Tito Vilanova

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Avatar
messideco
Presidente del Barça
Hozzászólások: 11862
Csatlakozott: 2008.07.08. 16:49:07
Tartózkodási hely: Medellin/Scrampton

2013.05.04. 16:19:00

A román digisporton olvastam (fölösleges szerintem most linkelnem), hogy Piqué és Villanova között van nem kevés ellentét. Állítólag a hátvéd a Bl-bukás (igen az...) után fontos, lényegi változtatások szükségességéről nyilatkozott. A vezetőedző válaszolva kifejtette, hogy talán maga a nyilatkozó lehet az egyik fontos változás, vagy hasonló. Hallottatok erről esetleg valamit?
Kép
Boixos
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 9655
Csatlakozott: 2004.11.21. 11:00:59
Tartózkodási hely: monaco di bavaria

2013.05.04. 16:04:06

JOseppe írta:Joan Laporta, a Barcelona korábbi elnöke szerint hiba volt Tito Vilanovát kinevezni Pep Guardiola utódjának, gyógykezelése alatt pedig új edzőt kellett volna szerződtetni:
"Titót nevezték meg megoldásként, mert idegesek voltak azt illetően, hogy ki válthatná Pepet, de ez túl korai volt" - mondta Laporta a DPA-nak.

http://frisshirek.biz/sport/a-barcelona ... ilanovaval
az a gáz ezzel az egésszel, h mindez csak politika. most laporta mondja mindennek az ellenkezőjét, ami a Klubon belül zajlik, azelőtt meg rossell csinálta ugyanezt. azért dobálják a szrt az éppen regnáló vezetésre, h ők vezethessék a Klubot.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Avatar
JOseppe
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 335
Csatlakozott: 2012.12.20. 16:48:57
Tartózkodási hely: Camp Nou, My House

2013.05.04. 15:57:18

Joan Laporta, a Barcelona korábbi elnöke szerint hiba volt Tito Vilanovát kinevezni Pep Guardiola utódjának, gyógykezelése alatt pedig új edzőt kellett volna szerződtetni:
"Titót nevezték meg megoldásként, mert idegesek voltak azt illetően, hogy ki válthatná Pepet, de ez túl korai volt" - mondta Laporta a DPA-nak.

http://frisshirek.biz/sport/a-barcelona ... ilanovaval
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Boixos
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 9655
Csatlakozott: 2004.11.21. 11:00:59
Tartózkodási hely: monaco di bavaria

2013.05.04. 15:55:38

nyilván nem fogják elküldeni titót, már csak azért sem, mert kint gondolom, még jobban átérzik, h az edző tél eleje óta az életéért kűzdött, ezért még az esélye sem volt meg annak, h egy teljes szezont kifusson. ez korrekt dolog, rendben is van így.
viszont az is látszik, h a brigád eljutása a hétnullás, egyértelmű cipóra veretésig egy folyamat eredménye, nem egyik pillanatról a másikra lett így. NE a mostanara nagy valószínűséggel meglevő bajnoki címünkből induljunk ki, mert csak becsapjuk magunkat! a csapatunk "egy lábon áll", a világ élvonala ellépett tőlünk, nem ugyanaz a szitu, mint akár egy évvel ezelőtt volt.
ezzel a helyzettel kell(ene) kezdenie valamit titonak, ami rohadtul nem egyszerű feladat. a még aránylag egyben lévő őszi dolgokból nem nagyon látszik, h képes lesz-e erre.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mikaos
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2613
Csatlakozott: 2008.11.17. 13:11:47

