KÉPEK HASZNÁLATA A FÓRUMBAN

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Avatar
Enrique
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10124
Csatlakozott: 2004.10.08. 07:05:05
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

2007.01.12. 23:42:54

TESSÉK VÉGIGOLVASNI!

Szóval, először is ha sikerült megtalálni az avatar és aláírásképedet, akkor első dolgod az legyen, hogy lekicsinyíted a megfelelő méretre. (HOGYAN? -> Paint-Kép-Nyújtás/Döntés -> És beírod a százalékos arányt, hogy csökkentsd a kép méretét) (Ha nagyot fogsz berakni, kiveszem szó nélkül.) Avatarnál a képek mérete: Maximum 120x150 pixel, aláírásnál pedig maximum 150 pixel magas, ne húzza szét a fórumot, tehát ne legyen túl széles, és ne legyen több sorban (userbar kivétel).

Így már van 1 képed, amit fel tudsz tölteni a webre például IDE (KATT) (itt Browse gombra kattintva kiválaszthatod a képet, majd az UPLOAD NOW! gomb segítségével feltöltöd). Sikeres feltöltés után kapsz majd több linket is, azok közül kimásolod a Direct Link és a következőket teheted:

Ha avatarba akarod berakni, akkor bemásolod a linket profilodba az AVATAR LINKELÉSÉ-hez. (Gépről nem tudsz feltölteni...)

Ha aláíráshoz akarod beilleszteni, bemásolod az aláírás rubrikába a linket, majd közvetlenül elé egy [img]-t,%20utána%20pedig%20egy[/img] -t írsz ([img]kimásolt%20link[/img]). Az aláírásban használandó képek ne legyenek 150 pixelnél magasabbak, illetve ne húzzák szét a fórumot. (Különben szintén ki lesz véve.)
Továbbá ha van már aláírásképed, akkor max. 3 sornyi szöveget írj hozzá. Kép nélkül is max. 6 sor legyen az aláírásban. (trágár aláírás szövegért is jár tiltás)

Fontos, hogy sem aláírásban, sem avatarban NEM LEHET MOZGÓKÉP.

A hozzászólásba ugyanúgy kell a képet berakni, mint az aláíráshoz!


És még annyi, hogy még mielőtt elküldesz egy h.sz.-t, nézd meg, hogy a szöveg alatt, amit írtál, NE LEGYEN PIPA ennél a ->> "BBCode kikapcsolása a hozzászólásban" szövegrésznél.

Mégegyszer:
Avatar: Max 120x150 méretű (120 széles, 150 magas!)
Aláírás: Userbarokból maximum 3 lehet itt az aláírásban Egyéb képből mindegy, de összesen max. 150 pixel magas!

Ennyi. Remélem tiszta és vili volt, aki nem érti, olvassa el még 20-szor, és utána kérdezzen itt (KATT).
Lezárt