La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2025.02.09. 19:38:42

Szerintem abban gránitnak teljesen igaza van,hogy ezáltal több spanyol játszik. Régebben se volt ez másként csak több dél amerikai jött, mára ez kevésbé van így. A minőség miatt is és az eladó klubból tényleg csak a pénzt nézik óriási árcédula van a 17--18 éves brazil, argentín játékosokon és nem érnek annyit.

Én is időtlen idők óta nézem a spanyol bajnokságot, és állítom játékra még mindig itt a legjobb a színvonal. Akárhányszor PL-re kapcsolok 10 perc után meg kell állapítani,hogy alapvető hiányosságok vannak labdakezelesben pl. Sokaknak élvezetes,de igazából pingpong, daralnak,ez becsülendő de nincs 5 passz. Cityn kívül mindegyik csak előre. Arsenal még tudatos focit játszott, de idénre totál nézhetetlen számomra. Spanyolok akarnak játszani, oké egy Leganes alacsony színvonalú vagy a Valladolid,de a Southampon vagy Ipswich se fülén pörgeti a labdát,gondolom. Nem tudom őket sose látom. De egy középmezőnyben össze tennék a két kezüket ha Iscok-Baenak-Darderek rúgnák a bőrt. Spanyoloknál építkezni próbálnak, egy Betis meccset bármikor szívesen leülök megnézni,egy Mallorca is tudatos focit játszik, egy borzasztó formában lévő Soci is,akik kikapnak otthon főleg, de nem fognak eltérni az elvtol hogy próbálnak támadást felépíteni, próbálják kijátszani az ellenfelet. Erossegre alkalmazkodásra pedig szerintem a spanyolok felkészültek es ezért verik sokszor az angolokat,mert mást játszik egy Bilbao a Ligában és főleg otthon mint nemzetközileg. Mi is a gegenpress meglepte a mezőnyt,akklimatizalodtak a kis és kozepcsapatok és mára már egy Alaves komoly akadályt tud képezni. Mert képzettek még ott is annyira a játékosok,hogy tudják mit kell játszani és végre tudják hajtani. Angolok futni tudnak de ha vége a pályának megáll a tudomány. Szimplán ez számomra élvezhetetlen,nagyon kevés a tudatosság. Spanyoloknal nem így van, ezért is nehéz mindig a Liga és számomra mindig a legértékesebb.

Segundarol pedig nem is beszélve, összefoglalókat néha elkapok, feljöttek példák nagy múltú csapatokrol. Onnan visszakerülni kínkeserves. Rengeteg csapat,körbe verik egymást egész évben. Szerintem vagy tíz éve nem tud feljutni a Zaragoza vagy Racing. Teneriferol olyan játékosok jöttek ki mint Pedro vagy Ayoze Perez és lehet idén kiesnek. Oviedo régebben szintén óriási mumus hely volt nekünk a 90es években,nem kis város és nem tudnak visszajutni.
Kép
Kép
Kép
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.09. 11:00:56

Elfogadom az álláspontotokat, igazgatok is van, de nekem, mint szurkolónak ez nem tetszik, nagyon nagyot esett a La Liga színvonala, sokszor nézhetetlen.
Kiesett a Racing, Zaragoza, Depor, Villarreal is visszaesett, de jöttek mások a helyükre, és megy minden tovább. Azaz menne, ha hagynák. A focistákat (nemrég írtam) nem érdekli, hogy a Racing, a Depor vagy a Betis, Girona fizeti meg. És láthatjuk a Valencia és a Sevilla példájából, hogy sem az FFP, sem a tulajdonosi háttér nem garancia semmire

