordítani, ez biztos! Viszont, ha már ennyire ismerjük, akkor nekünk csapattagoknak kellene úgy hozzáállni, hogy ne is adjunk okot neki a fejtörésre, hanem csak arra, hogy büszkén mondhassa el, hogy igen, ez az én csapatom.

Másodszor... akárki akármit mond, ez így igaz, hogy a csapatszellemmel egyenesen arányos ami Szombaton történt! Hogy miért? Nos, azért mert amíg egy ember a sarokban kuporog, kettő a padon ül, három kimegy kajálni és meccsre nem ér vissza, aztán aki magára veszi az tegye, nem érdekel, addig nem lehet csapatról beszélni! Ha valaki csak egy kicsit is körbenézett, akkor láthatta, hogy az összes többi csapat egy kupacban tömörült, csak mi voltunk hatfelé! Miért nem tudunk mi is úgy összeülni? Persze, biztosan hozzájárult ehhez sokminden, magatartás, viselkedés, vagy puszta véleménynyilvánítás, ami miatt klikkek vannak! Gondolok a híres mondatra: Ne keltsük a feszültséget! Pedig néha szükséges megbeszélni dolgokat, de nem is tudom, hogy amióta én a csapatnál vagyok, volt-e olyan, hogy a fórumon történő csevelyeken kívül személyesen is összeültünk volna! És ezt sajnálom!

A Norbit pedig megértem, és tudjátok mit?! A Norbi nekem nagyon jó barátom, nem védem, azt tesz, amit szeretne! Ha menni akar, menjen! De mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mennyi a része abban, hogy a Norbi távozásra adta a fejét! És igaza van annak, aki azt mondja, hogy nélküle nem lesz csapat a csapat, mert Ő volt az, aki ezt az egészet úgy ahogy egybentartotta!

Remélem senkinek nem sértettem az érzéseit!

És mégvalami! Dopival pedig egyetértek abban, hogy aki általában a Szombatonként ritkán teszi tiszteletét... és utána eljön szurkolni, sört iszik, és vihorászik... aztán megint magára veheti, aki akarja, tegyen belátása szerint, az először is próbáljon jobbat nyújtani a másik helyett, mielőtt elmodja a taktikai tanácsait, úgy hogy a másik a térdéig koptatja a lábát a pályán, ha ő is ezt megteszi, és igyekszik, akkor utána szívesen meghallgatom én is a véleményét!
Jaksee - Hungarian F.C. Barcelona
Avatar
dopi
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 350
Csatlakozott: 2006.08.02. 15:45:05

2008.03.24. 00:24:55

Akkor ezúton én is kifejteném a véleményemet a Csongor irománya alapján, mivel valahol én is meg lettem szólítva.
Észre kéne már venni végre hogy a kispályás foci nem arról szól hogy ki mennyire jól kezeli a labdát vagy hogy mennyire nagyot lő vagy hogy megvan az elvileg meghatározott helye a pályán. Aki már elég sokat játszott bajnokságokban az tudja hogy az elméleti felkészültség éppen olyan fontos mint a fizikai vagy a technikai. Nyilván te is tudod ezt kedves Csongor, hisz régóta a csapat mellett vagy és így mint szakértő ezzel tisztában vagy.
Ahogyan azon tudásnak is a birtokában vagy hogy kispályán nincs védő, középpályás vagy csatár. 5 ember támad és 5 ember védekezik, amihez kondíció kell és némi összeszokottság. Ez még annyira nem is fontos ilyen szinten, viszont az, hogy minden játékos tisztában legyen a saját képességével és hasonlóan gondolkodjanak a pályán már annál inkább. De amíg egy keret nem képes arra hogy mondjuk heti 1 alkalommal összejöjjön egy edzőmeccs vagy egy esetleges bajnokságban való aktuális meccs erejéig, addig nem csodákat ne várjunk. Kritizálni pedig csak akkor kritizálj, ha minden szombaton és minden adandó alkalommal ott vagy és hozzáteszel valamit a csapat játékához. A játékoddal szolgáltass alapot a kritizálásodhoz, ne azzal hogy te már régóta a csapat mellett vagy.
A Norbi pedig sosem lesz képes leordítani senkit mert nem az a típus.

