Nagybetűs LEGENDA!
Iniesta, your football will live on forever. pic.twitter.com/bjrCf6GBIJ
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 8, 2024
Nem nyitja meg. Mire gondolsz, Vinicius sárgával a tartalékbíróra mutat és közben röhög, mikor felmutatja a 6 perc hosszabbítást, vagy Endrick herevasalásáról?Chino írta: ↑2024.09.25. 13:49:02Amúgy valaki magyarázza már el ezt hogy lehet megúszni sárgával. (2:00)
https://www.youtube.com/watch?v=OO4UzUf7o9E
EZ( értsd: easy) :Chino írta: ↑2024.09.25. 13:49:02Amúgy valaki magyarázza már el ezt hogy lehet megúszni sárgával. (2:00)
https://www.youtube.com/watch?v=OO4UzUf7o9E
Nincs kedvem mélyebben utánakeresni az esetnek, rögtön nem dob fel videót róla a yt, de igen, ez egy csúnya elmaradt tizinek tűnik a képek alapján. Ez is elég fekete-fehérnek tűnik, ha nem előzte meg valami más szabálytalanság, les, vagy ilyesmi.
Kb. Saszemmel lehetne megállapítani, hogy a vonalon volt e Endrick dereka, és az espanolos keze, mert a lába bőven a vonal előtt volt. A bíró megítélte így is, pedig szemre egyértelműen vonalon kívül.
Én akárhányszor nézem vissza, simán a büntetőn belül még látom a mezhúzást.FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.22. 10:15:44Általában egyetértek veled, de ezekben a szabályokban nagyon nem.bence0330 írta: ↑2024.09.22. 09:48:34Vicces szám, de láttam az összeset, szerintem mind jogos volt. Elsőre én is azt hittem, kívül volt, de van egy szabály, ami... hát, tükörfordítva "folytonos" szabálytalanságot jelent ami ha fizikailag kívül kezdődik, de a vonalon belül ér véget, akkor tizi. És egyértelműen vonalon belül ért véget. Szerintem ez logikus is, mert ugye ez pont ilyen eset volt, mikor látványosan rángatták vissza klasszik Espanol módon, a madridi meg ment tovább, nem adta fel, és csak a legvégén esett el, Messinek volt sok ilyen esete (ergo lehet, hogy ha 1 méterrel hamarabb engedi el, akkor továbbmegy és helyzet). Szerintem ez is 100%-os tizi volt, mint az összes többi eddig.
Múltkor elrúgta Vinicius a labdát, úgy léptek rá a lábára. Ez sehol a világon nem büntető. Felhoztam Kane-Dumfries EB-s szituációját, a szakértők, még az angolok is azt mondták, hogy nem büntető, pedig az tényleg 50-50-es szituáció, Kane-t simán veszélyeztette, mert rátartott a lábára. Vinicius esete típikusan nem büntető, még ha mezőnyben be is fújják.
Tegnapi esetről mindenhol fent vannak a képek, hogy elengedi a derekát a 16-os előtt.
Mindezt VAR mellett 2-3 bíróval, kamerákkal.
Szerintem nincs szükségük ilyenekre, a szezon előtt is írtam, hogy simán bajnokok a gyenge keretünk miatt, és Ancelotti majd megoldja, mert nagyon jó edző.
Nagyon jól gazdálkodnak, top 3-as edzőjük van, tele vannak pénzzel, jó játékosokkal, az elnökük az ország egyik legbefolyásosabb embere.
Én hányingert kapok az ilyen Tebas féle nyilatkozatoktól (most is mit nyilatkozott a héten, Barca gazdasági helyzet, Negreira, csúnya Perez), La Liga lezüllesztésétől, Barca hátráltatásától, Real TV bírók befolyásolásától.
Ismétlem, szerintem nincs szüksége a Real Madridnak ilyenekre, normális és fair küzdelmet szeretnék látni, én személy szerint simán el tudnám fogadni a 2-4. helyet, ha jól játszunk. Simán elismerem, hogy a Real Madrid jobb csapat.
A körítéstől rosszul vagyok, mert nem a fociról szól.
Általában egyetértek veled, de ezekben a szabályokban nagyon nem.bence0330 írta: ↑2024.09.22. 09:48:34Vicces szám, de láttam az összeset, szerintem mind jogos volt. Elsőre én is azt hittem, kívül volt, de van egy szabály, ami... hát, tükörfordítva "folytonos" szabálytalanságot jelent ami ha fizikailag kívül kezdődik, de a vonalon belül ér véget, akkor tizi. És egyértelműen vonalon belül ért véget. Szerintem ez logikus is, mert ugye ez pont ilyen eset volt, mikor látványosan rángatták vissza klasszik Espanol módon, a madridi meg ment tovább, nem adta fel, és csak a legvégén esett el, Messinek volt sok ilyen esete (ergo lehet, hogy ha 1 méterrel hamarabb engedi el, akkor továbbmegy és helyzet). Szerintem ez is 100%-os tizi volt, mint az összes többi eddig.
