Zseni
Lamine Yamal vs Real Bétispic.twitter.com/ZX3oNxHss8
— (@dna_blaugrana) January 15, 2025
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a pad közelébe sem kerül. 16 meccsen négyszer ült a padon, a többin keretbe sem volt, plusz az "erősebb" csapatok ellen, mint a Servette, Gent, Panathinaikos nem volt egy gólpontja sem (nyilván utóbbi kettő ellen kevés perce volt). Egy ilyen szezonnal, ha nem a mi kutyánk kölyke lenne, kb. még egy kölcsöntől, ingyen igazolástól is félnénk, főleg olyan fizuval, amit itt egyáltalán felkínáltak neki. Én tényleg kicsit részrehajló vagyok a saját nevelésekkel, de jelenleg tudnék minimum 5 olyan játékost az Atleticből akit szerintem jobban megérné felhozni. Az, hogy 20-22 éves korára mi lesz belőle nyilván rejtély, de jelenleg egy Pau Victor nagyobb erősítés és mégis kevés lehetőséget kap. .
Ott jól fut, de sajnos a PL-ben nem nagyon kerül a kezdő közelébe sem. Az ECL meg azért ennek a Chelsea-nek nagyon nem szint.
Nincs semmiféle opciónk, kifizették a kivásárlási árat, 6 milliót, nem mi alkudtunk meg velük, de sebaj olvastam anno a fórumon, hogy nem is annyira tehetséges a lejátszott 200 perce és 2 gólja alapján és különben sem érdemelt helyet a felnőttcsapatban, mert hát ugye Ferran...
Én már az 50-ik perc környékén 2-0-nál hoztam volna az összes létező cserét de nem vagyok Ancelotti. Ez nála mindig hagyomány volt, hogy az játszik aki összehozta az indulást.Chino írta: ↑2024.12.19. 15:14:05Csak ezt pont ilyen meccseken lehetne elkezdeni. Amiket felsoroltál, azt nem edzéseken tanulja meg, hanem ha pályán van. Ha be is áll, annyi időt kap, ami alatt labdához sem ér. 18 éves pont az a kor, amikor már el lehet kezdeni beépítgetni (főleg egy közel 70 milliós igazolásnál). Bár gondolom Ancelottinak ukászba van adva, hogy Mbappénak mindig pályán kell lennie. Bár én csak örülök ennek, ha tényleg akkora játékos, minél később kezd játszani, nekünk annál jobb.
Most is lehet, hogy ráfáznak az alapemberek erőltetésén. A spanyol sajtó attól visszhangzik, hogy Bellingham összeszedett valami sérülést és most vizsgálják, akár a Sevilla elleni meccset is kihagyhatja (már az ünneplésnél bekötött combbal is látszott hogy neem nagyon terheli). De ha csak egy kisebb sérülés, akkor is látható hogy benne van egy ilyen, az első 25-30 perc utáni tét nélküli meccsen, hogy a legjobb játékosok is kibukhatnak, aztán megy a siránkozás.
Csak ezt pont ilyen meccseken lehetne elkezdeni. Amiket felsoroltál, azt nem edzéseken tanulja meg, hanem ha pályán van. Ha be is áll, annyi időt kap, ami alatt labdához sem ér. 18 éves pont az a kor, amikor már el lehet kezdeni beépítgetni (főleg egy közel 70 milliós igazolásnál). Bár gondolom Ancelottinak ukászba van adva, hogy Mbappénak mindig pályán kell lennie. Bár én csak örülök ennek, ha tényleg akkora játékos, minél később kezd játszani, nekünk annál jobb.El Sie7e írta: ↑2024.12.18. 23:21:21Ez mindig így volt nála. Ezeket a "jutalom" kupákat mindig azok játszák akik kiharcolták. Endrick meg jól el van. Nagyon nyers még. Még fejlődnie kell az európai focival. Eu a hátránya hogy braziliából jön. A helyezkedés, labda nélküli mozgások, taktikai fegyelem, mind mind kell. Előre lehetett tudni ez lesz. Szépen szokja a dolgokat és nem kell széthajtani. Itt ott kap lehetőségeket. Év végén biztos még többet is. Nem hajtják szét egy szezonért cserébe rendesen megalapozzák 15 szezonra.
Azért az durva, hogy Ancelotti felrakja ezek ellen a legdurvább kezdőt, ráadásul Courtois, Rüdiger, Tchouameni, Bellinghem, Vinicius és Vlverde is végigjátszotta a meccset. És még valami fiatal helyett is Modric megy be, Güler meg kap 2 percet.
Igen, az a baj, hogy az idei Chelsea-ben komolyabb tétekkel bíró meccseken csak sérülések esetén kerülhet a kezdőbe, amúgy meg az ilyen meccsek maradnak neki. Azért azt megjegyezném, hogy itt sem volt könnyebb dolga, csak egy ember volt előtte, de azt orvérzésig nyomatták. Talán az új szezonban lehetett volna több lehetősége, de ezt már sosem tudjuk meg. A Chelsea viszont rossz választás volt, egy kisebb La Liga vagy PL csapat lehetett volna az ideális, ahol sok lehetőséget kap, és fejlődhet.Chino írta: ↑2024.12.17. 15:13:06Azért ebből nem hiszem, hogy bármilyen következtetést le lehetne vonni, hogy a konferencia ligában egy kazah meg örmény csapatnak gólt lő, főleg ilyen 8:0-ás meccseken.
Az igazából többet mond, hogy csak ebben a sorozatban kap perceket, a bajnokságban még a keretben sincs helye. Akkora mellébeszélés volt, hogy nem a pénz, hanem a játéklehetőség miatt megy el. Pedig most nem Nkunkuval meg Nico Jacksonnal kellene harcolnia.
Azért ebből nem hiszem, hogy bármilyen következtetést le lehetne vonni, hogy a konferencia ligában egy kazah meg örmény csapatnak gólt lő, főleg ilyen 8:0-ás meccseken.
Max a Sevilla, más nem.
Kérdezd meg a PSG-t, reális az esélye, hogy nem mennek tovább. És a City sem tuti még. A Girona egy ügyes csapat, de még spanyol szinten sem top jelenleg. Szimpatikusak, de kicsit hiányosak.
Bellingham pl. már feltmámadt, és dobott is egy nagyot rajtuk. Ezért tartom komoly mulasztasnák, hogy nem tudtunk előnyt kiépíteni, amíg szenvedtek. Ők már szerintem túl vannak a legrosszabbon a szezonban.