Tito Vilanova

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19485
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2013.07.20. 16:50:02

Krisztian barátunkra szoljon már valaki, mindent széthuz mindenhol :D

hogy azért jó hírek is legyenk:

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2263951
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7976
Csatlakozott: 2008.08.16. 11:49:04

2013.07.20. 16:48:03

kicsit olyan ez az egész, mint mikor ülsz a tutiban, de tudod h jön a vég és még próbálsz egy kicsit kapálózni. ha az uj edző felrázza a srácokat akkor még a xavi-puyol párosnak talán leeshet egy bl (15-20%) meg egy-két bajnokság, de egy idő után egyszerűen MUSZÁJ lesz változtatni. akár ez a halálod, akár nem...
Erre gondoltam én is. Peppel nagyon bejött a tuti, és ezen a szisztémán nem akar változtatni a vezetőség.
Pedig lehet, hogy akár egy idősebb szakember más nézőpontból tudná motiválni a játékosokat. Mondjuk Bielsa. De most nem is fontos neveket említeni, csak az a lényeg, hogy lehet hozni 456 saját edzőt, mindegyik úgy sem fog nyerni 59kupát, úgyhogy előbb utóbb ennek vége lesz.
Avatar
messideco
Presidente del Barça
Hozzászólások: 11862
Csatlakozott: 2008.07.08. 16:49:07
Tartózkodási hely: Medellin/Scrampton

2013.07.20. 16:47:53

:(

Ennek nem így kellett volna történnie.

Őszinte leszek, azon szurkolók közé tartozok, akik várták a távozását/menesztését a trénernek, de ilyen módon nem örülök egyáltalán.

Remélem, hogy szervezete erős lesz, készen áll a harcra, és egy nagyon fontos stressztől megszabadul, ami kulcsfontosságú lehet a betegség legyőzésében. Örömteli, hogy a szakma vele van lélekben, és támogatásáról biztosítja ebben a nehéz időszakban.

Sajnos nem tud teljes mértékben győztesként távozni a csapattól, de a bajnokságban felmutatott teljesítmény több, mint elsőrangú. Nem fogjuk megtudni, hogy mik lettek volna a tervei a következő szezonra, és nem tudott kiteljesedni sem teljesen vezetőedzői szerepkörében.

Az új edzőnek roppant nehéz dolga lesz, egy változás szélén álló csapatot kell átvegyen, akikbe elsősorban pszichikailag kell hasson, nem beszélve a sportszakma egyéb kérdéseiről.

Félő, hogy a tisztelt vezetőség egy teljesen alkalmatlan, noname alibi edzőt fog hozni a helyére, akikkel körbenyalatja az ülő testrészét, és csak utána írja alá a szerződést. Nem akarok egy Rosell-bérenc középkategóriás edzőt, persze most már szinte lehetetlen jó edzőt találni.

Bízom benne, hogy túlvészeli a csapat a hiányát, és jó kezekbe kerül Tito, mi szurkolók, mellette vagyunk.

Kitartás, anims Tito!
Kép
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19485
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2013.07.20. 16:41:43

Bestbarca írta:Jajjj már megint mennek a rovázások,hogy LE nem lesz jó...Sztáredző kell...
Váltani kell...no ez halálom...Van egy működőképes taktikánk játékounk,amit egy fél szezon keresztül nem olyan hőfokon égve,tempóban,minőségben játszunk,azt wáááh váltani kell...
Te aztán mindig bő lére ereszted :D

valóban nem szükségszerű váltani, ha az uj edző megfelelően tudja motiválni a már 245539735389 kupát és egyéni díjakat nyert játékosokat. LE ebben talán jó lehet, pephez hasonlóan.

a működőképes taktikánk meg addig lesz működőképes, amíg xavi-iniesta tengely meg lesz, utána lesz majd a nagy nézés, mikor se fabregas, se gündogoan, se a nőverem nem fogja tudni helyettesíteni xavit...

