Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.02.02. 21:00:53

bence0330 írta:
2025.02.02. 20:12:40
Ez az Arsenal-City ennyire durva meccs volt, mint amennyire az összefoglaló és az eredmény alapján tűnt?

Biztos megérte a Citynek 80 milliót költeni az egymás lábát taposó rengeteg elit kh mellé még kettőre, mert aztán biztos ott volt a gond, hogy ha Rodri kiesése volt a változó. Most meg kaparhatnak a posztra valakiért az utolsó pillanatokban. Huhh. Most pedig kivételesen szurkolnék nekik, hogy találják meg magukat, Reálos okokból, de nem tudom, mi lesz ebből.

Talán azon a párharcon egy dolog szólhat mellettük, Pepen szerintem az évek során látszott, mennyire idegesíti, hogy jobb csapattal rendre kikap, nem bírta a nyomást. Most kivételesen ők lesznek az esélytelenebbek.
Amíg 1-gyel ment az Arsenal, addig kiegyenlített meccs volt. Miután a City egyenlített, a hazaiak tudtak magasabb fokozatra kapcsolni, és kivégezték a kékeket.

Én tegnap írtam, hogy a Pool nagyon értékes győzelmet szerzett. A City szerintem ma szállt ki végérvényesen, innen már akkor sem jönnek vissza, ha tolnak egy brutál tavaszt. (Most ugye volt két PL győzelmük zsinórban, és sokan elhitték, hogy lesz egy nagy comeback, de ez ma lefőtt ezzel.) A 3. hely jó eséllyes még így is meglesz nekik. A BL viszont érdekes lehet, szerintem kiesnek a Real ellen, de ha még csúnyán ki is kapnak, akkor még akár azt is el tudom képzelni, hogy Pep feláll.

Az Arsenal hátránya ugyan így nem csökkent, de az idei futásukban nem érzem a bajnoki címét, inkább a stabil 2. helyet.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.02.02. 20:12:40

Ez az Arsenal-City ennyire durva meccs volt, mint amennyire az összefoglaló és az eredmény alapján tűnt?

Biztos megérte a Citynek 80 milliót költeni az egymás lábát taposó rengeteg elit kh mellé még kettőre, mert aztán biztos ott volt a gond, hogy ha Rodri kiesése volt a változó. Most meg kaparhatnak a posztra valakiért az utolsó pillanatokban. Huhh. Most pedig kivételesen szurkolnék nekik, hogy találják meg magukat, Reálos okokból, de nem tudom, mi lesz ebből.

Talán azon a párharcon egy dolog szólhat mellettük, Pepen szerintem az évek során látszott, mennyire idegesíti, hogy jobb csapattal rendre kikap, nem bírta a nyomást. Most kivételesen ők lesznek az esélytelenebbek.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.02.01. 17:18:46

A csapata ugyan vesztésre áll, de Kerkez nagyon jól játszik a Liverpool ellen. Már egy ideje jönnek róla a hírek, hogy nagy csapatok vinnék, az ilyen telejsítménnyel ráerősíthet még erre.

Nehéz meccs amúgy nagyon a Poolnak, de egyelőre nekik áll a zászló, és ha innen elvinnék 3 pontot, az nagy lépés lenne a bajnoki cím felé
bence0330

2025.01.26. 19:05:59

Gondolom Postecoglou-nak befellegzett. Kár, a világ sokat veszít vele, de a a stílusa kb olyan, hogy a nézőknek remek, kivéve ha Tham szurkolók, totál elmebeteg az az ember. De az, hogy a zsinórban 8 meccset vesztő Leicestertől is kikaptak, kb már tarthatatlan állapot.

Barcaforever:

Ja, most fognak távozni kb a legjobbjaik, Mainoo-val nem tudom, épp mi van, de asszem vele is tervben van. Szintén az egyik legjobbjuk, bármikor elfogadnám. Tényleg nagyon durva, ami ott történik.