2013.05.04. 15:39:37

Mezner2 írta:
Mikaos írta: Talán elfelejtettétek, hogy ősszel zseniális játékkal lemostuk az ellenfeleinket a pályáról, és rólunk áradozott mindenki.
Talán elfelejtettétek, hogy nagyjából akkortól datálható az idei gyengébb teljesítmény, mikor Tito betegsége kiderült.
Előttem valaki nagyon találóan leírta,az elmúlt fél évben Barca meccset nézni egész egyszerűen nem szórakoztató,sokszor már-már az unalom határát karistolja a játék,és ez nekem sokkalta fontosabb mint a trófeák ! Persze,örülök annak ha nyer a csapatom,de annak még jobban ha 90perc szórakozást tudnak nekem nyújtani hétről-hétre!
Erről írtam, hogy ősszel, amíg Tito-nak nem volt problémája, addig oktatófocit mutattunk be. A meccseink teljes mértékben kiszolgálták a nézőket. Szerintem te is így gondolod. Mindemellett még hoztuk is a meccseket.
Csak azt nem tudom / nem tudjuk pontosan, hogy a téli/tavaszi rossz játék az Tito betegségének köszönhető vagy sem. Én azért megadnám az esélyt arra, hogy igen, amiatt - túlságosan is egybeesnek az időpontok.
Természetesen, ha Tito nem bírja a munkát, akkor az az ő döntése. De nehogy már egy óriási problémákkal tűzdelt, mégis sikeres évben arról beszéljenek páran, hogy el kell őt küldeni.
Avatar
djtrack
Capitá del Barça
Hozzászólások: 545
Csatlakozott: 2008.02.22. 10:20:09
Tartózkodási hely: csikszereda

2013.05.04. 13:50:36

Szerintem ő kevés ide......Pepnél bejött ez a húzás hogy korosztályos csapatból hoznak fel edzőt de nála nem jött be. luis enrique neki is nagy lépés volt a Roma bele is bukott....7-0 akárhogy is nézem elég nagy zakó....Tito menned kell!!!
Avatar
Mezner2
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1706
Csatlakozott: 2006.04.14. 13:27:29

2013.05.04. 13:09:27

Mikaos írta:Jól látom, hogy egyes szurkolóknál aktuális az "edzőkérdés" egy (valszeg) megnyert bajnoki cím, egy BL-elődöntő, és egy spanyol kupa-elődöntő után? Ez nonszensz!!! (igyekeztem a lehető legfinomabban fogalmazni)

Talán elfelejtettétek, hogy ősszel zseniális játékkal lemostuk az ellenfeleinket a pályáról, és rólunk áradozott mindenki.
Talán elfelejtettétek, hogy zsákszámra rúgtuk a gólokat.
Talán elfelejtettétek, hogy mennyire szimpatikus volt ez a Barca-játék, amely sokkal támadóbb felfogású volt, mint az utóbbi években.
Talán elfelejtettétek, hogy a klubon belül 2 embernek is (köztük Titonak) súlyos problémái voltak az egészségével.
Talán elfelejtettétek, hogy nagyjából akkortól datálható az idei gyengébb teljesítmény, mikor Tito betegsége kiderült.
Talán nem látjátok, hogy a Barcelona-ban is emberek fociznak.
Talán nem vettétek észre, hogy a német utánpótlás fantasztikus teljesítményt produkált, és ennek jeleit személyesen is megtapasztalhattuk (ergo el kell fogadni rendkívül hosszú idő után, hogy nemcsak mi vagyunk a focipályán!).
Talán nem láttatok még évekig sínylődő Barcát.

(Akinek nem inge...)
Ezt a dumát soha nem értettem,átéltem én már rosszabb időket is Barca szurkolóként,te nyilván többet,de ez elsősorban kor kérdése.
És akkor jöjjön az amit nem értek: Megy a példálozás ezzel,hogy volt már rosszabb időszakunk is,ennyi miatt kirúgni edzőt,stb.stb.
De szerintem mi itt mindannyian,és gondolom a vezetőség is azt szeretné,hogy inkább a sikeres,mintsem a sikertelen időszakok ismétlődjenek meg! Előttem valaki nagyon találóan leírta,az elmúlt fél évben Barca meccset nézni egész egyszerűen nem szórakoztató,sokszor már-már az unalom határát karistolja a játék,és ez nekem sokkalta fontosabb mint a trófeák ! Persze,örülök annak ha nyer a csapatom,de annak még jobban ha 90perc szórakozást tudnak nekem nyújtani hétről-hétre! A kupákból én személy szerint semmit nem profitálok,egyszerűen egy rublika lesz egy statisztikában,nekem az élmény a lényeg,az,hogy alig várjam,hogy végre játszanak Messiék és tudjam,hogy egy nagyon jó 90perc vár ránk,nem normális dolog,hogy idén tavasszal amikor elkezdődött egy meccs akkor azért kellett szurkolnom,hogy az ellenfél hamar találjon egy gólt mert akkor legalább mi is pörögni fogunk,nem jó az az irány amibe elindult az elmúlt félévben a csapat,azt hiszik,hogy elég a szerelést feldobni a pályára,emellett pedig majd mindenkitől jönnek a fellengzős szövegek ! A legtöbb csapatot pont az a hozzáállás löki le a helyes útról,amikor ráülnek a babérjaikra,és úgy vannak vele,hogy soha rosszabb szezont ! Ez élsport,ahol ahhoz,hogy a csúcs közelében maradj mindig a maximumra kéne törekedni,na ez az ami hiányzik a csapatból!

