Ezt nem kevésbé
Raphinha knows things.#BarçaAlavés | #LaLigaHighlights pic.twitter.com/OezWXYuPzo
— FC Barcelona (@FCBarcelona) February 2, 2025
Amíg 1-gyel ment az Arsenal, addig kiegyenlített meccs volt. Miután a City egyenlített, a hazaiak tudtak magasabb fokozatra kapcsolni, és kivégezték a kékeket.bence0330 írta: ↑2025.02.02. 20:12:40Ez az Arsenal-City ennyire durva meccs volt, mint amennyire az összefoglaló és az eredmény alapján tűnt?
Biztos megérte a Citynek 80 milliót költeni az egymás lábát taposó rengeteg elit kh mellé még kettőre, mert aztán biztos ott volt a gond, hogy ha Rodri kiesése volt a változó. Most meg kaparhatnak a posztra valakiért az utolsó pillanatokban. Huhh. Most pedig kivételesen szurkolnék nekik, hogy találják meg magukat, Reálos okokból, de nem tudom, mi lesz ebből.
Talán azon a párharcon egy dolog szólhat mellettük, Pepen szerintem az évek során látszott, mennyire idegesíti, hogy jobb csapattal rendre kikap, nem bírta a nyomást. Most kivételesen ők lesznek az esélytelenebbek.
Ettől függetlenül élete formájában játszik a srác, jó eséllyel ez lesz élete eddigi legjobb szezonja egyénileg.
Sok pl. meccset néztem most és szerintem nekik ugyanaz a bajuk mint a Madridnak és egy egész folyamatot indukált. A Madridnál Kroosra lehet szerintem ezt visszavezetni, náluk Rodrira.pep71 írta: ↑2025.01.23. 11:27:22Nem látom most azt, hogy Guardiola sokáig húzza még a City padján.
Nagyon földbeálltak, mondjuk ennyi idő után már nehéz is fenntartani a színvonalat, egy új impulzus kéne a City-nek. Klopp után is van élet a Pool-nál, a City-nél is simán lehet, csak bele kell nyúlni egy jó edzőbe, pénz van.
Brutális meccsek jönnek nekik a PL-ben. Chelsea(o), Arsenal(i), Newcastle(o),Pool(o),Tottehnam(i),Nottingham(i).
Közben a Brugge elleni kötelező(amik elég nehezek), hogy a BL-ben továbbjussanak.Nem vagyok biztos benne, h ennek a menetnek a végén még ő lesz-e a City edzője.
Szerintem kicsit... nem tudom, az én szememben kicsit "jogtalan" elvárás (reménykedni lehet, ez nálam más mint az elvárás) a PL top2-höz képest az előrelépés egy olyan ligában, ahol ott a Pool, City, CFC és még pár másik némi fluktuációval. BL-ben is ott voltak a nyolc között asszem, ahhoz képest lehet tovább is mennek, mert azért szerintem tavaly is az a Pl ámokfutásszerű naptár kellett az előtte lévő két hétben, hogy kiessenek de szerintem tavaly elérték kb a plafonjukat, onnantól kezdve meg vakszerencse lesz, hogy ebből kupa lesz, vagy éppen lemaradnak róla.LG írta: ↑2025.01.15. 17:53:18Nekem az Arsenal a kedvenc PL-csapatom, és én szezon elején azt éreztem, idén végre meglesz nekik a bajnoki cím. Amit én vártam tőlük, ahhoz képest gyengébbek, illetve szerintem tavaly is jobban futottak a szezon nagy részében. Pedig a City gyengélkedésével most tényleg itt az alkalom, de nagyon úgy néz ki, hogy megint nem tudnak élni vele. Amúgy tényleg nem annyira vészes a helyzet, de az +, ami egy PL vagy BL címhez kell idén sincs meg bennük. Mert a BL-ben is jók, de ott is szerintem a top esélyesek ellen idén is elvéreznek. Tehát lényegében az a bajom, hogy tavalyhoz képest nincs előrelépés.
Igen, nem lehet a PL-ben azt mondani, hogy ha nem nyersz bajnokságot, béna vagy. Top3-ban kell lenni. Az már hatalmas dolog. BL-ben 3. hely, tényleg nem tudom, mit lehet ennél többet elvárni. 1-2 éve majdhogynem-félig-kvázi bajnokaspiráns csapat, de eddig a City volt kimagaslóan durva, most meg a Pool.
Az arsenalnak pont ez a kifogás keresés a problémája amit most te is írsz meg amugy Arteta is csinál.bence0330 írta: ↑2025.01.15. 11:39:30Mindenhol azt olvasgatom, hogy milyen gáz az Arsenal, ugye még itt a fórumon is volt ilyen az év végi szavazásban, év csalódásai címen. Nem értem az egészet,. 2. helyen állnak a világ legerősebb bajnokságában, és 3. helyen a BL-ben. Elég komolyat mennek. Lehet mondani, hogy ja, kéne már egy komoly kupa, de azért otthon is sok kimagasló csapat van, ahol nem lehet elvárás a győzelem, a BL meg nyilván teljesen lutri és vagy 10 csapat megnyerhetné.