Brentford bevétel 197 millió
Getafe 85 milllió

Szerintem akkor Bordalasnak igaza van, amikor védi a saját fociját és a nagyok költekezésére mutogat.
Ezzel a stílussal stabilan bent maradó csapat. Az igaz, hogy fetrengenek és rugdosódnak 90-ből 60 percet, de a céljaikat elérik.
Nem tudom mi lenne jobb, ha fejlődne a bajnokság, lenne jobb foci, lennének jobb játékosok, de lenne tartozás, páran kiperegnek, esetleg csődbe mennek, vagy a mostani rendszer.
Szerintem valahol a kettő között. Az sem normális, hogy a PL csapatai eladósodnak, de az sem, amit a La Liga FFP címen művel, amibe nem akarok belemenni, láthattuk az utóbbi évek balhéjait.
Szerk: Mondjuk az UEFA FFP-je jónak tűnik, amivel megfogja a PL vagy az olajos, gazdag tulajdonossal rendelkező csapatokat, a La Ligától pedig jóval engedékenyebb
El Sie7e
Jugador d'estrella

2025.02.09. 10:47:48

FcBarcelona1 írta:
2025.02.09. 10:10:17
Szerk: nem tudom emlékeztek e még a Valenciara Aimarral, Carew, Vicente, Szuper Deporra Maakay-Tristan, Kovacevic-Nihat féle Sociedadra, Urzaiz-Yeste, Lorrente, Etxeberria féle Bilbaora, Zaragoza Villával, Mallorca Eto'o-val, Pandianival,
https://www.transfermarkt.com/laliga/to ... lasse=alle
03/04-es góllövő lista tele nagy nevekkel
szép idők voltak de érdemes megnézni mi jött utána. Depor,Soci,Zaragoza,Mallorca,Malaga,Betis,Villareal mind szépen ment a segundába valamikor mert olyan adósságokat halmoztak fel. Nem tökéletes a rendszer, mondhatni olyan [auto_cenzúra] mint az egész rendszer de pont a dolgát elvégzi.
gránit
Director del Fútbol

2025.02.09. 10:39:52

FcBarcelona1 írta:
Ebben nem fogunk egyetérteni.
28 éve nézem a La Ligát
Én nem Getafe-Alaves roncsderbit akarok nézni, nem ezért szerettem meg a spanyol bajnokságot. Én nem tudok ennek szurkolni, hogy megmentjük a La Ligát, de add el a fél klubot, hogy regisztrálni tudd a saját nevelésű játékosaidat.
Ez nem a La Liga érdeme, hanem minden hátráltatás, akadályoztatás és alkalmatlan vezetés ellenére még mindig tud működni a bajnokság.
Kíváncsi leszek a lassan megkötendő TV-s szerződésekre, a nyáron a Ligue 1 közvetítését a kutya nem akarta megvenni. Nem a La Liga érdeme, hogy a Real (gazdálkodás), Atletico (tőkeemelés), Barca (gazdasági karok), Athletic (klub modell) még nem csúszott le a portugál bajnokság szintjére.
Igaz a balhék, játék minősége, játékvezetés a béka ... alatt van.
Én nem tudok annak tapsolni, hogy január 31-én indul az átigazolási ablak, és a foci helyett a balhékról és a pereskedésekről kell olvasni.
De legalább a Las Palmasnak is modern lesz az edzőközpontja, ha már játékosokat nem lehet igazolni
Nekem sem tetszik a rendszer, mert nincs értelme. Anyagilag akkora a szakadék a kicsik és a nagyok között, hogy ezzel a rendszerrel sem lehet a kicsiket egy szintre hozni a nagyokkal, cserébe a nagyok veszítenek az erejükből a nemzetközi porondon. Ez a modell olyan bajnokságokban működik, amelyekben az anyagi lehetőségek közel egyformák. Egy szuperligában például ragyogóan működne. Egy ilyenben viszont izgalmasabb bajnokságot nem teremt, cserébe a nagyokat tompítja nemzetközileg. Tehát a vélt előnyét, hogy a kicsiket felhozza, nem teljesíti be, hátránya viszont van.