Én emberileg nagyon sajnálom Tito-t,de azt kell,hogy mondjam,ha egészségügyi vagy bármilyen más tényező miatt (tudás/tapasztalat hiány) nem tudja maximálisan ellátni a munkáját akkor meg kell köszönni neki azt amit a csapatért tett,és váltani kell! Ez egy több százmilliós költségvetésű klub,hatalmas adóssághalmazzal,melynek kezelése függ a pályán mutatott teljesítménytől is,ahhoz,hogy legyenek ázsiai,amerikai haknik vonzónak kell maradni,már ami a játékot illeti,mert amilyen hipp-hopp feljutottunk a csúcsra olyan gyorsan visszasüllyedhetünk a Gaspart érában tapasztalt mélypontig ha a vezetőség nem elég tökös...
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013
Hozzászólások: 5728
Csatlakozott: 2012.03.03. 19:01:12
Tartózkodási hely: Budapest

2013.05.04. 13:00:42

Lionel85 írta:A vezetőség szerintem tudja a dolgát. Jövőre is Tito lesz az edző, de ha megint erősen véleményes szezonunk lesz, akkor minden bizonnyal változtatás lesz. Mindenesetre én magam se küldeném el most.
Átgondolva a dolgokat én sem küldeném még el, meg kell nézni, mire képes úgy, hogy a teljes szezont a csapattal tölti, és nem New Yorkból küldi az utasításokat Messiéknek meg Rourának. Aztán ha így is (egyértelműen) kudarcot vall, akkor el lehet köszönni tőle.
A lényeg annyi, hogy ne azzal a hozzáállással vágjunk neki a következő idénynek, amit korábban tapasztalhattunk Titótól. ("A Bayern elleni vereség semmit sem változtat a terveinken", vagy valami hasonló.)
Legyenek változások
- a keretben (Hummels, Neymar, kapus),
- a taktikában (nem azt mondom, hogy álljunk át 4-2-3-1-re vagy 3-5-2-re vagy 5-4-1-re stb., "egyszerűen" szélesíteni kell a taktikai repertoárt, hogyha azt látjuk, hogy egy bizonyos csapat tökéletesen hatástalanítani tudja a játékot, akkor tudjunk újat húzni),
- Titóban (több motivációt kell adnia a játékosoknak).
Ha ezek megvannak, akkor a játék képe is sokat javulhat szerintem a tavasszal látottakhoz képest.
Avatar
bali 15
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2518
Csatlakozott: 2008.06.05. 20:18:25

2013.05.04. 12:57:36

Bakker azért ne felejtsétek már el azt, hogy Tito-nak volt egy rák a fülében!!!
Szerintem fontosabb dolgai is voltak mint éppen a foci.
Amíg ősszel rendben volt addig jó volt a játék.

Végre odaát is elismerik a Messifüggőséget, nyáron ezt orvosoljuk, és továbbá szerzünk egy jó hátvédet. És remélhetőleg ősszel újult erővel csaphatunk a lecsóba. Minden ok.
És ezek után tegyük össze a két kezünket, hogy legalább a bajnokság meglett az idén. De azt is a rivális szezon eleji töketlenkedésének köszönhetjük...
Mikaos
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2613
Csatlakozott: 2008.11.17. 13:11:47

2013.05.04. 12:49:00

Jól látom, hogy egyes szurkolóknál aktuális az "edzőkérdés" egy (valszeg) megnyert bajnoki cím, egy BL-elődöntő, és egy spanyol kupa-elődöntő után? Ez nonszensz!!! (igyekeztem a lehető legfinomabban fogalmazni)