Carlo kiváló edző,nem volt kérdés,hogy megoldja,tavaly is 1 db vereségük volt,ha jól rémlik. Az egokkal szerintem nem akkor szokott baj lenni,amikor szalad a szekér.Esetleg beesne 2 kellemetlen vereség egymás után,már érdekesebb képet festhetne az öltözöről.bence0330 írta: ↑2024.09.22. 01:28:38Nem lesz itt sok gond az egókkal, önzetlenül szolgálják ki egymást már most, és örülnek a gólokkal. Persze ha nem Carlo lenne ott, hanem mondjuk egy Lopetegui szint, más lenne a helyzet, de kezd azért egyre jobban összeállni az a támadó 4-5-ös, Bellingham-Mbappé-Vini-Rodrygo-Endrick... és akkor melléjük még egy Güler-Diaz is ott van... Ijesztő egy támadósor, mindenképp a világ legjobbja szerintem, ráadásul remekül illeszkedik mind a stílusukhoz.
És az ő keretük azért még így sérülésekkel is erős, szemben a miénkkel. Sprintben egyelőre jobbak vagyunk a ligában, de ekkora ordító keretbeli különbséggel kizártnak tartom, hogy a maratont végül ne ők nyerjék meg. A tavalyival még so-so lenne esély, vagy ha mindenki jól visszatérne télen és nem esne ki közben 1-2 embernél több.
Vicces szám, de láttam az összeset, szerintem mind jogos volt. Elsőre én is azt hittem, kívül volt, de van egy szabály, ami... hát, tükörfordítva "folytonos" szabálytalanságot jelent ami ha fizikailag kívül kezdődik, de a vonalon belül ér véget, akkor tizi. És egyértelműen vonalon belül ért véget. Szerintem ez logikus is, mert ugye ez pont ilyen eset volt, mikor látványosan rángatták vissza klasszik Espanol módon, a madridi meg ment tovább, nem adta fel, és csak a legvégén esett el, Messinek volt sok ilyen esete (ergo lehet, hogy ha 1 méterrel hamarabb engedi el, akkor továbbmegy és helyzet). Szerintem ez is 100%-os tizi volt, mint az összes többi eddig.
Ès velük van Referee, Tebas, Penalty, VAR ès Negreira isbence0330 írta: ↑2024.09.22. 01:28:38Nem lesz itt sok gond az egókkal, önzetlenül szolgálják ki egymást már most, és örülnek a gólokkal. Persze ha nem Carlo lenne ott, hanem mondjuk egy Lopetegui szint, más lenne a helyzet, de kezd azért egyre jobban összeállni az a támadó 4-5-ös, Bellingham-Mbappé-Vini-Rodrygo-Endrick... és akkor melléjük még egy Güler-Diaz is ott van... Ijesztő egy támadósor, mindenképp a világ legjobbja szerintem, ráadásul remekül illeszkedik mind a stílusukhoz.
És az ő keretük azért még így sérülésekkel is erős, szemben a miénkkel. Sprintben egyelőre jobbak vagyunk a ligában, de ekkora ordító keretbeli különbséggel kizártnak tartom, hogy a maratont végül ne ők nyerjék meg. A tavalyival még so-so lenne esély, vagy ha mindenki jól visszatérne télen és nem esne ki közben 1-2 embernél több.
Még kiülniük sem kell. Mbappe, Alaba, Gündogan sem padozott csak mert el fog igazolni. És Davis sem fog a Bayernben vagy TAA a Liverpoolban. A vevő klubbnak kb mindegy, kifizetik vagy átigazolási díjnak, vagy aláírási pénznek az árát, de a játékosnak nem mindegy hogy a volt klubja kapja vagy Ő.safranek írta: ↑2024.09.20. 23:16:01Azt nem tudom, hogy amikor egy jatekos hosszabbit, akkor kap egyosszegu penzt is vagy csak a nagyobb berben allapodik meg. Az az erzesem, hogy ez lesz az uj trend az igazolasoknal, hogy nem a kluboknak fizetnek a csapatok, hanem alairas penzt a jatekosoknak. A jatekosok inkabb kiulnek egy evet es elteszik az 50-60m eurokat, amit az atigazolasokert fizettek volna egymasnak a klubok.ocsike83 írta: ↑2024.09.19. 08:34:54Most olvastam reggel a Bayern fórumon, hogy Davies sztrájkol, nem hajlandó hosszabbítani. Januártól teljesen szabályosan tárgyalhat a Real Madriddal.
Nem szeretem a Madridot, sőt..... De ahogy Perez a pénzzel bánik. Le a kalappal előtte.