A tornáról én annyit mondanék, hogy ez nem az egyéni képességeken vagy a fegyelmezetlenségen múlt, ahogyan nem is pár emberen. Ez egy olyan selejtező volt amikor nemcsak egyénileg de csapatszinten sem jött össze senkinek semmi. Hiába játszik a fél csapat más bajnokságokban, ilyen napok minden játékos életében vannak akár amatőr, akár fizetett profi. Arra meg nem hiszem hogy szükség volt hogy a pálya széléről beszólogassunk, ugye? Mindenki előtt megvan a lehetőség hogy bizonyítson (előtted kedves Csongor hatványozottan). Lesz még selejtező, lesz még elég torna szerte a városban. Ilyenkor kell előlépni és megmutatni hogy nem csak attól vagyunk barcások mert van egy mezünk vagy mert fejben össze tudunk állítani egy kezdőcsapatot, hanem mert még ilyen kis létszámban is többek vagyunk mint egy szurkolói klub és a legnagyobb szarból is felállunk. És akkor a következő tornán nem csak a mezek mennek fel a pályára, hanem egy sikerre éhes és összeszokott csapat.


Egy játékos szombatról...akinek nem mondjuk ki a nevét...
antiimperialista
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3356
Csatlakozott: 2004.11.24. 10:28:44
Tartózkodási hely: Nyíregyháza

2008.03.22. 23:41:01

Hát, srácok, szerettem volna ide valami vidámat írni, de valahogy a mai után nem tudok... Nem értem... Jó volt a keret, a többségénél jobb is, mégis csúnyán betliztünk :(

Norbi! Amit telefonon mondtam, az most is áll! Ne hagyd abba! Ilyen szerintem még egyszer nem lesz...
Bercy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1807
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:08:24
Tartózkodási hely: Budapest

2008.03.22. 23:14:36

Varga Tamás írta: Norbi!
Minden csapatnak kell, legyen vezére. Aztán a meccs után meg lehet a dolgokat beszélni, de meccs közben az van, amit a csk mond. !
NORBI: Tudom voltak köztünk nézeteltérések, és úgy gondolod, hogy egy barom- mert hiszek és gondolok valamit- vagyok, de kérlek ne hagyd magára a "B" csapatot!!! Nélküled nem hiszem, hogy -egyáltalán- megmarad...
Bercy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1807
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:08:24
Tartózkodási hely: Budapest

2008.03.18. 16:24:07

gnorbert írta:Most látom csak hogy kiemeltél belőle, és arra írtad a 'no comment'-et... #-o

Legalább látnak valami szépet is :mrgreen:
Majd inkább én #-o a fejedet ha legközelebb találkozunk!!! :lol:
Avatar
gnorbert
Capitá del Barça
Hozzászólások: 971
Csatlakozott: 2004.10.08. 17:31:45

2008.03.17. 18:29:25

Most látom csak hogy kiemeltél belőle, és arra írtad a 'no comment'-et... #-o

Legalább látnak valami szépet is :mrgreen:
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Avatar
gnorbert
Capitá del Barça
Hozzászólások: 971
Csatlakozott: 2004.10.08. 17:31:45

2008.03.17. 15:54:02

Én kommentálom:
- példaértékű, és követendő kezdeményezés... le a kalappal a szervezők előtt :!: =D> =D> =D>
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Bercy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1807
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:08:24
Tartózkodási hely: Budapest

2008.03.17. 15:49:36

Utazás Madridba - 2008


Kedves Látogató!