Talán elfelejtettétek, hogy ősszel zseniális játékkal lemostuk az ellenfeleinket a pályáról, és rólunk áradozott mindenki.
Talán elfelejtettétek, hogy zsákszámra rúgtuk a gólokat.
Talán elfelejtettétek, hogy mennyire szimpatikus volt ez a Barca-játék, amely sokkal támadóbb felfogású volt, mint az utóbbi években.
Talán elfelejtettétek, hogy a klubon belül 2 embernek is (köztük Titonak) súlyos problémái voltak az egészségével.
Talán elfelejtettétek, hogy nagyjából akkortól datálható az idei gyengébb teljesítmény, mikor Tito betegsége kiderült.
Talán nem látjátok, hogy a Barcelona-ban is emberek fociznak.
Talán nem vettétek észre, hogy a német utánpótlás fantasztikus teljesítményt produkált, és ennek jeleit személyesen is megtapasztalhattuk (ergo el kell fogadni rendkívül hosszú idő után, hogy nemcsak mi vagyunk a focipályán!).
Talán nem láttatok még évekig sínylődő Barcát.

(Akinek nem inge...)
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3701
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2013.05.04. 11:42:46

Varatrix írta:
Bocsánat de fékeveszett túldramatizálás megy Barca szurkolói részről.

Soha rosszabb szezont mint az idei. [-o<
Azért ilyen gyenge játékkal nem volt mostanában bajnokcsapat. Az ősz fenomenális volt, élvezetes, jó iramú meccsek, de ami a Milan óta megy, az egyszerűen tűrhetetlen. Leülök meccset nézni és nem szórakozok, mert nincs iram, nincs helyzet, kevés gól van, hajtás zéró, mindenki lötyög, de a biztos hátrapasszok megvannak. Jó játékot akarunk, amit ettől a kerettől sztem nyugodtan el lehetne várni, mert azt hiszem nem sok olyan csapat van a világon, ahol Mascherano, Adriano, Song, Thiago, Fabregas, David Villa és sorolhatnám, hogy kik ülnek a kispadon. Ez kevés. A múlt szezon végén egy rossz szót nem szóltam, pedig csak egy kupát nyertünk. De a meccseink jók voltak, megérte leülni esténként a TV elé. Most már csak azért nézem meg, mert mégiscsak a Barcelonáról van szó.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Avatar
Mezner2
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1706
Csatlakozott: 2006.04.14. 13:27:29

2013.05.04. 11:40:18

Varatrix írta:
Mezner2 írta:Csak nehogy késő legyen,és el kelljen kezdeni előlről azt ami a Riijkard éra után volt !
Dzsízösz!
Azért jelenleg eléggé úgy áll hogy elég sok pontal bajnokok leszünk. Ráadásul még odébb van az átigazolási szezon, ahol érkezik a vérfrissítés. Nem kell azért itt még a Riijkard éra borzalmairól beszélni.

Bocsánat de fékeveszett túldramatizálás megy Barca szurkolói részről.

Soha rosszabb szezont mint az idei. [-o<
Azért a bajnoki címünket SZERINTEM elsősorban az őszi parádés teljesítménynek köszönhetjük,és erre két magyarázat van :
1.Ez a valószínűbb : Tito betegsége,és hiánya megtörte a csapatot,és jövőre újra visszatérünk a helyes ösvényre

2.Az őszi szezon még Pep munkájának,és teljesítményének az utóhatása volt (+ az új edző ugye mindig felrázza a csapatot),és eddig tartott ez a hatás,mármint Januárig,és utána kipukkadt az a bizonyos lufi

Majd jövőre kiderül,hogy mi is volt valójában..
Majd j9
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4642
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2013.05.04. 11:34:11

Mezner2 írta:Csak nehogy késő legyen,és el kelljen kezdeni előlről azt ami a Riijkard éra után volt !
Dzsízösz!
Azért jelenleg eléggé úgy áll hogy elég sok pontal bajnokok leszünk. Ráadásul még odébb van az átigazolási szezon, ahol érkezik a vérfrissítés. Nem kell azért itt még a Riijkard éra borzalmairól beszélni.

Bocsánat de fékeveszett túldramatizálás megy Barca szurkolói részről.