Az viszont nagyon is jó pont, hogy a spanyolországi játékosokat védik. Ezt Spanyolországon kívül nyilván nem értékelik, csak ők meg tesznek arra, mit értékelnek mások. Ők fontosnak tartják, hogy a spanyolországi utánpótlás erősödjön a dömping helyett, és az eredmények őket igazolják. Már a negyedik EB-jüket nyerték tavaly, és ehhez nagyon is sok köze van annak, hogy nem dömpingesedik úgy a bajnokságuk, mint többek között az angol. A játékosnevelés természetesen a klubok érdeme.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

gránit írta:
2025.02.09. 09:58:40
Ebben nem fogunk egyetérteni.
28 éve nézem a La Ligát
Én nem Getafe-Alaves roncsderbit akarok nézni, nem ezért szerettem meg a spanyol bajnokságot. Én nem tudok ennek szurkolni, hogy megmentjük a La Ligát, de add el a fél klubot, hogy regisztrálni tudd a saját nevelésű játékosaidat.
Ez nem a La Liga érdeme, hanem minden hátráltatás, akadályoztatás és alkalmatlan vezetés ellenére még mindig tud működni a bajnokság.
Kíváncsi leszek a lassan megkötendő TV-s szerződésekre, a nyáron a Ligue 1 közvetítését a kutya nem akarta megvenni. Nem a La Liga érdeme, hogy a Real (gazdálkodás), Atletico (tőkeemelés), Barca (gazdasági karok), Athletic (klub modell) még nem csúszott le a portugál bajnokság szintjére.
Igaz a balhék, játék minősége, játékvezetés a béka ... alatt van.
Én nem tudok annak tapsolni, hogy január 31-én indul az átigazolási ablak, és a foci helyett a balhékról és a pereskedésekről kell olvasni.
De legalább a Las Palmasnak is modern lesz az edzőközpontja, ha már játékosokat nem lehet igazolni

Szerk: nem tudom emlékeztek e még a Valenciara Aimarral, Carew, Vicente, Szuper Deporra Maakay-Tristan, Kovacevic-Nihat féle Sociedadra, Urzaiz-Yeste, Lorrente, Etxeberria féle Bilbaora, Zaragoza Villával, Mallorca Eto'o-val, Pandianival,
https://www.transfermarkt.com/laliga/to ... lasse=alle
03/04-es góllövő lista tele nagy nevekkel
gránit
Director del Fútbol

2025.02.09. 09:58:40

FcBarcelona1 írta:
2025.02.09. 09:49:23
gránit írta:
2025.02.09. 09:46:06
Hát igen, erről írtam pár hete. Sehol nem láttam még megerőstve, hogy 1:1-ben lennénk. Készpénznek vesszük, de én még sehol nem láttam erről hivatalos megerősítést.
Ez arról szól, hogy (ismét) változtatnak a szabályokon, és kicsúszhatunk az 1/1-ből.
Azon vitatkoztok hol áll a Spanyol bajnokság, amikor a téli ablakban 16. bajnokság volt átigazolások terén. Nyáron tiszta költésben (eladás/vétel) is sokadik.
De még szigorítsanak az agyament szabályaikon, hátha a kutya nem fogja nézni.
https://www.transfermarkt.com/laliga/tr ... bewerb/ES1
Nyári, téli átigazolások +24 millió eladás/vétel arány
Mert nem akarják, hogy külföldi dömping lepje el a bajnokságot, az utánpótlásuk meg messze a legerősebb. Hasonlítsd össze a spanyolországi és angol elsőosztályú labdarúgók számát. Óriási különbséget látnál. Ezt nem akarják ők. Őszintén, hány angol van a Liverpoolban? Hány angol van a Manchester City-ben? Hány angol van a Chelsea-ben? Olyannyira leépítették magukat, hogy már edzőik sincsenek. A spanyolok ezt akarják elkerülni, és sokkal előrébb is tart a válogatottjuk. Nagyobbak a merítési lehetőségeik.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.09. 09:49:23

