Ezt nem kevésbé
Raphinha knows things.#BarçaAlavés | #LaLigaHighlights pic.twitter.com/OezWXYuPzo
— FC Barcelona (@FCBarcelona) February 2, 2025
Általában DMC-nek írják az argentint a meccseken, ritkábban MC-nek. De ha nem is klasszikus DMC, azért nem is Pedri szerepköre, annál defenzívebb. Akkor már inkább Gavi szerepköre hasonló nálunk.tatesz1990 írta: ↑2025.01.26. 10:20:22Azért Mac Allister nem védekező középpályás!LG írta: ↑2025.01.26. 09:55:06".... Akit jó lett volna behúzni, az Mac Allister. Ő szerintem Rodri méltó kihivója a poszton, hatalmas fogás volt a Poolnak. A poszt nálunk sem volt megoldva eddig a szezonig. Most Casado ígéretesnek tűnik, Bernalban is látszott potenciál a sérülése előtt, de azért még mindig elférne Meki."
Liverpoolban sem! Ott inkább Gravenberch oldja meg ezt. Mikor érkezett az argentin és Szoboszlai is, Klopp nem véletlenül kérte melléjük Endot! Abban a rendszerben sem Mac Allister volt a 6-os! Előtte Brightonban meg nagyon nem.
Szóval inkább ne Rodri hoz mérjük, mert nagyon nem ugyanazt játsszák a pályán!
Ma Allister posztjára a Barcának van egy Pedri-je, aki szerintem jobb az argentinnél.
Azért Mac Allister nem védekező középpályás!LG írta: ↑2025.01.26. 09:55:06".... Akit jó lett volna behúzni, az Mac Allister. Ő szerintem Rodri méltó kihivója a poszton, hatalmas fogás volt a Poolnak. A poszt nálunk sem volt megoldva eddig a szezonig. Most Casado ígéretesnek tűnik, Bernalban is látszott potenciál a sérülése előtt, de azért még mindig elférne Meki."
Nagyon jó állománya van Argentínának mostanában. Viszont én Alvarezt és Enzot nem annyira bánom. Előbbi padra luxus lett volna (és számunkra megengedhetetlen is egyben), kezdőbe pedig azért Lewy rövidtávon mindenképp jobb választás volt. Utóbbinak pedig szerintem egyelőre nagyobb a füstje, mint a lángja. Akit jó lett volna behúzni, az Mac Allister. Ő szerintem Rodri méltó kihivója a poszton, hatalmas fogás volt a Poolnak. A poszt nálunk sem volt megoldva eddig a szezonig. Most Casado ígéretesnek tűnik, Bernalban is látszott potenciál a sérülése előtt, de azért még mindig elférne Meki.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.26. 08:49:50U20-as meccsen Argentína 6-0-ra verte Brazíliát.
Lehet inkább argentin fiatalokat kellene nézegetni.
Lecsúsztunk Julianról, Enzorol és most Echeverriről.
Ez az Augustin Ruberto elég jónak tűnik.
2 éve iszonyatosan gyenge, az azért már nem egy sima formahanyatlás. És igen, előtte is jellemző volt rá a hullámzó forma.
Grealish szerintem jóllakott, mikor behúzták a triplát, már ahogy ünnepelte, akkor látszott, hogy ő ezzel a pályafutását teljesnek tekinti. Elfocizgat majd valahol, de ő már nem lesz toppon sosem, azt gondolom.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.18. 11:11:26City úgy néz ki belehúz
Marmoush 70
Victor Reis 35
Khusanov 35
Eléggé lutri egy 19 éves brazil, egy 20 éves üzbég és egy 25 éves egyiptomi játékosért ennyi pénzt kiszórni.
Gondolom Grealish megy, de Savinho nálunk is elférne, ha van rá esély
Troym írta: ↑2025.01.17. 22:57:13Kételkedem, nem látom pontosan ki helyett játszana Depay, Adama helyén meg Yamal játszik.
De valóban akár ők is erősítések lehetnének ilyen erővel, ahogy Felix, sőt valószínű nagysaágrendekkel olcsóbban megoldható lenne, de felsorolhatnám valamennyi elmúlt 5 évben nálunk megfordult támadót, szóval ilyen alapon lehet Luuk, Jutgla, Akhomach, Auba, Guiu, Trincao is.