Soha rosszabb szezont mint az idei. [-o<
#BartomeuDimiteHoy
Kép
Avatar
Mezner2
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1706
Csatlakozott: 2006.04.14. 13:27:29

2013.05.04. 11:14:21

Akkoriban azért már körvonalazódott a dolog,Messi már mutogatta magát (mester3as Clássico,Getafe elleni szóló,a csapat vezére volt már 2007-2008-ban is ) mindenki tudta,hogy a világ legjobbja lesz,csak idő kérdése volt! Ini és Xavi is hiába nem voltak ennyire meghatározóak,mind2en az 5 legfoglalkoztatottabb játékos között voltak,most nincs olyan akiből kinézem,hogy a jövő Barcájának vezére lehetne,Thiago egyelőre még veszélyesen kiegyensúlyozatlan,minden meccsen 1klasszis megoldásra jut 1 hajmeresztő hibája,ami bármikor végzetes lehet.....
Avatar
sjd
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6400
Csatlakozott: 2007.07.09. 08:55:57

2013.05.04. 11:09:44

Mezner2 írta:Ezalatt azt értem,hogy most ez nem menne,akkor volt egy sikerre éhes,még nagyon fiatal és kiismerhetetlen Messi,egy berobbanó Iniesta,egy pályája csúcsán lévő nagyszerű Xavi,egy védelem vezérévé előlépő Piqué,egy ereje teljében lévő Puyi!
Majd most lesz egy sikerre éhes, nagyon fiatal és kiismerhetetlen Deulofeu, egy berobbanó Thiago, egy pályája csúcsán lévő nagyszerű Iniesta, egy védelem vezérévé előlépő Bartra, egy ereje teljében lévő Piqué :wink:

Sztem ezeket a dolgokat 2007-ben sem láttuk előre, én még emlékszem, mekkora meglepetés volt, amikor Xavi lett az eb MVP-je, sokan (köztük sztem mi is) akkor még egy jó/közepes kp-nak tartottuk, és nem a világ legjobbjának, Piqueről már nem is beszélve. Szóval attól, h most nem tudjuk, kik lesznek a jövő csapatának gerince, éppenséggel lehet, h alkalmasint meglesznek ezek a játékosok, akár csapaton belül is.
Avatar
Mezner2
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1706
Csatlakozott: 2006.04.14. 13:27:29

2013.05.04. 10:59:32

Lionel85 írta:A vezetőség szerintem tudja a dolgát. Jövőre is Tito lesz az edző, de ha megint erősen véleményes szezonunk lesz, akkor minden bizonnyal változtatás lesz. Mindenesetre én magam se küldeném el most.
Csak nehogy késő legyen,és el kelljen kezdeni előlről azt ami a Riijkard éra után volt ! Ezalatt azt értem,hogy most ez nem menne,akkor volt egy sikerre éhes,még nagyon fiatal és kiismerhetetlen Messi,egy berobbanó Iniesta,egy pályája csúcsán lévő nagyszerű Xavi,egy védelem vezérévé előlépő Piqué,egy ereje teljében lévő Puyi! Most ezekből az emberekből egy Messi,és egy Ini az aki tudja ugyanazt hozni mint akkoriban,úgyhogy remélem,hogy az urak nem hiszik azt odafenn,hogy egy esetleges újabb válságot megtudnánk oldani házon belüli változtatásokkal mert az sajnos lehetetlen lenne,muszáj a vérfrissítés,nem kell mindenáron csakhogy bebizonyítsuk,hogy mennyire mes que un club vagyunk a belterjesség csapdájába esni,mert ez lesz az ami a legnagyobb valószínűséggel eltüntethet minket Európa elitjéből..... :roll:

Ui: Amit írtam az mind feltételes mód...
Avatar
Lionel85
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7126
Csatlakozott: 2007.08.11. 10:38:38
Tartózkodási hely: Budapest, Pestszenterzsébet

2013.05.04. 10:43:34

A vezetőség szerintem tudja a dolgát. Jövőre is Tito lesz az edző, de ha megint erősen véleményes szezonunk lesz, akkor minden bizonnyal változtatás lesz. Mindenesetre én magam se küldeném el most.
Kép
Kép
Kép
Avatar
JOseppe
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 335
Csatlakozott: 2012.12.20. 16:48:57
Tartózkodási hely: Camp Nou, My House

2013.05.04. 10:09:34

tossademar írta:Hú de paprikás itt a hangulat!:)