Most mondjuk nyertek, de amúgy abszolút lefocizta őket egy Fulham.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Barcaforever
Director del Fútbol

2025.01.26. 16:52:12

Nem tudom mit élhetnek át a szurkolók az elmúlt években Manchester vörös felén. Sikerült Európa elit csapatából egy gyenge középszert csinálni, értelmetlen igazolások, olyan edzőkkel akik a saját elképzelésüket akarják ráerőltetni egy olyan keretre, ami arra alkalmatlan.

Jó lenne ha végre valaki már az asztalra csapna és azt mondaná, hogy elég volt. Most elszórakozzák majd Rashfordot meg Garnachot mert az edző egy olyan 5 védős taktikát erőltet, ami egyáltalán nem fekszik a csapatnak. A portugál még a májust se fogja túlélni ha így halad tovább. Nekem az évtized rejtèlye Maguire. Fel nem tudom fogni, hogy azaz ember, hogy lehet kezdő játékos, azt még jobban nem, hogy minek köszönhetően válogatott. Nem lennék most United szurkoló…
Ezt a jelenlegi csapatot a 99-es csapat játékosai most is bármikor elvernék.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.25. 21:00:45

bence0330 írta:
2025.01.25. 20:48:45

Kluivertet sajnáltam nagyon, még a Nice-ben kedveltem meg kb 3 évvel ezelőtt, hatalmas meccse volt amúgy is, de az év egyik gólját vették el tőle kb, az a támadás olyan volt, mintha prime Dinho+Eto'o tolta volna.
Ettől függetlenül élete formájában játszik a srác, jó eséllyel ez lesz élete eddigi legjobb szezonja egyénileg.
bence0330

2025.01.25. 20:48:45

A City most bezzeg pont egy CFC ellen nyer. :D Szobi gólja gyönyörű volt.

Kluivertet sajnáltam nagyon, még a Nice-ben kedveltem meg kb 3 évvel ezelőtt, hatalmas meccse volt amúgy is, de az év egyik gólját vették el tőle kb, az a támadás olyan volt, mintha prime Dinho+Eto'o tolta volna.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.25. 19:09:44

Zajlik az élet a PL-ben. A Nottinhgam beleszaladt egy ko-ba Kerkez csapatától, akik egyébként elég jól futnak idén a nagyok ellen. A Pool nyert, Szobi gólt szerzett, az Arsenal is győzött.

Most pedig MC-Chelsea, a vendégek mennek 1-gyel, de a City nyom az egyenlítésért.
Feast4
Director del Fútbol

2025.01.23. 12:09:34

pep71 írta:
2025.01.23. 11:27:22
Nem látom most azt, hogy Guardiola sokáig húzza még a City padján.
Nagyon földbeálltak, mondjuk ennyi idő után már nehéz is fenntartani a színvonalat, egy új impulzus kéne a City-nek. Klopp után is van élet a Pool-nál, a City-nél is simán lehet, csak bele kell nyúlni egy jó edzőbe, pénz van.
Brutális meccsek jönnek nekik a PL-ben. Chelsea(o), Arsenal(i), Newcastle(o),Pool(o),Tottehnam(i),Nottingham(i).
Közben a Brugge elleni kötelező(amik elég nehezek), hogy a BL-ben továbbjussanak.Nem vagyok biztos benne, h ennek a menetnek a végén még ő lesz-e a City edzője.
Sok pl. meccset néztem most és szerintem nekik ugyanaz a bajuk mint a Madridnak és egy egész folyamatot indukált. A Madridnál Kroosra lehet szerintem ezt visszavezetni, náluk Rodrira.

Rodri Megsérült, ezzel kiesett a legjobb középpályásuk. KDB a sérülése óta full erőtlen, de nem csak Ő Gündogannak se megy, Foden szerintem túlértékelt, Savio nem lett akkora húzás egyenlőre, mint azt gondolták, Kovacic szerintem teljesen tévút volt (mindenhol) a középpálya így kb. ki is fingott.