kicsit olyan ez az egész, mint mikor ülsz a tutiban, de tudod h jön a vég és még próbálsz egy kicsit kapálózni. ha az uj edző felrázza a srácokat akkor még a xavi-puyol párosnak talán leeshet egy bl (15-20%) meg egy-két bajnokság, de egy idő után egyszerűen MUSZÁJ lesz változtatni. akár ez a halálod, akár nem... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
kristop
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2120
Csatlakozott: 2009.04.14. 14:25:05

2013.07.20. 16:37:34

LE ugyanazt játszatta a romával, mint amit mi már öt éve csinálunk. mezőnyfölény, több kapura lövés, mint az ellenfélnek (ami sokszor be is jött) és számtalan kihagyott helyzet, majd nevetséges helyezkedésekből meg kontrákból bekapott gólok. kitudja, lehet, hogy neki csak egy messi hiányzott oda, aki beveri a helyzeteket és minden szép lett volna. messi pedig itt meglesz neki, szóval akár jól is kijöhetünk a helyzetből. a játékosokat ismeri, a stábot ismeri, a klubot ismeri, a stílust ismeri.

szóval most megvédtem, meg minden, de mégse őt szeretném. azt az agresszivitást, ami tavaly hiányzott a csapatból szerintem csak ez az őrült bielsa tudná visszahozni. ami ellene szól, hogy szerintem egész évben nem futottak annyit a játékosok, mint amennyit ezen a megrövidített alapozásnál nyomnának és már már a tavalyelőtti real madridot idéző direktséget kapna a játékunk. a támadófoci maradna, de egy hónap elég lenne egy picit más stílusú támadófutballhoz?

a továbbiak laudrup és frank de boer. a mancini, rijkaard vonaltól viszont kiráz a hideg.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 18573
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2013.07.20. 16:35:05

Bestbarca mondandójának bizonyos szegmensével egyet értek, miszerint óriási balgaság lenne kockáztatni, márpedig egy idegen edző óriási kockázat lenne.Mind a vezetőség mind a csapat jövőjét illetően.Elindul a felkészülés, jön egy szörnyű hír, s akkor még teszem azt jön mondjuk egy német edző, teljesen logikátlan lenne. Jelen helyzetben nyugalomra van szükség, olyan emberre aki ismeri a klubbot a spanyol szokásokat, letudja csitítani a dolgokat. (Oké LE a pályán nem egy sztoikus figura volt :D )
Van egy jól működő gépezet, annak fejlesztése, helyes irányba terelése kell legyen a cél, nem új építése, főleg egy ilyen szituációban.LE21-nél racionálisabb választás a világon nincs.
Az hogy mit ért el a Roma-val akár lehetne "fenyegetés" is, de azért nem szabad elfelejteni a Roma nem játszott rosszul az eredmények valóban kevésbé jöttek, viszont pl a Barca B-vel meg jobb eredményeket ért el, mint elődjei.
Jelen helyzetünkben nála jobb megoldást nem igen látni, egyedül De Boer még, Laudrup már megint más tészta totál más közegből jönne még ha ismeri is a klubbot.Illetve még Bielsa akiben van ráció, mindenki más inkább óriási kockázat lenne, s teljesen abszurd.
Kép
Kép
Kép
mvik
Jugador del Barça
Hozzászólások: 240
Csatlakozott: 2009.06.05. 22:43:57

2013.07.20. 16:28:19

üdv. én személy szerint Frank De Boer-nak vagy Cocu-nek örülnék mert ők jól ismerik a klubot és a filozófiáját. lehet Luis Enrique is jó lenne, de szerintem talán De Boer lenne a legjobb, ő már bizonyított az ajaxnál.
mvik
Avatar
Bestbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1036
Csatlakozott: 2008.05.10. 11:29:48

2013.07.20. 16:27:03

Capon írta:
Bestbarca írta: Egy klubbon kívüli edzővel az a probléma,hogy minden edző a saját képére akarja formálni a klubbot amit vezet...A saját elképzelései szerint...Egy Pep,vagy Tito vagy pl LE a Barca filizóifiát akarja követni,ezen nőttek fel,ez van a vérükben...Egy külsős edző valszeg elkezdené szétbombázni a taktikánkat...ÉS nem lehet megmondani egy edzőnek,pláne egy sztár edzőnek hogy mit hogy csináljon...Ha meglehet akkor meg már rég gondd van...