A véleményem az, ha már mindenki "nekem ugrik":), hogy jómagam is sok mindent akarok, de rá kell jönnöm, hogy max. szeretnék, mert nem engem és nem titeket fognak megkérdezni arról, hogy mi és hogyan legyen.
Nem is mondta senki sem,hogy mi a (szurkolók) hozzuk meg a végső döntést a vezetőség helyett.:lol: Csupán próbáljuk értékelni a dolgokat, és véleményeket formálni a csapat jelenlegi státuszáról.:wink: Ahoz pedig mindenkinek joga van.:idea:

tossademar írta:Végül, lehet, hogy rossz választás volt Tito, de egy leszállóágban lévő csapatot vett át, és nem volt egész idényben jelen mint mester, ezért talán megérne egy próbálkozást.

Meg aztán kit szeretnénk helyette???? Nyílván olyat nem fogunk találni, akivel azonnal a toppon leszünk újra, így majd Ő sem lesz jó senkinek.
A leszállóágban lévő csapat sajnos még lejjebb került.(Főleg morális értelemben, és ezt neked is észre kellene venni.) A betegség előtt is voltak problémák, mint embert sztem mindenki sajnálja és jó egészséget kivánok én is a jövőben neki, de remélem hogy az edzői pályafutását nem a csapat kispadján folytatja.(sztem ez most a csapat érdeke.) Hogy ki lenne jó helyette??? :roll: Ha megkellene nevezni valakit, akit szeretne az ember helyette, az én nálam Jürgen Klopp lenne.Van karaktere,jól motivál,fegyelmet tartó,taktikus és tekintélyes edző. :idea: (sztem főleg ezek a tulajdonságok hiányoznak titóból is.) :wink:

OFF:Egyébként pedig a távolétről még annyit hogy:Jordi Rourát ő javasolta maga mellé mint másodedzőt, aki botrányosan irányította a csapatot az ő távolétében.Sajnos ennek is felelőségnek kellene lennie a csapat morálját illetően.. :cry: De ez már tényleg off.... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára JOseppe 2013.05.04. 10:43:51-kor.
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
tossademar
Barça B
Hozzászólások: 47
Csatlakozott: 2013.03.08. 15:57:10

2013.05.04. 08:37:59

Hú de paprikás itt a hangulat!:)

A véleményem az, ha már mindenki "nekem ugrik":), hogy jómagam is sok mindent akarok, de rá kell jönnöm, hogy max. szeretnék, mert nem engem és nem titeket fognak megkérdezni arról, hogy mi és hogyan legyen.

Számomra értékelhetetlen Tito első éve, mert nem volt teljes ez az első év.
Igen, látom, hogy nagy problémák vannak, de azt is gondolom, hogy nem Mi fogjuk megoldani ezeket, de természetesen megosztani egymással tényleg élvezetes, és hasznos. De ha Ti mint szurkolók látjátok, talán a szakvezetés is látja, csak ez nem ennyire fekete és fehér.

Az rendben van, hogy vége a kemoterápiás kezelésnek az edzőnél, de ugye azt nem gondolja senki, hogy kedden visszajöttem Barcelonába, szerdán már újra a helyzet magaslatán vagyok. Egy ilyen kezelés után (mint ahogyan valaki már írta is itt) sokkal nagyobb a tettvágy az emberben, mint azt bárki is gondolná. Ennek okán még el is fogadom Tito ezen irányú mondandóját.

Az pedig, hogy mit nyilatkoznak a jövővel kapcsolatban, nem kell hogy alap legyen jelenleg. Úgy is minden akkor dől el, ha már konkrétumok lesznek, valóban most csak nyilatkozgatnak sok mindent, ami blabla...

Ez jelenleg is, minden európai nagy klubnál így van. (ld.Milan, Arsenal, MU)

Végül, lehet, hogy rossz választás volt Tito, de egy leszállóágban lévő csapatot vett át, és nem volt egész idényben jelen mint mester, ezért talán megérne egy próbálkozást.

Meg aztán kit szeretnénk helyette???? Nyílván olyat nem fogunk találni, akivel azonnal a toppon leszünk újra, így majd Ő sem lesz jó senkinek.
Avatar
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása
Hozzászólások: 2944
Csatlakozott: 2007.10.20. 20:59:24
Tartózkodási hely: Aba/Székesfehérvár

2013.05.04. 05:56:07

totál nulla, a szezon első felében még ment a szekér Pep miatt/után, aztán ahogy a fontosabb meccsekhez értünk, fokozatosan rúgtuk tökön egyre durvábban magunkat.