Idén, - immár ötödik alkalommal, - ismét utazást szervezünk Madridba, néhány Real Madrid meccs megtekintésére. Az előző évekhez hasonlóan idén is ősszel kelünk majd útra. Az indulás 2008. szeptember végén vagy október elején lesz, attól függően, hogy a sorsolás,hogy alakul.

Kérdéseiteket feltehetitek a fórum megfelelő topikjában. Amennyiben biztos vagy benne, hogy jönni szeretnél, kérjük jelezd ezt az utazás szervezőjénél, Török Balázsnál a 70/299-299-2-es telefonszámon. Ha a fórumot megkerülve, élőszóban szeretnél tájékoztatást kapni, vagy választ a kérdéseidre, akkor is hívd az előbb említett számot!

A következő programokra szinte biztos számítani lehet:

- Egy Bajnokok Ligája mérkőzés és egy bajnoki megtekintése

- RM Castilla meccs megtekintése
- A valdebebasi edzőközpont megtekintése
- Madridi nevezetességek megtekintése
- Hazafelé barcelonai városnézés 8) , és szállás Andorrában (útlevél szükséges!)
- ...és még egy csomó minden... :)


Korábbi utazások képei megtekinthetők a madridista galériában, amit a kezdőoldalról, a rövid hírek alatt érhettek el.

cantera

forrás: madridista.hu

8) NO COMMENT 8)
Avatar
gnorbert
Capitá del Barça
Hozzászólások: 971
Csatlakozott: 2004.10.08. 17:31:45

2008.03.16. 00:01:06

7-en voltunk Csepelen BASSZÁTOK MEG :!:
- és még hol van a nyár... :?:

Legközelebb aki felírja magát, az legyen is ott :!:
Ugyanis a többit - azokat akik odamennek - szívatja...
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Bercy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1807
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:08:24
Tartózkodási hely: Budapest

2008.01.12. 16:03:03

Melkor írta:
Mint azt leírtam a csak a gyakran későket bűntessük meg!
A legutolsó érkező fizeti a legelsőnek érkező teremdíját :?: :twisted:
Avatar
Gábor no.:2
Jugador del Barça
Hozzászólások: 185
Csatlakozott: 2005.05.08. 21:39:28

2008.01.06. 19:23:32

Na nagy nehezen sikerült végigolvasni a dolgokat!

Naszóval a mostani szombati focin megbeszéltek alapján:

1. Mindenki írja fel magát aki tudja, hogy jön focira és akkor minden foci előtt tudni fogjuk kb hányan leszünk. Aki meg úgy gondolja, hogy már ez neki túl sok akkor még mindig tud dönteni, hogy nem jön!

2. NE KÉSSÜNK, mert azt Én is rühellem, ha megszakad a játék! Ha késés van akkor csöndben illeszkedjünk be valahova! Amúgy ez így szokott lenni, kivéve amikor pl: 12-en elkezdjük a játékot, és egyszerre beeseik még 6 ember 15 perc után!!! Érkezés 16:45 átöltözve :evil:

3. Ahogy 10-15 ember összejön elkezdjük a focit és jó lenne, ha ez 17:05kor már megtörténne! Sokszor nincs előttünk senki, úgyhogy lehet melegíteni, meg a folyosón is!

4. Sztem sokkal jobb az, hogy van fix pihenő idő, mert akkor tudod, hogy mennyit ülsz és mennyit kell hajtani. Sztem az igazságtalanabb, hogy cserélgetünk, mert van aki többet, van aki kevesebbet ül!

5. Nyáron meg azért kell írni magunkat, hogy egyáltalán megleszünk-e 10en!

Aktivizálja mindenki magát, mert mostmár csak így lehet követni ki mikor jön megy! És sokan nem szeretik a meglepetéseket!!!!!

És még1x mondom, amit most felírtam az a többség véleménye, tehát demokratikusan is elfogadott a dolog, nem úgy, mint az M0-ás építése!!!!!

Ez a v2.0 verziója a dolgoknak, de még van mit rajta uploadolni!!!