Haaland, ha nem kapja a labdát, nem játszanak rá, akkor elmegy a kedve és áll a pályán, egy ember mínusz. Walker kiöregedésével ( el is engedik) a jobb hátvéd posztot nem sikerült megoldani jól szerintem. Bernardo Silva mindenhol játszik most kb. ami nem megy neki, a két belső védő meg szerintem nem elég stabil és túl van hypeolva, főleg úgy hogy a középpálya nem segít megfelelően.

Szerintem nagy baromság volt: Julian Alvarez, korábban Gabriel Jesus elengedése, Zinchenkót is eljátszották anno, Cole Palmert is elcseszték, olyan játékosokat engedtek el az utóbbi 3 három évben akik, mind segíthetnének most. És ráadásul azt látom Pep se látja igazán a megoldást. Egy játékos kiesése, minden más csapatrészben is előhozta a problémát, mert a gépezet azért nem volt tökéletes, csak egyben valahogy mégis elfedte a hibákat. Szerintem ez olyan szinten kezd elmélyülni, hogy ha Rodri feltámad az se fogja visszahozni őket.

Ahogy mondtad vagy új edző kéne, vagy még megoldás lehet ha a csapat gerincét bolygatják és erősítik meg. Gyanús egyébként, hogy a most következő pár meccs valóban megválasztja Pep sorsát.
Kép
pep71
Entrenador del Barça

2025.01.23. 11:27:22

Nem látom most azt, hogy Guardiola sokáig húzza még a City padján.
Nagyon földbeálltak, mondjuk ennyi idő után már nehéz is fenntartani a színvonalat, egy új impulzus kéne a City-nek. Klopp után is van élet a Pool-nál, a City-nél is simán lehet, csak bele kell nyúlni egy jó edzőbe, pénz van.
Brutális meccsek jönnek nekik a PL-ben. Chelsea(o), Arsenal(i), Newcastle(o),Pool(o),Tottehnam(i),Nottingham(i).
Közben a Brugge elleni kötelező(amik elég nehezek), hogy a BL-ben továbbjussanak.Nem vagyok biztos benne, h ennek a menetnek a végén még ő lesz-e a City edzője.
bence0330

2025.01.20. 10:46:59

Ja, a Thamnek peche is van a sérülésekkel (tavaly is így volt), de ettől még ennél többet kéne kihozni a csapatból. Nincs elit keretük, szóval top5-öt ebben a mezőnyben már extra lenne összehozni, de azért van egy elég erős váz 6-7. helyre be kéne érniük, ennyi sérülttel mondjuk 1-2 hellyel utána max.

Azt sem tudom, mennyire pech ez a sok sérülés már két éve, szerintem ők tolják a legintenzívebb focit a topligákban, iszonyat agresszív minden amit csinálnak, ha fent vannak, a letámadás, ha hátrébb, akkor a kontráik. Ha ez nem párosul teljesen tökéletes fizikai felkészítéssel, akkor kb garancia lesz a sérülésekre.

Engem annyira nem izgat, külsősként mindig látványos meccseket játszanak, de ja, már egy ideje főleg csak bukdácsolnak eredményekben, meg persze kicsit a játék is visszaesett.

A Leicester helyzete is érdekes, nyilván nincs meg az a keretük, ami korábban volt, de azért 7 vereségnél tartanak zsinórban. RVN nem sokat lesz ott.