Egy külsős edző,teszem azt Bielsa,Heynckes...Úgy kirúgna innenen 3-4embert kezdésnek,hogy csak úgy füstöl...Egyrészről hirtelen több lóvét kellene akkor pumpálni a csapatba mint amennyit szándékoztak...
Azért azt te sem gondolod, hogy mielőtt valakit idehoznak ne kérdeznék meg tőle, hogy mit tervez a csapattal. Csak úgy idejön és aztán Rosellék meg hüledeznek, hogy a fél csapatot ki akarja rakni és 100 milliókat akar költeni. Abszurdum.


Mondjuk ami LE mellet szól az tényleg amit a B csapattal elért.
Persze hogy nem...Nyílván...Igazából pont arra is akartam utalni,hogy ez is egy újabb ok amiért nem lesz külső úgymondd "Barca filozófián kívül" edző...de most nézem hogy bőven fejeztem ki magam kimaradt ez a gondolat... :) Jogos...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4642
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2013.07.20. 16:19:34

bence-barca írta:Hát nem tudom... én annyira nem örülnék LE-nek. B csapattal elég jól szerepelt, ezt nem vitatom, de azután Roma meg nem vt vmi meggyőző. Bár az meg mellette szólna, h ismeri a közeget. Igazából nem tudom ki lenne az, akit kifejezetten szívesen látnék. Esetleg Klopp. Bielsa meg kérdőjel, vt egy elég faja idénye a Bilbaoval, ha azt vesszük, h 2 kupadöntőbe is bejutottak, de a bajnokságban az évben sem villogtak, meg idén sem.

Majd meglátjuk, hogy mi lesz...
Pl... ha Pep most rosszul fog teljesíteni a Bayernel, akkor azt mondjátok majd, hogy nem jó edző. Nem! Más stílus. (Persze csak feltételezés.) Nem hiszem, hogy a mi szempontunkbólbármit számítana, hogy mi történt Romában. Minden edzőnek vannak mélypontjai.

Szóval nyilván kevesen értünk hozzá rendesen, de ahogy egy játékos is illik, nem illik valahová, úgy igaz ez az edzőkre. Esetemben nagyon fura, hogy valaki simán előbb szavazna bizalmat, mondjuk Kloppnak mint Enriquének aki ismeri a klub minden szegmensét.

Harmadrészt (részemről is), de Klopp a jó Hummels féle szócséplés. Szó nincs róla.

Amúgy meg bocsánat, de igenis "sztár mániaként" értékelem az egészet...
Szóval Hummel, Gündogan, Klopp, meg Lewandowski stb... Hogy a viharba illeszkedne bármelyik a Barca, de akár csak a Spanyol labdarúgás szisztémájába.

Lehet hogy a közérzetnek nem olyan megnyugtató LE vagy Laudrup neve, de több sikerük lenne mint bármelyik német meg stb edzőnek. Legalábbis kárt nem okoznának.
#BartomeuDimiteHoy
Kép
Avatar
Capon
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5374
Csatlakozott: 2005.08.26. 20:17:06
Tartózkodási hely: Budapest VIII.ker. Rezervátum

2013.07.20. 16:18:41

Bestbarca írta: Egy klubbon kívüli edzővel az a probléma,hogy minden edző a saját képére akarja formálni a klubbot amit vezet...A saját elképzelései szerint...Egy Pep,vagy Tito vagy pl LE a Barca filizóifiát akarja követni,ezen nőttek fel,ez van a vérükben...Egy külsős edző valszeg elkezdené szétbombázni a taktikánkat...ÉS nem lehet megmondani egy edzőnek,pláne egy sztár edzőnek hogy mit hogy csináljon...Ha meglehet akkor meg már rég gondd van...