gránit írta:
Hát igen, erről írtam pár hete. Sehol nem láttam még megerőstve, hogy 1:1-ben lennénk. Készpénznek vesszük, de én még sehol nem láttam erről hivatalos megerősítést.
Ez arról szól, hogy (ismét) változtatnak a szabályokon, és kicsúszhatunk az 1/1-ből.
Azon vitatkoztok hol áll a Spanyol bajnokság, amikor a téli ablakban 16. bajnokság volt átigazolások terén. Nyáron tiszta költésben (eladás/vétel) is sokadik.
De még szigorítsanak az agyament szabályaikon, hátha a kutya nem fogja nézni.
https://www.transfermarkt.com/laliga/tr ... bewerb/ES1
Nyári, téli átigazolások +24 millió eladás/vétel arány
https://www.transfermarkt.com/premier-l ... bewerb/GB1
Pl -1038.000.000
Saudi -516
Seria A -347
Bundes -116
Ligue 1 -44
gránit
Director del Fútbol

FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.09. 09:42:47

https://barcauniversal.com/la-ligas-eco ... f-11-rule/
Na hát ha ez igaz, akkor ezt már tényleg nem hiszem el.
Ha kicsúszunk ezáltal az 1/1-ből Yamallal is nehéz lesz hosszabbítani.
gránit
Director del Fútbol

2025.02.09. 09:25:31

bence0330 írta:
2025.02.09. 07:37:46
BL
Szót se ejtettem a BL-ről, csak a bajnokságról.

bence0330 írta:
A La Ligában meg be van betonozva a 3 nagy. A PL-ben nagy a fluktuáció
Attól még minden évben simán nyeri valaki a PL-t. A győztes változik, csak az unalom nem. A spanyol bajnokság ezzel szemben évről évre kiélezett.
PR42
Jugador del Barça

2025.02.09. 09:14:05

bence0330 írta:
A PL-ben szezon elején kb fogalmad sem lehet, ki lesz az első három. Közben néha kialakul, de jellemzően az utolsó forduló szokott dönteni még a negyedik helyről is, stb.

Érdekelt ez, utána néztem. Aki hibát talál jelezze.

2023/2024
City
Arsenal
Liverpool
Villa

2022/2023
City
Arsenal
MU
Newcastle

2021/2022
City
Liverpool
Chelsea
Totenham

2020/2021
City
MU
Liverpool
Chelsea

2019/2020
Liverpool
City
MU
Chelsea

Ez top 4-et tekintve 8 különböző csapat: Villa, MU, City, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Newcastle, Totenham.
Ez top 3-at tekintve 5 különböző csapat: Liverpool, City, MU, Chelsea, Arsenal
Ez top 2-öt tekintve 4 különböző csapat: Liverpool (2x), City (5x), Arsenal (2x), MU (1x)
Ez győztest tekintve 2 különböző csapat: Liverpool (1x), City (4x).

2023/2024
Madrid
Barca
Girona
Atlético

2022/2023
Barca
Madrid
Atléticó
Sodiedad

2021/2022
Madrid
Barca
Atléticó
Sevilla

2020/2021
Atléticó
Madrid
Barca
Sevilla

2019/2020
Madrid
Barca
Atléticó
Sevilla

Ez top 4-et tekintve 6 különböző csapat: Sevilla, Atléticó, Barca, Madrid, Girona, Sociedad
Ez top 3-at tekintve 4 különböző csapat: Atléticó, Barca, Madrid, Girona
Ez top 2-öt tekintve 3 különböző csapat: Atléticó (1x), Barca (4x), Madrid (5x)
Ez győztest tekintve 3 különböző csapat: Atléticó, Barca, Madrid

Top4-et és dobogót tekintve nagyobb a varianca a PL-ben.
Top2-t tekintve is nagyobb a varianca a PL-ben.
Győztest tekintve nagyobb a varianca a Ligában, de ez csak a City-nek köszönhető. <3 Bald Fraud

Top 10 az 19 különböző csapat:
Manchester City
Arsenal
Liverpool
Aston Villa
Tottenham
Chelsea
Newcastle
Manchester United
West Ham
Crystal Palace
Fulham
Brentford
Brighton
Wolves
Leicester
Everton
Leeds
Burnely
Sheffield

Top 10 az 15 különböző csapat
Real Madrid
FC Barcelona
Girona
Atletico Madrid
Athletic Bilbao
Real Sociedad
Betis
Villarreal
Valencia
Alaves
Mallorca
Osasuna
Granada
Celta
Getafe

Összefoglalás:
A különbség nem elhanyagolható, de nem is óriási. Kijelenthető hogy nagyobb a variancia a PL-ben, szinte minden pontján a tabellának.