Magán vélemény (már más is írta) amikor kevesebben vagyunk másfél óra után leül a foci és mindenki a seggén veszi a levegőt és nagy szenvedés lesz a dologból.

Más: már voltunk műfüvön edzeni 1 órát. Kevésnek bizonyult és így is majdnem 1000Ft/fő...hát Én inkább kimaradnék belőle, pedig tudom hogy jót tenne, de minden torna előtt meg kellene megjátszani ezt 1x! De már ezt is beszéltük!
Bercy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1807
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:08:24
Tartózkodási hely: Budapest

2008.01.06. 15:12:23

gnorbert írta: Bercy!
Azt mondtad, hogy számodra a szombati foci is komoly dolog, hiszen "te komolyan veszed, mert szombaton is minden meccsen nyerni akarsz". Ez dícséretes - ám így nem értem a tökéletes egyetértést...
Silvanus írta: csúnyán le lettem írva, és ahogy kezelve voltam... elég volt! Döntöttem, ahogy döntöttem, mindegy már...


Ezért értem meg Silva hsz-ét!
Sajnos sokan nem ismerik az okokat. Ha tisztában lenne mindenki ezekkel a tényekkel akkor talán másképp értelmezné a dolgokat.
De ezt tegnap már elmondtam Neked szóban is.

PEACE :wink:
Silvanus
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2807
Csatlakozott: 2004.10.08. 09:02:59
Tartózkodási hely: Budapest

2008.01.05. 22:10:11

:wink: Norbi, minden okom megvolt a távozásra, és Te ezen okokat pontosan tudod... azok után, amit én adtam ennek a csapatnak (a hozzáállásommal, nem a játékommal, mert tisztában vagyok a korlátaimmal, ellentétben másokkal), csúnyán le lettem írva, és ahogy kezelve voltam... elég volt! Döntöttem, ahogy döntöttem, mindegy már...

Norbi, Te jó srác vagy, ahogy sokan mások is itt, csak totál más a felfogásunk dolgokról, de ez természetes, én tiszteletben tartom a TE, és mások véleményét is, kérlek TE, TI is az enyémet... VICC, ami néha itt folyik! Ennyi...

Szerinted jobb ha kussolok, mert ki vagyok én itt már, szerintem meg jogom van igen is elmondanom a véleményem, meg néha lejárni, ha úgy tartja kedvem, anno így, ilyennek indult ez... ha nem, ha ez megváltozott, akkor elnézést tőled is, és mindenki mástól is! :)

Próbáltam nagyon-nagyon-nagyon diplomatikus lenni most, és ezzel részemről lezárva a dolog! Tudod a számom Norbi, meg egyébb elérhetőségeimet is, ha gond van, hívj, írj, meg más is, aki velem akar eszmét cserélni erről.... ;)

PEACE!!!
"Més Cuen un Club"
Avatar
haze71
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1003
Csatlakozott: 2006.02.28. 09:04:53

2008.01.05. 09:28:12

Nem nagyon akartam hozzászólni a témához, mert én sem vagyok gyakori látogatója a szombati fociknak, de azért egy pár dolog belőlem is kikívánkozik.
Először is elég szomorúnak tartom, hogy így egymásnak tudtok esni. De ez személyes dolog, ehhez nem tudok mit hozzászólni.
A fociról:
Szerintem az első alapvető probléma, hogy ez a terem nem megfelelő a FOCIHOZ. HA elfogadjuk, hogy ez van, ezt kell szeretni, akkor azt is el kell fogadni, hogy néha sok ember gyűlik össze, ami azt eredményezi, hogy kevesebb időt tud eltölteni mindenki. Szerintem ez sem baj. Egyrészt kevesebbet kell fizetni(név nélkül: ugye Jaksi?), másrészt - ahogy az erőnléti állapotot látom - mindenkire ráfér a pihenés. A három csapatos játék sokkal jobb, minthogy egy óra elteltével állófocis bohóckodás legyen. (név nélkül: ugye Szilva?)
Én utálok elkésni, de előfordulhat mindenkivel (név nélkül: ugye Norbi?). De az a minimum, hogy akkor telefonálok, hogy kések és akkor lehet velem kalkulálni. Ha valaki sokkal később érkezne, akkor inkább ne is jöjjön, vagy vállalja annak kockázatát, hogy nem fog játszani.
A létszámmaximium nélküli jelentkezést jó ötletnek - sőt szükségesnek - tartom, mert így lehet tudni a várható létszámot és kis létszám esetén meg lehet oldani a kiegészítést, nagy létszám esetén pedíg mindenki eldöntheti, hogy akar-e jönni ilyen feltételek mellett.
Remélem, hogy ezek a szombati foci jobbátételére irányuló törekvések nem váltanak ki ellenkező hatást, mint ami a céljuk lett volna!