Egy külsős edző,teszem azt Bielsa,Heynckes...Úgy kirúgna innenen 3-4embert kezdésnek,hogy csak úgy füstöl...Egyrészről hirtelen több lóvét kellene akkor pumpálni a csapatba mint amennyit szándékoztak...
Azért azt te sem gondolod, hogy mielőtt valakit idehoznak ne kérdeznék meg tőle, hogy mit tervez a csapattal. Csak úgy idejön és aztán Rosellék meg hüledeznek, hogy a fél csapatot ki akarja rakni és 100 milliókat akar költeni. Abszurdum.


Mondjuk ami LE mellet szól az tényleg amit a B csapattal elért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2013.07.20. 16:20:05-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Avatar
Bestbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1036
Csatlakozott: 2008.05.10. 11:29:48

2013.07.20. 16:04:03

Jajjj már megint mennek a rovázások,hogy LE nem lesz jó...Sztáredző kell...
Váltani kell...no ez halálom...Van egy működőképes taktikánk játékounk,amit egy fél szezon keresztül nem olyan hőfokon égve,tempóban,minőségben játszunk,azt wáááh váltani kell...Ez már nem megy...Nem a nagy...nem működik!!! Ha úgy játszuk mint 2009ben elmehet mindenki a...labdába sem érnek az ellenfelek,tök mind1 kik játszanak...Jah hogy 3szor lasabban meg ötlettelenebbül játszottuk...no igen ez baj és ezen kell változtatni...De nem az egészet a kukába dobni...

Egy klubbon kívüli edzővel az a probléma,hogy minden edző a saját képére akarja formálni a klubbot amit vezet...A saját elképzelései szerint...Egy Pep,vagy Tito vagy pl LE a Barca filizóifiát akarja követni,ezen nőttek fel,ez van a vérükben...Egy külsős edző valszeg elkezdené szétbombázni a taktikánkat...ÉS nem lehet megmondani egy edzőnek,pláne egy sztár edzőnek hogy mit hogy csináljon...Ha meglehet akkor meg már rég gondd van...

Egy külsős edző,teszem azt Bielsa,Heynckes...Úgy kirúgna innenen 3-4embert kezdésnek,hogy csak úgy füstöl...Egyrészről hirtelen több lóvét kellene akkor pumpálni a csapatba mint amennyit szándékoztak...Másrészt szidunk mi itt ezt azt,de évek alatt ez a csapat gyakorlatilag családdá kovácsolódott...Ha most kirúgjuk ennek meg annak a haverját,és mindezt egy új edző miatt,benne van hogy elkezdenek fújni a játékososk az edzőre,a csapat morál megbomlik...No akkor meg aztán lehet akármilyen jó keretünk,vagy taktikánk...A csapategység a legfőbb fegyverünk...Továbbá közel nem biztos hogy a fiatalokra számítana egy új edző,nem csak az igazolásokat erőltetné...Könnyen lehet sok olyan játékos sem illene bele az elképzelésébe,mint teszem azt Busi,mondván ott van Song aki fizikálisan sokkal erősebb és agresszívabban tud védekezni...Mert sok védekezést erőltető edző ezt így látná...No arról nem is beszélve,hogy ez a csapat sosem tudott igazán védekezni,ha védekezni kell már rég baj volt...A Barca játékának lényege,hogy nem kell sokat védekezni,mert annyira megöljük az ellenfelet hogy képtelen a félpályán átjönni...Egy teljesen új taktikában,kevesebb letámadással,kb a fél csapatot ki lehetne dobni mert nem alkalmasak rá...Hát remek lenne...És sorolhatnánk hogy mivel járhatna egy új edző...Sokan beszéltek már arról hogy egy korszak vége van Barcelonában...Nem még nincs...Egy külsős edzővel viszont könnyen lehetne...