Személyes vélemény:
A spanyol csapatok viszont szerintem így is jellemzően alulértékeltek. A PL csapatok pedig felülértékeltek. Ott nagyobb a verseny... itt nagyobb a stabilitás. Stabilitásból lehet(ne) könnyebben építkezni és magasabb szervezettségi és játékerő szintet elérni (ha Tebasék hagynák). Európai porondot tekintve szerintem az utolsó 5 évban jobb a PL de az utóbbi 10-15 évet nézve nem. A spanyolok mindig megverték a náluk gazdagabb angol csapatokat, pusztán szervezettséggel, technikával és tudással. Ez azóta nem feltétlen igaz hogy a covid óta a Valencia, Sevilla duó ki lett lökve az űrbe, a Bilbao stabil EL csapatból óriásit gyengült, a Barca az idei év kivételével még a leggyengébb PL csapatoktól is kikapott (MU...), és a többiek is visszaestek.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.02.09. 08:37:51

FcBarcelona1 írta:
2025.02.09. 08:32:24
Szerintem is büntető. Itt azért különbséget tennék, ha hozzáér, leránt, átölel stb. (Kis szabálytalanság, Rüdiger, Kounde lerántásik), vagy ha telibe tapos, rúg valakit. Pontosan azért, mert nem (nincs ott)volt ott a labda.
Ez a mezőnyben is sima sárga.
Így van, nem tudom, milyen szemüveget kell felvenni, hogy ezt ne gondolja valaki tizinek. A kommentátorok pár évvel ezelőtti szinten le voltak maradva, ez van. De Barcásként is azonnal mondanám, hogy ez tizi, őszintén nem értem, min megy egyáltalán a vita, egy játékos rátaposott egy másik lábfejére, mindezt tette 16-oson belül. Vitázzanak inkább a Rüdiger féle kezezésen a Celta ellen, na ott 0% a szubjektivitás, az tizi volt és kész, rég nem kéne a Copa del Rey-ben lenniük.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.09. 08:32:24

bence0330 írta:
2025.02.08. 21:42:21
El Sie7e írta:
2025.02.08. 21:41:05
angol kommentátorok sem értik és csak szánalomból nevetnek a bírón. 5 perc var után sikerült összehozni.
Az egy dolog, azt mondogatták, hogy nincs ott a labda, ez már rég nem számít. Pont Vini kapott ilyen tizit, ha visszaemlékeszel. Pontosan ugyanilyet, sőt, ott a labda sokkal messzebb volt. Ezen túl meg telibe taposta Tchua a védőt, nem nagyon van miről beszélni, tiszta tizi, itt max a szabályon lehetne vitázni, de részemről egy taposás az tizi. Mezőnyben is lefújnák 10/10szer.
Szerintem is büntető. Itt azért különbséget tennék, ha hozzáér, leránt, átölel stb. (Kis szabálytalanság, Rüdiger, Kounde lerántásik), vagy ha telibe tapos, rúg valakit. Pontosan azért, mert nem (nincs ott)volt ott a labda.
Ez a mezőnyben is sima sárga.

Julian Alvarez nagyon jó játékos. Ahogy az átigazolási topicban nagyjából egyetértek a tegnapi kommentekkel, ennyi pénzért nem szabad igazolni. 75+20 milliót nem ér meg. Annó 20+ millióért kellett volna hozni, mint Dembelet Franciaországból, Haalandot 20+ ért, csak akkor még nem voltak Barca DNS-ek, csak mikor 100 milliót értek. Szerencsére úgy néz ki, magunk mögött hagytuk ezt az időszakot.