UI: Norbi! Mit kerestél 3 óra után a számítógép előtt? Hogy fogsz így szombaton focizni?
Avatar
gnorbert
Capitá del Barça
Hozzászólások: 971
Csatlakozott: 2004.10.08. 17:31:45

2008.01.05. 03:14:56

Silvanus írta:Akkor én most elmondom, amit gondolok és annak, akinek gondolom:

Jaksi - KÉRDÉS(ek): Azt hiszem kb. 3 hozzászólásodban, legalább 5-ször utaltál rám azzal, hogy 3 hónap után letévedtem, és játszottam. Mindenki tudja, tudta, hogy rám céloztál, de nem írtad le a nevem, miért? Mitől félsz? Ne légy már nevetséges... komolyan, mint az oviban! Elvettem a játéklehetőséget? Tessék? Ki elől, mikor, hol? Ez a foci évek óta így megy, most TE/TI kitaláljátok, hogy nem, vagy mi? Én már akkor ide jártam, amikor Te még sehol sem voltál, és SE NEKED, se másnak nem tartozom magyarázattal, hogy mikor, miért jövök, vagy miért nem. nem érdekel mit gondolsz rólam, vagy másokról, én ha akarok jövök, ha nem, akkor meg NEM! Azt meg nem Te döntöd el, hogy ki lesz a csapatban, hanem Melkor, mert Ő a CSK, de megnyugtatlak, én nem azért jövök le, hogy csapattag legyek, mert ez a jelenlegi keret messze nem az a régi jó emberekből áll, nem veszem tehát OTT el más helyét, én csak bohóckodni jövök, a játék öröméért, veletek. Ennyi... ha ez nem tetszik sajnálom. :)

Dopi - Nézeteid mindig furák voltak nekem, de legalább határozott vagy, és kiállsz az érveid mellett, ez jó! Javaslom azért azt ne felejtsd el, és JAKSI TE SEM, hogy ez az egész szombati foci Barcelona fórumozóknak, szurkolóknak lett kitalálva (olyan kis szerencsétleneknek is, mint ÉN, vagy mint Boogess :D), és nem egy zsoldos hadseregnek, akik csütörtök 12-ig bejelentkeznek az űrből, és pontosan 143-as pulzussal teljesítik végig a focira szánt 118 percüket, élre vasalt mezben, és 6mm talpú tornacipőben.... értitek, ugye?! ;)

Norbi - Magyarázkodás, magyarázkodás... szerintem igaza van Marcinak, 2-3 ember összedugta a fejét (Dopi, Jaksi, TE), és kitaláltátok ezeket, majd kész tényként közöltétek... ez számomra fura, de mivel semmi közöm már a csapathoz, én nem szólok bele nagyon, tényleg csak annyira, hogy mint régi motoros belepofázzak... meg néha jó lemenni oda (ill. jó lett volna). Azt írtad, hogy Melkorral is egyeztettél… fura, most mégis butaságnak tart belőle dolgokat.

Kunglik (Marci, Melkor) - Kivételesen most az első sorotoktól az utolsóig egyet értek, és osztom véleményeteket mindenben!!!