Tito taktikailag és motiválóként is megbukott, totálisan. nem szoktam nevekkel dobálózni 1-1 vereség után, de jelenleg nekem baromi kilátástalan a jövő vele.
és ne jöjjön már azzal hogy semmi probléma nincs, csak blabla... duma az egész, igenis van probléma és úgy tűnik ő képtelen megoldani.
vele fogunk a következő szezonnak is nekimenni, de bár ne tennénk...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Avatar
redmiller
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4097
Csatlakozott: 2004.10.12. 19:29:23
Tartózkodási hely: Kecskemét
Kapcsolat:

2013.05.03. 23:12:05

tossademar írta:Nem Mi fogjuk eldönteni, hogy mi lesz ezek után, ezért teljesen fölöslegesek az olyan gondolatok, hogy Tito hibázott, ezt, vagy azt KELL csinálni jövőre. Nem vagyunk egy súlycsoport a világ egyik legjobb klubjának vezetőségével.

Mi "csak" szurkolók vagyunk, és mint ilyenek mondhatunk (írhatunk) mi bármit, az mind csak kívánság és talán okoskodás.

Nem tudjuk, hogy mi van ott Barcelonában az illetékesek fejében, és talán nem is nekünk kell itt megmondani a tutit, Mi csak bízhatunk abban, hogy jövőre még az ideinél is jobb lesz, mármint játékban, mert az eredmények annyira nem vészesek.
Mi abban a probléma, ha feltűnik az embernek, hogy eltűnt a "tökéletes" taktika az ellenfél támadásai ellen??? (labdavesztés után visszaprobáljuk szerezni) Ez nem a spanyolviasz!!! Guardiola alapvető taktikáját tovább kellett volna vinni...
tossademar írta: Mindegy, hogy mit akarunk, nem Mi fogjuk megmondani azt, hogy hogyan változtatnak ott a klubnál. Nagyon könnyű azt mondani, hogy "Tito hibázott" bár kicsit erős kifejezés. Megértem ha így gondolja a Barca szurkoló, de nem ismerjük a körülményeket, hiszen nem vagyunk ott.

Jómagam sok minden akarok a Barcával kapcsolatban, de leginkább azt, hogy találjunk ki egy sokkal hatékonyabb taktikát, vagy a jelenlegi tökéletesítsük, frissítsünk, és tegyünk rendet a fejekben. Tito számára ha marad, márpedig marad szerintem, egy motivációs tréning jól jönne. MOTIVÁTORKÉNT IS PROFINAK KELL LENNIE.
Az nem hiba, ha feladja a csapat az ellen nyomás alatt tartását, ami évekig működött??? Vegyük fel fizikailag a versenyt??? Ez a keret sosem volt erre alkalmas! A németeknek alkalmas, de ott a probléma, hogy a Bayern játszotta azt, amit a Barcának kellett volna! Csak ők a fizikai erejüket és gyorsaságukat is hozzá tudták adni... Egy letámadásos, terület szűkítéses taktikával már nem számított volna fizikai előnyük, mert a tiki-takával már nem tudtak volna mit kezdeni a magassági fölény miatt nehezebben forduló (így lassabbak is lettek volna) németek....

Jelenlegi taktika?? Te láttál taktikát??? Messze álltak egymástól, megjátszhatatlanok voltak a játékosok...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Boixos
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 9655
Csatlakozott: 2004.11.21. 11:00:59
Tartózkodási hely: monaco di bavaria

2013.05.03. 22:38:28

akármennyire jó döntésnek tűnt (szerintem is) tito kinevezése anno, azért azt nem kellene elfelejteni, h ő másodedző volt ezelőtt, pep segédje. nem jött be.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Avatar
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça
Hozzászólások: 173
Csatlakozott: 2012.10.01. 15:10:29
Tartózkodási hely: Szolnok

2013.05.03. 21:05:34

Az én véleményem Tito-ról:

Én elküldeném őt év végén! (bár nem fogják úgyse, mint itt írták már, lemondani meg nem fog úgyse :? )