A Sotont sem értem régóta stabil PL tagok, most meg történelmi szintű mélyrepülésben vannak, azért 6 pontot összehozni 22 forduló alatt művészet.
dingdong
Jugador d'estrella

2025.01.20. 10:17:01

Eddig az NFO vonaton nincsen fék. Nem tennék pénzt rá, hogy nem pukkadnak ki picit júniusig de abszolút meggyőző a játékuk. Szerintem magabiztosabb mint az Arsenal és ez a számokon is látszik. Artetanak pont egy Chris Wood kaliber hiányzik aki megcsinálja a 16-on belül.
A new castlet legyalulta a kis Kluivert és Kerkez. Milost szerintem fixen viszi egy komolyabb csapat. Hiányposzton játszik nagyon jól. Ettől függetlenül az NC is marad a top5-ben fixen.
Ami igazán érdekes az a Tottenham. Egész pontosan az, hogy Postecoglu menjen vagy maradjon. Döbbenetes mennyiségű sérültjük van a kezdőből. 4-ből 3 kezdő védő és a kapus + 5 másik játékos. Ettől függetlenül Ange borzasztó csökönyösen játszatja ugyanazt és kapnak ki gyakorlatilag folyamatosan Mint TH (nem említem őket egy lapon az ausztrál javára) csak hajtogatja, hogy jó a játék csak a sérültek. Nem tudom ezt meddig bírja el a csapat mert már nagyon közel vannak a kieséshez viccen kívül.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.18. 16:36:54

Szoboszlai nagyon megy a Brentford ellen, de a befejezések nem akarnak összejönni. Már volt 3 komolyabb helyzete közelről, és lőtt és hatalmas felső lécet távolról. Átszakadhatna már az a gát... :evil:

Kerkez viszont betalált a Castle ellen, meg is törték a szarkák sorozatát.

Szerk: katasztrófa, amit a Liverpool művel. Sikerült ugyan behúzniuk a meccset, de ilyen helyzetkihasználással nagy bajban lesznek. Simán 4-5 góllal kellett volna nyerniük ezt a meccset, ehhez képes a hosszabbításban sikerült csak eldönteni. Nunez most kivételesen nyerő volt.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.16. 06:23:29

Most tudott fordítani hátrányból az Arsenal, fontos meccset húztak be.

A Newcastle pedig 7 meccses PL győzelmi sorozattal megérkezett a 4. helyre. Isak utolsó 10 meccsén 12 gólt lőtt.
bence0330

2025.01.15. 18:46:21

LG írta:
2025.01.15. 17:53:18
Nekem az Arsenal a kedvenc PL-csapatom, és én szezon elején azt éreztem, idén végre meglesz nekik a bajnoki cím. Amit én vártam tőlük, ahhoz képest gyengébbek, illetve szerintem tavaly is jobban futottak a szezon nagy részében. Pedig a City gyengélkedésével most tényleg itt az alkalom, de nagyon úgy néz ki, hogy megint nem tudnak élni vele. Amúgy tényleg nem annyira vészes a helyzet, de az +, ami egy PL vagy BL címhez kell idén sincs meg bennük. Mert a BL-ben is jók, de ott is szerintem a top esélyesek ellen idén is elvéreznek. Tehát lényegében az a bajom, hogy tavalyhoz képest nincs előrelépés.
Szerintem kicsit... nem tudom, az én szememben kicsit "jogtalan" elvárás (reménykedni lehet, ez nálam más mint az elvárás) a PL top2-höz képest az előrelépés egy olyan ligában, ahol ott a Pool, City, CFC és még pár másik némi fluktuációval. BL-ben is ott voltak a nyolc között asszem, ahhoz képest lehet tovább is mennek, mert azért szerintem tavaly is az a Pl ámokfutásszerű naptár kellett az előtte lévő két hétben, hogy kiessenek de szerintem tavaly elérték kb a plafonjukat, onnantól kezdve meg vakszerencse lesz, hogy ebből kupa lesz, vagy éppen lemaradnak róla.