Rosell amúgy nem hinném hogy nagyon meg akarná keverni az állóvizet...Túl nagy kockázat neki...Pláne hogy nem sokára választások...Egyrészt sok lóvét kéne költeni valszeg,az meg az egyik fő kampányfogásával,az adósságcsökkentéssel ellen menne...Másrészt ha ő az aki felrúgja a tiki-takat,és belebukik akkor kb elüldözik Barcából nemhogy megválasszák újra...Amúgy is egy Barcához közel álló edző ezzel a csapattal egy kicsit felpaprikázva őket,röhögve megnyeri a ligát...A BL megint más,de azért ha azt nem húzzuk be a jelen körülmények közt,nem jelent épp fekete pontot az elnöknek...

Luis Enrique-ről meg annyit,hogy hát igen,nem kellett volan tiki-takát erőltetni egy a Barcánál kb 2osztállyal silányabb játékosokból álló Romával...Ez hiba volt...Ettől még ha itt fogja erőltetni a tiki-takat, magas szinten még az gyönyörűen működhet...Kérdés hogy pl a védekezést hogy képzeli el,hogyan módosítja a taktikát...Titonak ez a visszább vont,nem annyira fent letámadás nem jött be...LE kérdés mit akar...No meg hogy kit akar hátra igazolni még,illetve akar e még vhova vkit igazolni...A futballfilizófia folytonossága szempontjából ő lenne a legjobb megoldás...Ismeri a csapatot a játékosokat,felnéznének rá...Azt meghogy mire menne a Barcával így előre nehéz megmondani...A B keretnél sikeres volt,mint Pep is pl...Ez nem annyira rossz előjel...A Roma meg nem feltélten mérvadó,hisz kicsit más a keret...Ugyan az itt hengerelhet...

Sztem ő lesz,nagyon nyomja a média,és logikus is...Rosell profiljába is illik...Hát sok sikert így vagy úgy...Visca el Barca!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
bence-barca
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5465
Csatlakozott: 2007.06.14. 17:19:38
Tartózkodási hely: Budapest

2013.07.20. 16:03:51

Hát nem tudom... én annyira nem örülnék LE-nek. B csapattal elég jól szerepelt, ezt nem vitatom, de azután Roma meg nem vt vmi meggyőző. Bár az meg mellette szólna, h ismeri a közeget. Igazából nem tudom ki lenne az, akit kifejezetten szívesen látnék. Esetleg Klopp. Bielsa meg kérdőjel, vt egy elég faja idénye a Bilbaoval, ha azt vesszük, h 2 kupadöntőbe is bejutottak, de a bajnokságban az évben sem villogtak, meg idén sem.

Mondjuk Celta Vigoval kicseszés lenne, h elhozzák LE-t, ő hozza magával a sakát fiait, egy mini-Barcát összerak, majd 1,5 hónap múlva búcsút is int és az új edző meg egyáltalán nem akar az ő által hozottakkal dolgozni...

Majd meglátjuk, hogy mi lesz...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2013.07.20. 16:07:55-kor.
Avatar
hank1ee
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2512
Csatlakozott: 2013.02.27. 03:08:33

2013.07.20. 16:03:45

Varatrix írta: Miért jó egy német eleve? Egyátalán nem ismeri a klubbot, a taktikát, ide nem lehet csak úgy átjönni egy teljesen más szisztémával.

Divat Edző értem, de baromira nem a mi emberünk.

Bielsa már talán...
Itt egyáltalán nem a divatról vagy a "sztárságról" van szó, egyszerűen meg kell nézni, mit épített fel egy olyan klubnál, ami 1-2 évvel a jötte előtt a teljes csőd szélén állt. Nem hinném, hogy kudarcot vallana, vagy legalább ne felelne meg itt.
Avatar
shutterisland
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4070
Csatlakozott: 2011.07.09. 22:54:27
Tartózkodási hely: bcs.