Év elején semmi bajom nem volt vele, de amióta kiújult neki betegsége, egyre csak rosszabb! Én sajnálom őt nagyon betegsége miatt,de amit itt beszéltünk is hogy hogy nézz ki mióta visszajött(sápadt...),én szerintem nem tud rendesen odafigyelni arra amire kellene(amit megis értek megint, velem közölnék másodjára hogy rákos vagyok negyven akárhány évesen, tuti nem tudnék odafigyelni normálisan semmire se)
Plusz ami nagyon nem tetszett benne sose,hogy nem cserél amíg nem ég a ház,de mióta visszajött betegségből mintha agyát is ott hagyta volna! Már újonnan ha ég a ház se cserél, csak áll ott és néz ki fejéből(pl. Bayern ellen) Plusz ezek az a nyilatkozatok.... :roll: :roll:
Ami miatt én meg legjobban elküldeném, hogy néhány saját nevelés akkora bizalomat kap,hogy fele akkorát nem kéne! (Pedro) Ebben az évben szélsőkkel nem álltunk jól,de amíg Pedro kis túlzással minden meccsen lő 2 öngólt, ő akkor is kezdő! Többiek csinálhatnák bármit.
Én már ezért is örülnék ha jönne valaki klubbon kívülről helyére, mert talán ő kimerné dobálni a selejteket csapatból (hiába saját nevelés). (Mert azt én is megértem hogy egy saját nevelés több bizalmat kap,na de hogy ennyivel? ez már nevetséges)

Egy szó mint száz, remélem minél hamarabb elmegy innen Tito, és viszi magával Pedrokáját is, mert amíg ő ittvan, addig Pedro elnem megy innen. :roll:
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
Alcantara
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3008
Csatlakozott: 2011.08.30. 09:31:30

2013.05.03. 19:54:48

tossademar írta:"

A lényeg az, hogy a kívánságainkról lehet írni, de úgy hogy, igy KELL, vagy úgy KELL, vagy azt AKAROM.... nincs értelme.

Jómagam sok minden akarok a Barcával kapcsolatban, de leginkább azt.....


Tulajdonképpen, hogy is van ez akkor? Amennyiben más írja nincs értelme, ha te, akkor viszont megfontolandó mindenki számára?:lol:
Avatar
JOseppe
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 335
Csatlakozott: 2012.12.20. 16:48:57
Tartózkodási hely: Camp Nou, My House

2013.05.03. 19:12:11

tossademar írta:"Tito számára ha marad, márpedig marad szerintem, egy motivációs tréning jól jönne. MOTIVÁTORKÉNT IS PROFINAK KELL LENNIE.
Idézet:"Tito Vilanova szerint nincs különösebb probléma, csak a játékosokból kell kihozni a legjobb formájukat. Ha Vilanova ezt tényleg így gondolja, a Barça jövőre sem tér vissza az európai szűk elitbe, és maximum csupán annak alján marad. Ez ugyanis probléma. Guardiola idejében is ugyanezek voltak a gyengéi a Barçának - kontratámadás, pontrúgások kivédekezése, fizikális hátrány - , ám Pep bőven ellensúlyozta ezt az állandó letámadással, a szervezettebb védekezéssel és a labda gyors járatásával, főként a támadó harmadban. Vilanovánál ezek az elemek vesztettek a szerepükből."

Nem csak mint motivátorként módot csődöt, hanem taktikailag is.Olvasd el a főoldalon szereplő hírt, hidd el én szerintem tanulságos. :roll:
A lényeg az, hogy a kívánságainkról lehet írni, de úgy hogy, igy KELL, vagy úgy KELL, vagy azt AKAROM.... nincs értelme.
Akkor elmagyaráznád hogy mi is egy szurkoló dolga??? :roll: Amellett hogy szorít a kedvenc csapatának. :idea: A kivánságnak sincs ennyi erővel értelme, vagy ezt te nem így gondolod??? Akkor minek kellenek a szavazások, és a szurkolói vélemények sokasága, hogyha te szerinted ezeknek a dolgoknak totálisan nincs értelme.

OFF:
Egyébként Laporta is megszólalt már az ügyben:
http://www.sport.es/es/noticias/barca/j ... an-2381129
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára JOseppe 2013.05.03. 20:53:18-kor.
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Lezárt