Bercy – Te sem leszel már fiatalabb, se szebb! :D

FONTOS: én ezt a dolgot most kivételesen komolyan írtam le, de úgy összességében azért csak mosolygok rajta! Ha ezen valaki velem nevet, vagy egyet ért, az jó, ha beleköt, és beszól az nem, de míg az előbbi jól esik, az utóbbit magasról nem érdekel... tehát tegyen mindenki belátása szerint. :lol: Én megyek a továbbiakban is szombatonként bejelentkezés nélkül, akkor, amikor akarok, illetve amikor ráérek csak úgy, bénázni, mert én csak azt tudok... HA EZ így, ebben a formában nem tetszik valakinek AZT VELEM KÖZÖLJE, ha a csapat vezetőségének NEM, akkor szólnak, és engem többet nem láttok, nyugi!

PEACE!!! 8)
Én nem tudom te hogy képzelted ezt a hsz-t Silva, pláne azután miután egyik napról a másikra úgy döntöttél hogy kiszállsz a csapatból, mert ez a csapat neked sikertelen (ellenben a másikkal, ahová jársz).
Ez eddig teljesen ok, hiszen ez a te döntésed, szíved joga, beleszólása senkinek nincs.

De most idevágsz egy olyan hsz-t, amiben azt mondod hogy én magyarázkodok? Nem. Én magaménak érzem a csapat problémáit, és megoldásokat keresek rájuk.
Megmosolygod itt a dolgokat? Ez elég szomorú.
Nincsenek itt azok a régi jó emberek? Miért? Kik vannak itt szerinted??
Meg bohóckodni jössz? Focizni nyilván máshová jársz ezek szerint...
Tényleg magasról szarsz MINDENKI véleményére? Ez igen.

Írtad hogy szerinted "ez a felírogatás egy nagy baromság", meg hogy "Kunglik (Marci, Melkor) - Kivételesen most az első sorotoktól az utolsóig egyet értek, és osztom véleményeteket mindenben!!!"

"Aki jön az jó lenne, ha mindig felírná magát" - ez bizony Melkor volt!

Meg írtad, hogy én azt írtam, hogy Melkorral is egyeztettem… és "fura, most mégis butaságnak tart belőle dolgokat."
Ezt meg én írtam korábban:
"Hogy pontosan tudjátok hogy is történt.
Beszélgettünk, és felmerült néhány gondolat, hogy miként lehetne pár nem túl szerencsés dolgot megszűntetni.
Ebből született bennem egy elképzelés, és ezt beírtam a nyitottba.
EZUTÁN beszéltem Melkorral, és mondtam neki hogy lesse meg, és tegye hozzá a saját gondolatait."

Kicsit úgy érzem, nem nagyon olvastál el pontosan minden hsz-t mielőtt írtad amit írtál.

Valamit közlök veled (mert úgy veszem észre cirka pár hónap alatt elfelejtetted).
Te több mint két évig jártál ide, és büszke csapattag voltál.
Elszomorítónak, felháborítónak találom, és kikérem magamnak a többiek nevében is, ezt a pökhendi hangnemben megírt, minden egyes JELENLEGI csapattagot (azaz engem is) lenéző, és sértő hsz-t.
Te magad írtad: "...semmi közöm már a csapathoz...".
Akkor nem szükséges véleményt sem formálnod, ilyet meg aztán végképp...

"Sajnálom, hogy én pl. most szombaton már nem férek be a tornateremben bohóckodó keretbe!"