Szóval egyetértek, nem léptek szintet, de én nem is vártam, nem nagyon volt hová onnan szerintem. De jelenleg ott vannak a bajnokságban, mint tavaly, és egyelőre még jobban szerepelnek a BL-ben, mint tavaly. Nem értem, hova a nagy szidalmazás a médiában.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.15. 17:53:18

Nekem az Arsenal a kedvenc PL-csapatom, és én szezon elején azt éreztem, idén végre meglesz nekik a bajnoki cím. Amit én vártam tőlük, ahhoz képest gyengébbek, illetve szerintem tavaly is jobban futottak a szezon nagy részében. Pedig a City gyengélkedésével most tényleg itt az alkalom, de nagyon úgy néz ki, hogy megint nem tudnak élni vele. Amúgy tényleg nem annyira vészes a helyzet, de az +, ami egy PL vagy BL címhez kell idén sincs meg bennük. Mert a BL-ben is jók, de ott is szerintem a top esélyesek ellen idén is elvéreznek. Tehát lényegében az a bajom, hogy tavalyhoz képest nincs előrelépés.
bence0330

2025.01.15. 15:59:08

dingdong írta:
2025.01.15. 14:43:50
Sok kimagasló csapat akik ellen nem elvárás a győzelem? Csak ott az edző nem tudja annyira összerakni a maradékot mint a mi Flickünk.
Igen, nem lehet a PL-ben azt mondani, hogy ha nem nyersz bajnokságot, béna vagy. Top3-ban kell lenni. Az már hatalmas dolog. BL-ben 3. hely, tényleg nem tudom, mit lehet ennél többet elvárni. 1-2 éve majdhogynem-félig-kvázi bajnokaspiráns csapat, de eddig a City volt kimagaslóan durva, most meg a Pool.

Mikiegérkupa az ahogy képest, hogy a két fő helyen pazarul állnak, és ott becsúszott egy vereség. Azért nekünk 2 meccset kellett a kupárt nyerni, az FA-ben meg végig kell verni jó sokat. :)

Plusz ha hiányposztok vannak, akkor pláne nem értem, mi alapján lehet rájuk vagy Artetára azt mondani, hogy bármi baj lenne. Szerintem nagyon komoly idényt futnak megint. Egy paraszthajszállal gyengébbet, mint amikor fej-fej mellett mentek sokáig a Cityvel (sőt), de akkor még nem volt BL-ük pl.

Pedig rólam meg pláne nem kell azt gondolni, hogy Arsenal drukker vagyok, az angol bajnokságot csak az élmény miatt nézem, mert spanyolban ezt lehetetlen megtenni a saját csapatunkon meg esetleg madridi meccseken történő ellendrukkoláson kívül, totál élvezhetetlen az összes meccs kb. Sőt, ha két londoni közül választanék, a Thamnak jobban "szurkolok". :D

Mi egy kicsit gyengébb ligában vagyunk 3-ak, ők meg egy erősebben 2-ak (vesztett pontokban legalábbis). Mi a BL-ben 2-ak vagyunk, ők 3-ak. A mi keretünk alapkezdőre nem gyengébb, de összességében szűkebb, szóval Flické alighanem nagyobb bravúr, de nem olyan sokkal, pláne nem olyan sokkal, hogy egyik csapat nagyot megy, a másik meg bajos.
dingdong
Jugador d'estrella