Flicknek köszönhetően fel tudjuk venni a versenyt a madridiakkal, de nyáron jó lenne igazolni.
Atletico 185
Real 50 és 100+ (Endrick+ Mbappe aláírási pénze)
Mondjuk nem is értem, miért nem védőkre költöttek, de ez legyen az ő bajuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2025.02.09. 08:44:21-kor.
bence0330

Remélem, hogy a Madrid tovább fog fortyogni azon, hogy Tchoua széttaposta az ellent és miért kaptak tizit. :D Tippre ők úgy gondolták, hogy egész évben nem fújhatnak be ellenük egyet sem, az a Celta elleni dupla ezt csak bizonyította, két tiszta tizit megúszni egy meccsen azért durva. De nekünk csak jó lesz, fortyogjanak csak, elég röhejes, amit az aranylaszti gálával kezdve művelnek. De persze mivel akár el is érhetnek valamit (nekünk erre esélyünk nem lenne), csak csinálják.
gránit írta:
2025.02.09. 02:31:13
A spanyol bajnokság ellenszurkolói nem győzik hajtogatni azt a hazugságot, hogy ez egy kétcsapatos bajnokság, miközben az egyetlen topliga, amelyben három csapat fej-fej mellett halad a bajnoki címért. De még ha igaz is lenne a kétcsapatos állítás, azzal is előrébb vannak, mint a rivális ligák. Az olasz bajnokság most még az, amelyik kiélezett. A spanyol bajnokság viszont már nagyon régóta az, és sokszor nem is két, hanem három nagyon erős bajnokesélyessel. A többi topligát jellemzően egy csapat dominálja. Így még a "kétcsapatos" jelző is a spanyol bajnokságra nézve hízelgő, és nem a riválisokra.
Szerintem sokan írják, hogy három. De ez nem arról szól, mi történik egy évben, az elmúlt pár évben a PL-nek több BL döntőse volt, mint ahány csapatnak erre esélye van Spanyolországból, mint ahány nagy csapat van Spanyolországban. Simán lehet, hogy ott valaki BL-döntőzik, a következő (vagy előző) évben meg nem kerül be a BL-be, pedig alig esett vissza egy picit. A La Ligában meg be van betonozva a 3 nagy. A PL-ben nagy a fluktuáció egy pár éves ritmusban, mert ott ha valaki botlik, rosszul igazol, rossz edzőt válasz, stb, simán lemehet a középmezőnybe, olyan sokan tolonganak már mögöttük. Mi 1-2 évig a legrosszabb időszakunkban a BL helyek közelében nem lettünk volna. A MU meg soha nem ment volna 6.-7. helynél mélyebbre kb a La Ligában. Még 1-1 csapat van, akik a 3 nagy mögött játékerőt képviselnek, a második vonalas csapatoknál van nálunk némi fluktuáció, Sevilla, Valencia, Soci, most ugye a Bilbao. Általában ezek közül évente egy még so-so erősnek mondható, hanem is egy BL-végjátékra, de utánuk van egy óriási szakadék, ahol gyenge képességű, azt durván, vagy okosan védekezve kompenzáló kiscsapatok vannak, akik megnehezítik az ember dolgát nagyok, kellemetlenek, de arra tök esélytelenek, hogy beérjenek a top3-ba, ami nálunk nem is tudom hány éve gyakorlatilag ugyanaz.

A PL-ben szezon elején kb fogalmad sem lehet, ki lesz az első három. Közben néha kialakul, de jellemzően az utolsó forduló szokott dönteni még a negyedik helyről is, stb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.02.09. 08:49:23-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.02.09. 02:31:13