Idén "ingyen" Mbappe....jövőre Davies és nagy valószínűség szerint TAA....
Azt nem tudom, hogy amikor egy jatekos hosszabbit, akkor kap egyosszegu penzt is vagy csak a nagyobb berben allapodik meg. Az az erzesem, hogy ez lesz az uj trend az igazolasoknal, hogy nem a kluboknak fizetnek a csapatok, hanem alairas penzt a jatekosoknak. A jatekosok inkabb kiulnek egy evet es elteszik az 50-60m eurokat, amit az atigazolasokert fizettek volna egymasnak a klubok.ocsike83 írta: ↑2024.09.19. 08:34:54Most olvastam reggel a Bayern fórumon, hogy Davies sztrájkol, nem hajlandó hosszabbítani. Januártól teljesen szabályosan tárgyalhat a Real Madriddal.
Nem szeretem a Madridot, sőt..... De ahogy Perez a pénzzel bánik. Le a kalappal előtte.
Te a bérsapkáról írsz. Itt is mindig keverve van.
Csak a miheztartás végett a mi 426 milliónkhoz képest a Reálé 754 millió, míg a liga harmadik Atmáé 310, utána a Socié 159.FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.19. 10:23:28
A Real bérköltsége is majdnem annyi volt, mint a miénk. Érdekes módon, semmi hír, hogyan csökkentették, csak Benzema, Kroos nyilatkozatára emlékszem, hogy ők aztán nem csökkentenek.
A miénk teljesen publikus Messi távozása óta.
Sőt, már előtte megnyesték a béreket, Suarez, Rakitic, Vidal is távozott. Majd Coutinho és Griezmann is.
Valószínűleg náluk is voltak problémák, ha tartalékoltak, nem igazoltak nyakra főre.
Azt ne felejtsétek, ha nincsenek gazdasági karok, nő a tartozás, mert a tavalyi és tavalyelőtti szezon is mínuszos lett volna több száz millióval.
Még 3 évvel később is Bartomeuék szerződéseit fizetjük.
A Real a stadionnal lépett nagyot előre, nálunk is ezt várják.
Amíg ott igazolgattak, jöttek a sikerek, minket nem hagytak a gazdasági karokból, pedig biztosan nőtt volna a bevétel jobb szereplésekkel, extra marketing bevétellel.
Oly annyira régi szerződéseket fizetünk, hogy nemrég lett vége a Dembele szerződés minden idióta bonus kifizetésének.FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.19. 10:23:28Még 3 évvel később is Bartomeuék szerződéseit fizetjük.
A Real a stadionnal lépett nagyot előre, nálunk is ezt várják.
Amíg ott igazolgattak, jöttek a sikerek, minket nem hagytak a gazdasági karokból, pedig biztosan nőtt volna a bevétel jobb szereplésekkel, extra marketing bevétellel.
Nagyon jól gazdálkodnak, de kicsit furcsa már ez a sok előre leszervezett igazolás. Mi kárpótlást fizettünk Griezmann miatt, Nico Williamsért pedig be akart perelni a Bilbao nyomásgyakorlásért. Volt több ilyen eset is, most ennyi jut eszembe. Valószínűleg ott is voltak megkeresések a háttérben, ami teljesen szabálytalan.ocsike83 írta: ↑2024.09.19. 08:34:54Most olvastam reggel a Bayern fórumon, hogy Davies sztrájkol, nem hajlandó hosszabbítani. Januártól teljesen szabályosan tárgyalhat a Real Madriddal.
Ebben mondjuk nem tudom mi a hazugság. Még tavaly lenyilatkozta a Dortmund vezetője, hogy mennyi volt. 103 millió a szerződés hosszára elosztva plusz teljesítmény alapú bónuszok. Most azért fizettek mert bajnokságot és bl-t nyert. pluszban még azért is fizetni kell ha balon dort nyerne. Ámen remélem még sokat kell ilyenre kifizetni.Chino írta: ↑2024.09.13. 13:54:32De, hogy ne legyen off, minket savaznak, hogy rengeteg dolgot elhallgat a klub, a háttérben mennek a hazugságok, most szivárogtak ki információk, Bellingham valós vételi áráról. A 103 mellé nyáron ki kellett fizetniük 10 milliót a BVB-nek és még tartoznak további hússzal amit a következő két de akár egy évben is át kell utalni. A végső összeg így 133,9 millió lesz.
Mondjuk azt is szépen elhallgatták, hogy pl. anno Bale vételára is 100 millió fölött volt, akkor a Futball Leaks szivárogtatta ki a pontos összeget.
Mondjuk nálam felötlik a kérdés,hogy nem volt-e kissé korai a stadionfelújítás. Ha egy évvel később kezdik, az 1:1 röhögve megvan és a következő évre már kevésbé valószínű, hogy az a bevételkiesés ekkora problémát okozott volna.