2025.01.15. 14:43:50

bence0330 írta:
2025.01.15. 11:39:30
Mindenhol azt olvasgatom, hogy milyen gáz az Arsenal, ugye még itt a fórumon is volt ilyen az év végi szavazásban, év csalódásai címen. Nem értem az egészet,. 2. helyen állnak a világ legerősebb bajnokságában, és 3. helyen a BL-ben. Elég komolyat mennek. Lehet mondani, hogy ja, kéne már egy komoly kupa, de azért otthon is sok kimagasló csapat van, ahol nem lehet elvárás a győzelem, a BL meg nyilván teljesen lutri és vagy 10 csapat megnyerhetné.
Az arsenalnak pont ez a kifogás keresés a problémája amit most te is írsz meg amugy Arteta is csinál.
Az EPL ugyanakkora miki egér kupa mint amit mi nyertünk vasárnap. A semminél jobb. Ehhez képest nulla kaput eltaláló lövésük volt amire Arteta azt a reakciót adta hogy rossz volt a labda :D
Az FA kupa meg egyáltalán nem miki egér kupa pláne azért nem mert nekik csak azt sikerült nyerni az elmúlt 10+ évben. Ezt a unitedet ütnie kéne egy bajnok aspiráns csapatnak (a poolnak is). A hullámzó teljesitmény az egyéni villanások elmaradása ami probléma. Saka nélkül ez még látványosabb. Havertz meg GJ szintű csatárokkal nem lehet nyerni. Nem véletlen, hogy nagyon aktívan keresnek már most a piacon alternativákat.
Sok kimagasló csapat akik ellen nem elvárás a győzelem? Az mit jelent? Ha bajnok akarsz lenni akkor az miért nem elvárás, hogy minden ellenfelet megverj vagy hogy minden kupában versenyben legyél? A citynek is sikerült megugrania a "világ legjobb bajnokságában".
A számok nem azt mutatják, hogy jobbak lennének a főbb riválisaiknál ami nem ad okot az optimizmusra viszont Arteta attitüdje igenis okot ad a pesszimizmusra.

Még mielőtt valami Chelsea vagy Totenham szurkolónak hinnétek ha Londonról van szó én is az Arsenalt választanám és tele van a csapat potenciállal de ott is nagyon komoly hiány posztok vannak mint nálunk is csak ott az edző nem tudja annyira összerakni a maradékot mint a mi Flickünk.
bence0330

2025.01.15. 11:39:30

LG írta:
2025.01.15. 11:21:26
bence0330 írta:
2025.01.14. 20:16:57
Ha valaki követi a Notthinham meccseit: ez a mai most egy tényleges csúcsrangadó a Poollal, tényleg ennyire jók?

Szerk: Végignéztem, kb egálban volt a két csapat. Pool nyilván kicsit jobban nyomott, talán kicsit közelebb álltak a 2. gólhoz, de nem sokkal. A CFC is pontot bukott előnyből meg a City is hozta a formáját, 2-0-ról 2-2.
Én erről a fordulóról lemaradtam, de eddig mindenki x-elt, aki számít. Esetleg az Arsenal zárkózhat egy kicsit, de bennük sem bízom nagyon, ahogy mostanában futnak...
Mindenhol azt olvasgatom, hogy milyen gáz az Arsenal, ugye még itt a fórumon is volt ilyen az év végi szavazásban, év csalódásai címen. Nem értem az egészet,. 2. helyen állnak a világ legerősebb bajnokságában, és 3. helyen a BL-ben. Elég komolyat mennek. Lehet mondani, hogy ja, kéne már egy komoly kupa, de azért otthon is sok kimagasló csapat van, ahol nem lehet elvárás a győzelem, a BL meg nyilván teljesen lutri és vagy 10 csapat megnyerhetné.

Kiestek az egyik mikiegér kupából egy lassan összeálló MU-tól, akik a Poolt is eléggé megfojtották előtt. Kb ennyi történt szerintem amire fanyalogni lehet, de ez inkább jól jöhet nekik.

Vagy az a gondja a népnek, hogy több gólt rúgnak rögzített helyzetből? Amúgy kb a legfifikásabb szögletmegoldást találta ki Arteta, amit valaha láttam.
dingdong
Jugador d'estrella

2025.01.15. 11:36:19

bence0330 írta:
Ha valaki követi a Notthinham meccseit: ez a mai most egy tényleges csúcsrangadó a Poollal, tényleg ennyire jók?