2013.07.20. 15:56:42

előre nem írom le, mert láttunk már olyat, hogy valahol nullkilométeres edző tett csodákat, de jobban örültem volna egy külsősnek.
hajrá.
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4642
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2013.07.20. 15:50:28

Amúgy így utólag sokkal könnyebb nyilatkozni erről, de pl amikor Pepet kinevezték én majdhogynem dühös voltam, hogy ez egy baromság. Pláne a borzasztó első két-három bajnoki után. Legalábbis az első fordulós Numancia elleni vereségre nagyon tisztán emlékszem. Szóval azt kell mondjam, hogy L. Enrique ha negatív tapasztalat is van benne, de több tapasztalattal ülne le a kispadra mint Pep, és bármire képes lehet. Én úgy gondolom jó elképzelés.
#BartomeuDimiteHoy
Kép
Avatar
Lionel85
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7126
Csatlakozott: 2007.08.11. 10:38:38
Tartózkodási hely: Budapest, Pestszenterzsébet

2013.07.20. 15:47:34

Teljesen érthető, hogy olyan edzőt akar igazolni a vezetőség, akit ismeri a Barça-mentalitást. Kívülről jövő edzőnek Bielsát tudnám elképzelni, akinek a mentalitása közel állhat a csapathoz, de Lucho, Óscar García vagy Laudrup, esetleg Koeman mind azt a vonalat képviselik, akik egykoron játékosként magukba szívták a Barça játékát.
Kép
Kép
Kép
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19485
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2013.07.20. 15:45:06

én nem tudok spanyolul de a mindig megbizhato NSO (:D) azt irja h 3 milliot + rubit ajánlotuuk érte. tehát szó sincs kivásárlási árról. örülnék neki ha a celtánál kötnék az ebet a akaróhoz...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
redmiller
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4097
Csatlakozott: 2004.10.12. 19:29:23
Tartózkodási hely: Kecskemét
Kapcsolat:

2013.07.20. 15:42:29

Capon írta:Én nem örülnék LE-nek.
Pepnek anno meg tudtam előlegezni a bizalmat LE-nek viszont nem tudom.
Jobban el tudnám fogadni mondjuk pl. Frank de Boer-t ha már...
AVB-t meg látni nem akarom itt.
Pedig a LE is kiváló eredményeket ért el a 2. csapattal! Várható is volt, hogy ő jön Tito után!
Lám, csak kivásároljuk!
jut eszembe, hogy Luis Enrique topikját nem ártana aktiválni, hisz ez Tito-é!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Avatar
Initom
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2116
Csatlakozott: 2010.06.07. 16:11:17
Tartózkodási hely: Vas(trón)

2013.07.20. 15:39:40

Bob_Marley írta:
Initom írta:Én is úgy gondolom,hogy olyan fog jönni akinek épp nincs munkája :)
Valamint mintha Rosell olyat nyilatkozott volna,hogy klubon kívüli edző érkezik !
Tegnap azt nyilatkozták pár nap múlva kiderül, illetve hogy olyan ember jön, akinek amúgy van munkája.

LE21 abszolút remek választás lenne, nem sztáredzőre meg németekre van szükség véleményem szerint.Olyanra, aki ismeri a közeget a Ligát, ráadásul miután benne vagyunk a felkészülésben pláne szerencsés nem egy totál idegent ide hozni, aki lehet hozna még 10 játékost, meg kitalálna teljesen új dolgokat, amire nem tudnánk felkészülni rendesen.