"A több nyilván jobb" alapon ez mindegyikükre igaz.
Most ez hogy jön ide? Mindenki látta Felix itteni produkcióját, beleértve a szakmai vezetést és minden szurkolót is. Flick se akarta, Nico helyett se őt erőltették, mi magunk is láthattuk a kedvetlen arcát a meccsek felén és a gyenge teljesítményt még kiscsapatok ellen is.
Kételkedem, nem látom pontosan ki helyett játszana Depay, Adama helyén meg Yamal játszik.
Raphinhát is jól meg tudtad ítélni.Troym írta: ↑2025.01.17. 19:23:29Nagyon rá vagy indulva, kb 200szor írod le, hogy kéne hozni.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.17. 17:43:52
Ahogy írtam, Felixet megnézném Flick alatt, akár középcsatárként is, kölcsönben mondjuk egy 30-40 milliós opcióval
Adama nálunk nagyon jó volt, Dembélé számait hozta le kb, csak jobb munkamorállal. Egy gond van vele, hogy gólképtelen, de hát sokáig Yamal is nagyon kevés gólt lőtt, ezzel nem lenne gond, stílusra pont azt a védősor-zilálós témát hozná, mint a kicsi, gólt meg majd lő más, van rá elég jelentkező, Gavi visszatérésével pláne, nem ez lenne a dolga. Na meg képzeljük el azt az elképesztő sebességet Flick stílusában mennyire jól ki lehetne használni... csont nélkül elfogadnám.Troym írta: ↑2025.01.17. 19:23:29Nagyon rá vagy indulva, kb 200szor írod le, hogy kéne hozni.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.17. 17:43:52
Ahogy írtam, Felixet megnézném Flick alatt, akár középcsatárként is, kölcsönben mondjuk egy 30-40 milliós opcióval
Volt itt, nem volt jó. Rossz sem, de jó sem.
Ebben a teljesen másfajta eredményesebb Chelseabe be se fér , és van 1! bajnoki gólja, eljutott oda, hogy 26 évesen fix csere.
Szerintem csak azért nem kell mindenkit idehozni, hátha megtáltosodik Flick alatt, legyen már az az alap, hogy jónak gondoljuk.
Felix fejben nincs ott, hogy igazán jó játékossá váljon és 26 évesen már nem is lesz.
1-1 sikeres csel, látványos mozdulat kevés ezen a szinten.
Ennyi erővel hozhatjuk Adama Traorét, hátha berobban Flick alatt, vagy írhatnám Depayt is.
Nagyon rá vagy indulva, kb 200szor írod le, hogy kéne hozni.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.17. 17:43:52
Én nem értem az Arsenalt sem, minek nekik még egy DMC, Merino is csere. Zubimendit amúgy azt hittem, hogy a City viszi majd el, szerintem az egyik legjobb alternatíva lehetett volna Rodri mögé.bence0330 írta: ↑2025.01.14. 17:41:02Halleluja. Nem mondom, hogy nem táltosodhatna meg Flick alatt, de ilyen lusta disznót ide ne.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.14. 15:54:30Én most olvasom Kvaradona 70+ változók PSG
Zubimendi 60 Arsenal
Kavaradonat én is el tudtam volna itt képzelni.
Marmoush is jónak tűnik, kíváncsi leszek mennyi lesz a vége, 70-80
Ezekkel be is lövik az árakat.
Valószínűleg Gyökeres ára is ilyesmi lesz.
Bence a Milan a 150 milliós Leao elvárása lehet sok lesz![]()
Az Arsenalban összerakják az új Socit?Kár értük, bármelyiket megnéztem volna itt kettejük közül. Zubimendi mondjuk szerintem kb hajszálra Casado, Merino jobban érdekelne így, hogy Casadónk már van.
A Cityt viszont nem értem. Marmoush-t sem. Értem, hogy Pepnél nincsenek kőbe vésett szabályok, és bármikor átforgathatja a csapatot úgy, hogy két center lehessen a pályán, de azért elég nyilvánvaló, hogy nem centerposzton vannak/voltak a gondok. Télen még belefér nekik így emellé egy DM? Oda kellett volna nekik Zubimendi szerintem.