Szerk: Végignéztem, kb egálban volt a két csapat. Pool nyilván kicsit jobban nyomott, talán kicsit közelebb álltak a 2. gólhoz, de nem sokkal. A CFC is pontot bukott előnyből meg a City is hozta a formáját, 2-0-ról 2-2.
Kicsit hasonlít a Leicester bajnok csapatához mert Nuno jól összerakta és vannak kiugro egyéni teljesitmények. A védelem nagyon egyben van ez tegnap is látszott . Willimas szabályosan megette Salaht. Van egy "no name" idősebb csatáruk aki idén brutálisan berobbant és bárhonnan bármikor képes gólt lőni. A kommentátorok meg a studio elemzők azon vergődnek, hogy nem jó mezőnyben meg három labdaérintése van egy meccsen. Na igen de az pont mindig gól a csapat meg kompenzálja a gyengeségeit. Én szívesen nézem a meccseiket mert korrekt focit játszanak. Szerintem egy BL indulás meglehet aztán majd nyáron szétvásárolják őket.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.15. 11:21:26

bence0330 írta:

Én erről a fordulóról lemaradtam, de eddig mindenki x-elt, aki számít. Esetleg az Arsenal zárkózhat egy kicsit, de bennük sem bízom nagyon, ahogy mostanában futnak...
bence0330

Peter
Director del Fútbol

2025.01.06. 13:24:24

Csak a 2.félidőt néztem, az mozgalmas és szórakoztató volt, de amit az a Maguire csávó kihagyott a végén....azt hittem Barca meccset nézek hirtelen.....aztán megnyugodtam, hogy nem csak mi tudunk ilyeneket csinálni.... :D

Ez a pool lufi, ki fog pukkadni. Sok meccsüket ugyan nem láttam, de azokon semmi olyat nem csináltak, amitől ne lehetne őket legyőzni.
Tegnap legalábbis simán verhető volt....
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.06. 08:38:22

Tegnap szervezetten játszottak, ez tény, azt hittem, hogy ez egy sima meccs lesz a Poolnak, nagyon nem volt az. Mondjuk szerintem a hazaiak is maguk alatt teljesítettek, kiemelve TAA-t, aki botrányosan rossz volt.
bence0330

2025.01.05. 23:40:40

LG írta:
2024.12.31. 12:08:52
Nem tudom, EtH-nak is volt néhány olyan meccse az előző szezonban, amikor úgy tűnt, hogy elidnult valami, de ezek a fellángolások ahogy jöttek, úgy mentek is. Meglátjuk mi lesz, mondjuk szezon közben marha nehéz csapatot építeni a PL-ben, ahol elég, ha csak kicsit akadozik a gépzetet, és a legjobbak is belefutnak a pofonokba.
Én ma is azt láttam, hogy a Unitednek van végre elképzelése arról, mit akarnak játszani, legalább az átmeneteik tudatosak már pl., még meccslabdájuk is volt, de a döntetlen teljesen jogos volt szerintem (egy kicsit aktívabb volt támadásban a Pool, valamivel több kapuralövésük is volt de szerintem a MU nagyobb helyzeteket alakított ki). Partiban lenni idegenben ezzel a Poollal szerintem már jelzésértékű, hogy van miben reménykedni. Az a faramuci helyzet áll fenn, hogy az eredmények ettől még gyengék, de ez új, főleg építkezősebb edzőnél asszem kicsit várható is. Főleg, ahogy írtad, itt nincs kegyelemkenyér, mint más ligákban, ott a United az elmúlt hetekben mutatott játékkal máshol elég sok pontot hozott volna. Itt meg marad az, hogy mint hosszútávú projekt, most végre akad végre némi remény. Magukra vessenek, hogy eddig húzták, nem tudom, Amorim év elején jött-e volna, de felteszem, hogy igen, ha egy szárnyaló Sporting mellől év közben is hajlandó volt lépni. Így nem csak baromi mélyről kellett indulni a tabellán, extra nyomással, hanem tH teljesen lenullázta a csapatot mellette.
Válasz küldése