Egyébként:
Barcelona would give Celta the chance to sign Barcelona assistant coach Rubi as their new coach. [tv3]

Gyakorlatilag 3 milliót fizetünk Luis Enrique-ért s ő lesz, örülök neki, bár még nem hivatalos, de szinte az. :D
mindenképp olyan edző kellene akinek van kötődése a csapathoz ! ez egyértelmű
Abi & Tito
Avatar
recrea
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6025
Csatlakozott: 2004.12.24. 23:38:21

2013.07.20. 15:37:24

Nekem a holland vonal nagyon tetszene, utánajárás nélkül: H. Ten Cate, Cocu, Koeman, F. De Boer, viszont a bongyor ne jöjjön már vissza.

Luie Enrique-t baromira kedveltem játékosként, igazi jolly joker volt, hatalmas szívvel, de edzőnek szerintem kissé túlzás lenne.
Avatar
Capon
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5374
Csatlakozott: 2005.08.26. 20:17:06
Tartózkodási hely: Budapest VIII.ker. Rezervátum

2013.07.20. 15:36:24

Én nem örülnék LE-nek.
Pepnek anno meg tudtam előlegezni a bizalmat LE-nek viszont nem tudom.
Jobban el tudnám fogadni mondjuk pl. Frank de Boer-t ha már...
AVB-t meg látni nem akarom itt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2013.07.20. 15:37:35-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Avatar
shutterisland
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4070
Csatlakozott: 2011.07.09. 22:54:27
Tartózkodási hely: bcs.

2013.07.20. 15:29:31

akkor előrébb semmivel sem leszünk.
az utánpótlást és a közeget pep és tito is ismerték legalább annyira, mint enrique, edzői kvalitásokban pedig semmit nem mutatott eddig.

reméltem, hogy jön valami impulzus, és lesz öröm az ürömben, de így nem.
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 18573
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2013.07.20. 15:22:37

Initom írta:Én is úgy gondolom,hogy olyan fog jönni akinek épp nincs munkája :)
Valamint mintha Rosell olyat nyilatkozott volna,hogy klubon kívüli edző érkezik !
Tegnap azt nyilatkozták pár nap múlva kiderül, illetve hogy olyan ember jön, akinek amúgy van munkája.

LE21 abszolút remek választás lenne, nem sztáredzőre meg németekre van szükség véleményem szerint.Olyanra, aki ismeri a közeget a Ligát, ráadásul miután benne vagyunk a felkészülésben pláne szerencsés nem egy totál idegent ide hozni, aki lehet hozna még 10 játékost, meg kitalálna teljesen új dolgokat, amire nem tudnánk felkészülni rendesen.

Egyébként:
Barcelona would give Celta the chance to sign Barcelona assistant coach Rubi as their new coach. [tv3]

Gyakorlatilag 3 milliót fizetünk Luis Enrique-ért s ő lesz, örülök neki, bár még nem hivatalos, de szinte az. :D
Kép
Kép
Kép
Avatar
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró
Hozzászólások: 1190
Csatlakozott: 2004.11.03. 19:52:08
Tartózkodási hely: Vác

2013.07.20. 15:22:16

Erxy írta:A katalán tévécsatorna, a TV3 szerint Luis Enrique lesz a befutó, állítólag 3 millió euróért kivásárolható lenne a szerződéséből, a Celta edzője pedig Rubi lehetne szerintük.
A múltban szerintem nem sokszor volt arra példa (de azért előfordult már), hogy egy edző aláírjon egy klubhoz, majd néhány héttel később továbbálljon önszántából egy másikhoz. Viszont ha ez a 3milliós kivásárlási ár ténylegesen létezik, akkor akár valós is lehet a hír.
Összességében nem lennék csalódott, ha végül Luis Enrique lenne a befutó, sőt, játékosként nagyon szerettem... Meglátjuk.
Kép
Avatar
Initom
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2116
Csatlakozott: 2010.06.07. 16:11:17
Tartózkodási hely: Vas(trón)

2013.07.20. 15:10:06

Esetleg Ronald Koeman ? :D
Abi & Tito
Lezárt