Mindenhol azt olvasgatom, hogy milyen gáz az Arsenal, ugye még itt a fórumon is volt ilyen az év végi szavazásban, év csalódásai címen. Nem értem az egészet,. 2. helyen állnak a világ legerősebb bajnokságában, és 3. helyen a BL-ben. Elég komolyat mennek. Lehet mondani, hogy ja, kéne már egy komoly kupa, de azért otthon is sok kimagasló csapat van, ahol nem lehet elvárás a győzelem, a BL meg nyilván teljesen lutri és vagy 10 csapat megnyerhetné.LG írta: ↑2025.01.15. 11:21:26Én erről a fordulóról lemaradtam, de eddig mindenki x-elt, aki számít. Esetleg az Arsenal zárkózhat egy kicsit, de bennük sem bízom nagyon, ahogy mostanában futnak...bence0330 írta: ↑2025.01.14. 20:16:57Ha valaki követi a Notthinham meccseit: ez a mai most egy tényleges csúcsrangadó a Poollal, tényleg ennyire jók?
Szerk: Végignéztem, kb egálban volt a két csapat. Pool nyilván kicsit jobban nyomott, talán kicsit közelebb álltak a 2. gólhoz, de nem sokkal. A CFC is pontot bukott előnyből meg a City is hozta a formáját, 2-0-ról 2-2.
Kicsit hasonlít a Leicester bajnok csapatához mert Nuno jól összerakta és vannak kiugro egyéni teljesitmények. A védelem nagyon egyben van ez tegnap is látszott . Willimas szabályosan megette Salaht. Van egy "no name" idősebb csatáruk aki idén brutálisan berobbant és bárhonnan bármikor képes gólt lőni. A kommentátorok meg a studio elemzők azon vergődnek, hogy nem jó mezőnyben meg három labdaérintése van egy meccsen. Na igen de az pont mindig gól a csapat meg kompenzálja a gyengeségeit. Én szívesen nézem a meccseiket mert korrekt focit játszanak. Szerintem egy BL indulás meglehet aztán majd nyáron szétvásárolják őket.bence0330 írta: ↑2025.01.14. 20:16:57Ha valaki követi a Notthinham meccseit: ez a mai most egy tényleges csúcsrangadó a Poollal, tényleg ennyire jók?
Szerk: Végignéztem, kb egálban volt a két csapat. Pool nyilván kicsit jobban nyomott, talán kicsit közelebb álltak a 2. gólhoz, de nem sokkal. A CFC is pontot bukott előnyből meg a City is hozta a formáját, 2-0-ról 2-2.
Én erről a fordulóról lemaradtam, de eddig mindenki x-elt, aki számít. Esetleg az Arsenal zárkózhat egy kicsit, de bennük sem bízom nagyon, ahogy mostanában futnak...bence0330 írta: ↑2025.01.14. 20:16:57Ha valaki követi a Notthinham meccseit: ez a mai most egy tényleges csúcsrangadó a Poollal, tényleg ennyire jók?
Én ma is azt láttam, hogy a Unitednek van végre elképzelése arról, mit akarnak játszani, legalább az átmeneteik tudatosak már pl., még meccslabdájuk is volt, de a döntetlen teljesen jogos volt szerintem (egy kicsit aktívabb volt támadásban a Pool, valamivel több kapuralövésük is volt de szerintem a MU nagyobb helyzeteket alakított ki). Partiban lenni idegenben ezzel a Poollal szerintem már jelzésértékű, hogy van miben reménykedni. Az a faramuci helyzet áll fenn, hogy az eredmények ettől még gyengék, de ez új, főleg építkezősebb edzőnél asszem kicsit várható is. Főleg, ahogy írtad, itt nincs kegyelemkenyér, mint más ligákban, ott a United az elmúlt hetekben mutatott játékkal máshol elég sok pontot hozott volna. Itt meg marad az, hogy mint hosszútávú projekt, most végre akad végre némi remény. Magukra vessenek, hogy eddig húzták, nem tudom, Amorim év elején jött-e volna, de felteszem, hogy igen, ha egy szárnyaló Sporting mellől év közben is hajlandó volt lépni. Így nem csak baromi mélyről kellett indulni a tabellán, extra nyomással, hanem tH teljesen lenullázta a csapatot mellette.LG írta: ↑2024.12.31. 12:08:52Nem tudom, EtH-nak is volt néhány olyan meccse az előző szezonban, amikor úgy tűnt, hogy elidnult valami, de ezek a fellángolások ahogy jöttek, úgy mentek is. Meglátjuk mi lesz, mondjuk szezon közben marha nehéz csapatot építeni a PL-ben, ahol elég, ha csak kicsit akadozik a gépzetet, és a legjobbak is belefutnak a pofonokba.