A spanyol bajnokság ellenszurkolói nem győzik hajtogatni azt a hazugságot, hogy ez egy kétcsapatos bajnokság, miközben az egyetlen topliga, amelyben három csapat fej-fej mellett halad a bajnoki címért. De még ha igaz is lenne a kétcsapatos állítás, azzal is előrébb vannak, mint a rivális ligák. Az olasz bajnokság most még az, amelyik kiélezett. A spanyol bajnokság viszont már nagyon régóta az, és sokszor nem is két, hanem három nagyon erős bajnokesélyessel. A többi topligát jellemzően egy csapat dominálja. Így még a "kétcsapatos" jelző is a spanyol bajnokságra nézve hízelgő, és nem a riválisokra.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.02.08. 23:46:52

bence0330 írta:
2025.02.08. 23:16:05
MessiNeymarSuarez írta:
2025.02.08. 22:41:04
Ezt a Julian Alvarezt is kimenthetnénk az ATleticobol, gólerős, mozgékony, robbanékony, jól beinduló csatárként ideális lenne :lol:
Szerintem is nagyon jó lenne itt. Kb az, amit Roquétól akartunk, csak sokkal jobb. Illene ide. Nem nagyon értem, miért vetete meg ennyiért az Atleti, mármint remek játékos, és nyilván lesz jobb formában, mint mostanság, de valahogy nem érzem azt, hogy odavaló, vagy mondjuk úgy, hogy az ATMA lenne az ideális hely neki.
Kész vicc amit művelt az Atletico, egy ilyen kinyíló RM ellen konkrétan komoly helyzetig sem jutottak. Avagy mi mutattuk túl egyszerűnek a RM megszórását :lol:

Alvarez mellett akit elfogadnék az Lautaro, aki legendásan Lutritaro, de az elmúlt 1-2 évben komoly szintet lépett, elég megnézni hogy a VB döntőn, és a Copa America döntőn is belőtte amit kellett, előtte ő volt az akitől rettegtek aztán mindent IS kihagyott, mostmár ezt talán maga mögött hagyta.

Griezmann meg a 45 éves Ronaldo és Messivel sem tud majd egy asztalnál lenni :lol: Legtúlértékeltebb játékos ever, mintha Ft-t vinné 150-ért a PSG jövőre.

Holnap nyernünk kell és a sok -7-ezők is kicsit rendre kerülnek 8)
bence0330

2025.02.08. 23:16:05

MessiNeymarSuarez írta:
Ezt a Julian Alvarezt is kimenthetnénk az ATleticobol, gólerős, mozgékony, robbanékony, jól beinduló csatárként ideális lenne :lol:
Szerintem is nagyon jó lenne itt. Kb az, amit Roquétól akartunk, csak sokkal jobb. Illene ide. Nem nagyon értem, miért vetete meg ennyiért az Atleti, mármint remek játékos, és nyilván lesz jobb formában, mint mostanság, de valahogy nem érzem azt, hogy odavaló, vagy mondjuk úgy, hogy az ATMA lenne az ideális hely neki.
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.02.08. 23:06:47

MessiNeymarSuarez írta:
95 millaert vettek, hadd boldogitsa oket, mint Felix.
Cseri
Entrenador del Barça

2025.02.08. 23:04:15

A Messiékkel egy asztalnál ülő Gríz mennyire súlytalan játékos lett, ellenünk se mutatott semmit, meg a real ellen se.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Olcha
Jugador del Barça

2025.02.08. 23:00:29

Nincs mese, meg kell kenegetni a Sevillát.
bence0330

2025.02.08. 22:59:55

Hát, holnap egy győzelemmel 50-49-48 lehetne az állás. Nagyon durva, milyen gyorsan változik idén a dolog. :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.02.08. 22:55:33

Oblak kemény. Ellenünk is ő hozta nekik, és eddig ma is ő tartja az x-et.
Troym
Director del Fútbol

2025.02.08. 22:43:55

MessiNeymarSuarez írta:

Oblak is jöhetne vele
Utolsó 7 bajnoki meccsen 1 gólt lőtt, itt már kiátkozták volna...
Oblak tényleg kéne.
Mascherano14
Capitá del Barça

2025.02.08. 22:42:07

Hacez így megy, a real ezt is behuzza, pedig a védelme átjáróhaz. Na, talán Correa!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

Oblak is jöhetne vele
Válasz küldése