Bercy!
Azt mondtad, hogy számodra a szombati foci is komoly dolog, hiszen "te komolyan veszed, mert szombaton is minden meccsen nyerni akarsz". Ez dícséretes - ám így nem értem a tökéletes egyetértést...
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1942
Csatlakozott: 2004.10.17. 18:13:25
Tartózkodási hely: Csepel

2008.01.05. 00:22:31

Melkor által leírtakkal egyetértek,legyen úgy!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Boogess
Jugador del Barça
Hozzászólások: 226
Csatlakozott: 2005.03.12. 17:52:42

2008.01.05. 00:04:37

Az ilyen Silva-féle tejfelesszájúak hogy kaphatnak egyáltalán jogot a topicba íráshoz? A kva életbe már tényleg...
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Bercy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1807
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:08:24
Tartózkodási hely: Budapest

2008.01.04. 17:36:27

Jaksi írta: Nem vok nyuszi! Ez nem nyusziság kérdése, de ha mások sem nyuszik, akkor miért van, hogy ezek a viták csak itt folynak?
Nem kötöszködni akarok... ha itt "hangzik" el egy felvetés, javaslat, lehetőség, stb, stb akkor valószínű itt fog a vita róla lezajlani. Mert lehetetlen, hogy szombati foci alkalmáig mindenki megőrizze a véleményét.
Jaksi írta: Más sem mondja el a véleményét foci után soha! Tőlük nem kérdezted, hogy miért nem vállalják fel? Mert engem ez foglalkoztat, bár minek! :P
A másikkal kapcsolatban!
Szívesen beszélgetek veled a szombati foci után. Meg tudjuk beszélni a köztünk feszülő ellentét okait.
Ha készen állsz rá.
Avatar
Jaksi
Barça B
Hozzászólások: 85
Csatlakozott: 2006.12.02. 12:32:16
Tartózkodási hely: Budapest: Csepel

2008.01.04. 17:29:54

Igen, mert úgy gondoltam, hogy úriember módjára közlöm, jobb sztem nekem is, másoknak is, ha nem piszkáljuk egymást, hogy mit is gondolunk mindenről, abból úgyis csak vita van! :)

Meg egy kicsit hosszú is volt! :) Szerintem! Sziasztok
Jaksee - Hungarian F.C. Barcelona
Bercy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1807
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:08:24
Tartózkodási hely: Budapest

2008.01.04. 17:27:54

hmmm... elég gyorsan módosítottál a hsz-n...
Avatar
Jaksi
Barça B
Hozzászólások: 85
Csatlakozott: 2006.12.02. 12:32:16
Tartózkodási hely: Budapest: Csepel

2008.01.04. 16:55:17

Silva! Nem rád gondoltam, hanem a Viktorra! Akár neki is elmondom személyesen a meglátásom! Ami igaz, az igaz! Persze, az igazság nagyon tud fájni! Tessék, névvel leírtam! Elhiszed, vagy nem az a Te dolgod!

Nem vok nyuszi! Ez nem nyusziság kérdése, de ha mások sem nyuszik, akkor miért van, hogy ezek a viták csak itt folynak? Más sem mondja el a véleményét foci után soha! Tőlük nem kérdezted, hogy miért nem vállalják fel? Mert engem ez foglalkoztat, bár minek! :P

Remélem, hogy az én hsz-em is annyira vicces lesz, amennyire te viccnek szántad a tiéd!

Én nem az ötletet védtem, hanem Norbit attól, hogy ne bas...ok, mert vmit fel mert vetni! Magáról az ötletről én is elmondtam a véleményem: van benne hiba! Vissza lehet olvasni!

A másik ahogy én is többször elmondtam dolgokat! Úgy Ti is többször elmondtátok, hogy mi találtuk ki! Hibádzik picit a meglátásotok, mert én csak a Dopival beszéltem erről személyesen! A többi már kész tervként került elő!

Nem vok én se csapatkapitány, se más a csapatban, hogy döntsek arról, hogy ki kerül be és ki nem! Nem is szeretnék!

Norbi is csapatkapitány nem csak a Melkor! Mert csak őt említetted, hogy csk! És nem rátok erőszakolta szerintem a véleményét, hanem leírt valamit!

Mindegy, hogy ki hisz nekem, vagy ki nem! Sziasztok
Jaksee - Hungarian F.C. Barcelona
Lezárt